Hvordan overleve svik av sin mann?
 Alle kvinner som måtte tåle svik av sin mann, anser det som de mest vanskelige livs forhold som bare kan skje. Dette er forståelig: den personen du stoler på, med hvem levd sammen i lang tid, hevet sine barn og fremtidig planlegging, var løgner. Han glemte om dette for et bryllup seremoni lojalitets og forrådt deg bak ryggen din. Selvfølgelig, dette sjofel, lav og uverdig av en ekte mann. Men som dessverre skjer. Og ikke så sjelden. Livet slutter ikke, og du må bestemme hva de skal gjøre videre.
Du har to valg: gi opp og glemme eller tilgi og holde familien sammen.
Faktisk, må du tilgi i alle fall. Og ikke for ham, men for seg selv. Det ødelegger man innenfra et bilde, forgiftning, og hindrer at det eksisterer en hel levetid. Selvfølgelig er det ikke lett å gjøre. Og så er han neppe til å lykkes. Du trenger tid, kjærlighet til seg selv og ønsket om å leve. Bare når du tilgi ham dypt nede i livet ditt vil begynne en ny fase.
Å tilgi - det er ikke alltid tro på nytt eller begynne å leve sammen. Selv om det er noen gang mistet tillit, og du forlot ham en eneste dråpe kjærlighet, og dine planer i alle fall ikke leve sammen må tilgi. Å tilgi og gi slipp på alle fire sider.
Ikke ta forhastede beslutninger. Du kan nå ønsker en skandale av hans elskerinne, bryte sin nye bil, endre det med sin beste venn eller ordne noen annen ondskap. Ta deg god tid. Gi deg selv tid til å tenke. Det vil være en svært vanskelig tid, men det vil overleve. Annen måte ikke er der. Du må forstå hva du vil, og faktisk bare handle.
Gjør ting som du vil bli bedre, ikke noe som det vil være verre. Tenk på deg selv, ikke på den. Ta avgjørelser basert på deres interesser snarere enn et ønske om å gjøre det så smertefullt. Hvis hevn vil fortsatt være i dine planer etter at du roe ned, og da er det gjennomførbart. Men ikke på bekostning av sin egen.
Før du tar viktig beslutning: om ikke å fortsette å leve sammen, spør deg selv noen spørsmål, og svarene på disse vil hjelpe deg å forstå situasjonen:
Hvorfor gjorde han forråde? Det er årsaken til forsømmelse eller generell nedkjøling av forholdet? Hvis du tror det er deg å klandre, mest sannsynlig det er din karaktertrekk, ikke en ekte vin. Kanskje du er den usikker kvinner, som er veldig lett å pålegge skyld enn din ektefelle og nyte. Endret den tilbake og skylde det. Selv om vanskjøtsel eller kjøling, hadde han andre måter å løse situasjonen. Men han valgte dette. Hvis du innser at forholdet var gjensidig kjøling, kan det være liten fordel i favør av muligheten for å bevare familien. Selvfølgelig, hvis du ønsker det selv.
Ikke jeg har noen følelser for denne mannen, etter at jeg fikk vite om hans svik? Hvis du ikke føler noe, men stabil fiendtlighet og motvilje mot å se det, neste trinn er klare. Men kanskje i ditt hjerte, til tross for hendelsen levende kjærlighet. Sammen med et sterkt bilde. Du kan velge å gjenopprette relasjoner.
Har han et ønske om å holde forholdet? Dette er en svært viktig sak. Selv om du har et ønske, er ikke nok. Det er nødvendig at han ønsket det samme.
Han brøt forholdet til en kvinne med hvem du forrådt? Eller har du mistanke om at de fortsatt snakker om? I sistnevnte tilfelle, forsøk på å bringe ham tilbake til familien og gjenopprette normale forbindelser håpløs. Den vil fortsette å forandre deg bak ryggen din.
Angrer han sin handling eller bare at du vet om det? Noen menn tror de har rett til å polihamnist. Og deres viktigste oppgave: å gjøre alt for at du ikke vet. Hvis du ikke er enig med denne tilnærmingen, ikke bo med denne mannen.
Dersom spørsmålet "hvordan å tåle svik av sin mann" du ser bare ett svar: "forlate og glemme", så du trenger for å starte et helt nytt liv.
Å starte vyhlyupnit alle følelser for å bli kvitt dem. Snakk med en venn eller psykolog med en nær venn at du forstår og støtte. Fortell oss om alt du måtte gå gjennom. Det hjelper løse opp spenninger at akkumulert følelser og avlaste trykket.
Dystantsyruytes problem og sin kilde. Slutte å prate med en mann. Hvis dette ikke er mulig på grunn av det faktum at det forekommer med barn dystantsyruytes ham følelsesmessig. Prøv å tenke på det som en fremmed som du ikke mente og ikke forårsaker du smerte.
Gjør livet ditt lyse, rik og full av arrangementer, hyggelig som mulig, men ikke relatert til din allerede den samme, mann. Møte med venner, gå på kino og utstillinger, tilbringe tid med barna, kan du prøve å aktivere på jobb.
Hvis du bestemmer deg for at du kan tåle svik av sin mann og ønsker for å redde det som ikke var familie, bør du ta hensyn til følgende råd.
 1.  Det vanskeligste å gjenopprette tilliten. Tross alt, det er beseiret og ødelagt hans svik. Uten tillit normalt familieliv umulig. Hvis din mann oppriktig angrer og ønsker å restaurere den gamle forholdet, ikke motstå. For å starte, i det minste late som å tro ham igjen. Snarere vil mistillit og mistenksomhet hjemsøke deg i lang tid. Kanskje om noen år. Men ikke la dem utvikle seg til paranoia og ødelegge livet ditt.
  Det er viktig å forstå årsakene som førte til utroskap for å unngå en gjentakelse av denne situasjonen i fremtiden. Du har kanskje for lite tid tilbrakt sammen, fordi begge hadde personlige interesser. Kanskje du også levende viste sin sjalusi og dermed provosere ham til å begå utroskap. Eller du hadde gitt opp på deres ser ut og prøver å være en god husmor, men ikke den kvinnen han elsket.
  Ikke prøv å gjøre deres forhold som de var å endre. Det er umulig. Hva du opplevde, satt sitt preg på deg både tidligere og du vil være borte. Du trenger for å starte et forhold igjen, fra bunnen av, slik at i det siste er det siste. Det er vanskelig, men hvis du vil, kanskje.
  Husk at den beste legen - tid. Sannsynligvis vil være ganger når du plutselig lyst og i alle farger representerer hans svik, ikke engang ønsker å. Da vil du være med et smell mutter harme, frustrasjon og fortvilelse. Nok en gang får du sint på sin mann og hater det. Slike øyeblikk er uunngåelig. Men over tid, vil de bli gjentatt mindre og mindre, og dine følelser i denne forbindelse vil være sløv. Til slutt vil tiden komme når dine minner av svik vil være kjedelig og bleknet. Du vil føle at det var veldig lang og ikke du.
  Det er ikke hensiktsmessig å snakke om fordeler i denne situasjonen, men de er og de bør ta hensyn.
  Først har du lært den sanne natur av mannen. Hvis det skjedde, egentlig et svik, ikke en tilfeldig link eller liten svakhet, det måtte skje før eller senere. Hvis en person er iboende egoistisk og regnes bare med sine ønsker, eller hvis han ikke forstår hva lojalitet, er uunngåelig svik. Jo raskere dette skjer, jo mindre tid du tilbringer med en person som ikke er verdig til deg.
  Sekund, frigjør svik deg fra alle forpliktelser. Nå kan du slutte å ta vare på det faktum at han var fornøyd med deg, at det var bra at han ikke tenker på deg noe vondt. Let mener han vil. Og du gjør alt du ønsker og alt, hva en lang tid nektet. Enten du velger å forlate eller å bevare familien.
  Tredje, hvis du bestemmer deg for å bo hos ham, vil du ha uslåelig trumfkort i alle fremtidige konflikter og motsetninger. Men vær forsiktig med å bruke den. Ikke alltid skylde og så en mann, minner ham om hans synder. Hvis du bestemmer deg for å tilgi, så beklager. Denne innflytelse må forvaltes slik at han følte seg skyldig og visste at du - sjenerøs og vakker kvinne, som han virkelig fortjener.  
Hvordan glemme en gift mann?
 I kjærlighet trekant består av to kvinner og en mann føles bra kan bare være én person. Hvem er egentlig klart for alle. Og selv da ikke alltid. Hvis en mann er oppriktig, men forvirret, vil det også være lett å haste mellom to branner. Hvis to av trekanten - mann og kone, er det unødvendig og skadelidte, har en tendens til å være en elskerinne. Eller en som er håpløst forelsket, men ikke bli hans elskerinne. Før eller senere vil hun innse at å kaste bort tid min og bare livet til noen som aldri vil tilhøre henne mer enn halvparten.
Hvordan glemme en gift mann etter en skilsmisse, dersom beslutningen om å avslutte gjort en gang for alle? Mye avhenger av situasjonen.
 1.  Situasjonen først. Du jobber sammen og du har alltid sett. Unngå dette helt umulig. Alternativ utgivelsen du en eller annen grunn ikke anser (karriereutvikling, mangel på gode alternativer i byen din, etc.). Han heller ikke kommer til å slutte.
  I dette tilfellet vil du ikke bli lett. Spesielt hvis det var et gap i ditt initiativ og han ønsker alt tilbake. Kanskje det hele ordnet hjemme kone og barn, fordi det er nødvendig, og på fritiden du har som en elskerinne - en fin, prestisjefylt og glad stolthet. Glem det du ikke kan, men du bør prøve å glemme alt som du er nødt til å lære og oppfatter det som en outsider.
  Hvis du er på avskjed klart og tydelig forklarte ham hva som skjedde og hvorfor du ikke ønsker å fortsette disse relasjonene håpløs, så gjentar ikke lenger nødvendig. Dette er latterlig. Bare overse ham spørsmål og prøver å snakke med deg om emner som ikke er relatert til arbeid. Bygge en høy og ugjennomtrengelig vegg mellom den og deg. Og i alle fall ikke la det bryte gjennom åpningen i veggen. Selv om han igjen vil gi deg de samme løftene som ga hele tiden at du møtte. Han allerede hadde nok tid til å møte dem. Når du bestemmer deg for å forlate, så innså at prospekter i ditt forhold og aldri vil. Være fast og urokkelig, uansett hvor vanskelig det kan være.
  Det vil komme en tid da han vil forstå at du ikke slår av og hvile. Det kan være at finne en ny offeret. Først vil du være smertefullt, men over tid vil du forstå hvordan hadde rett som slo opp med ham og være takknemlig for det vist en sterk vilje.
   Situasjon venn. Du kan ikke se det. Du bor i forskjellige byer, eller på ulike deler av en by, eller du ikke har noen tilfeldige skjæringspunkter.
  På den ene side er det meget god. Ute av syne - ute av sinn. Du vil bli løst fra sin påtrengende tilstedeværelse og jevnlige forsøk er tilbake. Selv om forsøk kan forekomme, men du har mange flere alternativer bare gå og henge opp enn i tilfellet med å jobbe sammen.
  Men i denne situasjonen er den andre siden - hukommelsen. Glem gift mann, som du elsker, i en avstand er vanskelig fordi hans bilde i hodet ditt kan leve sine liv. Du kan sovne og våkne opp å tenke på det i løpet av dagen stadig ta meg selv på minner og drømmer om hvor godt du hadde sammen, og hvordan det kan bli enda bedre hvis han ikke var gift eller skilt. Med minne kan gradvis slettet alle bildene og bitter skuffelse. Du glemmer hvordan man satt på helger og helligdager, som de ikke kunne kalle ham fordi han er sammen med sin familie, gikk han blakk og plutselig etter en samtale hjemmefra, men vil være godt å huske at han var mild og kjærlig, som du ga blomster og handed kaffe på sengen. Så, i tankene dine klart bilde dannes ikke-eksisterende person fornærmet deg.
  Ikke la dette skje. Se på ting realistisk. Hvis du tar deg selv i drømmer om det, minn deg selv på hvorfor du brøt opp. Erstatte minner om hyggelige stunder til minner fra splid og svik. Tro at du kan styre dine tanker, og følgelig deres liv. Etter en stund vil du innse at du ikke ønsker å tenke på den personen. Denne siste fasen, og du nå helt annerledes, nytt liv.
   Tredje situasjon. Det mest populære alternativet, bachytesya deg tid, men du må møte fra tid til annen. Når du møter og bli tett, så har du noen felles venner, interesser, steder hvor du går, osv Det følger av dette at etter pausen vil bli tilfeldig noen ganger sett. Som en gift mann å glemme i dette tilfellet?
  Prøv ikke å søke møter med ham, selv om du ønsker. Hvis du bevisst valgte å slutte relasjoner med den personen, da du var alvorlige grunner til dette. Er du lei av å være på sidelinjen og håp for hva som vil aldri bli. Du innser at du er for ham - bare for moro skyld, og en måte å tilbringe tid. Dette utelukker ikke noen hengivenhet, men du trenger mye mer: en mann som vil elske deg i full styrke som å starte en familie. Følg vedtaket.
  Skriv inn i ditt liv så mye nytt. Start en prat med nye mennesker eller de som ikke har kommunisert. Ta svømming, med mindre selvfølgelig gikk til aerobic, mestret magedans, hvis noen gang involvert i driften, lære ski eller inline skating. Endre håret, kjøpe nye klær, flytte møbler eller å foreta reparasjoner.
  De mer åpenbare tegn på at livet ditt har inngått en ny fase og jo færre minner fra fortiden, jo bedre. Kast bort stolen der han satt som normalt. Eller i det minste dekke det med et nytt teppe. Hvis du regelmessig drikker kaffe med ham, gå for grønn te. Ikke se filmer som er så sammen og lytte til musikk som minner deg om ham. Finne nye. De som vil stå for frihet for deg og inspirerende perspektiver.
  Og selv når du forstår hva som endret seg, mistet vekt og forbedret, han prøver ikke å vise, så det var ikke en stor fristelse. Du gjorde det for deg selv, ikke for ham. Sin i livet ditt er borte, og ikke noe annet å tenke på det og forestille seg hvordan han vil angre om fortiden når han ser deg og gjenkjenner tapt. Han sikkert angrer. Men det er - en bivirkning, ikke formålet med virksomheten.
  Nå noen generelle råd til de som prøver å kvitte seg med skadelige vedlegg til en gift mann:
  Fjerne telefonnummeret og alle andre koordinater at selv i svake øyeblikk du holdt noe av samtalen. Verre, hvis du husker alle tallene utenat.
  Hvis det ringer - ikke svare.
  Når et tilfeldig møte oppføre seg som en mann kjent med.
  Plachtes å klage og opptjent bare de nærmeste folk at han ikke kunne finne ut at du dårlig og du ikke tenke på
  Smile og prøve å se lykkelig. Bedre ennå være slik. Etter grunner til å være lykkelig kan finne en million.
  Ikke prøv å umiddelbart gå inn i et nytt forhold for å slette gammel. Det tar tid å sår helbredet.
  Men flørting og ingen ikke-bindende kommunikasjon med det motsatte kjønn er velkomne.
  Bare vent. Tiden leger.
  Uansett hvor hardt skilsmisse og bryte forholdet, bør du gå for det første først og fremst med hensyn til seg selv. Tross alt, som opplevelsen få som er i stand til å bygge sin lykke på neschasty andre.  
Яндекс.Метрика