Foreløpig flere og flere par som planlegger graviditet, studere mye litteratur på jakt etter råd. Noen drømmer om sin datter, noens sønn. Gjøre våre drømmer? Som kan være "programmert" ufødte barn? Selv i antikken var det overtro og varsler, basert på erfaringer fra fødsel, for å fastslå kjønn. I dag, forskere bevist at kan påvirke unnfangelse og velge et barn. "

Hvordan å unnfange en jente


 Hva slags mat å spise som ville føde en datter?


 I en eller to måneder før planlagt befruktning bør inkludere i kosten slike produkter. Først, er det nødvendig å lene seg på melkeprodukter (ost, yoghurt, usaltet ost). Spise sjø fisk kylling, kalvekjøtt, svinekjøtt mager,, ris og pasta. Drikk mineralvann og juice: ananas, eple, drue.
 Anbefaler Grønnsaker: squash, gulrøtter, agurker, reddiker, løk og mye grønt. Og, selvfølgelig, søtsaker. Fra frukten kan spises eple, pære og vannmelon. Prøv å spise usaltet mat. Du kan spise nøtter og tørket frukt (unntatt tørkede aprikoser).

 Hva bør utelukkes fra kostholdet?


 Salte oster, pølser, røkt produkter, bananer, fersken, appelsiner, plommer, meloner, tomater, brus, kaffe, svart te og sjokolade. Alle tunge og saltet mat.
 Stikker til en streng diett er ikke nødvendig. I de første månedene av et barn er legging og på grunn av ubalanse av næringsstoffer, kan det være et brudd på dannelsen av embryoet. Alt er vel, men i moderate mengder. Det er nødvendig å følge en diett, men uten fanatisme. Og så kosten vil gjøre deg og barnet ditt, og for muligheten til å bidra til å heve fødselen av jenter.

 Hva legene sier?


 Alle vet at sex er bestemt ved unnfangelsen barnet. Hvem vil bli født avhenger av hva pervee sperm til å befrukte egget. Hvis det er X-kromosomet - en jente da, og hvis egget raskt fusjonere sperm med et Y-kromosom - vente på gutten.
Hvordan å unnfange en jente

 Hvis du ønsker å bli gravid en jente til sperm - X var mye mer. Det er nødvendig å beregne tiden for eggløsning. Det er verdt å merke seg at i løpet av livet av sperm - x lengre enn 3 dager før eggløsningen bør begynne å tenke. Dette tyder på at overleve hovedsakelig sperm - X og de befrukte egget og deretter i tre dager. For å øke sannsynligheten for å bli gravid en jente, ha sex oftere fra femte til åttende dagen av syklusen. I de fleste behov i sæd er mer sperm - X. På den niende, tiende og ellevte dag bedre utføre samleie en gang om dagen. Således, det beste ut av denne saken til hverandre ansikt. Forspill bør minimere. Husk at mens peaking folk ikke skal grave seg ned kvinne. Den første mannen bør få en orgasme. Under sex, må du ikke bruke kunstige smøremidler. Unngå samleie for den tolvte, trettende og fjortende dag, og en stund etter eggløsning, eller bruke kondom. 

 Tradisjonelle skilt •  Hvis vekten av kvinner er mindre over 54 pounds, vil hun føde en jente.

 •  Attraktive par likt en 76% økning til døtre.

 •  Fra den kjølig vær også født jenter.

 •  Hvis besteforeldrene dine var flere søstre i familien, så sjansene er at du også vil være en jente.

 •  Vi må sette en tresleiv i seng, speil og kam, og kan være rosa sløyfe under puten, er det sikkert å være en datter.

 •  Sex i ung eple, lover også å tenke seg en kvinne.

 •  Onsdag, fredag ​​og søndag - er de beste dagene

 •  Felles tråd knytte kvinner lillefingeren på høyre hånd før unnfangelsen øker sjansene for å ha en datter.


 •  Seksuell Livet


   De sier at fra ham helt avhengig dannelsen av kjønn på barnet. Det er ikke. Fra begge foreldre å sette består av tjueto par kromosomer, legges til halvparten fra mor X, Y, eller paven X.
   Hvis den vordende mor ikke fungerer som den skal høyre eggstokk, vil jentene bli født snart. Å ha riktig posisjon, umiddelbart etter samleie, på en bestemt side, kan sperm bidra til å velge riktig retning.
  Hvordan å unnfange en jente

   Å ha sex bør være 2-3 dager før eggløsning, og dermed er det sannsynlig eneste kvinnelige sperm befruktning. Vi trenger mer sex, redusere sædkvalitet. Det bør også prøve å ha sex i løpet av dagen, og oddetall.
   Mye moro påvirket av kvinnelige kjønn. Som nevnt ovenfor, jo raskere sæd til egget, desto høyere er sannsynligheten for Y-bærere for vellykket befruktning. Vanligvis, i normal tilstand må de omtrent to timer for å krysse mykropolost livmoren og inn i egglederen. Imidlertid kan denne prosessen påskyndes flere ganger.

   "Den kinesiske unnfangelse kalender»


   Det er et slikt bord, som kan beregne og bestemme kjønn på et barn av blod. Menneskelig blod oppdateres jevnlig. Hvert fjerde år, en mann, hvert tredje år hos kvinner. Å sørge for en jente hvis blod må beregne yngre. Men hvis det var stort blodtap, kirurgi, fødsel eller transfusjon bør syklusens vurderes fra samme dato. Kamper til denne metoden er svært høy.
  Hvordan å unnfange en jente

   Pass på å huske at kjønnet på babyen etter unnfangelsen ikke kan endres. Derfor, under graviditet, bør paret glemme planlegge sex. Vent ultralyd og gjøre noe for barnet i mors liv ordentlig utviklet. Barnet kan føle seg uønsket, som vil føre til stor skade for hans helse.
   Tilfeldighet eller ikke - men mange par si at å ty til disse tipsene, de ubevisst øke andelen bli gravid en jente. Alle meninger materiale. Som følge av at de er lykkelige foreldre og datter. Lytte eller ikke, de ovennevnte anbefalinger til ditt tilfelle.
   Det er ingen hemmelighet at kvalitet intime liv - hvis ikke nøkkelen til familiens lykke, en av de viktigste komponentene. Her prinsippet om "Jeg la - min misjon dyktig" - helt upassende. Menn i disse dager - en verdifull spill og mange jegere, så for å være i stand til å gi nytelse til partneren - den kunnskapen du trenger.

  Å behage en mann i senga


   Nå vil vi gå om Kama Sutra og noen undersøkelser. Det er grunnleggende regler - noen ganger tror at de vet alt, men så viser det seg at for mange er det en reell oppdagelse. La oss begynne.

   Regel ett: å puste


   Dypt sukk intermitterende eller rask pust; hvor du puster - det er ikke så viktig, tro meg, du vil høre. Noen mennesker liker å lytte til pusten partner øret, andre vil ikke tåle; alltid riktig versjon av Sighs i nakken, skuldrene eller til siden. Pusten din - et barometer for menn. Legg til at søt postanыvanyya ulike tonene og varierende grad av volum - du vil oppnå alt av sin mann, noe. Husk, folk reagerer på din reaksjon hvis han gjør noe som du ikke liker, og du skildre glede, og tror det vil fortsette selv om det samme er ikke veldig praktisk. Du kan ikke spille - bedre roligere og mindre enn teatralsk sukk.

   Regel to: å flytte


   Husker ikke si, logger deg på med en god ektemann. Den viktigste bevegelse, som bare trenger å lære (mindre selvfølgelig det skjer ufrivillig) - en bevegelse mot hoftene og den motsatte side. På topp og bunn stillinger - det er akkurat riktig øyeblikk. Regelen fungerer på to måter: Hvis du skal flytte på denne måten, er sikker på å re lidenskaper partner; Du, for sin del, kan fange øyeblikkene som er mest lik deg.
  Å behage en mann i senga

   Regel tre: ikke glem at du har resten av kroppen


   Hendene må jern, skuldre, rygg, nakke og hode. Først er det bare hyggelig; for det andre, slik at det være vanskelig å uventet følsomme punkt; Til slutt, den tredje - dette stor velvilje i prosessen bringe sammen partnere, mens sex ikke utøve og uttrykk for kjærlighet. Benene trenger ikke bare å stole på dem. Hvis de skal gjøre - eksperiment, bøye dem på knærne, prypodыmaya eller utføre noen andre bevegelser, noen ganger en liten endring avgjørende endrer hele løpet av prosessen.
   Til slutt, tror ikke at du går til sengs kyssing i senga og begynne å spille sport. Bør kysse hele tiden - det kan være så sjeldent kysse lidenskapelig og lys prikking lepper hud.
   Bare tre regler - men dette er grunnlaget og nøkkelen til suksess. Alle de andre - et triks, individuelle egenskaper. Det finnes alternativer som å diversifisere sex etter års ekteskap, har tips til ulike situasjoner, i alle fall, er problemet og finne en løsning. Husk at du trenger en ting: aldri, under noen omstendigheter, ikke kan skylde på mannen. Upassende latter, triks, selv rudimentær "jeg liker ikke" - kan ødelegge forholdet. Og hvis den ikke gjør det nå, tro meg, da husket det, men la meg. Så uansett hva din mann gjorde, som om han hadde noe fungerte ikke - veldig godt å tenke på hvordan jeg skal si noe.
   Menn bør prise - og da vil du bli for ham den beste kvinnen i verden. Men dette er hva du trenger, ikke sant?  
   Vår kjærlighet livet er langt fra den siste plassen, arbeid, familie, venner, et utvalg av underholdning, men viktigst å finne noen som er nær deg kropp og sjel. Finn den som alltid forstå deg og støtte i vanskelige tider, og hvis det er allerede ved siden av deg, og du tror på det, hvordan å holde det, og aldri miste. Selvfølgelig, matlaging og husarbeid fortsatt ikke har blitt kansellert, men i hans personlige liv ønskelig ideell nærhet.

  Hvordan å ha sex


   For bedre å forstå en kjær og for å forstå deg selv? Hvordan får jeg liv i harmoni harmoni i senga? Hvordan å ha sex?

   Morning Kjærlighet


   De fleste menn elsker sex om morgenen fordi kroppen som uthvilt etter søvn krever kjærlighet og hengivenhet, fordi jenter ikke benekte dine partnere denne gleden. Mangel på tid, til hastverk arbeid det er ingen grunn til å løpe vekk fra sengen, hengi deg selv og din kjære en i det minste av på denne tiden.

   Ha sex oftere


   Uregelmessig elskov kan bringe mye moro, men da den seksuelle handlingen i seg selv ender opp nettopp begynt. Fysiologisk hyppighet av kontakter gjør at du kan opprettholde ønsket bar falming over tid, følelser og forbedrer den generelle mentale helse. Avsette tid til å kjærtegne og intimitet må være minst fire ganger i uken. I normalt sexliv Spre intime spill, gjør kjærlighet utendørs, i bilen eller hotell, hvorfor ikke leie et rom for en natt og ikke arrangere en romantisk date for en kjær.

   Ikke hast med å forhaste ting


   Sex i bestemmelsene for det moderne liv krever en bevisst tilnærming. I dag, for mange fysisk og psykisk stress, slik at samleie bør nærmet gradvis. Rask sex er gøy, men ikke alle er alltid bedre å engasjere seg mer harmonisk og romantisk kjærlighet, som du ikke bare kan gi hverandre nytelse, men også ved hvile og slappe av.
  Hvordan å ha sex

   Stole på hverandre


   Stole på hverandre - den viktigste forutsetning for god sex liv. Åndelig intimitet mellom partnere gjør dem mer åpne og intime relasjoner. Du kan ikke bare ha sex snakker ikke en dag uten å diskutere tidsbruk alene, det være seg jobb eller møte med venner. Lære å sette pris subtil følelse av tillit hvorpå sterke relasjoner og videreutvikle din fremtid.

   Lær å skikkelig starte


   Spenning partnere, setter tonen for påfølgende seksuelle relasjoner. Klær pryotkrыvayuschaya intime deler av kvinnekroppen, tettsittende som stramt, høye hæler, vakker manikyr, velstelt utseende og kjole, spille en rolle i å tiltrekke seg mannlige oppmerksomhet. Noen menn liker jenter i sportsklær eller selv arbeider i form av opsjoner og preferanser for mange, det bildet du velger. Ikke glem om turer til kino, kafeer og restauranter, er det nyttig for en endring av forholdet og en god tid tilbrakt sammen.

   Du trenger ikke å spille


   Lang sex, i de fleste tilfeller er dette mer fantasi og fiksjon filmproduksjon. God og sunn sex sist om tjue minutter, og i denne tiden var det en mann og kvinne nyte prosessen og ikke tømme kroppen din. Selvfølgelig betyr ikke dette at etter en stund vil du ikke være i stand til å elske igjen, tvert imot det skal, vel, selvfølgelig, i grunn.

   Elsker mote


   Og en lav-kutt mini skjørt, ikke lenger har attributtene til seksualitet. Menn foretrekker lette romantiske kjoler, stramme litt skikkelse, eller til business dresser og skjorter til å se på jenta, de kan drømme og ikke se alle deler av kroppen i det klare, de trenger litt hemmelig krydder. Han var moro å erobre en jente som er et mysterium, uavhengig og omfattende enn bare ta det hun løper inn i hans hender. Mannlig jeger av natur, og må være i stand til å overraske ham, nye bilder, hobbyer og, selvfølgelig, sin skjønnhet.
  Hvordan å ha sex

   Skriv melding


   Selvfølgelig, nå som det er ingen romantikk, når vi skrev hverandre lange kjærlighetsbrev og historier, men i moderne telefoner er SMS - meldinger. Skriv, oftere, er det ikke alltid det vi skriver hver og en av våre fantasier, lett å si ord. Mer tid lover, ikke vær redd for å si i brevet at det er umulig å formidle i livet, alle følelser til adressen du kjære mann - uvurderlig.

   Ingen grunn til å bli opprørt


   Merkelig nok, men mange menn liker å ha sex er i overskyet vær, må de, som oss, trenger noen til å føle seg nær og dyrt. Skyet og overskyet ute, er dette din sjanse til å bevise for hverandre at du er den samme, og de to halvdelene, som er bestemt til å være sammen og varme begge. I noe tilfelle ikke ignorere hans oppmerksomhet og hengivenhet vist av deg, kan det alvorlig skadd, de er faktisk veldig følsomme for alle våre handlinger.

   Slappe av sammen


   På ferie sammen, nyter hverandre, kan du bedre forstå og kjenne deg selv og din partner. Du vil lære ikke bare tillit, men også være i stand til å verdsette og bevare varmen i forholdet. Hviler sammen, får du mer følelser og lykke zaryadzhayetesya positiv energi, ta hensyn til utseende, skjønnhet og, selvfølgelig, åndelig og seksuell kommunikasjon.  
  Яндекс.Метрика