Hvordan slutte å elske en gift mann?
 Cupid - å være rampete og vind. Og noen handlinger gjør uten å tenke. For eksempel kan det skade hjertet pil elsker en mann som allerede er gift. Og lykkelig gift. Kanskje noe som hans sivilstand du lærer bare når dine følelser blomstre frodig og frodig farge. Og kanskje lære ved et uhell. Eller ved en tilfeldighet. Du vil bli såret i begge tilfeller. Hva gjør jeg? Hvordan slutte å elske en gift mann, hvis du tror (sannsynligvis ganske riktig) at dine følelser og ditt forhold ikke kan være lykkelig fremtid?
 Hvordan slutte å elske en gift mann, hvis du ikke har relasjoner
Se inni deg selv. Prøv å forstå hva som skjer. Faktisk dine følelser så dypt og så sant, tror du? Er du klar til å gå hele veien vanskelig og ubehagelig hemmelig elskerinne og razrushytelnytsы familie? Er denne mannen, så du trenger at du er villig til å tåle ydmykelsen skjult for alle datoer, forlot han og at han tilhører en annen kvinne? Kanskje hjernen din er mørkere altoppslukende lidenskap, og du er ikke i stand til å se på situasjonen realistisk. I dette tilfellet, kan du søke hjelp fra noen som du stoler på. Dette kan være en beste venn, din mor eller klok psykolog hjelpe deg ignorere situasjonen og se på alt fra et annet perspektiv.
Jeger eller offer? Spørsmålet å stille deg selv for å forstå hva som motiverer deg og hva du liker med denne mannen i det. Kanskje for deg er det ikke noe søtere enn å ta bort det som tilhører en annen, selv om det er ønsket og det ubevisste. Hvis dette er ikke første gang forelsket i en mann som har en kone eller kjæreste, bør du tenke. Kanskje denne mannen når du mister appellere så snart de gratis? Tenk deg at det er ikke, og var ikke en kone. Vi er sikker på at du liker? Hvis ikke, så er du en typisk jeger. Med dette har noe å gjøre. Kanskje du bør melde deg på samfunnets jegere og ordne feller for ville dyr å møte sine jaktinstinkt? En bedre la denne mannen alene.
Et annet alternativ - et offer. Noen kvinner er ubevisst ute etter et forhold som i utgangspunktet ikke kan utvikle normal, vanlig måte. Deres rolle innebærer ofre for omstendigheter, som hun ikke kan håndtere. Noen ganger grunnen til dette ligger i familien og i barnas opplevelser. Kanskje i hodet innebygd program som familie - et problem, krangler, skandaler og evige misnøye. Og du tror at du er uverdig for et lykkelig ekteskap. Hvis du vokste opp i en dysfunksjonell psykologisk atmosfære, må du nøye overvåke deres favør. Kanskje innser at du ikke vil mer enn å være et offer for omstendighetene, kan du slutte å elske henne gifte elsker.
Få nok kommunisere med andre menn. Som du vet, det beste middel for mannen - en annen mann. Og hvis folk ikke har en, kan effekten bli enda sterkere. Omgi deg attraktiv, vittig, hensynsfull og morsomme menn. Bruk dette alle mulige måter, hvorav den ene - besøke steder der anstendig hanner. Du kan melde deg ekstrem kjøring, gjør bodybuilding eller backpacking bli aktive fotballCheerLeaders etc.
Og ikke være redd for at de nye menneskene du vil være vanskelig. Ja, ditt hjerte er opptatt, men din tid og dine interesser er dine. Og hvis du ikke føler sterke følelser og er ikke redd for å mislykkes, for å bli kjent med en mann mye enklere. Behandle dem som narkotika. Ta tre ganger om dagen i to tabletter.
Kanskje etter en stund innser du at kjæresten din er ikke feil en i verden, det er andre menn som er verdig din oppmerksomhet. Og ganske muligens du føler at han ikke er så smart og ikke så sjarmerende. Og mana passere.
Finn ut om hans kone og barn. Kanskje du nå hans kone - en "kvinne" som stjal den fra deg, sjarmert og ikke gi ham en mulighet til å være sammen med deg. Du setter hennes fiende uten selv å vite det. Sine barn, også, du neppe føle en varm følelse, fordi de - frukten av hans kjærlighet til deg.
Og kanskje du tenker svært lite om dette aspektet av livet hans. Du skulle tro at når han finner elsker deg og de bare spontant og forsvinne helt fra hans liv. Men det er det ikke. Disse menneskene innta en viktig plass i livet hans, og det vil ta selv om du zav'yazhutsya forholdet og det kommer til skilsmisse.
Derfor bør du kjenner dem litt bedre. Gi hjelp gjennom venner, finne ut hva slags person hans kone som hun er, hvor er, hvor lenge de møtte og hvor lenge gift. Enda bedre - se ham i en familie. Gjør det ikke så lett, men dette trinnet er ganske effektiv. Ofte tanke han forsiktig med sin kone og en god tid med barna, kurer all potensiell elskerinne av hennes lidenskap og ønske om å være med denne mannen kommer det kanskje.
 Hvordan slutte å elske en gift mann, hvis du har blitt hans elskerinne
Hvis din kjærlighet og møtet var kjent for deg og det er nødvendig, kan du ikke forestille seg livet uten den, vil det være vanskelig å glemme. Men behovet for å bli kvitt dårlige vaner, og hvis du bestemmer deg for at det er - dårlig vane som bare vil føre til frustrasjon, følelsesmessig tomhet og tap av de beste årene av sitt liv, være fast i sitt formål. Gjør som røykere som sluttet å røyke.
Noen kaster samtidig: dokuryvshy siste sigarett, kaster en pakke og som aldri har røykt. Hvis du - en kvinne med en jernvilje, kan du gjøre det. Bare kaste ham ut av hans hjerte. Glem det. Rozluchitsya en gang for alle.
De som foretrekker å strekke dødskamp gradvis redusere antall sigaretter per dag. Du kan delta i samsvar med dette prinsippet. Redusere antall og varighet av møter, finne nye hobbyer og interesser, eller husker gammel til å bli distrahert og ikke tenke på det hele tiden.
Noen erstatte vane røykevaner på den andre. Bytt til godteri, for eksempel. Du kan også erstatte din vane å elske en gift mann i vanen med fri kjærlighet. (Se. Over punkt om andre menn).
Zminytesya eksternt og internt. Engasjere seg i idrett, begynner å tegne, danse eller skrive poesi. Gjør noe aldri gjort før, men alltid ønsket. Ønsker ikke til, men jeg prøver likevel. Når du zminytesya vil være i stand til å se på situasjonen på en ny måte. Kanskje din oppdatert "jeg" vil føle denne mannen er ikke den samme som følte seg gammel.
Mange kvinner blir permanente elskerinner av gifte menn gradvis miste håpet og gå gifte dem, har lav selvfølelse. Noen ganger er dette iboende selvtillit første kvinnen, og noen ganger er det kjøpt over tid, med hjelp av en gift kjæreste. Det kan bevisst eller ubevisst inspirere du trodde du ingen andre enn ham ikke nødvendig, og dermed blokkerer veien ut av dette forholdet.
Hvis du utvide dine horisonter, forbedre sitt utseende ved hjelp av sport eller enda noen teknikker som vil øke din selvtillit automatisk, du vil føle at vi fortjener bedre, og du vil ha makt til å stoppe disse håpløse forhold.
De fleste sier at han ønsker å gifte seg med ham. Hva fast bestemt på å bli hans kone, den neste og siste. Krever umiddelbar skilsmisse. Truet ordne hysterisk anfall. Bringe det til et nervøst sammenbrudd. Men ikke prøv å etablere seg. Hold tryggheten selv i de travleste øyeblikk av rask tornado.
Og ikke vær redd for å dukke opp før ham og hrыmzoy spissmus, fordi det virkelige målet - for ikke å gjøre hans ekteskap som du erklærer og forlate. Hvis du viser ham dine stygge, lunefulle og hysterisk, side, vil han sannsynligvis også vise deg ikke ridderlig oppførsel. Og din kjærlighet til ham kan slappe av selv.  
Hvordan forbedre relasjoner med fyren?
 Noen ganger forholdet mellom to elskende råtner. Objektive grunner eller uten noen åpenbar grunn. Faktisk, er det alltid en grunn, men de har ikke alltid ligge på overflaten. For disse grunner, må du følge nøye med, fordi for å behandle sykdom, må du begynne å forstå hvor det er. Selv om det er generelle prinsipper for healing relasjoner som er uavhengige eller ikke avhenger av hvorfor du har problemer, fordi du for lenge sammen fordi en av dere fascinert av noen eller noe annet, eller fordi du har for ulike temperamenter.
Før du svarer på spørsmålet om hvordan man kan forbedre relasjoner med fyren prøve å forstå de vanligste årsakene kjøling av relasjoner.
 Vane.  Tid, som vi vet, behandler, jevner det og dulls smerten. Men det går vel ikke bare med smerte. Det dulls og svært skarp og lyssterk følelse, inkludert de du forårsaket hverandre i tidlig dating. Dette er uunngåelig som solnedgangen etter soloppgang. Dette bør tas, men av og til må fortsatt forholde seg til det.
 Mistro.  Noen av dere to kunne fortelle en løgn. Uansett hva grunnen og hvorfor det ble gjort. Enhver løgn er skadelig for forholdet, og selv en liten og uviktig kan være sanne frø, som vokser stor og langvarig mistillit.
 Uoppmerksomhet.  Noen ganger bedervet forhold og en av partnerne i jakten på nye opplevelser, søker og finner en hobby eller hobbyer. Hvis en hobby er meget interessant og spennende, og partneren er den samme og ikke forårsaker voldsomme følelser, kan det fortsatt være fullstendig ignorert. Dette kan være veldig irriterende og frustrerende og fører ofte til krangel og skandaler.
 Avviket temperament.  Liker å ligge på sofaen å se på TV, den andre på fritiden liker å klatre i fjell eller seile på de syv hav. En elsker homofile hangouts, den andre - rolig og en god bok. Når følelsene dine er friske, er du klar for gjensidige innrømmelser, og det kan være god tid for en uvanlig måte som liker din andre halvdel. Men etter en stund en av dere er sannsynlig å gå tilbake til gamle vaner og levemåte som passer hans temperament. Og hver partner er fornøyd med oppførselen til den andre.
Når du forstår hvorfor det var en rift i din innsats, vil du være mer tydelig hva du skal gjøre for å få tilbake disse følelsene og de relasjoner som tidligere var. Følgende tips vil hjelpe deg å etablere et forhold med en fyr:
 1.  Ny og uventet. Bruke alle midler til en god måte å bryte den vanlige rutinen. Swap datoer, reise, selv i en nærliggende byen eller i en nærliggende skog, fra tid til annen gjøre endringer i bildet. Du kan gjøre endringer i bildet av en ung mann, hvis han ikke er mye å motstå. Lær litteraturen og gjøre positive endringer i ditt kjærlighetsliv. Prøv å ha noen felles interesser, det vil hjelpe deg til å se hverandre fra et nytt parti.
   Dykker ned i hans interesser. Selvfølgelig, du har en stor bunke med sine bekymringer, men hvis du ønsker å videreutvikle forholdet, må du vite og forstå hva din kjære bor. La det virke for deg - et sett av ukjente ord og uforståelige handlinger samt hans hobby. Prøv å forstå. Snarere er det ikke så skummelt, og den omhandler ganske jordiske saker og helt klart. Hva gjør ikke alltid går slik det skal. Når ting går galt, folk trenger noen å dele sine problemer og denne "noen" for det må være deg.
   La ham frihet. Du trenger ikke å omgi ham med hans oppmerksomhet og hans kjærlighet til tjuefire timer i døgnet. Noen ganger er det veldig nyttig å holde seg borte fra hverandre, kjedelig, få nye opplevelser som du kan dele. La det gå ned uten å spille du fotball, kan du ikke stå eller kongresser fiske med venner. Og i mellomtiden du nyte et kjøpesenter eller gå med venner til melodrama, som han aldri aldri ville gå bort.
   Trust. Du trenger ikke å sjekke lommene for celle studie eventuelle mistenkelige kontakter og snuse det for lukt hver gang han brukte flere timer fra hverandre på deg. Denne atferden bare provoserer konflikter og på ingen måte fremmer lojalitet.
   Lyver ikke. Noen ganger virker det som lite løgn vil føre til noen skade. Og det er lettere å lyve enn lang og forvirrende å forklare motivene og årsakene til noen av dine handlinger. Ikke lyv til henne at min mor var da satt oppe sent med venner over et glass te. Kanskje han kalte moren din. Og kanskje en dag da når du glemme om hendelsen, mens møte moren din sier at landet sov tjue tall, men dette er dagen da du var angivelig med henne og elskeren din vil tenke på det. Deretter forklare sine ord og sine handlinger vil bli vanskeligere.
  Hvordan forbedre relasjoner med fyren?

   Vær glad og avslappet. Noen ganger kan det hende du trenger råd eller hjelp til å løse noen problemer, men det betyr ikke at hvert møte bør begynne med klager og klager om livet, kolleger, foreldre og alle andre. Ikke programmere den til ubehagelige følelser, ikke produserer en betinget refleks at ditt utseende - er fremveksten av noe negativt. Vi må gjøre absolutt det motsatte. Han må vite at uansett hvor du er - god humor, smil, latter og omfattende støtte.
   Ikke krangle. Domahaytesya hans mer subtile metoder. Når han sier eller antyder noe som du ikke liker noe eller du ikke enig sderzhytes, si noe, bare ikke rush i kamp, ​​bryte alle sine argumenter til pinneved. Høre det gjennom. Stille et spørsmål. Be om avklaring. Inviter til å vurdere andre alternativer. Kanskje han vil foreslå som slår på tungen. Hvis ikke, presse ham til å gjøre det.
   Positiv formulering. Når du vil ha noe, eller snarere ikke vil ha henne til en ung mann, formulere sine forespørsler positivt. Og, hvis mulig, spesielt. Menn forstått dårlig vage hint. Ikke «Du gir aldri meg blomster" eller "Du er alltid klar til å møte venner og meg vil ikke gå" og "Jeg ville være veldig fint hvis du ga meg mine favoritt hvite roser minst et par ganger i måneden" eller "Kom i morgen drivende i en italiensk restaurant." All-beskyldninger setninger som begynner med ordene "Du har alltid" eller "Du har aldri" best glemt.
  Noen ganger misforståelser og uenigheter mellom elskere gå så langt at de forlater. Men etter en stund, innser at de ikke kan leve uten hverandre, gjenforenes. Hvordan å bygge relasjoner med kjæresten etter å bryte opp når du vet, du vil være sammen, men du fortsatt hindre minner fra svunnen og smerte påført hverandre?
  Først må du finne ut alt en misforståelse. Sørg for å snakke om hvorfor du brøt opp, hva var du galt, hva var det galt og du trenger å gjøre for å være sånn skjer igjen. Ikke alle menn liker å snakke om relasjoner. De fleste av dem forsøke å unngå slike anrop. Men du bør likevel identifisere utholdenhet, forklarer at det er i dens interesse. Hvis han sier ingenting, vil du aldri vite at han er opptatt av, og hva du ikke. Ta et øyeblikk, nå som du nettopp har gjort det opp og føle hverandre hengivenhet, får for vane å diskutere sine problemer og ikke bli fornærmet på hverandre i stillhet.
  For det andre, når du har bestemt seg for å starte på nytt og glemme tidligere misforståelser, så de må virkelig glemme. Aldri tenke på gamle bilder, selv i varmen av et argument når du ønsker å huske og si alt er mulig. Være sterk hvis du veier disse sammenhengene.
  For det tredje, for å oppdatere og fornye dine sanser, få noen nye akseptabel for deg både ritualer og vaner. For eksempel, tjener hverandre helg kaffe på sengen: han - Lørdag, søndag. Gjør gi hverandre noen herlige suvenirer etter datoen for forsoning, og bemerker måned, to, tre og så videre med dagen.  
Яндекс.Метрика