En av de vanskeligste tingene i livet til noen mann - er feil svar - vel, det er å tilgi mannen som fornærmet deg. Ja, vi elsker å se filmer eller lese romaner der folk ikke tilgi proschaemoe, som det er veldig god og anstendig arbeid, som er respekt. Men når det kommer til våre liv, og når vi blir møtt med dette, er det litt annerledes - det er veldig vanskelig å tilgi bildet.
 Forskere sier at de som kan glemme de gamle problemene, tilgi fiender og venner for sine gjerninger, og de som hører til skjebnen til takknemlighet - lever mye lenger enn andre. Vi er sikre på at våre lesere ønsker å leve lykkelig alle sine dager, så de må bare lære å tilgi fornærmelser fra sin mann, kjære eller selv mor. Så spørsmålet: "Vil du gjøre tilgi bilder? "Vi svarer klart og kategorisk:" Ja, tilgi bilder kreves! For du har gjort! ".
Hvordan tilgi fornærmelse?
 Hvordan tilgi fornærmelse mot en mann eller en du er glad?
 I å svare på dette spørsmålet, kan ikke hjelpe minnes ordene til Ann Landers, som sa: «Offense - er sur! Det ødelegger og beholder, som holdt skipet som bærer det! ". Dette betyr at hvis du ikke bare et bilde, vil det ødelegge deg og hvordan menneskelige (moralsk) og ditt forhold til en mann eller en kjær. Andre noe godt kan forventes fra bilder du razorvete forhold til den personen som fikk deg lide, men da situasjonen vil ikke endre seg. Fornærmende som gift, korrodere inni deg. Så ingen grunn til å ofre selv, (kjære) din familie og ektemann. Hvis det handler om en mann var ganske lav, og du er skuffet i din favoritt, du trenger bare å bryte båndene, tilgi og gi slipp. Tidligere var det et valg, og det er ditt!
 Hvis du innser at handlingen ble begått med vilje, ikke glem at den beste hevn for mannen å fortsette å leve lykkelig, vellykket og morsom liv som om ingenting hadde skjedd. Vis ham at du ikke vil lett overvinnes, og vanskelighetene og situasjoner bare styrke deg.
 Hvordan tilgi fornærmelse mot hans mor?
 Den beste måten å tilgi moren bilde, snu denne onde for godt. At de tror at alle handlinger, gjerninger og ord som ble sagt eller gjort, ment for deg og god omsorg, bare er, som alltid litt annerledes. Tenk på moren som en fiende, men som en mann, staravshymsya formidle til deg bra. Forresten, kan denne metoden brukes mot andre mennesker til å tilgi dem. Dra nytte av situasjonen - la det være erfaring, huske det, og så vil ikke gjenta, vel vitende om konsekvensene.
 En annen måte å trekke ut hva som skjedde favør - er en liste over ting eller folk som kom og gikk ut av livet ditt, og du har en positiv innvirkning. Gjør det første gang vil være svært vanskelig, så harme vil overvelde deg. Men så, en dag eller to, ta en titt på hendelsen fra en annen vinkel og prøve å finne selv den minste fordel i hendelsen. Over tid, antall positive poeng øke, og du selv begynne å være takknemlig for denne muligheten, og derfor vil ta anstøt av hans mor.

 Hvordan å tilgi mannen bilde?
 Å tilgi bildet av mannen, trenger mye tid og krefter på et følelsesmessig nivå. Det faktum at etter bildene folk har i lang tid til å grave i deg selv og finne en grunn til bilder. Slik selvransakelse "vil rulle i noen båt", så det første mennesket - gjenvinnes. Først stoppe av seg selv kreve det umulige! Du førsteperson, og derfor har rett til følelser og feil. Regelen er at alt som skjedde - gikk som det skulle. For det andre har kroppen fått betydelig stress, som trolig skjedde innenfor enn utenfor (få har sett din lidelse) fordi kroppen trenger en god hvile, søvn og justere kostholdet. Tredje, starte fra begynnelsen av livet, og hvis dette aldri har skjedd før.
 Hvis ikke gjøre alt! For mennesket kan fornærme pålegge en sterk avtrykk i form av konstant sinne, eller følelsesmessig ustabilitet.
Hvordan tilgi fornærmelse?
 I tillegg shamenitsya du en mann, ikke en saft! Hvor mange ganger har du fortalt venner og familie om hvordan du urettferdig fornærmet?! 5/10/20 gang?! Har du tenkt på hvor frustrerende det er å høre fra mannen, og i tillegg slike negative minner og ødelegge stemningen hemme ikke bare du, men også de menneskene du povestvuete historie om urettferdighet.
 Hvordan tilgi bildet til svigermor?
 Hvis du blir fornærmet svigermor, datter og deretter glemme det vil være svært vanskelig, som deres konflikter er ganske mange hundre år, og mange generasjoner, og han klarte ikke å leve med slektninger. Men tilgi-loven er ganske enkelt, hvis du husker som hjalp deg å gjenopprette fra misbruk. Snarere var det mannen din, å ha og hva er din lovbryter. Tenk om sin bekymring om hvordan han prøvde på alle måter å hjelpe deg og bare for ham, hvis ikke, prøv å tilgi svigermor, det tilsynelatende ikke gir noen bevis for overgrep. Har du bringe dette offer, av hensyn til den personen som hjalp deg i trøbbel.
 Tilbake til glemme bildet av svigermor, bidrar til å sammenligne, der en jente som holder metallkjeder, de er legemliggjørelsen av bilder i lov. Hvis ikke tilgi du noen gang frigjort fra kjedene. Din tilgivelse ødelegge smerter, dårlige minner fra fortiden og alt det frustrerende deg.
Hvordan tilgi fornærmelse?
 Å tilgi et annet bilde hjelper et annet synspunkt. Faktum er at hvis personen du gikk galt, så alt etter en felles utgifter går galt, og selv om svigermor vil ikke være involvert i bildet ditt, har du fortsatt beskylde henne først! Så prøv igjen edru titt på ting, eller faktisk svigermor er skyldig i bildet.
 Et siste tips, hvordan å tilgi svigermor - tenke på fremtiden. Er du sikker på at er klar til å bryte forholdet til det og du vil aldri trenger henne hjelp?! Dette er en annen grunn til å tilgi sin svigermor, siden nær tidspunktet når hun snubler eller du trenger hennes hjelp

 Internet Journal Vse-Sekrety.ru ønsker våre lesere til å lære å tilgi fornærmelser og leve et rolig og lykkelig liv! Lykke til!
 Tidligere skrev vi om hvordan å heie en jente nå jeg ønsker å avdekke måter å sette stemningen for barnet.
 Noen ganger stemningen i våre kjære er ikke like gøy som vi ønsket. La dem i denne tilstanden, selvfølgelig, ikke nødvendig, fordi du ikke ønsker å se gutten din led av hva annet, ikke sant?! I dag i denne artikkelen vil vi prøve å gi de mest nyttige tips for å hjelpe muntre opp folkens, både ved korrespondanse og leve. Så, la oss begynne!
10 hemmeligheter om hvordan å hylle en fyr

 10 måter å muntre opp kjæresten din

 Fortell ham av din kjærlighet. Og for å gjøre dette trenger du så oppriktig og inderlig at selv hans isete hjerte kan smelte. Snakker om behovet for å elske de øyeblikkene når årsaken ligger i mengden av urolige relasjoner. Og det spiller ingen rolle hvilken, kan det være et problem med foreldre, venner eller slektninger. Sagt om kjærlighet, viser du din støtte, og at han ikke ville ha valgt alternativ, vil du holde det!

 Tilby ham noen pobeshketuvaty. Så selvfølgelig må du ta hensyn til alder og triks som du vil tilby. Hvis du er gammel nok damp, så selvfølgelig vi snakker om intime relasjoner (kvinnelig seksualitet og dens makt har ikke blitt kansellert), hvis ikke, så den romantiske (kyssing, klemming, rørende, etc.). Så her er forførelsen du gjør ham ikke til å tenke på de problemene som omgir den.

 Overbevise ham om at han er den beste. Hvis årsaken ligger i dårlig humør svikt (ikke eksamen, intervju eller mislykket transaksjon), bør det (igjen sant) avsløre sin beundring. Gi eksempler på hans arbeid, til eksempler på andres feil foreta sammenligninger (i hans favør), og innrømme at jo mer vellykket en fyr hun aldri har møtt. Ohovorytes "Ja, mange heldige! Det er imidlertid svært forskjellig fra suksess! ". Forsikre ham om at i nær fremtid, er han sikker på å lykkes!

 Hvis du ønsker å juble for korrespondanse. Her, selvfølgelig, ikke kan gjøre uten slående anekdoter, og viktigst finne gode "i emnefeltet." Du kan også sende en vulgær humor. Fyren definitivt sette pris på det, og det fanget på. Kom og morsomme bilder. Men noen ganger trenger du å vyhovoryvsya fyr, så prøv å snakke om et tema som bekymrer ham, som han avslutter en historie, så vil føle deg mye bedre. Imidlertid bør det gjøres veldig nøye for å unngå angering. Og selvfølgelig i sine rapporter ethvert forsøk på å opprettholde sin allerede et skritt, denne støtten vil det være veldig hyggelig.

 Å heie fyren på telefon eller sms, kan du bruke ulike typer tilbud. For eksempel kan du tilby deg å gå eller gå på kino. Det vanligvis jenter sjelden gjør slike forslag, ifølge fyren vil bli positivt overrasket av denne sms-kyo.

 Be ham om å planlegge din totale produksjonen. Kan han lage en liste over de oppgaver som du gjør sammen. La det være en tur til bassenget på karting rase eller et slag tennis. Selv om alle de ovennevnte du ikke liker, kan du prøve å takle det og akseptere det. Slike hyggelige tanker og ideer vil gjøre mindre hengt opp på problemet.

 Arrangere en fest. Inviter hans beste venner på en kafé eller arrangere en fest hjemme. I en bråkete gruppe mye lettere å glemme problemene med dem enn alene. Dermed, selv om ikke helt anstendig fester, men hvis du virkelig ønsker å hylle sin mann, og deretter gå på farten!

 Velsmakende mate ham. Alle vet en enkel regel - veien til hvert menneskes hjerte, er definitivt gjennom magen hans. Så, hvis du vet at det vil komme ut av et dårlig humør, din oppgave så snart som mulig å gjøre noe deilig og at han sikkert nyte. Hvis du ikke har en spesiell kulinarisk talent, kan du bestille mat på en restaurant eller kafé, samt vanlig pizza kan føre til en storm av følelser i det.

 Raske ham. Her redaktører Vse-Sekrety.ru råde deg til å gjøre noe fra deg bare ikke regne med å kjøpe en flaske brennevin til ham om han elsker ham. Gi to billetter til fotball (interessant kamp) at han gikk til en, etc.

 Ikke la ham være i fred. Uansett hvor latterlig det kan høres, men ikke la den fyren alene med hans problem. Han, selvfølgelig, til å takle det, men du vil fortsatt være behagelig og hyggelig!

10 hemmeligheter om hvordan å hylle en fyr
 Lykke til, kjære jente!  
Яндекс.Метрика