Det er ingen hemmelighet at sex - en glede som alle kan ha råd til. I tillegg er det også svært nyttig øvelse for kropp og sjel. Dessverre, noen av det smukke kjønn ikke er i stand til å spise av frukten som gir glede. Og de lever i "mørke", kaller ekteskapelig sex heavy duty.

Hvordan å overvinne sine komplekser i sex


 Blame uvitenhet zakompleksovanist, stivhet. Det sannsynligvis mange kvinner lett opphisset og nå orgasme gjennom onani, mens partneren kan ikke engang slappe av. "Hva om de ser min mage vypyrayuchyy i denne stillingen? "" Hva om mens lyset de ser min cellulitter? "" Hva om han ikke liker min lukt? "- Disse" plutselig "kan være for mye. De er generert av selvtillit tvil, og ofte underbevissthet og selvtillit tvil i din partner.
 Fra "vokse bena"?
 Hvilke bilder sexy kvinne i erotiske filmer navevayutsya oss? Garvet babe med myke bryster, helt flat mage, å elske med kjekk pumpes. De svinger i kjærlighet ecstasy, ikke å ha tapt rytme uten tid og komme til mållinjen samtidig. Willy-Bulle begynne å sammenligne seg selv og kommet til den konklusjon at du ikke er i orden. Og at etableringen av bilder av profesjonelle forfattere, makeup artister, er vi ikke klar over. Vel hvorfor ikke zakompleksuesh?
 Også dette kan være hykleri, som har opprinnelse begynner i barndommen. Alle som er nå tretti, kanskje, husker en tid da sex ikke snakkes høyt. Alle filmene var kysk, uten snev av sex på TV. Selv ordet "sex" ble ansett som uanstendig. Derfor, vi oppriktig skamfull for å snakke om sine ønsker. Fordi det er en skam og som anstendige jenter ikke snakke om det.
 En annen veldig irriterende grunn - psykologiske traumer. Bare ett ord kan uforvarende kastet zakarbuvatysya minne og påvirke livet. Vanligvis skjer dette ofte i ungdomsårene. Tenåringer - folk til nystartede psyke og derfor utsatt for den negative effekten. Sa farvel fyr som du er fett, og gikk en tur med kjæresten din slank. Alt. Negativ pålagt alle etterfølgende forhold, inkludert seksuell sfære.
Hvordan å overvinne sine komplekser i sex

 Hvordan behandler komplekse vitenskapen om psykologi.
 I form av psykologer, sexy kompleks - det er en sinnstilstand, som noen ganger krever behandling psykologer, psykiatere, sexologer og andre fagfolk. Disse landene er preget av en følelse av overlegenhet (Complex Pallas Athene) arroganse (komplekse Amazons), hor (kompleks Messalina) hreshnosty følelse av frykt for at en innvirkning ikke bare på sex, men også oppførselen i det virkelige liv. Komplekse, faktisk, mye; noen av dem er over tid, andre vises i alderdommen, og andre - følge livet, forgifte henne og føre til nevroser og depresjoner.

 Mestring komplekser i sex?


 Dette refererer til oss i denne saken, følelsen av tetthet, sjenanse, skam i sex, som hindrer nyte og ha det gøy - ikke noe annet enn en manifestasjon av et mindreverdighetskompleks. Heldigvis, med et sterkt ønske kan overvinne dette komplekset.
 Til å begynne med, bekjenner en kjærlighet eller virkelig prøver å elske deg selv. Etter Innrøm at negativ vurdering i seg selv, flytter vi til sin partner. Elsk deg selv - det betyr å lære å lage sine egne mangler, ikke irettesette seg for dem å forstå at du har mange gode kvaliteter for deg favoritt kjære og spesielt kjæresten din.
 Mangler i utseende skal ikke forstyrre din samleie. Tross alt, vil vakkert undertøy hjelpe deg slå din ulempe til fordel. Små bryster? Det er ikke sant at alle menn liker ganske omfangsrik byste. Det er reelle elskere av belles små bryster, passer lett inn i håndflaten.
 Hull i figuren? Mange kvinner kan ikke skryte av perfekte proporsjoner og vekt. Men åpen hemmelighet: nesten alle menn som lubben form. I valg kjæreste liv er styrt av ubevisste ønske om en varm peis, er sunt avkom med som tilknyttet bilde pampushechky kvinner.
Hvordan å overvinne sine komplekser i sex

 Noen kvinner skammer seg over sin egen lukt. Om ønskelig mannen til å levere dem oral nytelse de nekter, siterer det faktum at de ikke liker. I elementær hygiene, noe som gjør kroppen sin, deres seksualitet bevissthet, cunnilingus nesten alltid fører til predorhazmennomu tilstand.
 Hva hindrer deg åpenlyst fortelle sin partner om seksuelle fantasier? Frykt synes vilter, strenge puritanske oppdragelse, overdreven beskjedenhet Kanskje ting å mistro sin partner, usikkerhet i oppriktighet av sine følelser? I den innledende fasen av forholdet, når følelsen fylte og hver partner tenker først og fremst om den andre - er dette normalt. Når det gjelder alvorlig langsiktig forhold - dette bør ikke være.
 En kvinne som er i et langvarig forhold som ikke vil bringe henne seksuell nytelse er dømt til nevroser, stress. Og, som et resultat, er disse relasjoner dømt til å skille seg. Så ikke vær redd for å være seksuelt uhemmet, begynne å lese erotisk litteratur, se porno, registrere deg for kurs vumbyldynha, nyte en yoga gå sammen i en sex butikk, velger du en vibrator nyeste modellen. Generelt, gjøre noe som vil øke din seksuelle selvtillit, selvhjelp realisere en komplett kvinne.
 Tro meg, det er ikke noe perverst når to elsker hverandre og prøver å levere og ha det gøy. Etter klok naturen utrustet kvinner å få orgasme, så det er nødvendig og viktig forutsetning for harmonisk og lykkelig liv.
 Mange kvinner levde i ekteskap for år, uventet møtt med et problem gambling. I lang tid er de uvitende om en slik fange deres ektefeller. Bare folk stadig forsinket, ikke svarer til telefonsamtaler, har han økonomiske problemer han forklarer diverse feil (stjålet penger ikke betalt i tide lønn, ga penger lånt og ikke komme tilbake, etc.). I tillegg, den elskede blir irritabel, opplever han humørsvingninger, aggresjon. Dette kan tyde på at han var avhengig av gaming.

Mannlige spillere: hva du skal gjøre?


 Igromaniya - type patologi relatert til psykisk avhengighet. Dette spillet er en slags narkotika. Gambling i mange varianter, men hoved vurderes avhengig av datamaskinen (en variant av Internett), spilleavhengighet (inkludert spilleautomater), hvor spillet spilles for penger.

 Hvem er spillere?


 Hva fører en person til et slikt forhold? Noen krever ikke bare fysisk komfort, men også en glede. Og en form for glede er et spill. Bare noen mennesker trenger for å nyte forrang fremfor andre fordi de er lette å overtale til gambling, og de raskt bli avhengige av det. Eksperter selv malt et portrett av de typiske spillere. Statistisk sett er dette en mann 18-45 år gammel, bor i en stor by, misfornøyd med sin familie eller personlige liv, arbeid og sosial status, i henhold til eventyrlystne handlinger. Fra alle disse tilbakeslag, skjuler han i en virtuell spillverden hvor han føler seg vellykket, kraftig og lovende.

 Årsaker til Spilleavhengighet


 I dag ingen fullstendig liste over årsaker til at en person blir avhengige av spill. Tilsvarende noen annen psykisk lidelse, er gambling resultatet av en kombinasjon av genetiske, biologiske og sosiale faktorer.
 Men de viktigste årsakene til spilleavhengighet er:

 •  ingen glede av livet;

 •  seksuelle problemer;

 •  psykologisk umodenhet.


 •  Symptomer:

 •  spenningen i spillet;

 •  permanent økning i priser;

 •  alle trodde bare om spillet;

 •  kontinuerlig rulling spillsituasjoner i hodet mitt;

 •  Spillet blir en måte å flykte fra virkeligheten;

 •  hemmelighold, konstant falsk;

 •  stor mengde gjeld og selv tyveri;

 •  spillet blir holdt det meste av tiden.


 • Mannlige spillere: hva du skal gjøre?

   Stadier av Problem Gambling


   Som med alle andre sykdommer, er gambling under utvikling.

 •  Spilleavhengighet er bare begynner å ta form, er det et ønske om å spille. På dette stadiet, folk er i stand til når som helst å forlate spillet. Men han er ikke klar over sin avhengighet og spiller mer og mer. Deretter ønsket om å spille økninger som økende priser, og økt tidsbruk spille.

 •  Gamblere ikke klarer å begrense sin deltakelse i spillet. Spillet er meningen med alle handlinger. Alle gevinster spilt her. Gamers nærer illusjoner om hans ekstraordinære flaks, for å bygge et system i spillet starter stor tro på overtro knyttet til spillet.

 •  Spillet er menneskeliv, og ønsket om å spille er ukontrollert. Selv uten å spille i virkeligheten, spillere fortsette å spille sine fantasier. Penger blir for ham den eneste muligheten til å få sin del av buzz fra spillet. Målet er selve spillet.


 •  Effektene av spilleavhengighet •  nedbrytning av de enkelte;

 •  stor gjeld, konkurs;

 •  tap av familie og venner;

 •  faller på den sosiale stigen;

 •  problemer med loven, opp til forvaring;

 •  utseende relaterte avhengighet (alkoholisme, narkotikamisbruk, rusmisbruk);

 •  selvmord.


 •  Hvordan oppføre seg nære spillere


   De som er tvunget til å leve under samme tak med spillere, må vi prøve å forestille seg alle de "sjarmen" av nabolaget, humørsvingninger, aggresjon, skandaler.
   I dette tilfellet, til familien, spesielt hans kone, bestemme om de vil kjempe for en kjær. Kvinner som uten hell kjempet for å redde sine menn fra gambling rådes til ikke å videreføre familieforhold, men hvis du bestemmer deg for å konkurrere om din kjære, trenger du å vite hvordan man skal håndtere det og hvordan du kan beskytte deg selv og barna.
   Husk, du kan ikke ikke hjelpe til sin mann så lenge han ikke anerkjenner hans problem og be om hjelp. Så lenge det ikke skjer, vil det benekte eksistensen av sykdommen og å si at stykket kan kaste når som helst. Det hjelper heller ikke et argument eller skandaler.
  Mannlige spillere: hva du skal gjøre?

   Det ville virke fra den grusomme, er det nødvendig å forlate mannen alene med problemene, og de skapte også. Ikke betale sin gjeld, ikke skjerme sine overordnede, ingen andre problemer. Ditt motto bør være: "Self-laget, å bestemme."
   Det er nytteløst å forsøke å kontrollere spillere, kan ikke ta en annens liv under kontroll, og dette er svært dårlig for psyken din. Forsøk på å fullt ut kontrollere alle handlinger og tanker fører til mannen din at du kommer til spivzalezhnist, og da trenger du eksperthjelp.
   Det er også nødvendig for å sikre sin økonomiske sikkerhet:

 •  dele familiens budsjett;

 •  skjule og bedre å bli deponert alle verdisaker, kort;

 •  sikre en notarius dokument som bekrefter at alle sin gjeld og lån gjort uten din deltagelse og ikke brukt på familien trenger;

 •  Du kan også tegne fiktive skilsmisse for å ikke betale så stor gjeld.


 •  Behandling av spilleavhengighet


   For behandling av gambling eksperter er tatt svært motvillig, fordi det er en svært komplisert prosess. Vanskeligheten stammer fra det faktum at pasienten neppe erkjenner at det er et problem og nekte behandling fordi han angivelig selv ikke klarer å slutte å spille. Du bør snakke med involvere familie og venner, særlig de som bruker den myndighet i en avhengig. De kan være i stand til å overtale ham til å ta medisiner. Men, igjen, er det umulig å behandle inntil han spillere ikke gjenkjenner problemet og ønsker ikke å stoppe.
   Igromaniya, som enhver annen avhengighet behandlet tre grunnleggende metoder som brukes i kombinasjon: psykoterapi, medisiner, selvhjelpsgrupper.
   Så du tok den vanskelige veien til frelsen kjære fra en alvorlig sykdom. Du bør få enorm tålmodighet og innsats for å sikre at denne byrden var du på kreftene. Først av alt, ikke glem om sin egen psykiske og fysiske helse, fordi det er en stor jobb.
  Яндекс.Метрика