Hvordan å slutte å tenke på de fattige?
 Administrere dine meninger urolig. Hvis du ble spurt i alle fall ikke å tenke på den store hvite kaninen med rosa ører og røde øyne, vil denne kaninen alltid dukke opp i hodet ditt som om du prøvde å bli kvitt det. Samme med dårlige og ubehagelige tanker. Du ønsker å kaste dem ut av hodet mitt og tenke på noe annet, men det er veldig vanskelig. Dårlige tanker prylypchyvы og svært påtrengende. Men fortvil ikke verdt det. Måter å rydde opp i rotet i hodet mitt der. Om dem snakke. Så slutte å tenke på hvor ille?
Vanligvis, for å ivareta behovet for å finne årsaken til sin forekomst. Hvis du jage de ubehagelige tanker, så sannsynlig vet du som de oppstår. Du lidd litt uflaks, noe skuffet (verst hvis du er skuffet over meg selv), det var noe ubehagelig, og du forventer dårlige konsekvenser.
Du innser at det du alltid tenker på det, bedre å ikke være noen, men ikke gjør noe med dem kan. Og igjen nedsenket i dette vanedannende depressiv avgrunn, og igjen dine tanker beveger seg i en viss gitt sirkel.
En mann som overlevde en kjærlighet skuffelse, ser at han savnet det faktum at det aldri vil komme tilbake, i de mest uventede steder. Gaten, som han går på jobb, minner ham om at de var her sammen, en sang han hører på radioen, minner som de lyttet til det sammen. Selv grønt lys minner de grønne øynene, sette i vantro.
Hva kan jeg gjøre i dette tilfellet? Gjøre en masse ting mulig: å forlate, å flykte, for å starte en ny lidenskap, endre håret eller kjøpe en ny bil. Men virkelig hjelper bare en ting - tid. Sine medisinske egenskaper har lenge observert og mye brukt. Du må bare holde ut. Og alltid huske at den dagen vil komme når smertene legger og alt dette er ikke så viktig.
Dette gjelder ikke bare gjengjeldt kjærlighet, men også andre problemer som skjedde med deg og ha en negativ innvirkning på livet ditt. Selvfølgelig, vil du tenke om dem. For første gang hele tiden. Men snart redusert intensitet dårlige tanker, så vil de forlate deg helt.
Noen ganger du ikke vet hvorfor du var i stand dekadent humør, alt er sett i svart og ingenting gleder. Selv som veldig glad i går. Hvis du ikke vet årsaken, betyr det ikke at det ikke er. Du kan prøve å finne den, men du kan utsette etterforskning og fokus på å takle denne ubehagelige tilstanden. Siden da årsaken vil forstå når det være. Dette kan skje når som helst, inkludert plutselig.
For eksempel, bla gjennom et magasin, vil du se reklame operatører, inviterer deg til å slappe av på de vakre strendene i Thailand. Jeg forstår at årsaken til din depresjon er bare at om hundre år vil du ikke gå, ikke endre din vanlige rutine av livet og ikke føle nye opplevelser. Og kjøpe en flybillett til Thailand. Eller toget til landsbyen Øvre Vasyuki hvor bestemor bor, og store karpedammen svømme i påvente av din stang.
Å kvitte seg med negative tanker og dårlige tilstander ubehagelige lære å skape en positiv stemning. Det er en enkel teknikk som psykologer anbefaler bruke til å øke vitalitet. Det er å skape i hodet mitt koselig hjørne hvor du lagrer regnbuen og de gledeligste minner.
Harvest minner er bedre på forhånd, og ikke når du blir kastet ut i en tilstand av angst og depresjon, og du føler at noe godt har aldri vært og aldri vil bli. Husk de gangene du følte beundring, livsglede og lykke. Gå nøye over minnene, sveip, som boksider, evaluere og velge.
Kanskje du var overlykkelig når du først kysset en jente som du likte veldig mye i det siste klasse på skolen. Kanskje du er choking med lykke når du fikk noen minutter til å bo på bølgene mens du står på brettet for surfing. Kanskje du følte uendelig ømhet når de vises i klare øynene til barnet sitt. Husk hva du følte. Spille alle nyanser dine følelser og nyanser av humøret. Husker dem.
Når du er syk og dessverre Kontakt minnene. Igjen prøve det en gang følte. Prøv å bo i denne fin stand og overføre det på det nåværende tidspunkt. Har et bilde i hodet endringer og følelser forbli. Deri ligger mirakel av teknologi. Når du har det føles som etter en forfriskende dusj.
Hvis du ikke kan endre hva tror selektivt, kan du prøve å kvitte seg med tanker generelt, og av gode og dårlige. Den beste måten å slutte å tenke på den dårlige - det er kommet til det punktet av fysisk utmattelse som du bare vil drømme om en komfortabel seng og en myk pute.
Arrangere et maraton. Kjører gjennom tjue eller tretti miles, ta fem hundre sit-ups og et par hundre pushups, og mange flere øvelser på pressen. Muskelsmerter, skjelvende knær, svette, zastylayuschyy øyne og bankende i templene hjelpe deg å glemme alle problemer. Og neste dag du neppe komme opp av sengen, og du vil være vanskelig å heve armen eller beinet. Vel, fine. Du zaymetesya problemet med bevegelse i rommet, snarere enn grublet hvor ille ting er.
I stedet for meningsløs øvelse kan du gjøre samfunnsnyttig arbeid, grave opp hagen til foreldrene hans (samt deres naboer) og ta en aktiv del i subbotnik renhold området gate, eller gå for å losse biler. Når hender og andre kroppsdeler er travel arbeidsdag, spesielt uvanlig, tanker tendens til å visne og å visne. Det er ikke lett for dem.
Du kan gjøre uten ekstreme måter å bringe seg selv til utmattelse og gjøre noe uvanlig og merkelig, men bare tilegne deg arbeid. Gi henne hele tiden, uten et spor. Hvis du er plaget av depressive tanker, så dette er noen grunn til at du ikke kan håndtere. Rådføre seg ikke sikker, kan du bare flytte dem og gå videre. De sier at arbeidet med hesten puste og ulver er i skogen. Kanskje det. Men depressive tenkende individer arbeid kan påvirke selv svært positive.
Hvis jobben din er kjedelig, ensformig og bidrar ikke til en god stemning, få noe annet. Tenk på en hobby eller en ekstra kilde til nytelse. Prøv å finne en klasse som er litt som deg. Positive følelser har evne til å fortrenge negativ.
I dårlige tanker er det ingenting galt, så rart som det høres ut. Ikke vite smerte og fortvilelse, vil du ikke være i stand til å vurdere sin helhet gaver av skjebnen. Svarthet av svart og hvitt undertøy i markert kontrast gjennom, hva de er. Full og rikt liv består ikke bare av seire og prestasjoner. Noen ganger er det feil og depresjon. Etter dem, begynner du å sette pris på enda mer glad eller bare rolige øyeblikkene i hans liv.  
 Skyhet - før eller senere begynne å bære negative resultater. Fordi det er vanskelig å møte en jente eller en gutt. Gjennom det føler vi ubehagelig og begrenset. Så, selvfølgelig, trenger å bli kvitt den så fort som mulig. Men det er vanskelig å gjøre, vil trolig ikke en måned, men det er verdt det, fordi så du begynner å behandle vanlige situasjoner (for eksempel dating) helt annerledes! Så, hva er metoder for å håndtere skyhet og selvtillit tvil?! Internet Journal Vse-Sekrety.ru klar til å svare!
Hvordan å overvinne skam yazlyvist og selvtillit tvil?

 7 måter å overvinne skyhet

 Kile kile takten - som den mest effektive metoden er å komme til sentrum (ikke mitt beste, men i nærheten) og prøver å forbipasserende jenter (hvis du er en fyr) 10 telefonnumre.

 Hvis du er en jente, vil du lære hvordan du skal bære en synlig måte som vil tiltrekke seg oppmerksomheten til menn. Lære å kommunisere med dem og nekter å gi (eller vice versa samtykke).

 Innføring i drama skole eller i det minste melde seg på disse kursene de lærer deg praktisk nivå, hvordan ikke å være redd for det offentlige og til og med kommunisere med hele rommet.

 Mest slappe av med venner i store selskaper hvor mange aktive og sosiale mennesker. De stammer fra sølibat deg!

 Tro på deg selv! Det er lett å si og vanskelig å gjøre, men verdt et forsøk. Våkne opp om morgenen, uveryayte selv i skjønnhet og suksess. I vanskelige situasjoner Hold deg uansett hvor hardt du ikke var!

 Finne motivasjon eller mål som ville tvinge du kan forandre deg selv og din indre verden!

 Mer fryde og latter. Justere deg selv på en positiv, mer folk tillit og tro at alt du vil bli bra!

 Jeg tror oppriktig at alt du får !!  
Hvordan overleve en skilsmisse en kvinne?
 Tradisjonelt er skilsmisse sett på som en kollaps av livet, selv om det skjedde med ditt initiativ, etter å ha innhentet den etterlengtede stempel skilsmisse uforvarende begynner å overvinne depresjon, selvmedlidenhet, følelser av ensomhet, etc. total Kvinner spesielt vanskelige å overleve skilsmisse fordi endring selvbevissthet selv, mistet en følelse av trygghet og dekker en stor frykt for omverdenen. Hvis du kjenner deg igjen i beskrivelsen - ikke fortvil, det er bare en av de stadier av endring bevissthet.
 Hva skjer med psyken etter en skilsmisse?
Når lenge drømt frihet blir en pine - plutselig viser det seg at tid er bortkastet for mye minne og flyte de smarteste og varmeste minner fra sin mann. Det første møtet, dating, ekteskap - av disse minnene er så smertefullt at jeg ønsker å umiddelbart returnere forholdet tilbake. Men hvis du føler dukket opp, husk at det ikke var noen skilsmisse på sletten, og sikkert negativ samle lang. Over tid kan du huske med takknemlighet gode poeng, men nå aller viktigst - gi deg selv god nastrazhdatysya. I noe tilfelle ikke rush prosessen: hvis du ønsker å gråte - Revie, hvis du ønsker å gråte - gråte og til det maksimale la ut sine følelser. Hvis du er i en tilstand av sjokk - ta en ferie eller tilbringe kvelden i stillhet. Etter stillheten og ensomheten kommer smerte og frustrasjon. Ikke jag deg selv og på ingen måte skylden.
Når du "otstradaly" din, kan du sakte begynne å leve. Hvordan du gjør det?
 1.  Tilgi deg selv og din mann og takke ham for alle de gode tidene var en gang i livet ditt sammen. Slipp din vrede og harme - de er bare tærer på deg inne og definitivt vil forstyrre fortsette å leve. Selvfølgelig kan du ikke bare si: "alt er bra, jeg tilgir" til livet ble umiddelbart lyse og optimistiske. Tilgivelse vil ta mye tid og krefter, og for å akselerere og forenkle prosessen litt, prøve å forstå hva gjorde ikke tilbake, gjorde det siste ikke tilbake, og det eneste vi har nå - det vil si et bilde - helt håpløs følelse ikke lette din skjebne.
  I noe tilfelle ikke begynne å ta igjen, uavhengig av årsaken til skilsmissen. Selvfølgelig, for en kort tid etter en vellykket hevn vil du oppleve gleden av vыplesnuvsheysya sinne, men senere vil du bli syk av bevissthet om ufullkommenhet. Gjør du trenger denne følelsen til å koble til resten av bukett av følelser?
  Når den første fasen er passert, er det på tide å ta seg selv til det ytterste. Engasjere seg i idrett, bryting eller yoga - bortsett entusiasme du får tilstrekkelig fysiske produksjonen av dine følelser. Forplikte deg selv, det være seg et nytt språk, eller opptak til høyskole kurs håndarbeid. Disse klassene en stund distrahere deg fra negativitet. Prøv å plassere slik at, kommer hjem, har du ikke vært i stand til å føle hans ensomhet.
  Ta deg god tid med nye bekjentskaper. Kanskje for noen, prinsippet om "likt kurerer likt" og effektiv, men i de fleste tilfeller, kvinner bare blir verre. Snakke, men ser ikke for en erstatning mann umiddelbart, ellers er det en høy risiko for å komme borti depresjon igjen, og den nye mannen ødelegge nerver.
  Tillat deg selv som ikke hadde råd til før. Lyse makeup eller dens komplett fravær, en tur til sjøen eller omvendt, til landet, kjøring - alt dette kan være et godt incitament for å være glad i et nytt liv.
  Og aller viktigst - ikke tillate deg selv å tenke at verden kollapset. Alle hendelser i våre liv bare noen skritt som gjør det mulig å bli bedre, renere og smartere, så prøv å trekke seg ut av en skilsmisse så mye erfaring ikke å gjenta feilene i fremtiden.  
Яндекс.Метрика