Hvordan å returnere eksmannen?
 Skilsmisse, selv de mest siviliserte, gjør vondt alltid. Hvis bare folk hadde tatt initiativ skilsmisse, nå tidligere, smerten blandet med dyp harme, misforståelser, frustrasjon og selvtillit tvil. Men selv den sterkeste harme og frustrasjon skala er ikke alltid i stand til å drepe kjærlighet. Ofte en ektefelle, en som var mot skilsmisse, selv etter flere år håper fortsatt å returnere familien. Det finnes også situasjoner hvor den som ønsket skilsmisse, senere angrer på det.
Hvordan å returnere sin eksmann i familien og restaurere det gamle forholdet? Saken er komplisert og ikke alltid løst.
Hvis en familie har barn, og folk knyttet til dem, har du en stor fordel. I noe tilfelle ikke prøve å manipulere eksmannen med hjelp av barn eller for å justere dem til far. På denne måten, så attraktivt ved første øyekast, fører til enda flere problemer og skuffelser. Kanskje din mann i øyeblikket du ikke liker, eller ikke gå bort med familien. Men hvis han vil opprettholde respekt og varme følelser, da har du en sjanse til å returnere det i tide.
Så oppfører edelt, gjør menn til å se sine barn, prøver å forklare dem hans avgang som mulig mykere godta hans hjelp. Du være i stand til å kommunisere med ham for å diskutere problemene med barn. Bruk denne muligheten til å gjenopprette tilliten. Det skal ikke behøve å se fienden. Du - alliert og du ordnede mål: velferd dine barn.
I fremtiden vil etter bli etablert, og det vil slutte å være redd for uventede skritt på din side, kan du prøve å involvere ham mer i familielivet. Inviter ham til bursdags barn be om hjelp fra Making of barn, planlegger sammen som vil bli brukt til å besøke barna og hvor de vil gå på sommerferie. Kanskje i tid vil du selv holde sammen hele helgen. Dette kan presse tidligere ektemann for å gå tilbake.
Hvor folk går til den andre, og forholdet deres er bra, vil du være spesielt vanskelig. Den viktigste råd i denne situasjonen, vær tålmodig. Candy-buketnyy periode vil ende før eller senere vil begynne trist, som uunngåelige konflikter og misforståelser. For deg er det - en sjanse til å vinne tilbake hjertet av mannen.
Selvfølgelig, for å vite om problemene i sin nye forhold, trenger du for å holde seg à jour. Hvis du har noen felles venner, klar til å støtte deg i denne situasjonen, kan du bruke dette. Finn ut om dem gjennom alt som skjer i livet til din eksmann. Deretter fortsetter på dette grunnlaget.
Bruk din kunnskap om natur og din tidligere ektefelle. Husk hva han liker eller ikke liker, vurdere i hvilke situasjoner han var fornøyd, og som forårsaket hans irritasjon. Anvende denne kunnskapen i praksis. Hvis du vet at han ikke kan stå kvinners tårer og raserianfall, opptre med tilbakeholdenhet og vise motet ditt i denne vanskelige situasjonen. Hvis kvinners tårer, derimot, har alltid rørt hans hjerte, gråte, ute av stand til å inneholde sin sorg.
Ikke start en jakt. Neppe så du vil være i stand til å returnere kjærlighet av sin eks-mann. Menn vanligvis føler ubehag som et spill. Du trenger ikke å løpe etter ham for å spørre tale. Men snakke uten unødvendige følelser aldri vondt. For deg vil det ikke være lett, fordi kvinner lever følelser. Men du må huske på at menn er mer rasjonell, og den eneste troen på at han vil gjøre dine raserianfall - er at du er pålagt å holde seg borte. Ro deg ned og snakke om hendelser som påvirker essensen: årsakene til hans avgang, og muligheter for videre utvikling av relasjoner.
Kanskje han vil belaste at ekteskapet tok slutt, du. Hold fatningen. Tross alt, begynte du en samtale ikke å kaste ut følelser, men for å få verdifull informasjon. Og du får det, hvis du lytter nøye. Han vil fortelle deg at det ikke passer deg, din oppførsel og holdning. Tror du to ganger, ville du forandre seg og bli slik at han trenger.
Hvis du er klar - og lykkelig. Men ikke informere ham om det og be om å gå tilbake i bytte for at vypravytesya. Prøv å sørge for at han la merke til at det var endringer i deg.
En kvinne som bestemte seg for å slå sin eksmann, til å handle på to måter. Først gjør visse handlinger som tar sikte på å trekke oppmerksomheten til sin eks-mann og etablere relasjoner med ham. Dernest, lære å leve ett. Ved første øyekast, den beveger seg i motsatt retning. Men hvis du ser på roten, gjør man ikke forstyrrer, men heller hjelper.
Hvis alt skjer slik du ønsker - flott. En mann vender tilbake til sin familie, og du vil leve videre - som før. Men du må forstå at helt - fortsatt ikke vil. Situasjonen har endret seg og forandret deg. Du bodde litt tid fra hverandre. Kanskje han bodde sammen med en annen kvinne. Kanskje du har hatt konflikter og uenigheter som førte til skilsmisse. Totalt var det en masse ting som hindrer deg i å bli den samme. Derfor bør forholdet starte fra scratch, avhengig av tidligere erfaringer. Og i dette nye forholdet er sterkt hjulpet og styrke og selvtillit du får i forberedelse til et eget og selvstendig liv. Respektere mannen du vokse hvis han vil forstå at du var villig til å leve alene og ta egne avgjørelser.
Ikke glem at hendelsene ikke kan utvikle for den gunstige scenario. En mann kan ikke komme tilbake til deg, til tross for alle dine anstrengelser. Men livet er ikke over. Vil ende det bare en fase. Du må være klar.
Noen desperate kvinner slår til spåkoner, vedunyam, vischunok og andre medlemmer av den magiske butikken. Betyr dette fornuftig? Hvis du mener bestemt at spåmann vil holde en seremoni spell og din mann elsker deg igjen, kanskje det er. Du minst roe ned en stund.
Utvilsomt, alle magiske ritualer har en viss effekt og innflytelse. Men de påvirker de som tar del i dem. Det er for deg. Ritualer oppfunnet med vilje. Abstrahere fra sine magiske handlinger rituale - en måte å avslutte noe viktig periode i livet mitt og starte en ny. Derfor, den beste ritual at du kan bestille en spåmann - jakkeslaget ditt hjerte tunge tanker og depressive stemninger. Når du ser at alle dine problemer og sorger brent i ilden eller druknet i den magiske kar med vann, du virkelig føle deg bedre. Spesielt hvis de utsettes lett påvirkelig. Og hvis du endrer humør, vil det endre og hendelser rundt deg.
Det viktigste å huske om å organisere en fullskaladrift å returnere sin eksmann, mann, uansett hvor vakkert og uvanlig det er, er bare en del av livet ditt. Selv veldig stor del av det.
Liv, i alle fall fortsetter. Ingen grunn til å angre på fortiden, fordi du ikke vet hva som venter deg i fremtiden. Kanskje om noen år vil du være glad for å tenke på skilsmisse, fordi hvis ikke dette skillet, ville det ikke være noen nye møter.  
Hvordan å behage hennes elskede ektemann?
 Når du elsker, alltid ønsker å behage en kjær, gjøre overraskelser, komplimenter og bare si vakre ord og utføre slike handlinger som forårsaker en favoritt ansikt smil. Denne indikator på intensiteten av følelser, og det endres avhengig av stadium av forholdet. I begynnelsen av forholdet indikator ruller over, fordi jeg ønsker å behage hverandre hele tiden. Kan senere intensitet reduseres, og du nevner på sin halvdel bare i mellom arbeid og andre gjøremål. Ennå huske, og derfor fortsatt elsker og ønsker å behage.
Hvordan å behage hennes elskede ektemann? Dette spørsmålet spurt av kvinner og ofte prøve å svare på det fra et kvinnelig synspunkt. Tross alt, elsker ikke hver mann søte bamser med hjerter i bevegelse i sitater eller skum bad med roseblader. Samtidig forholde bad, vil dette alternativet elske hvis du er i dette badet, vil du svømme, ikke tynget av mye klær.
La oss prøve å forstå hva menn liker og hva som behager dem.
 Deilig mat. Denne ideen er sannsynlig riktig. Selv Baba Yaga, før du bruker god fyr i hans syn, var å vokte sin seng og la seg. Alt du trenger å spise og deilig å spise mye bedre enn smakløs. Men forbereder seg på en spesiell romantisk middag mann, husker hans første og ikke deres smak. Det er mulig at han velger ikke lett salat og frukt dessert med pisket krem, og stekt lam etappe steke og det - som urter og drikke med grader.
 Romantisk kveld. Den tradisjonelle Programmet omfatter stearinlys, glass med champagne og har en vakker kjole og elegante sko. Programmet er god, spesielt for det første trinn av forholdet, når du er første gang. Senere denne standard sett pryyistysya kan ikke føre til de ønskede følelser. Utføring av justeringer, skal forbli stearinlys, menn vanligvis ikke betaler mye oppmerksomhet til dem, og du vil føle deres mystiske flimring. Champagne kan erstattes av annen drikke, men det spiller ingen rolle. Fundamentalt forskjellig: Ditt antrekk. Vakker kjole - det er bra, men han har sett deg hundre ganger i ulike vakre kjoler. Men kledd Little Red Riding Hood, sykepleiere eller deltagere som - er usannsynlig. (Hvis disse draktene er ikke for deg profesjonell). Hvorfor ikke prøve? Resultatet kan glede dere begge. Hvis du ikke ønsker å bry dress kan gjøre uten den, slik at bare elegante sko.
 Massasje. En god ting, spesielt hvis mannen din kom hjem fra jobb sliten eller trening. Men man trenger å ha minst noen eller ferdigheter eller intuitivt føler at det er nødvendig å slitne muskler. Og vær advart: dette massasje - et tungt fysisk arbeid, ikke rart hun er så godt betalt. Selv om erotisk massasje trenger ikke noen spesiell kunnskap, akkurat som kjærlighetsobjekt massasje. Det kan være en langsiktig gave til sin mann: melde noen typer massasje og regelmessig praktisert det.
 Fiske. Hvis din kjære elsker dette arrangementet slik at du noen ganger tvil om hvilken av de to av dere det er dyrere, kan det være lurt å overraske ham for hans deltakelse i den foreliggende sak. Men før du bestemmer deg på et slikt alvorlig skritt, er det nødvendig å veie "proffene" og "imot". Hva om han ikke vil du rir med ham? Plutselig, fiske - er dette stedet der den hviler på deg og lidenskaper av ditt forhold? Å så komme tilbake til deg uthvilt og lei. Hvis du fortsatt tror at han ville være glad for å dele med dere favoritt hobbyer, reiser. Og hvis du er - I tåler. Ikke vyzzhyte ved synet av motstridende røde ormer, bør de holde seg til å hekte dem nachhavshy deretter lojalitet, eller noen magiske grunner. Ikke løpe vekk fra ferske trepыhayuscheysya fisk, hun hadde ingen føtter, og det gjør ikke innhente deg. Hvis du sa, sitte stille, sitte rolig. Så spør hva er det bulkalo i vann, hva hadde alltid trekke agn og kaste igjen, og ordene han talte når fanget i fiskesnøre snags. Sliter moro og åpne det demonstrerer. Og gjøre noe nyttig at ingen bortsett fra at du ikke ville gjøre: forberede og dekke en deilig middag, tenne en mygg spiral, hvor du vil snakke høyt og oppriktig beundrer fange og personlige egenskaper Fisherman.
 Gaver. Gi behov som oppfyller smak, interesser og hobbyer. Hvis du ikke forstår noe i hans fange, demontere. Start samtale om emner som interesserer ham. Vanligvis kvinner unngå å spørre menn om hva de ikke forstår. Og du kan ikke unngå. La ham fortelle deg hvordan du kan plukke forgasseren og gnist endring, noe som gjør feier når fienden prøver å treffe deg fra nederst til venstre, hvordan få den femte nivå "Vorkrafte" eller hvordan å holde seilet for å fange de svake sør vind. Demontert i spørsmålet, kan du gjøre det uventet og svært verdifullt tema gave: en sjelden bil deler, bestilt av katalog og brakt ut av produsenten, den nye versjonen av din favoritt dataspill med tastene eller, tau for yachter.
Hvordan å behage hennes elskede ektemann?
 Følelser. Husk å følelsesmessig stress. Gjør overraskelser. Selvfølgelig hyggelig. For eksempel, planlegger en tur til sin favoritt, men advarer ham på forhånd. Inviter ham til å besøke gamle venner uten hans viten. Arrangere en dag gjør ingenting felles eller snarere frenetisk aktivitet. Prinsippet er: fra tid til annen for å gjøre det du gjør ikke. Det er også mulig at du ikke kommer til tankene. Slå fantasi. Lær Internet. Kontakt Byrået uvanlige hendelser, overraskelser og vitser. Og ikke glem at kommer til å overraske en du er glad i, husker hans smak og preferanser.
 Fotball, ishockey og andre merkelige underholdning. Kanskje du ikke forstår hvorfor et par dusin attraktive menn i lang shorts løper etter en ball, og millioner av andre menn som sitter på TV-skjermer og aktivt opplever, trøst seg med øl. Men hver vår intellektuelle, økonomisk og fysisk støtte, er engasjert, så det er veldig viktig og interessant. Prøv å forstå hvordan og hvorfor de gjør det. Spør om favoritt regler - det vil trolig være glad for å snakke om favorittsport med forsiktig om naiv lytteren. Når du innser at du kan også være interessert. Du vil også oppleve hvorfor denne idiot bør når man skal løpe etter ballen og keeper sover og ikke fange ballen. Og da vil du og din mann være en annen vanlige klasser, en annen samtaleemne og muligheten for interessant tidsfordriv. Hvis du ikke klarer å elske fotball eller hockey - ikke fortvil. Fremfor alt, ikke forstyrre dem som hennes mann. Og i tilfelle raduyte sine billetter til en sjelden kamp hendelser eller skjerf favorittlaget eller ta opp sendingen at han ikke ser.  
Яндекс.Метрика