Hvordan sette aspirerte
 Aspirert bli kalt et kyss, etter som kroppen er et blåmerke. Strengt tatt er dette ikke en full av ømhet og kjærlighet, et tegn på oppmerksomhet fra partner som heter kyss. Blood spot et sted på halsen, noe som da vil gjøre alle regnbuens farger, dårlig forbundet med ømhet.
 Typer aspirert
 Ordinær aspirerte bruker lepper. Men det er fans som vet nøyaktig hvordan du skal sette aspirerte ikke bare med deres hjelp, men med bruk av tenner.
 I dette tilfellet, en flekk på kroppen av "offer" er mer som seksuell trakassering vampyr enn et kyss kjærlig person.
 Så rart som det kan høres, men det er i våre liv er ikke bare en "master aspirert" og virtuoser på sine båter. Teknikk suges inn i disse håndverkere bokstavelig talt brakt til perfeksjon på kroppen vises ikke bare spor, blåmerker, og en rekke mønstre, som består av bittesmå synyachkov.
 Hvor du skal plassere aspirerte?
 I et samfunn er ikke tillatt å stille ut på skjermen slik visning av kjærlighet som aspirert. Det er bedre å sette på et sted som er skjult fra nysgjerrige øyne. Beundre "spor av lidenskap", og kan være alene og sammen med en partner.
 Det viktigste i dette tilfellet - samtykke fra begge parter. Blåmerker, enkelt sagt ut av ugagn kan bringe en masse problemer til som gjorde aspirert fra slaps å fullføre ruptur av relasjoner.
 Verdi aspirert
 Aspirert Body betyr bare at partneren eller uhøflig, eller altfor lidenskapelig eller "Val lure". Men noen mener at blåmerker kan symbolisere kjærlighet, å være et "signal" av seksuell lyst, showet tilhører noen og si at eieren - en kvinne "light" oppførsel.
 Sigarett aspirert
 Alle - mening om aspirert.
 Den største gruppen av kvinner fant dem uakseptabelt forbudt.
 Noen jenter liker ikke bare tilgjengeligheten aspirert, men det faktum at de setter dette blåmerke. De selv har stor glede å sette aspirert partnere.
 Det er menn - store fans satt aspirert, med de mest fremtredende steder. De er som et blåmerke - et symbol på makt over kvinner.
 For de som fortsatt ikke kan sette aspirert, men ønsker å lære, kan du lære reglene råde hvordan å sette aspirert.
 Regler for å ville sette aspirerte
 1. Unngå å delta tenner.
 2. For å aspirert, må du ta tak i huden og leppene del litt pidsmoktuvaty den i 30 sekunder. Huden på stedet av handlingen skal være mørk, nalytysya blod.
 3. Begge parter bør være så avslappet.
 Det er mulig at etter aspirerte gjøres snarest trenger å skjule det, eller til og med bli kvitt det, spesielt hvis det suges i nakken.
 Aspirert skjule halsen
 1. Tinted Cream - trofaste assistent i denne vanskelige saken.
 2. Simuler hva slags insekt har bitt i nakken. For å gjøre dette må du stikke hull nålen hull i aspirert sentrum.
 3. Lukk shiner hår, skjerf, pannebånd, skjerf og klær fra kragen.
 4. segl tape.
 Bli kvitt aspirerte
 Her for å hjelpe folk rettsmidler:
 1. Rått kjøtt påføres sår i 15 minutter.
 2. aspirert fuktet med eddik og topp flekker tannkrem.
 3. Smører fersk juice løk.
 4. pakker av bodyagi.
 5. medisiner: lioton, venorutyn, badevakt, bly lotion.
 6. Jod nettet.
 Som enhver blåmerke, vil bli aspirert ganger i uken.
 Bare så hvorfor put aspirert, så hvis jeg ønsker å bli kvitt dem?  
Hvordan å diversifisere kyss?
 Kiss gått ned fra generasjon til generasjon gjennom "muntlig tradisjon". Fordi det er ingen bedre måte å uttrykke din kjærlighet, ømhet, hengivenhet og en hel rekke andre varme følelser. Den første kyss i livet gir oss foreldre etter at vi selv lære å kysse ganske annerledes, etterligne og gjenta kino helter for voksne ". Med erfaring kommer forståelsen og evnen til å motta og gi glede gjennom kisses. Men før eller senere erfaring kan være hatt, og de vanlige ferdigheter vil virke interessant nok. Så det er et ønske om å diversifisere kyss, gjøre det enda mer spennende. Som alle sensitive områder av menneskelige relasjoner, har Kiss en svært lang historie, og derfor et rikt arsenal av teknikker. Til alle tider folk levde, ivrig etter nye opplevelser og komme opp på mange måter. Men ikke kysse bare tapt blant annet fysisk kontakt, men sammen med armene, fikk et rykte som kanskje den eneste uttrykk for personlig engasjement, la folk på fest. Allerede dette argumentet nok til å lære å kysse på ulike måter, avhengig av situasjonen og stemningen i nonverbal meldingen du ønsker å formidle min kyss. 
 Gleden av kyssing
 Mangfoldet av erfaringer, inkludert kyss, avhenger ofte ikke bare og ikke så mye på den samme teknologien som stemningen der folk kyssing. Husk ditt første kyss og ignorere forlegenhet og ulempe som følge. Konsentrer deg om nasnazi ​​og spenning som du følte da. Disse følelsene og du vil bli returnert. Hvis du kan kalle en partner - så husk at selv små detaljene dine feil blir ikke sett, og fra kyssing forbli det beste inntrykket.
 Derfor er et viktig psykologisk komponent Kiss minst fysiologi. Vi må skape en atmosfære som vil gjøre glemme virkeligheten og fullstendig overgi seg til positive følelser. For å gjøre dette, bare ta vare på flere komponenter gleden av kyssing:
 1.  Tid og sted meget viktig for klemmer, fordi de både kan forbedre og ødelegge opplevelsen. Tilpasse det ikke hardt nok til å forlate den vanlige løpet av handlingen og vise fantasi. Kysse plutselig, uten å kreve tilsvarende kyss eller fortsette en kjærlighet spill. Bare gi din kjære en fin liten episode midt i en t bil, venter i kø for brød eller mens du ser på din favoritt show. Selvfølgelig bør dette kysset være enkelt og raskt å ikke fornærme noens altfor intime handlinger og / eller distraksjon til feil tid. Din oppgave - å overraske og ikke irriterende.
  Hvordan å diversifisere kyss?

   Situasjon må også være hensiktsmessig og bidrar til å skaffe tilfredshet. Hvis det er mulig, forberede seg på forhånd pryhlushit lys i rommet, tenne et lys. Hvis du har det første kysset, koker litt fin gave: blomster eller søte suvenir, men slik at partneren ikke mistenker ikke at du prøver å bestikke sin beliggenhet. Og ikke glem, noen ganger for et kyss ikke nødvendigvis finne i umiddelbar nærhet til hverandre. Melding fra Smiles "kiss" eller detaljering berøre leppene kan minne deg om dagen og sette en romantisk stemning like før kveldsmøtet.
   Lukt sterkt påvirke oppfatningen av hva som skjer, og akutt følelse av lukt i en intim setting. Derfor, sørg for at de er behagelige. Ideelt - rene naturlige lukten av kroppen eller toalett din vann, som sikkert gjerne din kjæreste. Noen mennesker bidra til å slappe og aromatiske oljer orientalske krydder, men de må være forsiktig og fokus på individuelle preferanser. I de senere årene blitt populære parfymer som inneholder feromoner: Prøv plutselig de finner til deg.
   LyderProdusert kyss, som ikke alle. De virkelig kan være svært støyende og forstyrre romantikken i den situasjonen. Derfor, hvis du ikke er godt studert av alle partnere av disse tingene, kan du prøve å oppføre seg rolig: prychmokyvayte ikke puste og ikke veldig bråkete. Musikalsk akkompagnement kan skjule uønskede lyder og dekorere en følelsesmessig situasjon.
   Utenfor mens kyssing neppe viktig, men det bør tillate to personer til å glemme om holdning og konsentrere seg om å føle kyss. I en ubehagelig stilling vil det være vanskelig å raskt stum arm eller ben, så bare ikke gjøre partneren ubehagelig for ham å ta stilling. Mye viktigere er dine øyne og utseende. De fleste kyssing med tunge øyelokk, for ikke å distrahere fra sansene. Prøv å åpne øynene og ikke miste øyekontakt mens kyssing. Det bringer en ny og gir følelser.

   Typer Kisses
   I kiss nesten ingen regler, men det er mange metoder og teknikker. Over tid zadavshys formål, kan du mestre alle, men sikkert innse at de er forent av ett formål: å overleve og levere gode opplevelser informere sin kjærlighet og ømhet. Og hvis så, er det et uttrykk for individualitet, som viser hver på sin måte. Fortsatt ikke forhindre å lære noen grunnleggende teknikker som tillater uriznomanityty og kysser fra å komme opp med nye finesser:
  1.  French Kiss ikke så enkelt som man skulle tro. Mens det er viktig rytmen av bevegelser, pust. Ikke bare vise utholdenhet, bedre bygge opp gradvis, ikke alle bruker det, men bare spissen sin. De utforsker hjørnene av munnen først, deretter den indre overflaten av lepper og tenner partner, og bare da gå videre. Det fine med kyss at de ikke hindrer pusting og gjorde ikke dekk, og dermed kan vare så lenge dere begge ønsker.
    Biting diversifisere og styrke kyss hvis alternative dem med en myk touch lepper og tunge. Litt lavere leppe bite partner i siden midten eller klikk på styrke, men ikke helt forsiktig. Slipp og gå til overleppen, og deretter gå til bunns. Grab tenner tunge, men konstant overvåker seg selv smerte var hyggelig.
    Tørre kyss innebærer ikke bruk av språket og begrenset kontakt med lukkede lepper. Men det er veldig myk og skånsom teknikk som er ideell for en første kyss. Tapping kan være kort, nesten lyn og kan bevege seg i glide lepper på leppene, er det ikke oppheve tilknytningen dem. Denne metoden gjør det mulig å gradvis flytte til dypere kyss.
    Upside Kiss tyder på at den ene parten er i "opp ned" på den andre. Spill kan være liggende eller stående over en mann som satt i en stol og la hodet på ryggen. I motsetning til andre klemmer, synes overleppen på motsatt side av bunnen og språk som vender mot hverandre.
   Hvordan å diversifisere kyss?

    Ikke kyss på leppeneOg i en annen del av ansiktet og kroppen. De mest følsomme steder, ikke gjemt i klærne - nakke, ører, kragebeinet, skuldre, hender og håndledd, den innsiden av håndleddet. Som er leppene, de er erogene soner, så kanskje disse kysser er gledelig partneren din. Du kan starte med leppene, velg deretter ett eller flere steder, kysset dem én etter én, men til syvende og sist likevel gå tilbake til leppene.
    Butterfly Kiss bruker ikke bare leppene, men vippene. Komme nær nær kinn og munn og blinkende partner til vippene berørte og kilte ham. Relevant følelse burde "reflektere" din touch som du begge likte denne uvanlige kyss.
    "The Kiss" uten lepper - Dette er ikke en spøk, jeg er veldig svak touch, som bruker nese, kinn, øyne og tær, men ikke selskapet. Husk barnas spill av "disse" kisses neser, men nå har du vokst og har råd til mye mer. Et forbud mot leppene er veldig spennende og gjør gå videre.
    Vakuum Kiss - En ganske aggressiv teknikk tilsvarende kjente partnere. Delta i den ha begge samtidig Konfrontert åpne lepper og trekke luft gjennom munnen. Denne teknikken gir sterke følelser og enda litt smerte vil sikkert ta en viktig plass blant andre goder.
    Flagrende kisses er en sekvens med rask og lett berører leppene rundt ansiktet og / eller kroppen partnera.Kak liten fugl Hummingbird samle søte nektar fra blomster åpne kopper og du bør flyktig berører hud dekke lover, gradvis nærmer leppene og flytte til andre teknikker kysser.
    Deilige Kisses bestående av tradisjonelle teknikker og lekker fransk kyss, som ligger ved munningen av en eller begge parter. Denne metoden er egnet for overgangen fra en romantisk middag for fysisk intimitet. Hva nøyaktig hjelpe seg selv avhenger av din smak, kan det være sjokolade, iskrem, noe annet fristende tallerken eller drikke.
    Her er ti grunnleggende teknikker for å diversifisere kyss og våkner egen fantasi for videre eksperimenter. Selv erfarne elskere vil ikke hindre deres bruk, for ikke å nevne et par som bare prøve hverandre "smak". Elske hverandre og føle seg fri til å vise sine følelser, fordi den eneste måten å overleve hele spekteret av følelser som folk er i stand til å gi kjærlig hverandre.  
Яндекс.Метрика