I livet er det forskjellige situasjoner, mennesker møtes, lære, vind og relasjoner, selv de mest glødende kjærlighet gal, noen ganger motstridende. Nei, selvfølgelig, hva er den virkelige forhold, ikke ledsaget av sporadiske krangler?
Hvordan å slutte fred med kjæresten min etter en krangel?

 Kanskje de som ikke har en spesielt ikke er nødvendig. Naturligvis strid bør ikke innåndes, er det viktig å finne en tid når det er på tide å få slutt på konflikten og gå videre til å nyte forsoningsprosessen, eller i fare for forsinket prosessen og utvikle seg til enda større vanskeligheter mellom elskere, og deretter den triste prosessen pause er rett rundt hjørnet.
 For å unngå en slik, er det viktig å være i stand til å tolerere, for å finne de riktige ordene, det rette øyeblikket og retten til å følge alle handlinger som fører til en lykkelig slutt.

 Uavhengig av alder, finansielle stilling og utseende, nesten alle mann noensinne tapt på formodninger som å slutte fred med kjæresten min, fordi når den tid kommer krangler, all tillit fordampet et sted.
 Utvilsomt forsoningsprosessen, og graden av innsats som vil feste til den jenta du fortsatt tilgi avhenge av hvor folk faktisk skyldig.
 Alle vet at krangel krangel hat, for eksempel hvis strid om spredte sokker eller skitne retter, er en ting, slik som forræderi eller alvorlig svindel - er ganske forskjellige, noen ganger disse påstandene har en lykkelig slutt. Men ikke la de dårlige nyhetene, prøv å fortsatt sitere som et eksempel alle mulige tiltak for å bidra til å unngå en trist slutt.

 Hva bør ikke gjøre?


 Det første du må innse alle mennesker, de fleste kamper er to hovedtrinn, hvor den første av dem - et glimt av sinne, bitterhet, ofte i en periode, selv de mest kjærlige mennesker som ikke er i stand til å høre hverandre til slutt, og viktigst av alt, forstår at alle ønsket å formidle til sin motstander.
Hvordan å slutte fred med kjæresten min etter en krangel?

 Hvor lenge en periode, selvfølgelig, avhenger av folket selv, og særlig jenter: noen kjøler i flere timer og begynner å lete etter mulige måter forsoning, noen i stand surmule og psyhuvaty dagene, er igjen alvoret i problemet viktig.
 Vanligvis etter en heller global strid ikke kan ta seg tid til å tilgi og glemme og skape fred, som skal avholdes i løpet av konvergens, for eksempel begynne å koble med SMS app eller meldinger i et sosialt nettverk.
 Det viktigste er ikke å begynne å unnskylde, slik at du er usannsynlig å få til noe bra, men heller bare forverre problemet. Unnskyldninger og omvendelse bør skje kun i person, hun må ha øyne å se, for å føle hver eneste celle i kroppen din og din omvendelse oppriktighet intensjoner.
 Unntak kan bare gjøre et par som er på en stor avstand, og deretter legge bedre å ha elsket en video eller legg igjen en talemelding om at hun kan se eller høre.
 Ikke rart de sier fornærmet kvinne - verre enn noen verste furies i helvete - hvis krangel virkelig har skjellig grunn til eksistens, så kan det være bedre å gi opp, uansett hvor du er, og løp til sin kone. Dette, selvfølgelig, hvis du virkelig ønsker å redde forholdet.
Hvordan å slutte fred med kjæresten min etter en krangel?

 Noen menn selv helt å kjenne og bevisst sin skyld kan ikke gå over din stolthet og egoisme menn å uttale ord unnskyldning, er det vanskelig å innrømme sin feil, selv høyt. Dette er et stort problem som ikke umiddelbart, men over tid, kan føre til at jenta bli en ekte gammel.
 Du vil ha det? Nei? Deretter lære beklager fremover! Igjen er det viktig å føle den fine linjen mellom rett unnskyldning og soning for sine synder, men ikke slå inn i en "doer" av alle lyster og innfall som ikke engang gjør noe fornuftig. Hvem vet, kanskje dette lunefulle jenta hadde akkurat hatt en mann?

 Hva gjør jeg?


 Etter at tiden har gått, er du litt avkjølt, er det på tide å tenke på den faktiske situasjonen til å forholde seg til hverandre for å be om unnskyldning på riktig måte, må du forstå det fulle mål av skyld. Hvis skyld er ikke spesielt synlig, men hun fortsatt dyrt og elskede, hvordan den franske si: "Hvis en kvinne er ikke riktig, be om hennes tilgivelse."
 Det smukke kjønn - svakere menn er sårbare og delikat natur, noen ganger fornærmet at menn forstår virkelig hardt, i dette tilfellet, bør sunn fornuft stige stolthet, mann, klok og sterk, må ta det første skrittet.
Hvordan å slutte fred med kjæresten min etter en krangel?

 Og mest av alt, det har lenge ventet på dette. Selvfølgelig være fint hvis din unnskyldning er vakre og originale, før en så vanskelig å motstå selv etter en virkelig alvorlige krangler.
 Er det noen måter å hjelpe kausjon ut nesten enhver situasjon? Selvfølgelig, hvis en mann forrådt, en blomsterbukett eller et kosedyr - er dårlige assistenter, å tilgi er en kvinne tar tid og en viss visdom.
 Mannen på denne tiden, hvis han er villig til å kjempe for sin favoritt og virkelig angrer skyld har det alle mulige måter å vise det. Hvis du klarte å få jenta til å snakke (selv dette er en suksess), er det viktig løfte og sverger å sikre at noe som dette vil aldri skje.
 Hvis hun nøler, det er allerede en bevegelse kan gå og blomster og leker, og uventede overraskelser, som for øvrig, noen ganger veldig godt komme til unnsetning. Ømhet, hengivenhet, og fullstendig oppriktighet - de beste assistenter i denne situasjonen.

 Metoder opprinnelige forsonings


 •  Hvis sveising er ikke veldig alvorlig, frodige blomster, komplett med postkort med vakre ord skrevet for hånd - banal, men nesten alltid effektive. Og det skjedde engang original, synge en serenade under vinduet hans elskede, prokrychyte ord om kjærlighet og la en bukett av hvor du står om hun ikke hadde lyst til å gå ned. Brann hjerte, foret med dusinvis av stearinlys eller erklæring av følelser i vinduet hennes - og svært original måte å be om unnskyldning. Å se dette, er det lite sannsynlig at hun vil være i stand til å fortsette å skule

 •  Gi henne den beste dagen i hennes liv. Tenk på et program: besøke dine betydelige steder ser på puben, men det kan være verdt å arrangere en romantisk middag på elva eller havet? Nå er det spesialiserte kontorer som organiserer de mest minneverdige natten av livet ditt, organisere en tabell, slipp, champagne, og hvis du vil, du også levende musikk, fotograf eller til og med fyrverkeri! Selvfølgelig er alt dette viktig å følge oppriktig anger ord, oppføre seg ordentlig, uten arroganse og selvtillit, og med ømhet, godhet og stor kjærlighet

 •  Faktisk, er det viktig ikke å utsette avstemmingen, lang fornærmet av forskjellige vinkler og deretter se utrolige måter for forsoning - ikke en god plassering livs elskere. Selv om du hadde en fallende ut, deretter lære å snakke med hverandre, prøver å dele alt som du ikke liker hverandre i en avslappet måte uten å krysse grensen ubehagelig banneord og gråter.
   Og viktigst av alt, etter en krangel med nevene ikke vinke, så nyt eufori av forsoning, lykke og kjærlighet, men ikke prøv hardt for å bevise et poeng eller lære god følelse sjelefrende.
   Når en jente blir gift, bryllup med vakre bilder, nye familie ansvar og status "kone", det blir automatisk oppdatert liste over slektninger, og min mor er nylig skapte mennesket, for de fleste av dem, stille horror.
   For å oppnå vennlig og varm forhold til sin svigermor, som hadde det viser seg at de fleste av de unge koner, over tid, flytte fra scenen av "kald dating" i trinn "ikke ønsker å prate med moren din" eller "la det komme til oss! ".
  Hvordan finne et felles språk med sin svigermor?

   Det bare fortelle skrekkhistorier om sine unge koner in-law, tildele dem til lastebil fra helvete annet ville, på grunn av den avslappede og vennlig familie, de fleste av dem har bare drømt om. Hva er hide-loven ikke forblir i gjeld, og noen ganger uten forståelse, sikkert ødelegge alle minimale muligheter til å forene de to "fienden" camp.
   "Hvor mye vil det lære meg? "" Hvorfor er det forstyrrer utdanning av våre barn? "" Det er ikke min mor! "" Jeg kan ikke leve lenger med henne i samme område! ". Kjent ut? Sannsynligvis kan ikke helt og ikke i den formen, men noe sånt som dette skjedde og din familie, tok deg tid til å lese artikkelen med dette navnet. Hvordan finne et felles språk med sin svigermor? Dette er et interessant spørsmål mange unge koner, fordi konflikter med moren mann - dette er ikke nyheter, ikke bare i vårt land.
   Dessverre, ikke hver datter virkelig prøver å etablere et forhold til sin svigermor, etter flere feil eller ikke den varmeste mottak, vil det konfigurere seg allerede fiendtlig innstilt til sin svigermor og søker den minste motstands vei: rett og slett unngår kommunikasjon.
  Hvordan finne et felles språk med sin svigermor?

   Og vel, hvis det er alt over, men det går lenger: den unge kona til en mann begynner å hindre kommunikasjon med sin mor, ikke tillater barn til bestemor og godtar ikke kjæledyr snakke om det. Dette er selvfølgelig en ekstrem punkt som fungerer som bombe: familien starter skandaler mamma trekker sønn "tilbake i familien," hans kone, derimot, trekker i hans side.
   En mann, skjønt rozirvysya. Og det er uheldig, mann, til slutt, gjennom lidelse og stress kan velge å ha. Og ikke fordi han ikke liker deg, slik at foreldre er de andre ikke, men kona kan velges. Si hva du vil, og datter holdt seg i rødt, så sørg for forholdet til sin mor i lov - dette er det beste scenariet din familie forhold med noen part.

   Hva bør jeg gjøre?


   Først må du sette deg selv i din svigermor. Fra synspunkt av psykologi er en meget effektiv metode i enhver situasjon av konflikt, fordi bare dermed vil forstå hvorfor en person begår denne måten og ikke ellers.
   Svigermor - er, først av alt, din kjære mor, så nær, kjær og kjær for ham, mann.

   Hvis du allerede eier mor, må du forstå din engstelse som-lov gjelder for din mann, han er hennes sønn, den elskede og kjære. Hun holdt ut det, fødte og fostret, empathized sine suksesser og fiaskoer, beroliget og lese godnatthistorier, tok meg i hånden til skolen og forlate nye sko å kjøpe ham en leke.
   Nå hennes sønn vokste opp, noen merkelige jenta kom og tok den med seg, tok plassen til min mor, presser inn i bakgrunnen. Det er ubehagelig, ikke sant? Tro meg, vår mor-in som du tar deg tid til å venne seg til sin søster, å kjenne henne bedre og gjøre opp sin mening.
   Dette i hovedsak er uforstyrret feltet når svigermor og svigerdatter er ubehagelig, sistnevnte skulle vise seg best, behandle med forståelse og takknemlighet til kvinnen som ga deg en slik elskede og kjære mann.
   Igjen hennes smil, spør gjerninger og ånd, hvis du vil første møte, prøver ikke å sette seg ned ved bordet foran sin svigermor, men heller, finne et sted nær den.
  Hvordan finne et felles språk med sin svigermor?

   Min mor alltid bekymret seg for sin sønn, selv om han er allerede 40 år gammel, han er fortsatt et objekt av beundring for henne. Prøve å vise at du liker det, akkurat som hennes sønn bedre ta vare på mannen din, vise følelser, igjen nysgjerrig til sin mor at han elsker at det er bedre å lage mat til middag og hvordan man best kan forberede seg.
   Interessant, tvinger ingen du utvilsomt gjøre alle råd og instruksjon i-lov, kan du lytte til og å sette den til side, men kvinnen vil bli glad for å vite at hennes mening er viktig for deg. De mest alvorlige vanskeligheter i å starte hvis den unge familien begynner å leve med mannens foreldre. Denne felles liv og territorium, som deles kan ikke gjøre alle elskerinne.
   Det er tilfeller der svigermor, selv ikke vite skrider rimelig, uten å banke entrer et rom til de par planer for helgen i sitt scenario, inkludert ryggen og en ung familie, uten å be om lov. I disse og lignende situasjoner, er det nødvendig å sette strenge regler som skal gjelde for alle familiemedlemmer.
   Som for økonomien, noen ganger hjelper det politikk arbeidsdeling: noen kjøper produkter, lage middag, og noen re, renser og vasker vinduer. Hvis visningen av oppdrett i to forskjellige kvinner, alternativet mest sannsynlig bare ett: et løp i forskjellige hjem.
   Og forresten, betyr ikke dette at din svigermor er dårlig, bare hver av dere pleide å leve på egenhånd, og det er ingenting galt med det. Hvis selv bor i forskjellige leiligheter, din svigermor klarer å holde søndag "bekrefte" ditt hjem uten zlitsya og holdning med humor, fordi den ikke raser, og dermed prøver å hjelpe kjøre økonomien.
   Forresten, er eldre kvinner ofte opplevd unge koner, så noen ganger det kan og bør lytte til sine instruksjoner og anbefalinger.

   Hva kan gjøres?


 •  Gripe inn i konfliktsituasjoner mellom en mann og hans mor. De er voksne, nære slektninger, slik at de kan forstå uten din deltakelse. Alene kan du fortelle mannen din hva han er rett eller galt, hans mor, men ikke midt i konflikten.

 •  Tilpasse en mann mot hans familie. Ofte unge mødre hvis de ikke har funnet et felles språk med sin svigermor, nekter å stole på barn, å tro at deres bestemor er ikke i stand til å oppdra og ta vare på dem. Tenk på det, denne kvinnen hevet din mann som han er, det er sikkert mer erfaring og kunnskap enn den unge jenta. Ikke krangle på grunn av det overskytende godteri eller på grunn av det faktum at barnet gikk til sengs en time senere, husker du som barn altfor bortskjemt, og ikke noe dårlig fordi det ikke skjedde.

 •  Husk, de stadige skandaler og krangler showdown absolutt ikke føre til noe godt. Prøv å snakke med din mor-i rolig forklare at du ikke liker, og hvorfor du er uenig, spør kompromiss. Bedre prøver å forstå denne kvinnen hvorfor hun liksom kommer i en spesiell situasjon? For å gjøre dette, begynne å stille spørsmål om ektemannens liv, hobbyer og preferanser. Hvis du er tålmodig, lære å gi og klokt gjelde for visse situasjoner, da, over tid, din svigermor fortsatt bli kjære og kjære.


 • Яндекс.Метрика