Hvordan å overraske kjæresten hennes gutt
 Hyggelig overrasker noen fyr tillatt med glede. Å gjøre noe hyggelig og annerledes, ikke nødvendigvis bruke mye tid, penger og krefter. Vi er bare et ønske!
 Denne artikkelen beskriver ideer og tips som kan tas som en basis, utvikler eller gjøre justeringene. Prøv å velge de ideene som passer nøyaktig til din kjæreste. Bruk individuell tilnærming - ikke miste!
 Så, hvordan å overraske en du er glad i fyren?
 Gjør noe uvanlig, men behagelig for ham. De fleste gutter snakke om sine ønsker eller drømmer. Ofte de snakker om hva gjorde hans tidligere kjæreste. Her må vi være på vakt! Lytt nøye til ham og gjøre hva han vil. Han vil bli positivt overrasket over din følsomhet og reaksjonsevne mot ham.
 Det første som kan anbefales - et materiale gave. Ikke bare kvinner som gaver, gaver, suvenirer og mye mer. Prøv å velge som en gave til det som kan komme godt med mannen for at det skal være interessant. Gå til butikken med souvenirer! Det blir ofte solgt ting i ett eksemplar, så denne gaven vil være din eneste kjæreste. Tenk, for eksempel, en klovn som kommer ut av boksen. Alle har sett dette i filmer, men få som har dette egentlig er. Oppmuntret "håndlaget" - gjenstander laget for hånd.
 Moderne teknologi tillater utskrift av bilder på noen fag. Gi fyren en T-skjorte med et interessant bilde eller tilslutning til fotografering. Du kan skrive ut bildet på puslespillet sammen. Eller komme opp med et design for et krus. Mye mer verdsatt en slik gave enn tidligere kjøpt klar mal.
 En hyggelig overraskelse for en fyr kan være en invitasjon til å gå sammen for å se kampen. Plukke opp billetter på stadion, invitere sine venner. Du kan bruke denne ideen: å invitere ham ut, men ikke si hvor. Som et sted å gå er perfekt racingbanen. Flott tid er garantert.
 Dele fyren hans hobby, selv om du ikke er interessert. Lese nyttig informasjon som påvirker hans interessefelt, og dele den. Dette er nødvendig for å imponere.
 Unge mennesker vil bli overrasket om hun vil vente på ham etter trening eller arbeid. Selvfølgelig, hvis du vet på forhånd er enige. Vanligvis, hvis du vil prøve å bli litt spontan, bør fyren liker det. Eventuelle endringer vanligvis velkommen, endre sin frisyre, sminke eller bilde. Det viktigste - ikke overdriv. Hvis gutten rart for avling vakkert langt hår - det kan bare skuffe.
 Foreslå tilbringe kvelden uvanlig. Romantisk middag med stearinlys høres litt banal. Men hvis du nærmer deg det med organiseringen av fantasi, kan du bare vinne. For eksempel invitere til middag, men tenk på noen regler. Costume hendelse gir alltid en mulighet til å bli kjent med hverandre.
 Alternativt - arrangere et teselskap. Les om japansk te, er en rekke ritualer. Te er best å kjøpe en spesialitet butikken. Resten - improvisasjon. Ikke nødvendigvis kjøpe kopper, Te-kanner, skåler, etc. Bruke det som er for hånden. Hvis du ser nøye på seremonien te, så vil du legge merke til at det er gjennomført i et lite hus med en smal dør. Gjør et hus under bordet! Svært uvanlig! En god stemning med hånden og gir et deilig te hav av hyggelige følelser for barnet.
 Ikke vær lat og arrangere quiz. Plukk opp er ikke vanskelige spørsmål og forberede premier. For variasjon, bør du tenke på oppdrag og skatt. Tegne et kart spredt ut tips i hemmelige steder det vil være interessant og uvanlig. Tid brukt sammen i løpet av skattejakt brakt sammen for deg.
 Det er en rekke ideer som nå anses vanlig eller vanlig på grunn av det faktum at svært vanlig. Ikke overse dem, fordi forholdet kan mangle av slike ideer! For eksempel:
 - En imponerende innvirkning intim hårklipp;
 - Striptease, rollespill, gi fyren Kama Sutra og lære sammen;
 - En invitasjon til en restaurant eller kafé;
 - Letters, samtaler og sms-kort;
 - Ny fatet;
 - Bestill rom.
 Overrask din kjære og de også vil prøve for deg!  
Hvordan jeg vet du endre gutten gjør
 De bitre følelser av svik vises i sjelen til hver jente når hun finner ut om svik av sin elsker. Ofte hun finner ut om svik fyren var ikke den siste. I mellomtiden kan du forhindre dette problemer sammenstøt med sin elskerinne. Tross alt, det er mange tegn som indirekte kan tyde på svik.
 Mange jenter gjette hvordan jeg vet hvis du endrer fyren? Det er nok å observere hans oppførsel og analysere noen av hans handlinger.
 Her er de vanligste symptomene som kan tyde på svik. Det er verdt å merke seg at en av de likhetspunkter - det er ikke forræderi. Mens konvergens av flere faktorer allerede reiser spørsmål om tilstedeværelse av en rival.
 1. En skarp endring i forholdet - utseendet på merkelig fyr i betydelig grad kan kjøle ned til hans konstant jente. Imidlertid kan det være en omvendt situasjon. Hvis han føler skyld, så fyren kan begynne å gi uventede og dyre gaver, prøve alle mulige måter å behage en jente. Men gjør det hele med en skyldig utseende.
 2. Plutselig dukket workaholism - et annet tegn på en mulig svik. Tidligere fyr alltid tilbrakt helgen hjemme, og nå går på en forretningsreise og skrev rapporter på kontoret, så risikoen er at han startet en affære og dekker hennes plutselig økning i duty.
 3. Økt hensyn til utseende, som ikke tidligere var karakteristisk for barnet. Anskaffelse av nye stilige og fasjonable ting, konstant renselser, plutselig var det et ønske om å besøke treningsstudioet. Kanskje han bare bestemte seg for å endre seg, men slik at han kan prøve og treffe en annen jente.
 4. Ønsket om å alltid bære en mobiltelefon med deg, kommer raskt slette meldinger, rolig samtale - som alle kan tyde på at jenta var en rival.
 5. Endring i seksuallivet. Når elskerinne, kan antallet intime kvelder bli redusert. Videre kan endre atferd og elskeren i sengen. Ja, det kan plutselig bruke en masse nye "triks". Eller, alternativt, å oppføre seg jevnt, hvis før dette aldri skjedd.
 6. Tilfeldig funnet i hans bil merkelige ting - skjerf, leppestift, bluse. Eller diskret duft Parfyme, som tydelig hørbar i bilen. Selvfølgelig kan skjerf hører til hans mor, parfyme og har en kollega som han gikk til et møte. Hvis fyren kan ikke forklare tydelig hvem det tilhører alle, det er en risiko for at hans elskerinne var.
 7. Gratis tid hjemme, begynte han å tilbringe på datamaskinen, tilsvarende med noen via e-post eller ICQ. Videre offset vindu eller fane brytere, ser ikke gi sin korrespondanse.  
Hvordan lage en fyr sjalu
 De sier at kjærlighet er umulig uten sterk sjalusi. Så hun må noen ganger gi opphav til gutten at han pryrevnuvav det lett. Søkeord - litt. Vanligvis, i denne delikate spillet av følelser er viktig ikke å slå. Fordi overdreven iver vanskelig forhold gjør livet sammen, bokstavelig talt, uutholdelig. Men det samme sjalusi kan huske de gamle følelser, for å gjenopplive forholdet, og selv bidra returnere kjærlighet. Kort sagt, må du vite hvordan du kan gjøre en fyr sjalu - og noen ganger forslagene.
 Vurdere de mest populære måter som gjør en fyr pryrevnuvaty. Men alle av dem må brukes med måte, lest zahratysya.
 1. flørter i hans øyne. Måten mer enn effektiv. På festen, møte venner snakker til utenforstående fyr eller gutta. Gjør alt vennlig, smil, øyne d. Velg en egnet kandidat og Shake It Up med ham. Fyren vil merke at dukket opp i horisonten konkurrent og alltid revnuvatyme.
 2. Endringer bilde. Hvis du er vant til iført sportsklær og litt maling, velge stil sexy miniskjørt, trange bukser, ikke føre, men vakker makeup. Forresten, seksualitet - er ikke bare passende klær, bør det være i stand til å bære. Så gange fra hoften, høye hæler og smil - det trumfer alt i erobringen av menn. Elskede mann så så lyse transformasjoner kanskje tror at et slikt et vakkert utseende er for noen. Og revnuvatyme reelle eller fiktive gutt.
 3. Send en blomster. Bestille de vakre buketter av blomster levering med bud. Det er viktig at den bukett var et kort. Tekst kan høres annerledes, det være seg "den vakreste av kvinner" eller noe sånt. Hvis du bestiller blomst levering kurer ikke råd til det, kan du bare kjøpe dem på vei hjem fra jobb eller skole. Spurte hvor blomster? Vi kan si så kjent presentert. Han vil sikkert bli fascinert.
 4. Zatrymuysya kvelder. Hvis du er dating, bør du forlate møtet, siterer sysselsetting. Hvis du bor sammen, kan du komme hjem senere på kvelden. Fremfor alt, ikke overreagere og ikke kommer opp med detaljer eksisterende møte. Siden da angrepet sjalusi kan ha gått verre.
 5. Ignorer fyren. Ingenting irriterer en mann som ignorerer hans person. Denne metoden kan brukes hvis du bare starte å komme sammen og møtes på en fest.
 6. Ordne utdrikkingslag. Det er ønskelig å gjøre det regelmessige. Arrangementet må nøye møtes, i detalj matchende garderobe. Du kan også spesifisere - eller sexy nok?
 7. Snakk med andre menn. Fortell hennes elsker at din sjef, trener, lærer eller klassekamerat - en veldig smart mann. Beskrive hans verdighet, sier han, ser på ham, smart, vakkert sier, støtter lett alle fag. Kort sagt, en slags maskulin ideal. Fremfor alt, ikke sammenligne med kjæresten, men bare for å beskrive egenskapene til den andre. Det faktum at menn er svært sårbare. Og det kan ikke bare føre til sjalusi.
 8. Snu dem. Det ville virke, hva har dette å nidkjærhet? Men den mest direkte. Hun har alltid å bli preparert, ren fint hår samlet i hennes hår, ryddig manikyr og pedikyr, diskret makeup, tonet slank kropp. Sport og behandlinger for seg selv, besøker skjønnhet - har hun å se vakre. Da vil det i alle fall være populær blant menn.
 Det er uakseptabelt å våkne opp om morgenen og gå uvasket til middag. Bildet av seksuelle katter bør bære en konstant.
 Og til slutt, som ønsker å gjøre en fyr sjalu, er det viktig å gjøre alt nøye og forsiktig. Svar selv ærlig: hva du ønsker å oppnå dette? Hvis han mistet interessen for deg, så som gikk forut for det? Overdreven sjalusi - så ille som mangel på følelse. Så vet når du skal stoppe.  
Яндекс.Метрика