Hvordan å overvinne en følelse av misunnelse?

 Hvis du ønsker å dine kolleger, venner. Følelser av sjalusi bare spiser din sjel, du føler deg dårlig fra det. Dette forhindrer deg kommunisere med kolleger og til og med å leve. Hva gjør du i denne situasjonen. Hvordan takle en konstant følelse av misunnelse til andres suksess og prestasjon?
 Det er ingen arbeidsgruppen, der det ville misunne. Jeg misunner alle og overalt. Uansett i store eller så i bøter. Det som er viktig: denne følelsen holder oss fungerer, og noen ganger også leve. Men alt kan endre seg.
 Tidsplan, lønn og bonuser, svekkelse krefter, flørte, profesjonalitet, en god avtale, og til og med det ufødte barnet eller en ny lue - alle gode grunner til å misunne kolleger. Noen ganger sjalusi skaper sunn konkurranse og arbeider for selskapet. Men oftere heller tung byrde på skuldrene.

 Hva er mekanismen av misunnelse?


 Mekanismen av misunnelse psykologer har lenge studert på alle sider, fordi denne følelsen - moderne menneskeheten. Og i hjertet av det er den vanligste selvtillit tvil. Vi rolig misunne kollega i stedet for å prøve å gjøre det samme og prøve å ta sin plass i lik konkurranse. Det virker urettferdig at noen ga prisen mer, er det du bor på kontoret til kveld. Hvorfor gjorde ikke jeg?! Dette problemet ikke gi dere hvile.
 Du kan fortelle hundre tusen ganger misunner ikke, og selv ta et kurs i psykoterapi. Men misunnelse fortsatt være du tygger. Kanskje det ikke er sjalusi, og en medfødt sans for rettferdighet? Deretter bli kvitt det i prinsippet umulig. Verden rundt oss vil aldri være riktig og rettferdig. Du kan ta anstøt og løslatt, men vet at aldri vil finne arbeid der alt uten unntak høvdinger ikke heve "sine" kolleger bygget en karriere av kompetanse, ikke underdanighet, og betale lønn tilsvarende sub arbeid. Før eller senere vil du møte urettferdighet og føler ufrivillig misunnelse. Situasjonen du ikke endre, men du kan prøve å se på det på en annen måte.

 Hvordan å overvinne følelser av misunnelse?


 Hindre deg du sammenligner med andre
 Har du ditt eget ansvar og dele ansvar - som fokuserer på dem. Mentalt tegne en sirkel og sette deg selv i sentrum og definere: hva jeg skulle gjøre, men det er ikke min bekymring. Sørg for at ingen var i stand til å sende inn krav til arbeidet ditt, og da vil du vokse i øynene selv blir gjenstand for misunnelse. Hindre deg og stadig sammenligne seg oderhyvayte når vane begynne å gjøre det. I første omgang vil det være vanskelig, men en måned av arbeidet - og en ny titt på gamle problemer vil plante noe som vil spare deg for en enorm mengde nerveceller.
 Engasjere seg i selv-forbedring.
 Jeg misunner de som har mye ledig tid. Finn et hvilket som helst nyttig øvelse, for eksempel, gir videreutdanning (ikke nødvendigvis høyere). Du kan ta ikke bare sinnet, men også kroppen. Kjøpe et abonnement til en fitness klubb eller registrere deg for yoga, magedans (det finnes grupper for alle aldre) - vil føle at du forlater en dårlig idé med negative følelser, og livet blir litt lysere.
 Offentlig erklæring av dine følelser.
 En dristig trekk, men det kan være mest effektive. Tilnærming til en kollega eller sjefen og åpent innrømme at du er sjalu han kan ikke alle. Og bare en sterk og selvsikker kvinne. Selvfølgelig, må du velge det riktige øyeblikket, for eksempel, etter jobb eller på en kveld når du finne deg selv alene. Være oppriktig, og du vil føle lettelse. Frykt ikke virke underlig. Først, er en slik anerkjennelse smigrende. Sekund, vil du høre et svar eller råd som kan hjelpe deg i karrieren, eller frank tilståelse, etter hvilke av sjalusi vil være over
 Forfatter: Marina Sobolev  
Mestring av stress via mat

 Problemer i hver enkelt av oss mye: problemer på jobben, mangel på forståelse på den delen av myndighetene, krangle med sin mann, barn på skolen en dårlig poengsum, du ønsker ikke barn å adlyde mange av oss "gripe" stress.
 Vanligvis på dette punktet du ville bare noe søtt. For eksempel, søt te med kjeks. Da har du gjerne spiste godteri, og virket hjertelig vidlyahlo. Eller krangle dere med sin mann og bestemte seg for å "glede seg" hele melkesjokolade fliser. En halv time senere ønsket å gjenta dette normal reaksjon på følelsesmessig og fysisk stress.
 Bare unngå stress i hverdagen er vi neppe lykkes. Men med hjelp av en bestemt diett redusere sine alvorlige konsekvenser råd til alle.
 Få kvinner kan skryte av at i øyeblikk av spenning, følelser de ikke ønsker å spise - mistet appetitten. De fleste av oss nervøst, men begynner å føle det brutale hungersnød.
 Hvorfor skjer dette
 Negative følelser føre til vår kropp "grøsse": binyrene begynner å skille ut stresshormoner - kortisol og adrenalin. Kortisol, i sin tur, aktiverer cellene som er ansvarlige for fettlagring. På adrenalin øker insulin, som umiddelbart reduserer blodsukkernivået. Derav den sterke ønske er ofte noe søtt - kaker, godteri bun. Snakker i enkle ord - Vi fyller tapt som et resultat av stress sukker.
 Men endrer stresshormoner, noe som påvirker stoffskiftet. Over tid, feil i dietten mer effekt på figuren.
 Med hjelp fra sressa? Hvilke matvarer du kan spise?
 Excellent "motgift" stresset - Vitamin Art. Det er funnet i meieriprodukter, egg, grønnsaker, mørk - grønn, nøtter (spesielt cashewnøtter), gjær og bananer. Før endelig hater verden, prøve å øke antall av disse produktene i sine dietter. Morgenen bør starte med en plate av havregryn, korn, ris eller cornflakes med melk. Men fra fet mat i denne perioden, kan du prøve å gi.
 I noe tilfelle ikke begrense deg til proteinet. Kyllinglår, frodige eggerøre, stekt egg med skinke eller flere skiver av ost vil gjøre utseendet ditt for problemer mer filosofisk.
 Hvis du blir sulten i pausen mellom lunsj og middag, ikke rush ham drukne kjeks, sjokolade eller potetgull. Joy du ikke legge til, men vil være et par ekstra pounds - enda en grunn til stress. Bedre spise litt frukt, grønnsak salat eller bare drikke et glass juice.
 Som for servering, det beste valget - mat med høyt stivelse (pasta av durumhvete, poteter, brød eller ris).
 Ikke forsøk å stresse med en lys alkoholholdig drikke; om kaffe er også bedre til å glemme. Hvis du har en travel dag, ta en flaske mineralvann og noen ganger gjør et glass vann. Rask roe ned, ta deg sammen bidra revet ingefær lagt til te, og sitronskiver.
 Oppmerksom krydder - de har en bemerkelsesverdig men lite kjent egenskap: ganske magisk uplift. Ved å legge en liten mengde chili eller kyllingsuppe i spisskummen lam, vil du oppleve en enestående serie av energi. Eller prøv, beboere blir som India, skyll munnen med vann brygget med krydder i det.
 Hva du skal spise til stemningen var god
 • Komplekse karbohydrater som finnes i ris, bidrar til å produsere serotonin, og dermed uunnværlig for å opprettholde god stemning. Foruten ris er proteiner og B-vitaminer En annen kilde til serotonin - tomater.  
Hvordan bli rik?

 Land - er element av stabilitet og velstand. På hvordan utviklet ditt forhold til hennes familie, økonomiske velvære avhenger
 Vil du vite hva er oddsen i din familie til å bli rik, og hva du skal gjøre for å styrke deres økonomiske situasjon? Fullføre vår test, først alene og deretter teste sin partner.
 1. Velg foreslått farger som du liker best:
? brun og _______
? gul til ________
? Red ______ i
 2. Tenk deg foran deg på bordet, en stor sum penger. Hvordan ville du bruke det?
? Aksjer fikk en _________
? kjøpte en tomt til _____
? puteshestvyya brukt i _____
 3. Hvilke gaver pleier du foretrekker å gi?
? noe praktisk og ______
? hva, jeg tror, ​​ville folk mechtaet _____
? noen hyggelige minneverdige pyntegjenstander i _____
 4. Si ordet "rikdom". Hva assosierer du med dette ordet?
? _______ Og viltvoksende treet
? Penger pose med _______ b
? snehvit yacht med morsomme folk på Neagh i _____
 5. Før du tre dyr. Hvem er du i stand til å identifisere seg med?
? med Leo og ______
? med en tiger ville _______
? koshkoy av ________ i
 Beregne noen av svarene du mer og gjøre sine resultater med en partner:
 aa - Din innsats ingen risiko for fattigdom, er du i stand til å spare penger. Tilbringe dem med stor uvilje, fordi energi er stillestående penger - og det gjør du bli virkelig rik familie. Lær å leve på en ny måte!
 ab - Du har alle sjanser til å bli et velstående par. Kanskje du og er ikke mangel på midler. I fremtiden, hvis staten opptre mer fornuftig, tjener en formue.
 AB - Du vil nok ikke lett å finne et kompromiss: en ikke er vant til å sløse bort penger, den andre - for å samle inn. Hvis du klarer å finne en fornuftig løsning, vil vi være i stand til å nå en økonomisk suksess. Men hver av dere vil ta opp selvorganisering og disiplin.
 bb - Du er veldig harmonisk par vet hvordan de skal tjene, spare, men samtidig ikke nekte deg selv gleden. Denne tilnærmingen til livet vil lede deg til velstand. Vokse i samme retning - og du er sikker på å bli rik.
 bv - Ha god balanse og samle den nødvendige mengden selvfølgelig du kan. Saken er mer komplisert med mer ambisiøse besparelser. Kun en klar og gjennomtenkt økonomisk plan vil lede deg til suksess. Men for dette må du gi opp mange vaner.
 cc - Samle - det er ikke for par. Selv om hendene vil være en pen sum, har du det her og fornøyd med å bruke. Du har en slik livsstil - og det er ingenting galt med det. Det er ikke de rike som har mye penger, men en hvis liv er fullt av opplevelser.  
Яндекс.Метрика