Hvordan å tilbringe en kveld med din kjære


 Innhold:

 •  Summer Nights

 •  Høsten er tid

 •  De lange vinterkvelder

 •  Ting å gjøre i våren kveldene

 •  Ideer som du kan gjennomføre uansett årstid


 •  Beloved - en mann som alltid vil være behagelig og godt uansett hvor du er. Etter en travel akademisk eller virksomhet dag slik at du raskt vil løpe til sin elskede, å glemme alt og å være i armene hans. Men noen ganger du vil ha noe uvanlig, kreativ, diversifisere liksom disse møtene. og hvis du har mange år sammen, disse ulike partiene rett og slett nødvendig.

   Summer Nights


   Sommer - det er en tid når du kan gjøre noe gjør ikke en annen årstid. For eksempel, se på stjernene. Hvis du både romantikk, så du er kveldene er fabelaktig. Ri for byen, for eksempel, til landet, ta et teppe til prostelyty på gresset, og ikke glem vin kopper. Det vil være veldig romantisk: sverchat sirisser rundt, stjernene glitrer og du bare ett.
   Ta en kjær arm og gå med ham til kai. Ta en spasertur langs kysten, brыzhaytes vann som små barn. Slike turer er mer tett sammen og inspirere positiv energi.
   Båttur vil bringe deg ny hyggelig opplevelse. Ettersom tiden er natt alene skjønnhet: hele byen i brann og de er perfekt reflektert i vannet. Skygger, lett bris blåser i ansiktet hans og han forsiktig presser deg til ham. Hva kan bli bedre? Jenter Tips favoritt på denne turen!
   Ordne piknik. Pre-marinere kjøttet for Kebab, kan biffer ta, type potet og gå på naturen. Det beste er om det er en elv. Fangst av en mygg spray til kvelden utflukt ikke bortskjemt irriterende insekter.
   Veldig morsomt er når du improviserer og organisere et eventyr funn skatten. Begrave ham i hagen, park, eller kanskje bare gjemme hjemme. Lage et kart eller henge på hvert trinn tips. Det skal bli veldig interessant! Det viktigste er din egen fantasi.
   Sportsfans kan leie sykler og sykle i kveld byen. Også spille badminton, tennis. Besøke bassenget, er det best å bade i elva i vest. Kanskje til og med naken. Pre ta med telt for å tilbringe natten der.

   Høsten er tid


   Høsten er ikke varmen, men ikke kaldt. Før du kan åpne mange muligheter.
   Få barna! Ordne tur på de gule bladene, skriver dem og arrangere en real bunt av november. Hoppe i sølepytter sammen, bli oppvarmet av brannen, ri en swing. Uansett hva andre vil tenke, men du vil ikke gå lei.
   Charlotte bake sammen, drikke hverandre noe varmt. Deretter arrangere en kveld med minner. Husk hvor du nettopp har møtt som du interessant og pinlig skjedde. Også har du en flott mulighet til å ha et hjerte når vinduet øsende regn og du ikke ønsker å gå hvor som helst - for slike samtaler.
  Hvordan å tilbringe en kveld med din kjære

   Nå populær Flying lanterner. Få deg en og kjøre inn i himmelen. Det vil symboliserer din kjærlighet. Finne interessante huset brettspill som sjakk, monopol, dam eller gåter.
   Høsten er en flott ferie - Halloween. Arrangere en festlig kveld hjemme. Ta gresskar, kuttet dem engstelige ansikter, sette lys inne og henge rundt i rommet. Mest kle seg i kostymer og spise godteri hele natten, drikke varm te.

   De lange vinterkvelder


   Det er på tide når tilbringe mer tid innendørs enn utendørs. Det er mange ideer som trenger å implementere bare en kald årstid.
   Det er ingenting vakrere enn å se hvordan snøen faller, og enda bedre å gå i disse Snøhvit kveld, men å velge stille vær. Når snøen nama mye, så starter den virkelige moroa. Legg deg ned på snøen sammen og lage engler, kaste hverandre med snøballer, snømenn blind. Du kan gå til banen, og det var en god tid. I alvorlige frost for Kle deg varmt og gå for en frossen elv. Muligheten til å flytte fra en bank til en annen bokstavelig talt på vannet. Tross alt gå til nærmeste kafé og litt zihriytesya. Du kan også gå på kino.
   Nærmere nyttår, vil hver kveld være variert. På pynte juletre, kuttet snøflak og henge dem rundt i leiligheten. På kvelden kan du nyte en annen design gaver til venner.
   Overraskelse en kjær, arrangere overalt duftlys, lage en deilig middag og deretter slappe av med et varmt bad, det er også en pre-hverandre stearinlys og roseblader søle.
   Den mest uvanlige kveld i året - et nytt år. Den trenger å bruke så husk hele året. Bruke den i et uvanlig sted.
   En kveld, slå av lysene og slå på lysene på juletreet. Med ham i sengen, ta oppskåret frukt og krem. I en intim setting kroppen lå på hverandre og spise.
  Hvordan å tilbringe en kveld med din kjære


   Ting å gjøre i våren kveldene


   Ta en tur på brygga, obiynyavshys, Gray hverandre, og bare kysse. Du kan ta søppel og gjøre deg det grønne gresset. Når regnet, gå sammen under en paraply, la båtene gjennom pytter. Arrangere en liten piknik, gå gjennom byen.

   Ideer som du kan gjennomføre uansett årstid


   Lær hvordan du kan tilberede sushi. Hvis du elsker denne retten, er det en god unnskyldning for å gjøre alt på egen hånd i fremtiden å glede hverandre med sine mesterverk. Lær å spise med spisepinner hverandre ikke bare land, men også Fig.
   Det vil være interessant hvis en kveld du dedikere forespørsel. Hver vil skrive på et stykke som han ønsket å se fra deres halvdel og bytter på å trekke slikt papir. Ingen overraskelser ikke gjøre.
   Ta krem ​​eller sjokolade lime og trekke på hverandres. Deretter spiser dine påfunn. Ordne kamper på putene, ta en dusj sammen, gjør din kjære avslappende massasje.
   Det er mange ideer om hvordan å tilbringe en kveld med dine kjære. Bare du vet hva han liker og hva han vil være interessert. Det viktigste er din fantasi og deretter hver kveld er en fest. Ikke vær redd for den nye og uvanlige, det er sikkert sette pris på det!  
   Problemet er enkel og slått, men fortsetter å være relevant for mange, om ikke alle par. Og grunnen er at ingen ønsker å være på sidelinjen, det er derfor ledende stillinger er den mest prestisjetunge og ønskelig. Men denne formuleringen tillatt problemet i familieforhold? Selvfølgelig ikke.

  Hvem er sju viktigste st


   Det er ikke så enkelt, og du kan ikke overføre kontor eller, enda verre, militær underordning hjem. Tross alt, faktisk, ingen vet nøyaktig hva han klarer familien atmosfære og resten adlyde ham. Mye mer sannsynlig er det system av "familieråd" der alle kan uttrykke sine meninger, veie "proffene" og "mot" og komme til en fornuftig løsning.

   Den klassiske rolledeling


   Likevel, noen ordninger relasjoner iboende i hver familie. For eksempel, en vanlig situasjon - folk aner familiens overhode, mens han tar på sine skuldre globale problemstillinger som for eksempel valg og kjøp av større innkjøp - biler, leiligheter, hvitevarer, møbler.
   Han tar seg av alt på en gang, og hver individuelt, tar hensyn til barns behov varierer med sine vokse opp, og tar seg av det praktiske og komfort av ekteskap.
   Kvinnen, i sin tur gir komfort og orden i landsbyene som er involvert i å oppdra barn, små husholdnings problemer. Sitt bidrag til velferd hjem og familie er ikke mindre viktig enn menns, husarbeid verdsatt hennes mann og barn, som hun kan gi instruksjoner.
   Denne klassiske ansvars i familien, og vel, hvis det fornøyd hele familien. Imidlertid hevder noen at hvert par har plikt til å utmatte seg i de angitte grensene. Heldigvis, borte er de dager da menn og kvinner hadde strenge klasseskille og offentlig nidkjært overvåket deres kamp.
  Hvem er sju viktigste st

   Skiftende roller


   I dag er det en ny trend i motsatt situasjon av familien, og, interessant nok, en som ikke lider.
   En kvinne kan rolig for å løse "globale" problemer, ingen verre menn stiger til utfordringen. Kanskje poenget er at nå jenter kan få samme utdanning som gutter og yrke i århundrer vurderes utelukkende for sterkere sex, Oppkjøp og unge spetsyalystkamy. Derfor kvinner bevise seg selv og andre at de kan like med menn, og noen ganger bedre enn dem forstår de komplekse tvetydige situasjoner, gjør viktige beslutninger, viser utmerket logikk og lærdom.
   Samtidig mye av guttene selv har uttrykt et ønske om å delta i utdanning av barn med dem å forberede leksjoner, råd og så videre. Og få dette ren nytelse. Som for matlaging, rengjøring og andre husholdningsoppgaver som sikkert vil bli håndhevet av menn, og er klar til å ta på den grunnleggende arbeid og takle det ikke mindre oppfinnsomme og vellykket enn kvinner.
   Hva er forskjellen mellom disse relasjonene fra den klassiske? Og ingenting, er nettopp slike par enklere og mer behagelig, de elsker hverandre og lykkelig ekteskap. Barn vokser godt preparerte og trent, like respekt til begge foreldrene, og prøve å hjelpe hver enkelt av dem.
   Og alt fordi i begge tilfeller er tenkt, ingen uenigheter og konflikter, er alle hva han liker og hva han forstår bedre enn andre.
  Hvem er sju viktigste st

   Vanlige feil


   Noen ser på et par, kan foraktelig kalles henpecked mann og kone - manipulator. Men ikke kliner hoved - familiens harmoni og lykke. Intelligente og selvrespekt folk behandlet med nedlatenhet slik nærsynt kritikk.
   Classic overtro - det viktigste en i familien som tjener mer. Kanskje for noen par vil med rette si - forvalter pengene han som tjener dem. Men dette betyr ikke at man er avhengig av andre, mest sannsynlig er det ren tilfeldighet. Det måtte tjene litt penger, husholdningsbudsjettet planlegging krever tid, stor fleksibilitet og fantasi - ja, nesten kreativitet. Dermed er penger som regel klarer man som kommer til å gjøre det smartere og mer vellykket.
   Igjen, regelen i en familie er det ikke. Mann eller kvinne, selvfølgelig, er ansvarlig for familiens budsjett og alle kostnader, og mer.
   Og til slutt, den vanligste feilen i familien som skal være rektor. Kan være, i formuleringen, men disse ordene fordreier i prinsippet også de formelle for en varm og vennlig familieatmosfære.
   Det er mye enklere og morsommere tid - ansvars. Dette betyr at hvert medlem av familien råder i området, som det tettere og tydeligere, og det viktigste er - velferd og lykke av husholdningen.

   Noen tips


   Hvis du bare starte et liv sammen, og plutselig yret med spørsmål om ledelse, bedre sjekke dine prioriteringer - er du ikke fra starten. Det er fornuftig å tenke - hva du kan gjøre for unge familien din? Hva tenner deg best? Hva ville du til slutt lyst til å gjøre?
   Forresten, er det en sjelden gang når absolutt alle aspekter av familielivet løses i fellesskap, og det er umulig å avgjøre hvem som gjør de endelige beslutningene. Hvis denne ordningen fungerer og bringer kaos og uorden, hvorfor ikke? Hver celle i samfunnet er unik og krever en individuell tilnærming.
   Så ikke gå i kjølvannet av stereotypier, ta beslutninger på egen hånd, ikke la dine fordommer bryte familiens lykke. Til slutt, selvfølgelig, vil falle på plass, små krangler og problemer løses, og kommer harmoni i relasjoner. Takk så lyst, og anbefaler å få visdom og tålmodighet.
  Яндекс.Метрика