De fleste av mennene vinne kvinner, men det er omvendt situasjoner der kvinner har for å tiltrekke seg oppmerksomheten til menn. For å gjøre det veldig enkelt, fordi gutta er stort sett ganske forutsigbar og deres mål er klart. Så i dag skal vi fortelle deg hvordan å tiltrekke seg menn og vinne hans hjerte.
 Starten av at vi er tilhengere av den virkelige verden, så vi vil ikke gi ulike eksempler på ulike konspirasjoner og spådom. Alle anbefalinger er basert på mannlige psykologi, karakter, preferanser og logikk.
Hvordan å tiltrekke seg menn

 5 måter å tiltrekke seg oppmerksomheten til menn likt
 Nedenfor vil vi gi deg de fem mest effektive måter å tiltrekke seg menn (selv gifte gutta de er).

 Klang i stemmen. Tale jenter kan noen ganger hvordan å tiltrekke seg menn og skremme av det. I de fleste tilfeller menn som delikate små lave stemmer som minner sløv samtale spent jente. Stemmen trenger ikke å være høyt. Noen setninger generelt bedre å snakke i hvisker i øret - det vil legge til samtalen flørting.

 Lyse makeup. Naturlig makeup bør samsvare med miljø som ikke er nødvendig å søke kveld make-up, gå på jobb, men i noen sminke du bør være lyse aksenter - vippene, lepper, øyenskygge

 Klær understreke din verdighet. Å trekke oppmerksomheten til noe menneske kan bruke klær. Ikke viktig hvor mye det koster eller hva det er så viktig hvor lønnsomt det er for deg. Selv den mest vanlige treningsdrakt kan konverteres til å tilskrive din verdighet.

 Riktig oppførsel. I oppførsel bør understrekes Din nåde, femininitet og selv i noen tilfeller hjelpeløshet. Din tempo skal ligne en katt på farten, og eventuelle tiltak bør være langsom, men sikker.

 En behagelig duft. Hvis mannen ble distrahert snakke eller se, da du forlot siste trumfkort - lukten av parfyme. Det må være fint, men ikke navyaschyvыm; milde, men stabil. Gjøre ham slå deg på sporet!

Hvordan å tiltrekke seg menn
 Her, for å kanskje, og alle måtene tiltrekke seg menn. Hvis du har andre alternativer - skrive i kommentarer, vil vi gjerne legge dem til vårt kontor.  
 Noen ganger krangler vi med signifikante andre, og vi begynner å lure på: hvordan å forene med den fyren? Velkjent myte at kjærlighet aldri vil krangle og leve i perfekt harmoni, dessverre, det er bare en myte konflikter og krangler følge noen par.Lage fred med en fyr Her er noen tips om hvordan du kan unngå uønsket krangel og lage fred som om det fortsatt skjedd.


 Det første du må vente i noen tid, et gjennomsnitt på 2-5 timer, er dette nok til å få noen pryostыt. Det er nødvendig på dette tidspunktet å gjøre noe nøytralt å flykte fra et argument. For eksempel: lese bøker, eller noe av interesser kan i denne tiden vil han ringe deg hvis - fortsatt dette var ikke upryamtes. Men husk at stemmen ikke skal høres tårer, glad for at han først tok det første skritt mann er mer komplisert enn en kvinne, så støtter den.


 Ikke i alle fall ikke begynne å finne ut hvem som har rett og hvem som har skylden, vil det føre til flere krangler, selv om du virkelig vil dette. Det er viktig å finne de riktige ordene. For eksempel: "Jeg er veldig dårlig når vi Saurais, la pomyrymosya"? Men hvis du er redd, Vennligst sms fra ham tilståelser er også den mest effektive. Men det skjer også at han ikke svarer, så igjen å vente. Etter noen mangler fem minutter for å kjøle seg ned, og en annen av en liten evighet. Du kan ta ham av vakt - er å besøke ham når han ikke engang vet om det.


 Ikke i noe tilfelle beskylder ham tale bare gode ord. I løpet av forskjellig art og fra det, kan han ikke bare gå til mekling. Det skjer ofte at man er klar til å slutte fred, og den andre har ikke forsvunnet. Derfor bør du gi ham mer tid til å slå seg ned. Du må være tålmodig, men venter for lenge til ikke å være, og ved utgangen miste det. Ikke bare zatsyklyuytesya det, vil livet flyr forbi. Noen ganger også betydelig strid fører til tvister. Hvis det drar ut, kan du si farvel til ham, med mindre selvfølgelig noen år ikke møtes, og dette skjer.


Lage fred med en fyr Man må være i stand til ikke bare å akseptere, men også for å hindre denne strid. Her er våre kvinners visdom og må skje. Selv om et menneske er galt, må vi prøve å være enig med ham og ta sitt poeng. Noen ganger hjelper det å hindre strid, men ikke alltid gjøre det, ellers din andre halvparten vil skrive det til en vane. Hvis han fortsatt enige om å forsoning, la ham snakke, men ikke være stille. Ikke gå å gråte, ellers kan det føre til et positivt resultat.


 En annen grunn useriøs krangler kan oppstå gjennom venner og kjærester. Ikke enig med sin mening, ikke obdumavshy men noen ganger råd av venner kan også være nyttig. Lære å gi hverandre. Hvis du vil det, er det ikke noe problem, og du gjør ikke forferdelig krangel. Først av alt må du ha full tillit i et forhold uten tillit du vil bli svært vanskelig å forene og forholde seg til.


 Faktisk forskjellene mellom den mannlige og kvinnelige er noen ganger veldig nyttig, fordi du vet at du elsker. Men det er i strid vi kan uttrykke alle akkumulert, og deretter tenke sammen hvordan å fikse denne situasjonen. Selvfølgelig, du opplever irritabilitet og aggresjon, men samtidig du ikke forlater og plaget av spørsmålet: "Hvordan lage fred med fyren" Hvis du følger alle disse reglene, vil du ikke å lete etter svaret på dette spørsmålet. Nei hvis ingen krangel, redde forholdet deres.  
 Der det er kjærlighet, er det mest vanlig og sjalusi. Selvfølgelig er sjalusi ikke er relatert til de beste følelsene, ofte er det bare bringer splid og frustrasjon i forhold, i ekstreme tilfeller, fører desperate situasjoner til separasjon.


Hvordan å gjøre ham sjalu


 Så før du begynner å lete etter måter å forårsake sjalusi, pryostanovytes og spør deg selv om du trenger det. Men i noen tilfeller bare sjalusi kan bidra til å huske den gamle følelsen av de vakre øyeblikkene og kanskje returnere kjærlighet. Hvis sjalusi er og er det eneste våpen i denne situasjonen, begynner å kjempe for deres lykke.

 Det bør begynne med det faktum at du ikke kan lytte til råd fra venner og andre "godt wishers". Trolig den mest banale kjøpe deg blomster, ofte resultatet er ikke fornøyd. Fyren fortsatt kjenner sannheten, for eksempel fra de samme "kjærester", og deretter, kanskje, vil et mirakel skje. Tenk for et øyeblikk hvor latterlig og patetisk du ser.

 En annen feil, som er svært populær - flørter med hans venner. Ofte hun prøver å flørte med onde fyr hans venner, ofte med den beste venn. Dette er dumt. Din felles selskap kjent som vertyhvistka tilgjengelig. Og på den andre fyren hvis zblyzytesya likevel rozbizhytesya snart. Som et resultat, vil miste sitt rykte. En forlatt en, og igjen for å møte med deg etter denne fyren bare ikke vil. Trenger du det?

 Stor feil som demonstrativt vise at du "type" med en annen fyr som er gal for deg. Ikke i noe tilfelle bør ikke bruke en slik mann - det er bare sjofel og lav. Når det viser seg at du ikke trenger, du påføre den samme smerten du føler nå meg selv, og kjæresten min bare ytterligere fremmedgjøre det.

 Gå til hva du skal gjøre for å skape sjalusi fyr, og dermed ytterligere forverre situasjonen. For å starte, må du lære at folk i hovedsak veldig misunnelig. Vi liker alltid hva andre liker, og vi trenger å eie den.

Hvordan å gjøre ham sjalu


 Derfor er det nødvendig å skape en populær bilde. Bare late som du er alltid opptatt, jag et sted og alt sånt. Vi kan tilsvare sms-kami og fortsatt være alltid på det positive. Vi trenger å prøve så mye som mulig for å kommunisere med folk, for å være i sentrum av oppmerksomheten, samtale, og deretter se alt dette, han bare ønsker å være med deg.

 En annen forutsetning for en fyr sjalu er skjønnhet. Du må være mer attraktivt enn på den tiden da du var et par. Fyren ser deg godt uten det og innser at han har tapt. Du kan også gjøre sport, bedre form, endre sin frisyre og begynne å bevege seg på en annen måte.

 Vennligst oppdatere garderoben, så det fortsatt ikke tillate seg selv. Shine, Give, som du er glad, smile mer. Det viktigste å huske når din avskjed livet ditt har endret seg til det bedre. Når han innser at han berører den, vil han prøve igjen for å fortsette forholdet med ham for å ødelegge alt.

 Kanskje på det tidspunktet, vil du ikke trenger å tenke hvordan å ringe fyren tilbake sjalusi og relasjoner. Kanskje du vil forstå og til slutt innse at verden er mye vakker og mangfoldig at det er godt og uten det - som du har blitt avvist og hvem du vondt. Kanskje du er forutbestemt til å møte en fyr som er virkelig verdig av dere, som vil sette pris på deg, vise omsorg og oppmerksomhet og aldri vil slippe taket. Det viktigste for å være seg selv. Plikt for kvinner - for å være lykkelig, ikke glem det!  
Яндекс.Метрика