For å unngå konflikter, dessverre, betyr ikke at de vil før eller senere oppstå i hver familie. Konflikt er en normal del av livet, lære å leve uten dem ikke kan. Ikke engang en melodi som du kan unngå krangler, men en gang lovet hverandre å leve i kjærlighet og harmoni. Derfor, for å holde familier trenger å vite hvordan du skal sette opp etter en krangel.

Hvordan å slutte fred med sin mann


 Dette er en meget viktig ferdighet av familielivet, noe som er svært vanskelig å lære en gang. For å forene med sin mann, bør du være kjent med sin mann og sine vaner og oppførsel. Hver krever sin egen tilnærming og hvis du vet hvordan du skal lytte og høre mannen din, kan du enkelt finne tråden der du kan vri ganske sterke familiebånd. Følgende er eksempler, lese og tenke på hva som er riktig for din situasjon. Og jo bedre du kjenner mannen din, jo raskere vil du være i stand til å overvinne den ubehagelige konflikten som har dukket opp.
 Be om tilgivelse
 Det er enkelt og vanskelig på samme tid til å si "Jeg beklager / Jeg beklager, jeg var ikke riktig." Men være at siden det kan, dersom familien måte for deg å slutte fred med sin mann, men fortsatt trenger, må du lære å be om unnskyldning. Mann hørte deg vybachayetes, en gang smeltet, og det er sannsynlig at du også be om tilgivelse. Og hvis du tilgi ordene også fortelle mannen din en setning som "jeg trodde og analyserte situasjonen." Det er hva du trenger å mann. For ham er det en garanti for at i fremtiden slike hendelser vil ikke bli.
 Hvis du synes det er vanskelig å be om tilgivelse
 Hvis en kvinne noen ganger vanskelig å nærme seg mannen og si rett og slett, at denne saken er et universelt uttrykk. Du kan skrive sms, ringe, eller si direkte: ". Du vet, det virker som en litt oppvarmet, jeg burde kanskje ikke ha gjort det" Det vil allerede være tilstrekkelig til å forårsake den andre siden av den samme tilsvarende reaksjon. Du sier: "Ja, du vet, jeg fikk nok spent også." Og så begynner du å ha en normal samtale i live. Ikke vanskelig, imidlertid, og er mye enklere enn å be om unnskyldning.
 Snakk hjerte til hjerte
 For å forene med sin mann noen ganger nok bare for å snakke. Rolig og uten skandale, spør en mann snakke hjerte til hjerte. Nøye og forsiktig finne løsninger på problemer. Be om at han ikke er fornøyd, fortell oss hva som ikke passer deg og finne et kompromiss. Lover hverandre at neste gang å være litt behersket og se situasjonen ganske annerledes, roligere utseende. Ingen kompromisser i familielivet på noen måte, lærer de å finne.
Hvordan å slutte fred med sin mann

 Forberede sin favorittrett og arrangere en familiemiddag
 Vanligvis, etter en krangel kvinner begynner å gråte hån eller verre pakke kofferten og dra til min mor, eller samle kofferter ham. Underveis kommer opp med en plan om hevn eller mentalt mer Kindle Brann konflikt. Slike stereotypier og mange menn de ønsker det eller ikke, ubevisst venter bare slikt utfall hendelser. Men du, som en klok kvinne til å gjøre noe annet.
 For å begynne, ta det med ro, gjør deg selv en kaffe eller te, en tur i frisk luft for en halv time, flytte tanker i orden, og deretter umiddelbart gå til kjøkkenet. Forberede sin favorittrett og dekk med et bord. Ikke glem å rydde selv, ta en dusj, lys sminke, hår, og, selvfølgelig, passende klær. Ditt hjem og koselig slåbrok, men det var ikke en favoritt, det ville være upassende. Når du er klar, invitere din kjære til middag.
 Hva folk forvente å se? Tårevått ansikt og fornærmelse på et minimum, men ikke middag forlokkende og vakre kone. Du kan tvile på at forsoning ville ikke være?
 Sex - som et middel til forsoning
 Mange endelig kan ikke enig som setter seg opp i sengen et godt alternativ. Men hvor mange av de som tror at dette er en av de beste måtene å gjøre fred med sin mann. Og det var opprørt og lidenskapelig sex etter skandalen. Det viktigste er å gjøre det første trekket, for eksempel en klem og kysse en mann eller en litt pokoketuvaty med det som i de dager da forholdet er fortsatt voksende, og resten vil selv. Etter en slik kjærlighet komfort både du glemmer at en halv time siden var villige til å slette permanent at personen fra livet ditt.
Hvordan å slutte fred med sin mann

 Invitere gjester
 Du kan ringe venner og ordne dem til tilfeldig blikk for å besøke deg. Når gjestene er på randen av dere som elskerinne av huset, ta vare på alle småting på mottaket. Og hvis du kommer til å sitte ved bordet og diskutere siste nytt eller bare snakke i livet, ikke legge merke til hvordan glemme om strid og det er sannsynlig at resten av kvelden vil du tilbringe ikke bare i godt selskap, men også være i stand til å slutte fred med sin elskede. Hvorfor ville du alle slags show besøkende som du tok litt kontrovers.
 Starte rengjøring hjemme
 Det er bedre å bruke korte shorts eller andre mer ærlig klær. Og starte veldig vanskelig å komme seg ut av huset. Fra ditt utseende, til mannen mest sannsynlig endre temperament rettferdighet med nåde. Også, kan du be ham om hjelp, for eksempel, flytte sofaen for å tørke gulvet der. Og du kan, så slå to fluer i ett smekk, rydde opp i huset og slutte fred med sin mann. Bedre å tilbringe akkumulert energi for renslighet hjemme enn på rulle skandale igjen i hodet mitt.
 Starte samtalen til en abstrakt tema
 Hvis en våpenhvile ikke er nådd, enda verre, dere begge være stille, få en samtale på et abstrakt tema. I hver familie det er saker som må tas opp sammen. Bare i alle fall ikke kommunisere på en hevet stemme, ellers er det fare for at skandalen gjenopplivet med fornyet styrke. Stille og diskret diskutere dine familiesaker i forbifarten kan spørre hans råd om hva - noen spørsmål. Dette alternativet, selvfølgelig, ville ha noen effekt umiddelbart, men det er likevel bedre enn stille. I så fall kan du gradvis "samtale" mann og ikke legge merke til hvordan pomyritsya.
 Og selvfølgelig, den beste måten å forsoning, betyr det ikke sverge. Men, mislykkes dessverre, og kanskje heldigvis, nesten aldri, så vennligst godta vedta all del redde familielivet og være lykkelig.  
 Ekte kjærlighet - en edel, oppløftende følelse som gjør at folk virkelig lykkelig, mer selvsikker. Men noen ganger forveksles med kjærlighet avhengighet, som begynte å dukke opp først fra sympati, kjærlighet og deretter elske som blir til avhengighet.

Hvordan bli kvitt kjærlighet avhenger


 Begrepet kjærlighet avhenger


 Det hele begynner med kjærlighet, som blir til en manisk avhengighet. Det er når en mann ikke kan forestille deres eksistens uten et objekt som er avhengig av og er klar for noe offer, hvis han bare var der. Personer som har dette problemet nesten helt glemme om noen stolthet, med forbehold om lidelse og hvis du gjør ingenting kan vare livet ut. Det er viktig å forstå forholdet hvor en partner er avhengig, i første omgang dømt.
 Mest faller inn i en slik felle er en kvinne, som en mann skuffet i kjærlighet prøver bare å fortsette å beskytte seg mot denne følelsen. De ubevisst begynner å ta hevn på kvinner slippe dem. På grunn av dette mange av livets slutt og ikke skaper sterke familier.

 Hvordan å gjenkjenne avhengighet


 Det er lettere å se fra siden, som ofte er samme person kan ikke forstå og akseptere denne avhengigheten.
 Mennesker som er fanget i denne fellen med på å endre seg, kan du prøve å kopiere adferd og interesser den andre halvparten. En slik person slutter rett og slett å ta en interesse for mennesker av det motsatte kjønn, er låst inn, og alle hans tanker spinner rundt gjenstand for hans kjærlighet. For ordens skyld relasjoner klar til å tåle noen ydmykelse, ofte fysiske.
Hvordan bli kvitt kjærlighet avhenger

 Fra ovennevnte er det klart at en person av et slikt forhold bør kvitte seg med. Ellers vil han være en levetid kamp mot en tom vegg, følelsen av angst og frykt for dette forholdet, og ikke laget hans personlige liv.

 Grunnen for å komme inn i en slik felle


 Blant psykologer, er det antatt at den mest mottakelige å elske avhengighet, folk som opplever overdreven behov for kjærlighet, på grunn av den iboende negative foreldre programmer og lav selvfølelse, følelser av usikkerhet. Dette er først og fremst de som har ingen følelse av egenkjærlighet.
 Noen psykologer hevder at avhengighet er litteratur som beskriver lidenskapelig og gjengjeldt kjærlighet.

 Måter å kvitte seg med kjærlighet avhenger


 Bli kvitt denne sykdommen er vanskelig. Man må forstå at den tidligere start til å gjøre det, jo mindre det overbelastes ned i den. Ofte uten hjelp av en psykolog er ikke nok, men hvis tid til å forstå deres avhengighet og kan håndtere selv.
Hvordan bli kvitt kjærlighet avhenger

 Hvordan å gjenopprette uten profesjonell hjelp:

 •  Innse hvor sterk avhengighet av partneren din. Som obsessive kjærlighet ødelegger ethvert forhold.

 •  Prøv å øke selvtillit og litt redusere krav til seg selv, fordi studier har vist at det er folk med slike problemer enkleste å bli hekta. Du bør også etablere relasjoner med seg selv. Ved å gjøre dette, vil folk være på rett spor begynner å legge merke til verden og menneskene i er det.

 •  Prøv å finne ut selve årsaken til en slik usunn kjærlighet. Kanskje på grunn av mangel på kjærlighet til foreldre som barn, er du bare prøver å kompensere for noe som ikke fikk før.

 •  Når du har funnet ut en, start posten alle positive følelser, følelser og hendelser i livet ditt, og dermed opplever dem igjen. Prøv ikke å minnes fortiden, vil det trekke deg tilbake.

 •  Arrangere en morsom, holde kontakten med venner og muligens mer reise selv i fravær av noe ønske om å gjøre det, kan du prøve å overmanne ham. Dette vil gi deg en rekke forskjellige og positive følelser, som er så nødvendig.


 •  Metoder anbefalt av psykologer


   Psykologer trukket nesten én av tre. Det har lenge utviklet en rekke teknikker virkelig gir synlige resultater.

 •  Logisk tenkning.


 •  Tror det kan gi deg en slik kjærlighet. Etter eufori før eller senere, og som vil forbli? Og vil bare hverdager, fordi folk deres konstant tilstedeværelse bare lei, så starte krangler forskjellig art. Også ikke glem at alle har feil. Og gjenstand for kjærlighet er helt klart ikke noe unntak. Tenk på alle sine negative funksjoner som ikke tidligere lagt merke til og handlinger tydelig prychynyavshye du smerte.

 •  Metoden Pasteur.


 •  Denne teknikken er den samme som ved stimulering av immunitet, innført infeksjon svekket menneske som serum. Tanken er at pasienten skal bli båret bort av noen andre. Føler interesse for den andre personen, bare glemme det og finne et nytt offer. Gjøre det slik et par ganger og du får din dose av medisiner. Bare vær forsiktig så du ikke å bli fanget på kroken igjen.
  Hvordan bli kvitt kjærlighet avhenger


 •  Sublimering metoden.


 •  Han utviklet Sigmund Freud, meningen er å sette energi og oppmerksomhet på kjærlighet eller seksuell interesse, sier de kulturelle, intellektuelle eller kunstneriske aktiviteter. Begynne å tegne bilder, skrive romaner eller delta i noen annen form for kreativitet som tar alle dine tanker. Hvis ingen av de ovennevnte du aldri har gjort, spør ekspertene, de vil lære deg.

 •  Gå tilbake til barndommen.


 •  Som allerede nevnt, den viktigste grunnen for å falle i kjærlighet avhengighet går tilbake til tidlig barndom. Len deg tilbake, slår dere fra alle tanker og slappe helt av. Nå forestille seg at du går stien, som du får tilbake til barndommen, og du ser det, i en alder av fire år, så liten og forsvarsløs jente. Stille gå opp til det, ta deg i hånden, klemme henne og roe ned. Fortell henne at du elsker henne og aldri gi lovbrudd, og det kan alltid stole på din støtte. Sier også at det vil være den lykkeligste i verden, vil du alltid være nær henne. Etter at litt for oppholdet ved siden av det på samme måte og gå tilbake.
   Forstå frigjort fra kjærlighet avhengighet, vil du nyte livet igjen, for å føle seg vel og enkelt. Du vil se hvor mange flotte og interessante ting rundt deg, og det er folk som trenger din oppmerksomhet mye mer enn den personen som du er avhengig av.
  Яндекс.Метрика