Hvordan støtte mennesker i vanskelige tider?
 I livet er det ulike situasjoner der folk er nær oss mennesker er i bandet av dype følelsesmessige opplevelser. Den naturlige ønske av enhver normal person ville ønske å gi noen hjelp på denne tiden hans venn, kollega eller slektning. Imidlertid må man være kompetent og effektiv, og det er behov for å ha på deg en generell ide om hvordan å støtte mennesker i vanskelige tider.
Her er noen påvist tips.
 Hjelp uttrykke følelser. Følelsene er spesielt sterk, bør ikke undertrykkes. Hjelpe folk uttrykke hva han føler er om sorg, tristhet, skuffelse, vondt eller noe. Mens følelser ikke kommer ut for å oppnå bedring i tilstanden det vil være svært vanskelig. Hvis en person er låst inn i deg selv og uttrykke følelser, prøve å provosere ham til det, nøye sjekke den aktuelle samtalen og se reaksjonen.
 Tilby din hjelp. Snu personen følelsen mistet balansen du absolutt ikke vil makt, men betydelig hjelpe ham i dette svært reell. Foreslå at kan lette allerede vanskelig situasjon. Dette kan være en hjelp i huset, matlaging, barnepass. Bistår regelmessig, inntil man overvinne den vanskelige fasen av sitt liv. Dette er en av de beste måtene du kan støtte mennesker i vanskelige tider.
Det er viktig å støtte uansett hvor mye du kan se alvoret i situasjonen.
 Hold deg nær. Nå mer enn noensinne trengte din venn. Være med ham så lenge du har råd til. Finn det som bringer folk flest lider og prøve å eliminere denne kilden. Unødvendig å si vanlige fraser som "alt er bra", "tiden leger" og så videre. Vise folk at du respekterer og verdi, og er klar til å hjelpe ham.
 Gi snakke ut. Hør tålmodig uten å avbryte noe en person ønsker å fortelle deg. Å være en god lytter er en kunst. Til tross for at vi snakker hele tiden er din venn, vil du trenge alle sine handlinger uttrykker en hel del i samtalen og støtte en venn. Den maksimale som du har råd til på dette tidspunktet er korte setninger som, selvfølgelig, det er sikkert.
 Prøv å distrahere. Prøve minst et par timer for å distrahere folk fra alvorlige tanker som plager ham tilbake til det normale. Inviter ham til teater, utstillinger, eller ballett, avhengig av hva folk liker. Her må du navigere i tillegg kjenne hans venn. Det viktigste er følelsen av takt å ikke invitere den personen som er i sorg for en hlubkom underholdning hendelse.
 Vennligst hjelp råd. Hvis du har fullført de nødvendige stadier av emosjonell utladning og lytter til en monolog hvor en person vыplakalsya og sa ord som, er det på tide å gi råd. Del dine tanker om situasjonen og gi gode råd om hvordan å overvinne det. Forestill deg selv i hans sted, og hvordan ville du handler i dette tilfellet. I øyeblikket eier du en verdifull ressurs, som med rimelighet kan argumentere, ikke påvirket av følelser. Dette vil vise ekte bekymring for din venn og en ekte bekymring for hans tilstand. Hvis en person er en liten feil i de handlinger eller tanker om situasjonen, så det er på høy tid han forsiktig hint om det.
 Være overbærende. Du må være tålmodig på dette tidspunktet alle tegn på irritabilitet og temperament. Legg merke til at personen til å være i en periode med fred og stormen er ikke alltid i stand til å styre seg selv.
 Fortsett på situasjonen. Kanskje du vil se i støtte som fortsatt kan hjelpe din venn. Alle er individuelle, forholdet mellom dem unike og kan aldri møte noen maler. Det viktigste - det er en del, oppmerksomhet, oppriktig empati, vilje til å gi full støtte, og du vil være sikker på å støtte mennesker i vanskelige tider. Takk til dere det vil passere gjennom en trist fase av sitt liv.
Ikke rart de sier at venner er lært i trøbbel. Gi assistanse en dag du bekrefte din status som ett og kanskje en gang den dagen kommer da en vil svare deg det samme. I tillegg dobыe tilfelle gi oss en følelse av etterspørselen, sosial betydning og enkle menneskelige gleder i livet.  
Hvordan beregne graviditet?
 Enhver kvinne som lærte av hennes graviditet, så vil det vil definere begrepet. Årsakene til dette ønske i alle forskjellige. Noen ønsker bare å hengi seg til hyggelige fantasier ventet fødselen av et barn til å avgjøre når det er født, og som vil være et horoskop, all god plan for de kommende månedene av livet. Noen vil bekrefte sine beregninger av svangerskapet, som satte gynekolog Kvinneklinikken. Og for alt du trenger så tett som mulig å bestemme dato for unnfangelsen. Men hvordan å beregne graviditet hvis den eksakte datoen for unnfangelsen er ukjent?
Det finnes flere metoder. De alle kommer fra det faktum at den gjennomsnittlige lengden på svangerskapet er 40 uker, eller 280 dager fra den første dagen av den siste normale menstruasjonssyklusen. Derfor bør du prøve å huske datoen for siste menstruasjon og den påfølgende beregning av varigheten av svangerskapet er ganske enkel.
 Hvordan beregne svangerskapslengde på fertilitet.
For dette kan du bruke den mest brukte metoden for å bestemme varigheten av svangerskapet, slik som formel Naegeli. Denne metoden bestemmer datoen for den kommende fødselen, og vite at du kan beregne omtrentlig dato for unnfangelse, og derfor den gjeldende periode av svangerskapet. Å bestemme tidspunktet for fremtidig arbeidskraft du trenger fra første dag av siste menstruasjon trekker tre månedene i kalender og legge syv dager. Dette vil være en forutsigbar dato av fødselen.
 Hvordan beregne svangerskapslengde i eggløsning.
Hvis du ikke kan huske datoen for siste menstruasjon, eller har uregelmessig menstruasjon, vil du være vanskelig å bruke metoden som er beskrevet ovenfor. I dette tilfellet, kan du bidra til å bestemme dato for unnfangelse og svangerskapslengde på eggløsningsdagen. Det er kjent at sperm befruktning er mulig bare under eggløsningen, dvs. på det tidspunkt da det kommer fra eggstokkene til egglederen. De fleste kvinner har eggløsning starter 14 dager før menstruasjonssyklusen og er ledsaget av karakteristiske trekk i form av endringer i egenskaper og antall livmorhals væske og basal kroppstemperatur. For eksempel, hvis syklusen din er et gjennomsnitt på 35 dager, bør eggløsning forekomme i 21 dager.
Noen kvinner føler meg veldig bra eggløsning dato. Andre kan bruke hjelpeorganer.
Den første er en vanlig morgen basal temperatur måle kvikksølvtermometre før morgenen ut av sengen i liggende stilling. Kvikksølv termometer er nødvendig fordi som temperaturendringer er innenfor tideler av en grad. Ifølge de oppnådde verdier basert tidsplan med datoer langs aksen X og Y. temperaturer Eggløsningen skjer innen to til tre dager å nå maksimumsverdier for basal kroppstemperatur.
Den andre observasjon av endringer i slimet i livmorhalsen. Ved tidspunktet for eggløsning, blir det mer glatt og rikelig for å bidra til å oppnå sperm egg.
Hvordan beregne graviditet?

 Hvordan beregne svangerskapslengde ved ultralyd.
Ultralyd mer nøyaktig timing graviditet. De mest nøyaktige resultater oppnås tidlig i svangerskapet, for å være presis til åtte uker. Basert på størrelsen av embryoet er bestemt tidspunkt. Senere den andre trimester av svangerskapet, er fosterutvikling hos kvinner rent individuelle og ultralyd derfor ikke kan bli pålitelig brukes til å bestemme svangerskapslengde.
 Hvordan beregne graviditet ved HCG.
HCG - human chorionic hanodotropyn hormon syntetisert under svangerskapet på hennes første dag. Deretter stiger nivået flere tusen ganger til midten av det første trimester, og deretter gradvis avtar. Bestemmes i veneblod og tydelig antyder graviditet. Men graviditeten det kan estimeres bare tilnærmet, og bare for den første uken. Her er en tabell som passer til de langsiktige og hCG-nivåer.
Tid
Nivået av hCG, honning / ml
1-2 uker
25-156
2-3 uker
101-4870
3-4 uker
1110-3150
4-5 uker
2560-82300
5-6 uker
23100-151000
6-7 uker
27300-233000
7-11 uker
20900-291000
11-16 uker
6140-103000
16-21 Uke
4720-80100
21-39 uker
2700-78100
Menn og kvinner er ikke i en gravid statlig nivå av dette hormonet være i området 0-5.
 Hvordan beregne fosteralder gynekologer.
Gynaecologists innstillings for svangerskapslengde ved bruk av metoden for å måle lengden av livmoren. Hver uke av svangerskapet vil legge det til et gjennomsnitt på en centimeter. Fødselsleger gjennomføre målinger i kvinner som lyver på sofaen og bruker følgende egenskaper.
4 ukers
uterus er på størrelse med et egg
8 uke
livmor er på størrelse med gåseegg
Uke 12
livmor kommer til kanten av kjønnshår bue
Uke 16
bunnen av livmoren i mellom pubis og navle
Uke 20
bunnen av livmoren to fingre under navlen
Uke 24
livmor ved navlen
Uke 28
2-3 fingre over navlen
Uke 32
bunnen av livmoren i midten mellom navlen og xifoid prosessen
Uke 38
livmor stiger til nedre kant kurvene
Uke 40
bunnen av livmoren synker til 32 uker med trening på grunn av avkjørselen til fosteret
 Beregningen av svangerskapslengde på datoen for den første omrøring av fosteret.
Det antas at under graviditet den første forekomst av den første omrøring av fosteret oppstå etter 20 uker og på alle senere svangerskap etter 18. Påliteligheten av denne metoden er svært lav, som under omrøring meget enkelt og kan skje både før og etter at den foreskrevne periode. I tillegg kan perturbasjon forveksles gassbevegelse i tarmen.
I konklusjonen, vi oppmerksom på at uansett hvordan du prøver å korrekt identifisere graviditet for å beregne fødselsdato, opp til en dag du ikke vil lykkes. Ofte de fleste gynekologer gjør feil til 1-15 uker å bestemme dato for unnfangelsen. Så bare ca 5% av kvinnene føder på nøyaktig spådde tid. Flertallet av tidligere og noen senere planlagte datoen.  
Яндекс.Метрика