Hvordan å tiltrekke mannen
 Vakre utseende, stilige klær og trendy frisyre for kvinner bety mye. Ikke rart folk flest tror fortsatt at folk møtes på klær. Men hvis en vakker sjal - er alt som er rettferdig sex, er det lite sannsynlig å være i stand til å ta med en fyr i mitt liv, enn si holde den i nærheten av deg.
 Den indre mening, tiltrekker seg ofte fans mye sterkere pent ansikt eller dyre filler, så de som ønsker å behage menn bør lære noen regler for vellykket attraksjon.
 Tips sjarm
 Først av alt, bør jeg advare kvinner som forventer å vinne med hjelp av overnaturlige krefter, ingen magi og esoteriske ritualer. Ellers vil du ikke bare lykkes, men også som en karma og dine etterkommere i flere generasjoner rotet. Forsøk på å binde seg til en mann løpe ut av motgang og styrke for deg og valgt. Dette lyset vil bli erstattet av en ekte kjærlighet til alvorlig smertefull kjærlighet, anker henger på dere begge.
 Ønsker å virke attraktiv for det motsatte kjønn, må en kvinne overholde følgende prinsipper for kommunikasjon:
 1. Smile. Morsom, vennlig jente er i de fleste andre ønsker å smile i respons. Og dette er en liten bro til forståelse og re av interesse for deg inspirere menn tilstede. I tillegg, den smilende mannen ønsker å se igjen og igjen, og så mye mer sannsynlig at din fremtidige fan vil nøye vurdere alle dine verdighet.
 2. Vær deg selv. Prøver å være annerledes å rettferdiggjøre noens ønske - en utakknemlig okkupasjon. Du kan være i stand til å lure deg interessert i en mann, men gjøre det selv lykkeligere? Forsøk på å kontinuerlig bo i en annen form kan koste deg ikke bare komfort, men også velvære. Ifølge en undersøkelse utført av britiske forskere, kvinner må oppfylle strenge krav velge eller hode, lider av virusinfeksjoner flere ganger mer.
 3. Vidilyaytesya. Moderne medier og kino skape ganske gjenkjennelig bilde av vellykkede attraktive jenter som kan binde til seg mannen. Som et resultat av en slik kraftig innvirkning på de skjøre unge sinn i byen går tusenvis alike identiske skjønn eller Paris Hilton. Men de fleste unge damer glemme at tiltrakk seg oppmerksomheten til Richard Gere, kan absolutt ikke liker fyren fra naboen, hvis oppmerksomheten du uten hell prøver å bringe her allerede denne uken. Er det ikke bedre å eie sin egen stil på klær, sin egen proprietære smil og eget sinn, men forskjellig fra den konvensjonelle. Deretter vil du finne at den eneste som vil bli den smarteste jenta og unik i verden, skyve herfra anerkjente Hollywood-skjønnheter.
 4. Ikke nøl med å vise spesiell oppmerksomhet til gjenstand for din smak. Økt interesse lesten for ekstremt sterk halvparten av menneskeheten. Svare det vanskelige spørsmålet om hvordan å tiltrekke mannen, prøv å lytte nøye som mulig til kilden, bare snakke om seg selv eller om ting som interesserer ham. Sanne talent fange valgt som en trygg måte å åpne sitt hjerte. Frykt ikke synes neprosveschennoy i form av sine interesser - for mennesket er det ingenting bedre enn å bli kvitt bugs ganske uerfaren kvinne. Etter kanskje fange en vanlig årsak vil koble deg noe mer, den sterkeste spell.
 Helse og skjønnhet
 I tillegg til fremragende åndelige kvaliteter, femme fatale fremtid ville det være fint å ta vare på kroppslige sjarm. Ikke gjenoppfinne hjulet og prøv å være mer vakker enn noen i verden. Sunne tenner, hår og negler rene, smart og god sports figur skjema ikke bare hjelpe deg til å føle deg mer trygg, men ser sunnere og derfor mer sexy.
 Til arbeidet alle disse triksene, tiltrekke menn trenger enkel, morsom og vennlig. I annen fantastisk romantisk flørt bli kjedelig heavy duty, ikke bringer noen glede.  
Hvordan vet du om du elsker mannen eller ikke?
 Gjennom hele livet vi faller forelsket mange ganger, og alltid virker for oss at dette er vår skjebne. Men det blir gjentatt igjen og igjen, selv obpalyuyuchys ikke til å stoppe fordi vi tror at vi finner lykke.
 Følelsen av kjærlighet er på toppen av alle sanser og overgår dem i mange århundrer det ospivuvalosya poeter. Dette er den eneste forstand, men alle føler det på sin egen måte, fordi vi er alle så forskjellige.
 Hvordan vet du om du elsker mannen eller ikke? Hvordan unngå skuffelse i fremtiden? Som du vet, er forskerne utforske ikke bare plass, natur, men også prøve å utforske slike følelser som kjærlighet. Til enhver tid, de objektene som det var mulig å gjennomføre studien, var det masse som det er nå.
 Derfor ble det funnet at følelser av kjærlighet og kjærlighet fra hverandre. Kjærlighet - en enorm tiltrekningskraft til mannen. Det kan fange i ungdomsårene eller senere, idol eller bekjent, faktisk noe til noen. Dessverre, aldri lært å elske, så må vi forstå sine følelser selv. For eksempel, mange par sverger evig kjærlighet ved alteret uten noen gang følelsen virkelig denne følelsen.
 Slik som å forstå om du elsker fyren eller ikke? Først er ekte kjærlighet ikke blinde lover merk feil, men unnskyldelig. Når kjærligheten interesse i verden er fortsatt den samme, og kanskje mer. Elsker alltid bare gjensidig, og hun er ikke redd for separasjon. Det er ingen kjærlighet ved første blikk, så vel som platonisk. Sammen med din kjære føle komfort og følelse av frihet kan aldri være begrenset. Til slutt, depresjon og kjærlighet - disse er to helt uforenlige ting.
 Selvfølgelig, går listen videre, og hvem vet når det vil ende, men det vil bli redusert til at kjærlighet - det er noe å gjøre med veldedighet, medfølelse og godhet. Men man bør huske og elsker som en følelse, fordi ingen har kansellert. Hvis du er i kjærlighet, vi alltid vil den personen. Sine saker, ikke tanken på det ikke gi oss deres finish. Selv den alltid trygg jente, hvorfor synet av gjenstand for tilbedelse føles ubesluttsomhet. Stadig nervøs, du ser bra i øyeblikket. Hva ville ikke fortelle folk hvem du er i kjærlighet, ord få en spesiell betydning og betydning. Det er notater av sjalusi, tidligere ukjente, og i samtaler med venner, tema endret til den andre siden av det.
 Ikke bli skremt på å finne seg selv i slike egenskaper så vel som du ikke bør bli hengt opp på kjærlighet fordi det er en så fantastisk følelse, som kjærlighet som alle bør oppleve i sitt liv.  
Gylne bryllup. Scenario golden bryllup

 Scenario golden wedding "gyldne ungdom". Scenario gylne bryllup i nær krets
 Organisere golden bryllupsfest bør bemerkes at gjerningsmennene av feiringen allerede ganske gammel alder, så ikke hold spenningen av ungdom natt med å flytte konkurranser.
 Pynte rommet, kan du spille detaljer øyeblikket når paret poznayomylosya. For eksempel, hvis det var en front-line dating, trenger du maskiner og leketøy våpen, "blader", komponert av trekanter, både på forsiden, avisutklipp, røde stjerner og papirfly, bilder av tiden (de kan gjenerobre den digitale kamera og print forstørret).

 Et annet alternativ - å dekorere rommet som et bryllup hall, skåret folie store ringer, papir duer, hjerter, blomster og bånd. Du kan henge innrammet økt kopi av vigselsattest.
 Hvis det er vitner på festivalen (og de må være sikker på å ringe (hvis mulig), så vil de trenge rød sløyfe med ordet "vitne".
 For godt måltid å forberede noen favoritt retter et par tidligere år - er også forårsake hyggelige minner. Men sørg for å ta hensyn til det faktum at eldre mennesker ikke kan spise alt og ta vare på kosten måltider.
 Holy Family, men kjører det fortsatt må være å gi den en god organisasjon. Hold kan noen med slektninger.
 Leder tar imot publikum.
 Leder:
 Bruden og brudgommen er tilgjengelige?
 (Gjestene møtes "Ja!")
 Alle uanstendig morsomt?
 (Gjestene møtes "Funny!")
 Det gjenstår å fylle briller
 Og festen kan begynne!
 Hvem tar den vakreste par? Hvem elsker? Hvem blant oss mest verdsatt og respektert? Og de fleste unge til tross for år graven? Det er disse "unge", og ikke bare av gull! Dette er vår kjære mor og far, besteforeldre, ja, oldemor og oldefar (hvis noen barnebarn), som nå er to og femti år!
 Ristet brød
 Flying dusin år,
 Vnuchatkamy voksende familie,
 Og vi igjen
 Ikke bestemor, bestefar ikke,
 En fyr og en jente
 Og evig kjærlighet!
 Rising første toast til paret.
 Leder: I løpet av det halve århundret ble opplevd som: møte og avskjed, krangler og forsoning! Ventet på måter og oppturer og nedturer og gleder og vanskeligheter. Gylne par hevet barn som ga sine barnebarn, oldebarn og de tildelt! I dag hedrer vi dette paret som et symbol på den dyreste av alt som er i mennesket: kjærlighet og familie!
 Under deres felles prestasjon - og det er en prestasjon - vår herlige par tildelt Order of the Golden Ring av første grad og diplomer! (Humoristiske medaljer og sertifikater å gjøre med papir eller papp)
 Gaver til golden bryllup. Gaver til de "unge"
 Vanligvis de beste gaver til golden bryllup anses gull eller gullforgylt elementer. Du kan gi andre blanke gjenstander og objekter gul.
 Ofte barn gir sine foreldre den dagen de nye ringer, og de i sin tur gi barn til gamle minner.
 Noen nyttige elementer kan også være en god gave til paret eldre:
 Hvis kaldt på terskelen,
 Har du ikke fryser føtter!
 Det er ingenting bedre
 Hva zakutatysya et varmt teppe!
 (Gift - pledd)
 Når immunsystemet ned
 Sørg ikke nødvendig:
 Vitaminer bedre ikke,
 Spise sammen!
 (Gave - vitaminer for seniorer)
 Har du ikke en snø og kulde
 Zahartovuvatysya hvis stål:
 Varmt skjerf - en mann
 En kone ned sjal!
 (Gaver - skjerf og sjal)
 Det var noen år
 Mange år,
 Men vakker som den første,
 Ung familie portrett!
 (Gift - et portrett av et par forgylt ramme)
 Det er en gammel russisk tradisjon for å velsigne de unge. Du kan holde en lignende seremoni og femtiårsjubileet for ekteskap.
 Par sitter ved bordet. Efferente brød, deretter høyre hånd på sin kone og venstre hånd knyttet håndkle og synge en sang for et par velychalnu.
 Velychalna sang (Til melodi av folkesang "I bjørk var")
 I bjørk var,
 Maiden gutt møtt!
 Lullaby-Lullaby, møtte,
 Lullaby-Lullaby, møtte.
 Det var i parnyshechky tre skatten
 Det var i parnyshechky tre skatten
 Lullaby Lullaby-tre skatt
 Lullaby Lullaby-tre skatter.
 Den første skatten - rumyanchyk i alle kinn,
 Den første skatten - rumyanchyk i alle kinn,
 Lullaby-Lullaby, alt i kinnet,
 Lullaby-Lullaby, alt i kinnet.
 Den andre skatten - funny trekkspill,
 Den andre skatten - funny trekkspill,
 Lullaby-Lullaby, munnspill,
 Lullaby-Lullaby, munnspill.
 Den tredje skatt - en gyllen hjerte,
 Den tredje skatt - en gyllen hjerte,
 Lullaby-Lullaby, gull,
 Lullaby-Lullaby, gull!
 Tekst: Forslag gutt devchonochke sin første skatten - ikke akseptert det divchynonko. Forslag til andre - igjen ikke akseptert. Og da den tredje fyren foreslo, den dyreste skatten. Og jentas hjerte smeltet fra hans hjerte av gull!
 I Birch svaiet,
 Gutten med jenta møtte
 Lullaby-Lullaby oppfylt,
 Lullaby-Lullaby møtt!
 Gutten med jenta møtte
 Når ærlige mennesker ble gift,
 Lullaby-Lullaby, gift,
 Lullaby-Lullaby, var gift!
 Tekst: Og det var ikke mindre enn et halvt århundre siden!
 Leder: Du må virkelig sjelden forståelse, å leve i harmoni femti år! I løpet av denne tiden og teknologien har gått langt fremover, og mote har endret seg mange ganger, selv folk har forandret seg, men vårt ekteskap som gull elske hverandre og kjærligheten! Er ikke dette et eksempel for oss alle?
 Stiger toast til langt liv sammen.

 Blomster
 Foreleser sa at ingen bryllup er komplett uten blomster. Og spesielt en bryllupsdag
 Kjøring : I løpet av de første ti årene - her er en hvit rose; hvit - symbolet på renhet og ungdom (gir hvit rose).
 I det andre tiåret - rosa, som en stjerne, som i begynnelsen av livet (som gir en rosa rose).
 For det tredje - Scarlet Rose: rød - fargen på kjærlighet (gi rød rose).
 For fire tiår du burgunder Troyanda symbol på modenhet av fornuft (gir burgunder rose).
 Og i den femte tiår - Rosa, gyllen. Pozolotyly du elsker, fordi Gud forby du bryr deg nå mer vanlig i mange år!
 Oppgaven med "Total Recall"
 Paret har til å svare på noen spørsmål om sin ungdom.
 Mann:
 1. Hvilken farge var kjolen for din fremtidige kone når du først møttes?
 2. Hva hengiven kallenavn kalt deg favoritt?
 3. Hvilket navn du ønsket å ringe første barn?
 4. Hvilken parfyme din kone elsket i sin ungdom?
 5. Og til slutt, det vanskeligste spørsmålet: hva var de første ordene i din fremtidige mor-in når du kommer til å møte med henne?
 Kone:
 1. Hvor er din fremtidige ektemann for første gang innrømmet du forelsket?
 2. Hvordan blir den behandlet deg på første date?
 3. Hva er den mest behagelige gaven du fikk den?
 4. Hva er din mann mest overrasket deg?
 5. Og du gjøre?
 Wired sier at nå noen av hemmelighetene til lang av denne familien er kjent, og ungdom bør ta oppmerksom på dem. Dersom gjestene er til stede blant venner og kjærester "ung", la fortelle dem hva de husker i de tidlige årene, og så ut som det første møtet av elskere fra utsiden.
 Oppgaven 'Granny ring "
 For denne oppgaven, alle deltakere av kvinner, inkludert den "brud", spurte ringen og gjøre dem til et bredt bolle. En mann skal finne blant alle ringene som tilhører hans kone.

 Ditty fra barnebarn
 Youth alle "ooh" og "ah"
 Torment verkende føtter
 En bestefar gikk til dans,
 Alle i verden har overgått!
 Jeg krøller seg Vila
 Krøller utviklingsland.
 For bruder bestemor
 Igjen uvyvayutsya!
 Ikke syk bestefar munter,
 Tydeligvis vet han hemmeligheten.
 Og han drikker ikke og røyker ikke,
 Og ingen andre hemmeligheter!
 Ikke gi meg en ring,
 Ikke gi brosjer,
 Jeg er en bestemor
 Kjole med prikker!
 Pozharche smelte bad
 Så går slappe av!
 Som besteforeldre,
 Jeg vil aldri bli gammel!
 Jeg ønsker ikke å lære,
 Og jeg ønsker å gifte seg
 Til bryllupet gull
 Bare ha det gøy!
 Leder: For deg, den gylne HEROES OF THE DAY dag alt: sanger, dikt, gaver, blomster, oppriktige ønsker! Du klarte å nå en så viktig liv milepæl. Leve slik i lang tid, i god helse, glede til hele familievennlig!
 Ristet brød
 Alle vet at kjærlighet -
 Stormy avgrunnen
 Men elskere duer
 Livet er ikke skilt!
 Som folk sier,
 Levd ære for ære
 Jeg ble vant til alt
 Kun sammen gjøre:
 På en tale til å si
 Med dem og lytte
 Ved middags kokk
 Sammen spise den,
 Med sang og dans
 Folk for underholdning,
 Jeg ler og gråter
 (Inkludert latter)
 Våkn opp om morgenen,
 På kvelden går
 Alle i verden i to
 Dag og natt for å dele!
 Hjem borte som synger drikker sanger. Du må huske favorittsanger "Just Married", vil de være hyggelig, og de også ta del i dette. En god spiller vil supplere de gamle favorittplatene hvis alle overlevde.
 Gjestene blir bedt om å "stelle" invitere "brud" for å danse.
 Leder: Det er et ordtak: ordet - sølv, taushet - gull. Vår golden par bekreftelse. De kan snakke uten ord til hverandre og forstå!
 Ristet brød. I dag er alt skinte som. Som om et hus var faktisk solen! Og det er flere grunner til løfte briller gylne hender til disse menneskene (navn og etternavn ektefeller), med hendene slik at de skapte et liv!
 Hev glasset på gylne tegn til disse menneskene: de hjalp dem forbli uatskillelig alle disse årene!
 Og heve glassene til sin gylne årsdagen for lovlig ekteskap: det er ingen gull tilsvarer samme nøkkelverdi livet - familie!
 Hvert år levde
 I livet betyr så mye
 Hvis du går langs,
 Morsom måte!
 Elver og byer
 Folk møte og sanger
 Og bryet ingen rolle
 Hvis det sammen!
 Så de trappet
 De gylne horisonter
 Veteraner av kjærlighet
 Og familien foran!
 Barnebarn synge sangen "Min bestemor og bestefar streng" (fra repertoar av barne bandet "Kukushechka").  
Яндекс.Метрика