Alle har opplevd separasjon, bør oppføre en statue til livet. Dette er den samme prestasjon som en seier over fienden i en ulik kamp.

Hvordan overleve separasjon fra elskede


 Begynnelsen: når det kommer til smerte


 Og nå plutselig kom dagen da menneskelige øyne av veien sluttet å utstråle varme og kjærlighet. Grunnen til dette du kjenner deg selv. Det er mye vanskeligere når det ikke er annonsert, det er umulig å forstå hva som utløste en slik kald mot deg eller selv varm hat, negative bølger som oppleves over alt, hvis du er i nærheten av mannen. Som om ikke det var drømmer om en lykkelig fremtid sammen aldri vil gå i oppfyllelse - en mann gikk ut av livet ditt for alltid. Du ble fjernet fra sin liste over venner og kjære, og hvordan man skal leve med ingen forklart.

 Tid sorg: fortiden er ikke å gå tilbake


 Som ordtak - tiden leger viktigste pasient og gråte tilbake alle tårene. Og de vil, fordi smertene har alt forbundet med denne personen - listen er endeløs: den totale arbeid eller studiested; relasjoner, ofte tvunget til ansikt; fotografier; minner i form av favorittsteder; Se filmer om emnet og selv slag av glade mennesker! Alle berørt på ulike måter, selv om ett ønske - å glemme. Noen går hodestups inn i arbeid, andre absorbere en god del alkohol, og noen bruker utpressing.
Hvordan overleve separasjon fra elskede

 Knust hjerte: livstruende


 Dessverre er mange unge gutter og jenter som naivt tror at hvis den utsettes for risikere livet, tidligere andre halvdel innser straks hans feil og har ikke gitt for et øyeblikk. Og noen ganger begå selvmord for å straffe evig pine mann våget å bryte hjertet. Blindet av raseri, de forstår ikke en enkel ting. Alle som har gått fra deg, uten å tenke på konsekvensene, har ikke lenger noe forhold til deg, trenger han ikke bryr seg - han ikke tenke på deg, som om du ikke liker. Glem det - den beste og eneste måten. En død kan bare hjelpe deg til å glemme.

 Livet går videre, lukkede rom


 Virkningen skyldes din stolthet, blind tillit, uselvisk kjærlighet - bringer ufattelige lidelser, og ordene talte siste, som en boomerang, kommer tilbake hver dag, om og om igjen. Normalt liv rundt deg slutte å forårsake noen følelser - verden var faktisk et hjerte som ikke kan komme til enighet med separasjon, har det bare én følelse - ensomhet. Folk noen ganger bare lukket en beviser hans sinn til en nervøs lidelse, deprimert. Men noen ganger blir den personen aggressiv og sint, ikke skåner noen, inkludert deg selv. I slike tilfeller krever eksperthjelp - psykolog.

 Konsultere fagfolk: psykolog, nevrolog


 Uansett hvor gammel du er og hva du blitt - du trenger for å kaste ut følelser. Og siden vi er alle mennesker, gjør det klokt. Hvis du føler at du ikke håndtere selv, slå til leger. Consulting Psykolog trenger en mann, hvis se nærmer tog, har han en idé å gjenta skjebnen til Anna Karenina. Nevrolog kan anbefale medisiner for det meste beroligende. Men legen ikke lære deg å nyte livet igjen - dette bør gjøres av deg selv.
Hvordan overleve separasjon fra elskede

 Medisin


 De trengs bare som en siste utvei, hvis etter du opplever forstyrret søvn eller emosjonelle tilstand av kroppen slik at du kan håndhilse stall stemme, snu ofte tårer eller hysteri. Det beste alternativet er selvsagt å være beroligende møte med vendelrot eller motherwort. Bare for første gang - i alle fall til å takle alt du trenger for deg selv.

 Tips slektninger og venner hjelpe


 Alt du sier - er fornuftig bare tankene nekter å akseptere. Derfor, ta deres råd - etter hundre ganger talte ord, er det en sjanse til å starte sine meninger. Venner gi deg uvurderlig invitert sammen på kino, men ikke for sentimental melodrama. Og, lytte til deres problemer, kan du lære å oppfatte sin egen ellers. Riktig, si - hvis dårlig, Finn noen som er verre enn deg.
Hvordan overleve separasjon fra elskede

 Arbeid eller studier


 Hvis du ikke heldig, og du jobber i en bedrift, alt avhenger av din mentale stabilitet. Uansett hva de sier, men ikke alle kan normalt eksistere, enn si delta i en felles innsats med mannen, som ikke ønsker å se, og selv glemmer alt mislykkes. Så velger - eller bryr seg en ny jobb eller la være slik de er, og legger bare stresset og skrå utsikt over kolleger som ikke er et faktum som vil være på din side. Når det kommer til skole eller institusjon - er et alternativ bare bytte til en annen klasse dersom skolen ikke kan endres.

 Hobbyer: sport, musikk, klasser sjel


 Dette er veien å gå i min verden, men få denne gleden og ønsker å dele med andre den gleden. Konkurrerer i ulike idretter, blir problemene glemt, det er bare et ønske om å vinne. Du kan sende dine sinne, ubeskrivelig smerte, bitterhet, sinne i slående, hopping, skyting, løping. Selv en enkel juling puter gi ut de akkumulerte følelser. Vi må lytte til musikken - melodiske, triste, navevayuschuyu minner få tårer hvis synge og danse til det - spenningen er fjernet, spesielt hvis du er en sjenert og lukket. Rytmisk musikk er heller ikke forbudt - alt på ditt valg, det viktigste at etter å ha lyttet ble lettere.

 Men livet slutter ikke


 Stress, som ble mottatt ved avskjed for alltid forlate et merke på din sjel. La oss nå virker det som om du er alene i verden, og ingen vil forstå dybden av dine følelser, og ingen kunne redde deg fra smerte og returnere de glade dager. Men fremover er det mange muligheter til å bli lykkelig - det viktigste er å overleve. Det eneste du kan være sikker i øyeblikket - det er folk som var med deg i de mørkeste dagene i livet ditt. Du trenger dem - ikke glem det noensinne!
 Sex for en natt fortjener det meste menn. Hvordan gjør de bare våkne opp med en jente i samme seng og ikke engang vet navnet hennes. Dette er ikke bare morsomme vitser, det er egentlig ganske vanlige tilfeller av liv. Dessverre kan ikke alle kvinner har råd til det og forestille seg. Våkne opp med en mann, uten å vite hvor du er, og hva er navnet på elskeren din, og dermed være helt rolig. Men hvorfor? Hvorfor vi ikke har råd til å sex med en mann for en natt, benytte anledningen til å ha det gøy og fortsatt være forpliktet til noen nei? Hvorfor sterkere del er tillatt, men ikke oss? Hva vi er verre for dem og har ingen rett til slike handlinger? Nei, nei og atter nei.

Sex for en natt


 Hvis du bestemmer deg for du har all rett til å bruke denne tjenesten menn i høyere lykke uten noen forpliktelser, må du nøye forberede dette.

 På den trenger oppmerksomhet først?


 Nei, ikke utseendet ditt. Tro meg, min mann en natt ikke nødvendigvis trenger en fantastisk skjønnhet, men det er også viktig, trenger han (og du også) avslappet løvinne uten komplekser og fordommer, og dessuten trakassering. Glem alle dine frykt og fast bestemme selv hva du trenger for å få en varig glede av dette møtet. Kanskje du bør tenke på hva du ønsker å prøve, men aldri løst det med sine seksualpartnere på grunn av den enkle frykt for at du misforstår. Bestem deg for hva du er i stand til og, viktigst, Stick siden. Ingen fordømme deg, og hvis det skjer, vil du ha langt ikke bryr seg - det er sex for en natt, ikke mange gjensidig avhengige forholdet. Du kan ta mannen fra hva de vil uten frykt som kan berøre hans hengivenhet. Tro meg, mest sannsynlig din tilfeldig partner vil bli fornøyd med din åpenhet, og for å bevise for deg at han er en lidenskapelig elsker, vil han gå. 

 Det viktigste er sikkerheten


 Hvis du ikke vet hvem som vil være din partner i sex for en natt, men du har klart besluttet at denne kvelden skje og du har ignorert alle mine systemer, må du ta vare på sikkerheten av din tid av gangen. Dette gjelder ikke bare prevensjon, men valget av lover. Ingen grunn til å gå til den første comer hjem, selv om du tror det er helt ufarlig, dessuten bør du ikke engang gidder å ta opp kunnskap og dens plassering, bedre å bruke eiendommen (som det kan høres saks skyld), der du vil bli tryggere som i noen hotellkomplekser er helse, og rett og slett fordi etter en natt kan du trygt gå hjem uten å vite noe om din partner.
Sex for en natt

 Ikke glem om sikkerheten til sex. Føl deg fri til å bare spørre henne tidig kjæreste, hvis han prevensjonsmidler før du kommer inn i en drosje. Hvis han svarer negativt, og ønsker ikke å ta tilbake, gjøre ham ringe apoteket, i alle fall ikke gi etter for sine følelser, den kvelden du hensynsløs tispe som ønsker å ta henne fra hennes mann, og han fikk slappe av. Du kan forberede seg på denne situasjonen på forhånd, spesielt hvis du allerede har bestemt at i dag ville være nettopp en slik kveld, ikke være lat og gå til apoteket. Det er best å kjøpe flere typer og størrelser, fra der du kan vite at er riktig. Ikke nøl med å fortelle dere alle apotek og tilbud, de har ikke sett dette.

 Ordne dot "i"


 Når du bor alene med din seksualpartner, bare velge ditt forhold. Mange menn også håper å fortsette møtet, så ingen trenger å forsikre dem. Hvis du virkelig elsker partneren din, og han føler seg ikke i stand til forbigående forbindelser, kan du tilbringe natten med ham, men du bør tenke før ok for deg å være så hensynsløs bitch. Hvis du ikke ønsker å fornærme en mann, drikke champagne og ringe en taxi. Ikke opptre som en grusom mannlige halvdelen.

 Finn din partner


 Enhver sex, selv flyktig forutsetter kjennskap til en partner. Ingen grunn til å stresse når vinden, spør din kjæreste bedre. Dette betyr ikke at du skal snakke til hverandre sannheten, du liker det, kan du dekorere alt, er dette en spesiell del av kortet, men å kjenne hverandre nærmere du fortsatt er verdt det, fordi ellers får du dyret, bezэmotsyonalnыy Sex som du er usannsynlig å nyte.
Sex for en natt

 Ikke overse forspill, slik at du vet partneren din erogene soner og fortelle ham om hva og hvordan du vil. Snakk med ham, det vil hjelpe ham å forstå hva du ønsker fra ham, og du får den lykksalig glede. Ikke skimp på komplimenter, være åpen, har du ingenting å skamme seg over, at personen i morgen du aldri ser, har du ingenting å frykte. La ham huske deg som uvanlig natt eventyr, det være seg for noe uoppnåelig, få ham til å huske, som et resultat, kan han bruke bildet ditt i sine seksuelle fantasier. Ikke frata ham den gleden.

 Ikke håpe på mer, er du ønsket


 Etter den natten kan du pakke sammen og forlate før han våkner, men gå helt uten avskjed ville være svært uhøflig og han kan bestemme at du er misfornøyd. Hvis du ikke vil at han skal diskutere noe, legg igjen en kommentar der du takke ham for å ha mye moro natt og mottatt, er det heller ingen grunn til å skimp på komplimenter. Ham, og du vil bli svært fornøyd, og du vil ikke ha dårlige erfaringer og anger for dette møtet. Hvis du bestemmer deg for å holde sammen og våkne opp, ikke forvent å spesiell morgen. Menn er menn, du kjenner dem godt. Du føler deg som selv skal lede, kanskje du posnidayete moro sammen, diskutere emner slettet, og kanskje sammen ringe en taxi og dra hjem separat. Fremfor alt, ikke pålegge ikke gå like fin linje mellom sex og kjærlighet, forberede deg selv til dette. Kanskje dette er hva zaintryhuye din uformelle lover og han vil deretter over byen du se etter. 
Яндекс.Метрика