Hvordan takle depresjon etter å bryte opp med sin elsker

 Hvordan takle depresjon etter å bryte opp med en fyr. Takle ensomhet. Nyttige tips og triks for jenter.
 Og alt er godt i gang! Turgåing, kysset, komplimenter og deretter kjørte som en katt blant dere, og her vi går - først bare ble mindre samtale, deretter stoppet invitert til å besøke og til slutt sa han går. Eller ikke engang fortalt deg at hun skjønte at han var borte fra deg, og er ikke det samme, ikke din, og en fremmed. Eller kjæreste rapportert at han er annerledes, noe som bekrefter dine gjetninger.
 Uansett, du skiltes, du er nå ett og det er ikke en slutt skje - skjedde ikke, skjedde ikke. Hva er planen din?
 På den første dagen, så bli det, kan du gråte. Hva er kjærlighet, enn si sin ende komplett uten tårer? Men han absolutt ikke trenger å vite. Dine tårer kan ikke bli returnert, men øke sin selvfølelse - ". Det er bare så synd jeg taper, så det er det jeg er fint" Plakater bedre en på rommet mitt, klemmer en pute eller teddy søte dyr. Dyret kan være en hvilken som helst rase - bjørn, bunny, store rosa gris eller en krokodille, enda viktigere, bør det bli gitt til dem. Og så den hviler nesen i en myk fuskepels og revesh en rolig, revesh og deretter razlepysh tårer i øynene, du ser at det er hans gave som han presenterte deg med et smil nylig, og tårer umiddelbart blir mer. Så hva bedre gave hender klem mor eller bestemor, eller kjæreste, og hans gaver å rydde litt vekk som sjelden skjedde i øyet. Igjen motta dem når såret endelig dra.
 Det er nødvendig å dele de triste tankene til venner? Med din nærmeste venn, vennskap som bevist gjennom årene, selvfølgelig, ja. Det vil støtte deg slags ord vil trøste, si din mening om din ex-kjæreste allerede, "Og han har aldri likt meg og generelt virket skurk, løgner, en tosk," og så videre. Ikke bli overrasket om i går det poddakyvala deg at du møter med de kule gutta, akkurat på den tiden hun ikke ønsker å ødelegge det gode inntrykket han gjør.
 Dette er noe som angår seg nær venn, og den andre er bedre å ikke fortelle deg hvor ille og hvor mange tårer du har grått er det uheldig plysj leketøy (det er nå alt våt) samt jenter - pratsomme mennesker. De bør definitivt bli diskutert i klassen høyt hviske at du er misfornøyd, siden alt dette skjedde, kastet med klar utsikt over din tidligere kjæreste, som "selvfølgelig, en kjeltring", men det viser seg "en philanderer og gjøre noe i Det er en fatal ". Disse ordene kommer ikke bare til ørene av nylig Don Juan, som finner dem veldig trøstende, men også til alle andre jenter og dine parallelle klasser, som vil bli kjent over detaljene i ditt personlige liv.
 Så rift i den nye scenen (igjen ensom) liv har gått. Porevely - og vilje.
 De sier at hvis du går til den andre ektefellen, er det ikke kjent hvem som var heldig, og hvis en fyr ut, du vanligvis bare i svart.
 Først, er nå en veldig god måte å fjerne dårlig humør, utskrevet kaste nehatyvnыeэmotsyy - henge på veggen av hans bilde og kaste piler på det.
 For det andre kan vi si rikelig med kjæresten sin på telefonen uten å bekymre deg for at favoritt ikke komme gjennom til deg.
 Tredje, kan du nå igjen spader kaker uten frykt komme og ødelegge en figur som likte ham så.
 Fjerde, nå kan du danse i et diskotek med alle som inviterer deg ikke redd for at "noen" fornærmet.
 Femte, nå kan du trygt bære din favoritt lys - oransje genser, grønn lakk male neglene, bære store øreringer i ørene, slik som ikke liker hans mor, og hvorfor zalamuvala hendene og ropte: "Hvem du møter! "(Thy mor en titt av motvilje, også, men din mor utholde alt.)
 Sjette, kan du uendelige gå til butikker som selger kosmetikk og smykker, som du ikke vil distrahere ingens gjespe og setninger: "Disse guttene å spille fotball stadion."
 I den syvende endelig ikke å lytte til synspunkter fra entusiastisk om sin kjærlighet for fotball eller hockey, eller gresk-romersk bryting, skrive på et eget ark navnene på utøverne og deretter vise dem hver gang du forlater hjemmet for å besøke.
 Åttende, i klassen, i stedet for å skrive ham et notat eller snakke med ham, kan du trygt lese detektiv eller enda noen bok, avslører fanget. Kjærlighetshistorier med en lykkelig slutt er bedre å ikke, slik at de ikke torturert minner og triste tanker.
 Klokka ni, følelsesmessig kaos skjerpe kreativitet, slik at du kan prøve deg i prosa, poesi, maleri, bli med i skole dramkruzhku, foruten deg nå dette er mer ledig tid.
 Tiende, nå er du bedre forstå og sette pris på klassisk musikk og om menneskelige relasjoner litterære verk.
 I det ellevte, sa at hvis ingen hell i kjærlighet, vil den begynne å bære noe annet. Prøv å spille med en venn i noen spill, absolutt slår det. Alle hennes Baubles, hårnåler dine.
 I den tolvte, mange talentfulle mennesker som lider av gjengjeldt kjærlighet og svik, slik at du kan anta at du nå bli nærmere dem. Dessuten, denne dramatiske øyeblikk du kan deretter inkludere i sine memoarer, når du bli en stjerne i stein - og pop musikk, ballett, kunstløp, husdyr kaktusovodstva eller hva er du fortsatt beundre
 I den trettende, vel, hun Vurdere hvorfor du fyr som ikke kunne vurdere deg som du fortjener. Så et stort pluss er at du ikke trenger å finne opp hvordan du bli kvitt den gentleman, er ikke verdig til deg.
 I fjortende, du fikk litt erfaring, og du kan stole på det i fremtiden.
 På femten, har du all rett til å gi råd til hennes venner på alle spørsmål om kjærlighet, fordi du er klok person. Nå kan du alltid fortelle Katya: "Tro min erfaring," Det er verdt det!
 In-seksten, nå er du fri, du har startet et nytt liv siden. Kanskje det vil gi deg nye overraskelser og muligheter.  
Som en del av en fyr

 Hvor vakker og høyre del med en fyr? Hva om fyren har like, men ønsker ikke å fornærme. Nyttige tips og triks for jenter.
 All leksjon ser du elsker noen øyne. Du kommer inn i inngangen, og du faller blomster Det er sikkert fint, men her merker du at når du går på hælene vzdыhayuschaya høylytt skygge følger deg i skolen (Palace of butikk, toalett). Stoppe. Dette begynner å irritere mer og mer. Utseendet på skrivebordet bare glad vendelrot furry kjæledyr.
 Hva om din Romeo ikke føre til at du varme følelser? Tenk deg at du er oppriktig prøver å trenge inn i problemet. Forsiktig holder tilbake en gjesp, de lytter, men når han n'te gang forsiktig klemmer du ved skuldrene, jeg ønsker å klikke tenner, kaste hodet og hyle mot månen. Forresten, er ikke så ille i en svært dårlig måte tilfeller. Hvis du har absolutt ingen anelse om, og det plager deg sikker på at det er ikke så utsatt for stikke deg i hjertet av osp teller.
 Selvfølgelig, du har rett til ikke å kommunisere med en person som, uavhengig av hvilken grunn, gjør ikke du søt. Dere begge frie menn. Men før du sier "Farvel" - tro om igjen. Kanskje du ikke lytter veldig nøye det? Kanskje du ennå ikke har vokst til sitt nivå i noen år vil angre bittert på at så tåpelig brøt opp med fremtidig nobelprisvinner (rase driver, pivot, oljemagnaten).
 Jeg husker hvordan i videregående skole til pulten min og sette de første Losers quitter Sasha. Ved første var jeg glad når han shirked leksjoner. Jeg studerte vel, det er bare en tegning av forholdet ikke fungerte. En gang da jeg var lengsel til viskelær gni hull ark som har forsøkt å skildre trappen foran perspektiv Sasha sterkt trakk seg ut av hendene mine og gjort blyant arbeid. Han skisserte så klart og presist, kunne jeg bare lurer. Siden da jeg så på ham på en annen måte, så jeg gjorde det ikke mobbe og tapere, og en interessant personlighet.
 Liker ofte er det ikke ved første blikk. Hvis du føler en følelse av fiendtlighet til ham, hvem vet, kanskje de vil ikke alltid være slik. Verre, når ingen følelser i det hele tatt, men likegyldighet. Kanskje han veldig rik og unik indre verden i alle skoler, men du absolutt ikke bryr seg om ham. Ikke din er! Fortsatt ingen hast med å presse personen. Hvis du ser en funksjonshemmet person på gaten uten armer eller ingen ben, trenger du ikke bygge på hans ansikt grimase av skrekk og avsky? Det er umenneskelig, og bare stygg. Besøker en syk venn på sykehuset, trenger du ikke si til ham: «Hvordan ser du dårlig! Du selv nå i kisten skatter! "Så i vår situasjon. Ikke "kutte sannhet-livmor i øyet." Ikke kydaysya fraser "gikk bort", "back off, fødte". Du er å gi umiddelbar lindring og enda litt moro, og hva vil det?
 Vennligst legg merke til den lille mannen. Oppriktig spørsmål: "Vel, hvordan er det du gjør? "- Vil ikke ta deg mye tid og krefter, og bringe lykke til noen minutt. Hvis du har lite tid eller øyeblikk er svært upassende, høflig men bestemt si, "Jeg beklager, la oss snakke en annen gang," eller "se deg mer," eller "Ring helgen."
 Fremmedgjøre, fornærme - vi er alle mestere i sandkassen. Og hvis en mann å holde på deg som et strå? Kort sagt, kan du presse folk til desperate handlinger. Mange mennesker begynner å innse for sent å sette pris på livet og ikke bare andres, og hans egen, avhengig av temperament og karakter av Romeo problemer kan være i dere. Derfor, diplomati og diplomati igjen. Du kan prøve å introdusere ham til noen. Hvis han er veldig engstelig og sjenert, prøve å ta ham til drama skole, tantsklub. Skrøpelig, blek, tynn, eller omvendt, er overvektig - ta den med deg til ri en rullebrett. Fordelen for seg selv og deg. En person kan virkelig vet mye eller være i stand til. Kan fortelle deg lære, du endrer noe i seg selv, i alle fall, er dette en uvurderlig erfaring som aldri vondt.
 Ikke erverve fiender. Small-verden nettverk. Det er bedre å ha mer enn bare gode venner enn minst én såret og avvist frier. Oppføre seg med andre som jeg ønsker å gjøre med deg.  
Яндекс.Метрика