Hvordan å slutte å tenke på sin mann?
 Du møtte sin mann, som passer til din ide om en sann følgesvenn og abonnerer du kommer tilbake. Kjærlighet inspirert deg i en verden full av gledelig håp, og det syntes at forholdet vil vare evig. Men livet noen ganger presenterer sine "overraskelser", og for et langt lykkelig liv sammen plutselig kom separasjon. Minne sterkere menneskelige begjær, og bare slette fra hennes nære og kjære person fortsatt vanskelig og noen ganger botemidler for sakte og smertefullt. Derfor kan ingen hjelpe deg med å løse dette problemet som bare kan gjøre dette selv.
 1.  Du må først akseptere det faktum at du aldri vil være med en mann som holdt ut mye av lykkelige øyeblikk. Noen ruller i minnet spesielt lyse øyeblikk tilbrakte sammen, vil bare øke smerten og la deg til å glemme hensikten med denne mannen. Stopp porpatysya i det siste. Som om det ikke var vanskelig for deg, bli kvitt ting som minner oss om det. Hvis du føler deg veldig veldig blasfemiske utstøting delte bilder i søpla, gi dem midlertidig lagring av en kjær venn. Senere, når smerten av separasjon legger seg, og du kan begynne å liv "fra scratch", kanskje du ikke engang husker om hans "skatt".
   Prøv å midlertidig unngå kontakt med sine nære venner eller par som du ofte tilbrakt tid sammen. Kontemplasjon av velvære som råder i par av venner som kan roz'yatryty ferske sår. I tillegg vil du sikkert legge merke til øynene til vennene i stille sympati, og bli mer selvmedlidenhet. Dersom generalforsamlingen av venner fortsatt holdt, uhylyaytesya fra diskutere emnet for avskjed og snakke om emnet for din lidelse. Det beste alternativet for din sak - kommunikasjon med "venn i motgang" eller en kvinne som har en livs bagasjen triste opplevelsen av separasjon fra kjære. Del din lidelse, vyhlyupnit følelser og be om råd. Ingen vil være i stand til å støtte deg og å finne de rette ordene som din støttespiller.
   Selv i øyeblikk av fortvilelse spesielt sterk ikke spørre henne ex tilbake. Og, selv om du sannsynligvis huske hver sifret telefonnummer og du har mulighet til å "komme ut" til gjenstand for deres lidelser gjennom sosiale nettverk, ikke la en lignende ydmykelse. Det er kjent at alkohol er ofte presser oss til "strålende gjerninger" i form av endeløs natt SMS og hulking i håndsettet. Av denne grunn, unngå misbruk av denne lumske drikke til morgenen lider av separasjons ikke lagt en følelse av skam og anger.
   Ikke følge rådet til "opplyste" kompilere lister over negative kvaliteter av sin elsker, til et forsøk på å bevise for seg selv at han ikke er verdig til deg. Din underbevissthet vil arbeide mot deg, "kaste" til alle dere "minus" flere "proffer" og som et resultat du ikke bare uspokoyte seg selv, men heller komme til den konklusjon at mistet sin aller beste og anstendig mann.
   I hva deprimert du er, kan du prøve å trekke seg sammen og begynne å overvåke deres utseende. Ikke kortslutte seg innenfor fire vegger, går ofte ut "til verden", kommunisere, gå til teatre og klubber. Tenk på en interessant hobby som innebærer intervjuer med folk. Hvis mulig, gå på tur eller en kort tur. Endre situasjonen perfekt bidrar til å takle depresjon. I tillegg får du en masse positive inntrykk, og muligens føre til et nytt hyggelig bekjentskap!
   En annen måte å kvitte seg med undertrykkende minner. Kanskje det vil virke litt uvanlig, men de som tok det i bruk, oppriktig forbauset senere sin effektivitet. Når du tar deg selv tenker at re-overført deprimerende minner, tenk at venstre skulder sitter en liten kopi av din kilde til lidelse. Prøv å føle skuld belastning og ulemper forbundet med tilstedeværelse av en dverg. Vekk fra ansiktet hans og "bølge en" skapning stalking hånd (det må presentere en fysisk handling), som representerer, som det faller på skuldrene rullet frem og tilbake. Tenk deg? Nå tar et par skritt fremover. Alt! Din underbevissthet pålitelig registreres tidspunktet for fremmedgjøring. Gjenta disse trinnene jevnlig, vil du fortsette å ubevisst bevege seg bort fra sin tidligere elsker, og en var overrasket over å finne at minnene er mindre sannsynlig å besøke deg, og emosjoner og følelser sunket.
   Det sies at det vanskeligste er de første to til tre måneder etter separasjonen. Utvikle myten, ikke tillater andre å synes synd på seg selv og gjør alt for å bevise for meg selv og andre. Livet er vakkert, og det er, uansett hva som skjer!  
Hvordan forstå kvinners logikk?
 "Nei jeg ikke forstår, jeg forstår ikke seg selv! "- Sannsynligvis ikke i verden en kvinne som ikke abonnerer på med dette ropet fra hjertet. Dette kan bare forestille seg hvor vanskelig tider har menn. Deres forsøk på å følge tankerekken av hennes venner fortjener medaljer hvis ikke, så i hvert fall oppriktig kondolanser. Den beryktede kvinnelige logikk ble en spøk, var en uuttømmelig kilde til inspirasjon for toasts og historier i stil med "vilje ikke tenke". Endelig kom ordet til å forklare noe absurd og urimelig handling, selv den perfekte mannen. Godbit kvinnelig logikk kan være forskjellig: overrasket og irritert, og sympatisere oppriktig beundrer, selv å adoptere! Men hvis du ikke har noe imot å lese er en liste over dine talenter, kommunikasjon med representanter for godt ulogisk sex før eller senere vil sette deg på behovet for å skaffe minst en grunnleggende forståelse av kvinners resonnement teknikker. Det kan være at det ikke er like absurd som man skulle tro. Uansett, ingen stereotypi, inkludert denne, kan ikke være helt kategorisk. 
 Natur kvinnelig logikk
 Før du forstår noe, må du lære hvordan du skal. Etter dette formelt, er at mannlige, logikk, la oss prøve å finne ut hvor "vokse opp" i slike fenomener som den legendariske kvinnelige logikk. Og de vokser, klart hode. Og for å være nøyaktig - årsaken til forskjeller i kvinnelig og mannlig tankeprosess ligger i strukturen av hjernen.
 Generelt er den kraniale innholdet i boksene i begge kjønn omtrent likt. Forskjellen er i enkelte funksjonelle egenskaper. Dette betyr ikke at noen smartere, noen mer dum. Men hvis en mann og en kvinne med samme effektivitet løse det samme problemet, hver av dem kommer til resultatet av sin egen måte.
 Psykologer, sosiologer og nevrologer i mange land ikke blir lei å eksperimentere for å studere natur kvinners og menns tenkning, deres felles og særpreg. I dag har vitenskapen kommet til den konklusjon at kjønnsforskjeller i logikk er ansvarlig, såkalte grå og hvit substans. Og hvis de sentrene i hjernen som er ansvarlig for intellektuell evne, inneholder menn seks ganger mer grå materie, hos kvinner der ligger ni ganger mer hvit substans.
 I praksis kommer dette til uttrykk i en fundamentalt forskjellig tilnærming til persepsjon og analyse av informasjon som kommer utenfra. Hvis grå materie gir hovedsakelig databehandling, den hvite (som representerer nevronale prosesser) - deres overføring. Derfor, høre eller se identiske fakta og hendelser, mannlige og kvinnelige, er sannsynlig å gjøre dette svært forskjellige konklusjoner.
 Siden hjernen - et komplekst integrert system, forskjellene er ikke begrenset innhold og funksjonalitet forvridning celler. Barken av mannlige og kvinnelige hjernen reagerer forskjellig på behovet for å møte noen logisk problem. Snarere, aktivere forskjellige områder: kvinner kommer inn i bildet med frontallappsfunksjoner sentre kontroll følelser, tale og bevegelser, som i tilfelle av menn aksepterte felt av rasjonelle prosesseringsalgoritmer og insentiv løsninger.
 Halvkuler av hjernen hos representanter for forskjellig kjønn også kommunisert med hverandre, er ikke det samme. Muligheten til å samtidig og like vellykket utføre noen tilfeller kvinner kreves et stort antall forbindelser mellom høyre og venstre hjernehalvdelen av hjernen. Menn kan ikke skryte av det samme, tenker de er avhengige i hvert fall på høyre eller venstre hjernehalvdelen, og på konkrete tiltak må spesifikt fokusere og nærme seg dem konsekvent.
 Hvis du tar disse resultatene til de fysiologiske egenskapene til fellesnevnere, er den totale produksjonen noe sånt som dette. Kvinner er mye mer særegne følelser, de alltid finne i håndteringen både abstrakte og praktiske problemer. Dette forvirrer menn som veiledet når du bestemmer sporings mønstre og opplagt sunn fornuft. Dette har skapt forvirring og sosialt fenomen, som vi pleide å kalle kvinnelig logikk.
 Paradokser kvinnelig logikk
 I løpet av kvinners tanker og forårsaket hans oppførsel påvirker ikke bare strukturen i hjernen som et viktig knutepunkt i nervesystemet, men også andre organer. Spesielt svingninger i hormonnivåene er i stand til å drastisk forvandle din lapushku kompatibel, for en brøkdel av et sekund å snu den til en blodig spissmus. Så mange menn har en tendens til å tro at kvinnelig logikk - at ingenting prinsippløst som begrunnelse ustabil emosjonell tilstand og moralsk dårlig oppførsel.
 Faktisk, noen kvinner konklusjoner og resonnementer vanskelige forklare ved hjelp av formell logikk. De må bare ta for gitt, og hvis det er mulig å unngå slike provokasjoner:
 1.  Følelser er viktige for kvinner av sunn fornuft, eller i det minste raskere. De vil skje blast og granatsplinter sår ikke bare om hvem som er å klandre - men alle som vil være i sentrum. Derfor, hvis du ikke ønsker å være skyldig i alle synder, de fleste av dem ikke engang vet at kritiske øyeblikk, prøv å holde seg unna eller å vente ut kvinnelig hysteri på et trygt sted.
   "Elefantens hva jeg ikke merke" - selv overraskende, dette kopi av den berømte fabel karakter tilhører en hann. I livet de samme ting kvinner har en tendens til å blåse opp global skala og å ignorere de åpenbare fakta. Ikke bli overrasket denne funksjonen, bare rolig minne igjen kjæresten til virkelig betale oppmerksomhet.
   Søt lidelse - muligheten til å føle seg ulykkelig og sympati fra andre. Heldigvis er dette overskytende ikke særegent for kvinner, men samtidig er det ganske typisk for kvinners oppfatning av verden. Og vel forklarer hvorfor noen av rettferdig sex livet er assosiert med falne menn vie seg såra og vonbrotne arbeid og å ta vare på utakknemlige barn.
   Ånden av konkurranse stasjoner mange kvinner på jakt etter rivaler i alle lag. Endeløse forsøk på å bevise for meg selv og alle i sin eksklusivitet noen ganger bli komiske former når kvinnelige utseende og oppførsel vokser hypertrophied, frastøtende og uvanlige funksjoner. Men den fristerinne sikker på at i 40 eller 60 år sittende miniskjørt og fishnet strømper for å gjøre det svært attraktivt og ønskelig for alle kvinner i en radius på minst 100 km.
   Fordeler kvinnelig logikk
   Forstå - er ikke bare og ikke så mye å kritisere, hvordan å akseptere og tilgi. Derfor, i rettferdighet, ser vi at kvinnelig logikk har en rekke egenskaper som gjør den effektiv fordel. Disse kvalitet utvilsomt inkluderer:
  1.  Kvinners intuisjon. De legendariske og mektige våpenkunnskap, forespørsel og ledelse. Menns logikk er begrenset rent rasjonelle algoritmer vil aldri nå som naturlig fjerner overflate gjette kvinner. Og nøyaktigheten av denne formodning regelmessig bekreftet i praksis, selv om virkningsmekanismen ikke kan tyde selv den mest erfarne dushevedы. Spontane avgjørelser tatt av kvinner uten noen objektive grunner og basert utelukkende på verktøytips indre sanser, som tillater dem å omgå fallgruvene i livet og i næringslivet, som deler menn panner.
    Fleksibiliteten i tenkning. Uansett hvor stor fristelsen til å sammenligne dette kvaliteten på moralsk unscrupulousness, ikke rush til konklusjoner. Ikke alle kvinner er egoistisk og beregnende, men nesten alle av dem ser mer enn én versjon av hendelsene. Dette tillater dem å forsvarlig forberede for flere mulige scenarier og forutsi den mest sannsynlige situasjonen. Så når hun sier "ja", mest sannsynlig betyr det "kanskje" eller "anser det nødvendig." Avgjørelsen - er det ikke et dogme, og den mest ønskede responsen. Avhengig av fremtidige forhold kan endre seg til det motsatte. Dette trikset, som tildelt utviklingen av kvinner i motsetning til menn styrke og utholdenhet.
    Den kampberedskap. Kvinner er i konstant søken etter mytiske skapninger kalt "ekte mann" (i noen tolkninger - "perfekt mann"). Selv om de har 20 år som giftet seg med ham. Vurdering av kvaliteten på mennesket og dets samsvar med visse forespørsler - er ikke skadelig og gjør ikke promiskuitet, og logisk stringens, menn kan ikke slappe av. Eller vurdere en lys flørt med dine venner sammen og kjøpe Lacy undertøy. Kvinner trenger å føle seg ønsket, og bedre å gi henne følelsen enn uforvarende presse for å søke utenfor familien reir.
    Disse tipsene bør hjelpe deg å løfte sløret av hemmelighold over det som skjer i sinnet til din følgesvenn. Men ikke forvent at du vil forstå alt på en gang: vi snakker om kvinners logikk, men dere fortsatt folk. Så la noen forsvarlig tilbakeholdenhet. Det er et must, ellers akkurat hva du vil tilbringe timer med å diskutere abstrakte temaer er å glemme første stund samtale. Konsist diskutere bevisene du kan med én mann, og eneste kvinnelige logikk gjør livet utfordrende og interessant.  
Яндекс.Метрика