Lagre livlighet følelser i ekteskapet er ikke vanskelig hvis man tenker på noen øyeblikk og forsøke.

Hvordan redde ekteskapet


 Menn som øyne, er klar over selv små jenter


 I kampen om oppmerksomhet og layout menn, til kvinner som prøver å se ut som sexy og mer attraktivt. Klær som understreker skjønnheten i former, sminke, hår, frisk manikyr - komponenter kvinner under frieri. Kast innsats for å være interessant i kommunikasjon, glede, konstant ros og beundring til den utvalgte og få den produksjonen som gudinnen, som faller man.
 En fin morgen, noen måneder etter bryllupet, kommer mannen inn på kjøkkenet og ser, er et krøllete pels av suppe, "byhudyastoe" dyster skapelse, med en markert overvekt, og ikke forstår hvor den forsvant Goddess.
 Muslimske kvinner som brukte å gjemme seg fra andres synspunkter av menn under klær, men kle seg, prøver å se attraktive og sexy for sine ektemenn, oppriktig lurer på hvorfor andre kvinner gjør det motsatte. Hvorfor ikke lage noen enkle regler punkter:

 •  Prøver alltid å se attraktive og ryddig, uavhengig av om engasjert i innsamling, lage mat eller se en film med sin elsker.

 •  Prøv, så sjelden som mulig, vises før en mann i curling, med en maske på ansiktet hans absolutt ikke gjør det med hårfjerning eller noe sånt.

 •  Husk at ingen manikyr og regrown røtter i formløse hår, ikke opphisse hennes mann etter bryllupet.

 •  Ta hensyn til endringer i seg selv. Overraskende krever mannen som giftet trostynka 50 kg, stor kjærlighet for kvinnen som elsker ham mer kaker. Over 80% av kvinnene begynner å få vekt etter ekteskap, og bare en liten prosentandel av dem er villige til å jobbe hardt og oppnå resultater. Mann verdsatt din indre verden, men det kan nok bare slutte å legge merke til for overvekt.


 • Hvordan redde ekteskapet

   Menn som øyne, men ikke uten å høre


   Under buketno-candy høflighet, sa hun til sin mann at han var glad for å høre. Men beundring, godkjenning, hyggelig samtale, stillhet istedenfor tekkes mennesker stikk lenge, og etterlater en lengsel etter ømhet i sin tale og SMS korrespondanse erotisk Kama. I deres sted kom brummende og beskyldninger ", som var grunnen til at så lenge" eller verre stillhet for et par dager for å lære den "skurk".
   Menn trenger ikke reflektere over spørsmålet, hva har endret seg, de er bare på et tidspunkt begynner å bli lei og flytte bort. Slutte å skryte om sine prestasjoner og opplevelser, ikke å motta kritikk og beskyldninger. Et behov for å være en helt, som beundret ikke tapt, men lurer og venter, når og med hvem du skal bryte ut.

 •  Spur kan si for mye. Er det en enkel måte å forebygge konflikt - før du sier noe å telle til 10. Kanskje mens du soschytaete, mistet lysten til å si noe unyttig og ødeleggende for relasjoner.

 •  Ofte hører vi ikke mye å snakke, ta avgjørelser, ikke basert på fakta. Den enkleste måten å redusere antall kamper - er å lære å høre og forstå samtale.

 •  Lytte, å være i kraft av følelser er nesten umulig. Snakk om hva som interesserer eller fornærmende i relasjoner som er nødvendige, men ikke planlagt å gjøre det i en tilstand langt fra resten, er uakseptabelt!

 •  Hvis bryllupet var øm kjærlighet erotisk korrespondanse eller samtale, la oss ikke glemme det, ikke nøl med å gjenopplive denne tradisjonen. Riktignok ikke med intensiteten, men blodet opphisse hennes elsker noen ganger nødvendig.

 •  Selv i en tilstand av ekstrem følelsesmessig sjokk, ikke si favoritt, på dette punktet, tror du på det. Han kan ikke dele din oppfatning at det storfe eller geit, men husk dette for alltid.


 •  Hva vi føler påvirker relasjoner, uansett hvor vi prøvde å skjule det


   Hvis du husker noe av bildet, vil det liksom skli rundt, skarphet setninger bebreidelser, hevder nye bilder. Med bildene mistet en følelse av glede, respekt, fred og kjærlighet. Fades skjønnhet og verdien av alt som er gjort med å erstatte denne tretthet av relasjoner.
  Hvordan redde ekteskapet

   Det er ikke lett å glemme hvordan å bli fornærmet, men du kan lære å tilgi og enklere å forholde seg til hendelsene. For det første, helt klart at situasjonen ikke kan alltid være å klandre bare én partner. Hver ektefelle har noe å be om unnskyldning. Be om tilgivelse, minst mentalt, snarere enn noe å klandre for mye sunnere forhold.
   Kvinnen, der naturen iboende mykhet som er gift, på jakt etter støtte og følelse "som en stein veggen" i ekteskapet begynner å se hele, noen ganger forvrengt portrett av hans utvalgte. Hvor ofte har kvinner spør menn noe med det formål å gi råd i form av kritikk? På grunn av den mer utviklet intuisjon, kan disse rådene være sant, og dette er begynnelsen til slutten. Mannen virker ikke så smart det, og da han selv ikke lenger føler lederen. En kvinne slutter å respektere sin mann og starter respektløshet. En mann er å bli belastet, og må nå beundring at han begynner å se på andre.
   Et annet negativt aspekt for ekteskap er en følelse av "ikke å gå hvor som helst". Slik tenkning kan forholde seg til alle, basert på hva ekteskapet. Du kan ikke snakke om kjærlighet - hva om det hele tiden til å snakke, du kan mislike ideen som ikke vil gå bort - så tilgi. Men viktigst av alt, hva som til slutt utvide denne holdningen - er sex. Resultatet av denne holdningen er sex-rask, mangel på seksuell mangfold og selv regularitet.
   Huske om dette hadde sex før ekteskapet eller var det gleden over hvert møte, hver berøring, og ønsket om å nyte hvert øyeblikk? Kanskje vi burde skrive noe erotisk mann sms app å bære sexy undertøy og en romantisk middag?
   Ekteskap krever konstant arbeid på deg selv og relasjoner, og bare kvinner, i kraft av visdom skjenket av natur, makt til å gjøre forholdet glad og lang.
   men har ikke en hemmelighet at sex ikke bare bringer sanselig nytelse, men også gunstige effekter på helse, humør og generelle vitalitet av mannen. Utfallet ikke aktivt sexliv - sykdomsfølelse, irritabilitet eller apati, nedsatt immunforsvar og forverring av sykdom på grunn av stagnasjon av blodceller. Regelmessig sex bedre enn noen sedativa og hypnotika løse opp spenninger og takle søvnløshet. Morning sex avgift og erstatte dagens munterhet og gunstig humør for dagen.

  Hvor ofte bør jeg ha sex


   Men, dessverre, peker ofte for mange par har seksuell omgang delt i "før" og "etter" bryllup. Opprinnelig relasjoner i løpet av den såkalte candy-buketnoho periode av ungdom har sex veldig ofte, kjærtegner nødvendig flere ganger om dagen for dem kysser og som luft. Etter ekteskap, trekker vanlig liv dem i hverdagen, er romantikk i endring dagligdagse gjøremål, er folk stadig beveger seg bort fra hverandre, og seksuell aktivitet er betydelig redusert. Men når sex ikke lenger er en prioritet, betyr dette:

 •  Partnere ofte krangle, bruke sin tid på å finne ut relasjoner;

 •  mindre interessert i forholdet;

 •  moderne gadgets okkupere alle gratis personlig tid, fortrenge tradisjonell forhold;

 •  elsker sakte begynner å fade ut i en daglig engasjement.


 •  Normale eller individuelle preferanser


   Svaret på spørsmålet "hvor ofte å ha sex? "Kan ikke bli innvilget. Dette spørsmålet kan ikke gi noen konkrete svar selv den mest erfarne sexolog verden. Saken individualitet. Forskjellige par, hver person metning eget seksualliv, som avhenger i hovedsak av biologiske og sosiale faktorer, temperament, livsstil, alder, vaner, og selv dyrekretsen.
   Avhengig av alder av seksualpartnere en dynamisk aktivitet opp eller ned. I en alder av puberteten, er sex en prioritet, og jeg vil ha det mer enn vanlig. Den mest overdrevet seksuell aktivitet observert 25-32 år, i hvilket tilfelle den gjennomsnittlige kjærlighet er ca 3 ganger i uken. Det skal bemerkes at frekvensen av rytmen av kjønn, gitt menn fortsetter i omkring 15 år. Med alderen, er seksuell aktivitet reduseres den gjennomsnittlige par har sex 2-3 ganger i uken.
  Hvor ofte bør jeg ha sex

   Det antas at menn trenger regelmessig sex, og dette er sant, men ikke for alle. Noen menn med lav seksuell aktivitet er glade og samtidig en uke, andre i alderdom føler behov for sex hver dag. Denne typen omfatter menn med økt seksuell grunnlov. På kvinnene er det samme, noen anser sex en sekundær eller tredje, femte plass i deres liv, andre irriterte med - i hans fravær.

   Tre siffer sex helse


   Siden sex bringer ikke bare gøy, men også bidrar til å forbedre helse, spørsmålet om hyppigheten av seksuelle handlinger engasjert ikke bare psykologer og sexologer, men leger og annet orientering. Medisinsk anbefalt å gjøre kjærligheten minst tre ganger i uken.

 •  Leger hevder at 2 økter per uke oppløftende. Etter samleie forbedrer humøret, oppfattes av omverdenen i lyse farger, endre hele holdning. Dette skjer på grunn av økningen av hormonet oxytocin før orgasme 5 ganger i forhold til sitt normale nivå. Dette vil igjen føre til dannelsen av endorfiner - hormoner av lykke, har smertestillende effekt og bidrar til å lindre trøtthet.

 •  Å ha sex tre ganger i uken bidrar til å styrke immunforsvaret ved å øke antistoff "A" i kroppen med 30%. Dette er særlig gjennom utveksling av spytt under kyssing og kroppen får dermed en slags "vaksine". Bedre intern helse, samt betydelige forbedringer i huden, hudfarge, hår og negler.

 •  Sex - en fin trening hjerte sirkulasjon, noe som bidrar til å forhindre hjerteinfarkt. Under elskov hjertefrekvens levendegjør, er antall kutt og blod pumpes gjennom fartøyene mer aktive. Menn som har sex mer enn tre ganger i uken, er sannsynligheten for hjerneslag reduseres til det halve. I tillegg forhindrer stabil ereksjon utvikling av prostatitis. Dette skyldes det faktum at hyppig utløsning redusert sjanse for bakterier i kanalene av pakkboksen.


 •  Aktive blodstrøm hos kvinner hindrer dannelse av åreknuter. I tillegg til den vanlige kvinnelige kjønnsnormalmenstruasjonssyklusen, som fører til frigivelse av østrogen, lindrer smerte i den premenstruelle perioden, normaliserer valg av kvinnelige hormoner, redusere risikoen for infertilitet, samt hindre utvikling av tidlig endometriose. I tillegg til alt dette sex hjelper forbrenne kalorier til 200 kalorier på 20 minutter, noe som tilsvarer to smørbrød eller 30 minutter i bassenget.
  Hvor ofte bør jeg ha sex

   Tid for Sex


   Imidlertid bør alle positive aspekter ikke gå på om tro og uchaschy mengde sex, all nødvendig tiltak, avhengig av fysiologiske behov, og de enkelte. Redusert seksuell aktivitet er ikke gunstig for helse og trivsel, men et overskudd av det samme vil ikke nytte. Hyppig sex er ikke skadelig bare når denne aktiviteten er gøy og mannen og kvinnen.
   Den beste tiden å ha sex og varighet av samleie også alle sine egne. Noen par å møte ganske mange minutter, mens andre gjør det lang og treg. Morgen eller kveld alle velger selv, og det er ingen regel. Men i form av vitenskap bevist at den beste tiden er 6 am. Det faktum at på dette tidspunktet biorhythms menn og kvinner er de samme, og tilfredsstillelse av både når den maksimale verdi. Dette skjer på grunn av reduksjon av melatonin om morgenen, og øke mannlig kjønnshormonsekresjon hoved - testosteron.  
  Яндекс.Метрика