Hvordan å slutte fred med beste venn


 Hvem er beste venn?


 Kvinnelige venner og bekjente kan være mange. Men beste venn, selvfølgelig, en. Som ikke tror på kvinners vennskap, er han dypt feil. Det var hennes beste venn, kreditert de mest intime hemmeligheter kvinnelige hjerter. Det er din beste venn aksje emosjonell smerte er alltid der og vil være i trøbbel, og i glede.
 Det vil ikke være sjalu plitkuvaty og snakker ondt øye på. Beste venn alltid oppriktig glede oss din suksess. Bare hun vil fortelle deg sannheten, gi verdifulle råd og bør sette pris på det, og ikke bli fornærmet av dette, selv om ikke alltid behagelig kjøretur.

 Bør verne om vennskap


 Vanligvis vennskap er testet for år. Å vite mann, må det spise en Peck av salt ", ikke rart så de sier. Ekte vennskap bør lagres. De virkelige sanne venner, skal intet skille for liv, verken avstand eller år eller gjensidige fornærmelser i detalj eller ved en feiltakelse.
 Noen, selv de mest ubetydelige krangel mellom nære venner, opplevde svært dypt. Men livet er alt. "Livet leves - ikke den rette farten." Ulike konflikter er ofte uunngåelig.
 Og husk at i enhver konflikt alltid skylde begge sider. Noen sa en skarp ord han ga ikke, gjorde ikke vise toleranse, diplomati og følsomhet. Som vanlig, ord for ord, og nå nådd bildet.
Hvordan å slutte fred med beste venn

 Grunner bilde


 Årsakene til konflikt variere. I barndommen beste venn kan krangle om leker, ungdom og modenhet - andre grunner, noen ganger veldig, veldig alvorlig. Selv mellom to nærmeste venner kan være, ikke bare konflikter, men mye mer alvorlige problemer.
 Hvis, for eksempel, bærer nær venn ondskap, svik, ødelegger familien, under slike omstendigheter, det er bedre å ikke skille seg av med en "venn" for alltid? Å tilgi og gå til mekling i slike tilfeller ikke er nødvendig. Det skulle vise integritet, uansett hvor vanskelig det kan være. Hvis nektet igjen, og forråde den andre. Som de sier med kjæresten "i leting vil ikke gå." Og ikke gi en mann!

 Er det alltid vennskap


 Visdom kommer når bak allerede har ervervet erfaring, "full av humper", "reiste road" er ikke umiddelbart mulig å lære å forstå mennesker. Ikke hver jente ønsker å ta opp en beste venn, kan du bare være en god venn, tilbringe fritiden sammen, til noe hjelpe hverandre. Kanskje et slikt forhold og til slutt utvikle seg til et sterkt vennskap. Men hvis det er, det er ikke den type person bør bare holde seg på god fot. Vi må lære å forstå hvem som kan åpne sjelen til å fortelle alt om seg selv, og hvem som ikke gjør det.

 Hvordan å skape fred i strid


 Lider hva med beste venn var det en strid. Hvordan lage fred? Hvis forsoning - et gjensidig ønske, vil det komme ganske snart, uten store problemer og dype åndelige opplevelser. Hvis gjensidige fornærmelser er så sterk at stolthet (hybris er, ikke stolt), ikke kan ta det første skrittet mot forsoning. Hva bør jeg gjøre? Vent passende skritt?
 Ikke vent. Vi må gå over ditt ego og bare ringe henne venn, som om ingenting hadde skjedd. En venn kan se akkurat det, og venter? Og ikke snakke om fortiden, er å late som om ingenting har skjedd. Ikke i noe tilfelle skal ordne opp, samtalen bare "pidillye bensin på bålet." Ikke rart de sier at "den beste måten å ødelegge relasjoner - begynne å klargjøre dem." Glem bilder og aldri huske eller engang nevne dem.
Hvordan å slutte fred med beste venn

 Til tross for felles interesser, folk er alle forskjellige. For psykologiske type personlighet, vaner, karakter. Hvis forsoning bør ta hensyn til det. Tilpasse forholdet er alltid vanskeligere enn å ødelegge dem. Men å miste håpet om forsoning - er enda verre.
 Aldri samle sladder om deg selv. Det bør nevnes at, fordi "for øynene til kongen misbrukt." Ulike rykter kan også føre til konflikt. Og ikke uttrykt høyt. Plutselig, som om det ene eller venn hva slutter å ringe, unngå møter. Det er vanskelig å forstå virkemåten av dette. Alt er forklart enkelt, noen var gunstig å embroil de to nære venner. Men dette er gjort bevisst eller dumhet spiller ingen rolle. I dette tilfellet, bør du definitivt kommet til enighet med kjæresten sin. Og konflikt er nådd.
 Det bør gripe inn i konflikten noen tredje. Noen ganger dette fungerer. Kanskje det er noen som er i stand til å forene de to kranglet kjærester. Eller kanskje er en liten jukse og slå til offensiv venn for å få hjelp. Umiddelbart glemt bilder og sympatisk venn, hvis selvfølgelig sann venn, nå til unnsetning. Vel, da er det lettere.
 Det er veldig sosiale mennesker oppdaget hvordan å "åpne mot" andre, men er ganske lukket, men lever sitt indre verdener. Psykologer kaller dem (эkstravertamy og introvert). Den første er vanligvis et temperament raskt avtar, det andre bildet er husket i mange år, bare ikke tilgi, lenge holdt en smerte.
 I dette tilfellet rådet - vente en stund. Hvor mye? Det avhenger av personlighetstrekk kjæresten (nå i år med vennskap, er det mulig å studere og deretter kjøpe kake og gå å besøke henne for å be om unnskyldning først. Og, selvfølgelig, må tilgivelse være oppriktig og kommer fra hjertet. Det er ikke alltid det de riktige ordene, i stand til å bevege seg, smelte hjertet. Men selv en enkel vennlig klem sier alt.
 Vel, hvis alle forsøk på å forene, forgjeves, er det verdt å vurdere. Tross alt, vennskap og kjærlighet ikke som Nav 'yazhesh. Og livet er ikke lossless.  
 Avskjed med en kjær - alltid vanskelig og avgjørende øyeblikk i livet til en person. Det virker bare i går du drømte om hvor mye du vil ha barn, og som navnet på hunden sin, og allerede elskede forteller deg "Beklager." Uttrykket "Vi trenger å forlate" tid er uventet for oss, bringer oss inn i sjokk, sløvhet, og nå du sitter i tårer og tror at det var det ikke.

Hvordan å returnere lyubymyho


 Det er veldig vanskelig å gi slipp på mannen når ditt hjerte fortsatt elsker liv og kjærlighet i sitt hjerte allerede er under gravsteiner. Livet virker trist og umulig uten den andre halvdelen der, og ofte hopper betent mening i tankene - men som en elsker tilbake?

 Ro, ro bare


 Først av alt, damer, er å roe ned og ta deg sammen. Tårer selvfølgelig dette er mulig, og til og med nødvendig, men synker meg selv i tårer fordi du hjelpe. Gå til speilet og se på refleksjon - puffy øyne, røde kinn, bustete hår Wow. Du liker det? Ingen tårer, ingen hysterisk anfall vil ikke hjelpe deg å takle tapet av sin elskede - Husk dette for alltid. Smerte, smerte, sinne og lidelse i seg selv bare forverre situasjonen. Så mitt første råd - holde deg rolig.

 En haug av tanker i hodet mitt


 "Vospomynanya også presset skuldrene" - skrev den russiske poeten Marina Tsvetaeva. Det er vanskelig å være uenig med henne. Etter separasjonen fra den andre halvparten i hodet som kakerlakker vil trenge ulike typer minner - gode og dårlige, gode spesielt. Husker du ditt første møte, milde utseende og grov puste? Husk hvor du først kom hjem etter første date, og hvor mye lykke kollapset på deg? Husk alle dine turer i øde park, kyssing, husk dine delte gleder og dine vanlige problemer? Meet the Parents, den første og den første krangelen forsoning?
 Så mitt råd til deg: Ikke plage deg selv disse tankene og respektere hverandre minne. Unødvendig å si, "Og etter alt dette, våget han å kaste meg" tør. Menn er ganske forskjellige som separasjon og kjærlighet til det hele. Ikke bli overrasket om elskede gått, egentlig ikke forklare hvorfor. Kanskje han ikke helt forstår grunnen til hans avgang. Kanskje han er bare lei, han vil ha noe nytt, noe mer fargerike og attraktive, og du er bare oppbrukt som et par, som en helhet.

 Er det verdt det?


 Nå, kanskje, fikk vi en av de viktigste delene av vår egen, så å si, snakke. Nydelig, vakre, vakre jenter, tusen og en ganger, tror jeg, og om det virkelig tilbake? Sjekk lover - et lite svik. Du har vært en helhet, vil du være en liten familie, men han forlot det verdt å komme tilbake til en slik person?
 Husk at etter å bryte opp det vil vise seg med en ny, tidligere ukjent for deg. Og ikke det faktum at dette partiet du liker. Han kan også hilse du ikke lenger vil ha, til tross for at en måned siden i lys av stjernene, han sa: "Jeg vil elske deg til slutten av sine dager"
 Så, damer, det viktigste - det er å veie og vurdere. Kanskje nå, etter å bryte opp, møter du en mann med hvem du er skjebnebestemt til å ha tre barn, landsted og en stor Labrador. Retur til et tidligere forhold, tror tusen ganger om hva du kjøper og at du taper.
Hvordan å returnere lyubymyho

 Jeg bestemte meg for å gå tilbake!


 Du bestemmer deg for å prøve lykken og returnere en kjær? Din rett. Ikke sikker på hva du skal gjøre? Jeg vil prøve å fortelle!
 For det første, tørke tårer og ta tiden selv. Hjertet ditt er så mye kjærlighet, så gi det bort meg selv! Kjøpe en ny kjole, sminke nydelig, ryddig manikyr, ring elskede venn og komme ut med det, selv bare for å drikke kaffe og snakke hjerte til hjerte. Elsk deg selv hvis din kjærlighet ikke var nødvendig Mr Right! Med en venn holde tilstrekkelig, ikke gråte og fortelle henne om hva en drittsekk han er - det er ikke verdt det. Du vil igjen gjenopprette tilliten de motstridende følelsene som føltes litt tidligere, sitter hjemme i tårer på den triste musikken. Hold deg trygg på alle slags vis at du kan leve uten det! Og uttrykket "Uten det, jeg kan ikke" kaste ut av hodet mitt for alltid. Vi kvinner er sterke, alle kan!
 Sørg for at det er slik en uunnværlig og elskede, forstår at du ikke er desperat. Sørg for at du la merke til det! Tro meg, skjelver sitt hjerte når han ser deg vakker, lukter godt, med et smil om munnen og glitrende øyne - øyne, klare og villige til å leve uansett hva. Han vil tenke: "Men hvordan Hvordan kunne jeg la gå og gå glipp av et mirakel og slik skjønnhet??"

 Hva du skal gjøre uten ham?


 Du hadde nok av elskede offentlige anliggender og lite felles tradisjoner? Ikke fortvil! Ta du elsker deg selv! For eksempel, du har alltid ønsket å prøve seg på dans - meld deg på kurs. Der vil du få en stor kostnad krefter og positiv energi. Vi ønsket å gå til gym og stram figur - og vær så snill, hva er det som hindrer deg?
 Vanligvis, etter å bryte opp med en kjær vises mer ledig tid. Denne gangen, selvfølgelig, kan du bruke på hysteri, spise sjokolade og alle slags godsaker, triste filmer og medfølelse selv. Men er det verdt? Du må holde levende. Har du noen gang malt, strikket, brodert kors, skrev dikt, sang? Unn deg selv, få det du ikke kan forholde seg til før, av åpenbare grunner! Ditt liv - i dine hender, damer.
 FAVORITT du vet om et nytt parti, vil han forstå at du ikke er slukket, ikke kvalt i sine egne erfaringer, ser han deg interessant og munter person, vil du se en helt annen person vil forstå hvor mye du interessant og morsomt, forstår som du kan ha til å dele med ham, og hans sjel vil våkne opp og føler det samme - tapet av en kjær bevissthet, mor, men samtidig slik en annen person. Være annerledes!
Hvordan å returnere lyubymyho

 Tid for å handle!


 Hvis du har fast bestemt på å returnere den elskede egentlig målet ditt - handle! Nei, ikke i noe tilfelle ikke kalle ham tilbake og ikke spør! Tenk på felles venner, møte med dem. Snakk om hva som er nytt du har oppdaget, legger bare en dråpe humor, smil og fantastisk utseende - og et par timer av din favoritt nødvendigvis vet hvor godt du ser godt at du er interessant og moro. Ja, det forteller du kan ikke engang tvil!
 Hvis du ønsker å møte ham, spør noen fra det gamle selskapet til å arrangere et møte eller vennlige utflukter. Så du og underholde, og få en flott mulighet til å kommunisere med elsket en avslappet atmosfære. Ikke i noe tilfelle ikke nøl med å snakke med ham! Kalle ham interessert i deg, spør om hans virksomhet, arbeid eller skole, snakker om abstrakte emner og han vil forstå at du interessant og moro.
 Røre det. Nei, ikke ta ham i hånden. Akkurat som en sjanse til å røre den. Han splinten i øyet? Fjerne det. Tro meg, vil folk føle bekymring fra din side, og is i hans hjerte umiddelbart begynner å smelte. Menn som omsorg, som alle disse diskret touch og kjærtegn. Det smelter umiddelbart!
 Sørg for å la ham vite at du er godt uten ham, men samtidig du ikke tankene holdning restaurere og bygge dem nytt, med en ny frisk følelse.
 Selvfølgelig kan du tilby ham en drink sammen med kaffe, men forventer bedre respons fra ham. Ikke rush til det med en gang, ikke lene. Anta, så å si, pomuchytsya.
 Og aller viktigst - hold deg selv og elske deg selv! Elsk deg selv - og du vil elske!
Яндекс.Метрика