Hvordan unngå vanlige feil tidlig i relasjoner?
 Relasjoner mellom mennesker - det er ganske tynn ting. Spesielt romantisk. Alle mennesker ønsker å bli elsket og verdsatt på sitt sanne verdi. Jeg ønsker å finne mannen som er i stand til. Men å få den perfekte partner som tar deg så hva du egentlig er - utrolig flaks og en sjanse til å falle ut en gang i en million. Resten må jobbe lenge og hardt for å bygge opp et forhold til sine drømmer.
 I alle menneskelige behov for en lang tid og mye arbeid for å oppnå den ideelle årsaker frykter, men på en annen måte, dessverre, umulig. Husk, hvis du ønsker lykke i et forhold med noen du elsker, arbeid på deg selv og på dine følelser obespechena.No hele begynner, selvfølgelig, ikke av gjerninger. Romantiske følelser, renter, elsker litt tid etter at de møttes - det er begynnelsen av kjærlighet. Hvordan å unngå stress på dette punktet? Hvordan vet du den personen du så bare to eller tre ganger? Men til å begynne med, hvor vi tar denne personen?
 Steder å utforske, arbeid, internettkafeer, klubb.
 Arbeid
 Populært sted å lete etter den "andre halvdel". Mesteparten av tiden mange mennesker holdt i kontorene, etterlot alle krefter. For resten er ikke så mange muligheter. Det er derfor folk bare ikke har tid til å møte og kommunisere med noen som ikke er i vanlig sirkel av gamle venner, college venner og kolleger. På den ene siden, arbeidet - det er ikke et dårlig sted for romantikk. Minst du er klar over en potensiell partner nesten alt - hvordan den kommuniserer hvordan det ser ut i krisesituasjoner, bringer suksess, hvor flink og så videre. På den annen side er en ny tjeneste i lang tid anses som dårlig. Om forholdet vil vite alle kolleger, vil det være gjenstand for lange sladder og sladder. I tillegg er det er mer viktig aspekt - på jobben blir introdusert i hovedsak folk entusiastisk. Derfor er det sannsynlig at selskapet kan forretnings eller statistiske beregninger seriøst hindre din roman. Hvis du ønsker å utvikle relasjoner ro og harmoni, bør umiddelbart diskutere med en fyr eller en jente, hvor lenge du vil bli gitt arbeid og hvor mye - til hverandre. En annen fare lurer elskere kontor romantikk - overflodssamfunn partner på kort tid. På jobb, vil du være sammen, hjemme eller på en date - også, og konstant kommunikasjon - det er ikke alltid et pluss. Risiko begynne å kontrollere hverandre veldig mye, og hans oppmerksomhet for å kvele partner. 

 Internett.
 Ifølge mange mennesker i alderen 25-45 år, Internett - er veldig bra, men ikke veldig stabilt sted å utforske. Minst der alle kan finne en nesten uendelig rekke alternativer - de menn og kvinner i alle aldre, interesser og preferanser prøver å plukke ut det perfekte par. Selvfølgelig er risikoen for feil og snuble "ikke for" stor, men for mange internett er den mest praktiske måten for kommunikasjon. Nettverket innebærer en viss anonymitet, og på grunn av at folk føler seg mer avslappet og rolig, la seg noen friheter.
 Kafé
 Cafe - et tradisjonelt sted å møte med noen mann. På den ene siden - en "katt i posen" fordi du vurdere en potensiell partner bare i utseende, og delvis oppførsel. På den andre - tradisjonelle måter å møte de gode og at deres tid-testet pålitelighet. Hvis alt går bra, vil du være i stand til å kommunisere med objektet av sympati, og se om du må fortsette å utvikle relasjoner.
 Club
 Men for alvorlig dating klubb er usannsynlig å passe. De fleste går det med en klar hensikt - å ha det gøy. Lett stemning, morsom, litt alkohol, høy musikk - alle låter på en leken måte. Club - et flott sted å flørte, men det er alvorlige intensjoner bedre overlatt til andre steder.
 First Date
 First Date - viktig stadium av romantiske forhold. Og hvis du er seriøs, du gjør alt så det viste seg vellykket. For å gjøre dette, velger du et sted: det kan være trivielt - kafé, restaurant, teater - men koselig. Det viktigste at både mann og kone
 føler deg komfortabel, fordi salget på første date er vanligvis nok slik. Ideal - testet og elskede, for eksempel, en mann, en restaurant med levende musikk, europeisk mat og koselige bord.
 Jenter må huske at du ikke bør prøve å portrettere seg selv med glamour dronning, hvis du er vant hverdagen til joggesko og jeans. Tro meg, vil ubehaget bringe en masse problemer for deg og den unge mannen, og stivhet i atferd, korte skjørt og ferske blemmer fra nye sko - det er ikke den beste følges romantisk kveld. Den dype utringning, dristig og imponerende kors pin er også bedre å utsette - overdreven seksualitet kan være skremmende mann, hans touch opp på ideen om at du ikke er slik en snerpete anstendig som du ønsker å gi opp.
 På første date bør unngå å snakke om problemer, penger, arbeid, egne bilder og komplekser svikt med slektninger. Så, om du kunne gjøre det, kan du avdekke hemmelighetene til den mest ubehagelige partner med din identitet og familie. Men på første date er ingen plass
 tristhet og gamle problemer, tvert imot, prøver å åpne for menn eller kvinner med "light" positive siden. Styggedom alle mangler i hverdagen, og en dato blir sett på som en skikkelig godbit.
 Første sex
 Første sex - er en annen viktig del av forholdet. Når du skal begynne et intimt forhold til en ung mann? Har du råd til "frihet" på første date? Hva gjorde saken sex i relasjoner mellom mennesker?
 Faktisk er det en viktig komponent i forholdet mellom to voksne. Og uten sex er ikke at de er umulig. Men feil - det er et faktum. En defekt forholdet er ikke så mye glede. Selvfølgelig, å bestemme når du skal inn fyren i nære relasjoner kan bare deg. Skal ikke tillates å berøre deg selv hvis du ikke har bestemt hva det er - det er mannen som du trenger, eller hvis du er i utgangspunktet ikke klar for sex.
 Ingen mann er verdt det til jenta for ham dårligere sine prinsipper, stolthet og så videre. Og hvis en ung mann setter tilstand - eller sex, eller vi avskjed, velger den andre. Dette gjelder spesielt for svært unge jenter som er 15-16 år har ikke følt et ønske om å være seksuelt aktiv, men forelsker seg i en veldig voksne menn. Hvis han elsker deg - må vente så lenge som nødvendig. Selvfølgelig, hvis du selv skal du opptre med verdighet.
 I sex på første date, og det er ingenting galt, men dette bør være et bevisst valg. Men i dette tilfellet, avhenger mye på den unge mannen. Ifølge statistikk, har ca 70% av unge mennesker ikke ønsker å ha et langsiktig forhold med en jente som oppførte seg i sitt syn, svært rimelig. Selvfølgelig ønsker en god tid alle, men erkjente "minimum" datoer for intime relasjoner - tre møter. Selvfølgelig, alle av oss - kan voksne og gjøre med sine følelser, hva som helst, men ikke jag ting. Plutselig, en mann som ser ut til deg
 kjekk prins, vil i morgen bli en ekte Quasimodo?
 Første sex - "Vesten" ansvarlig. Og det så det må være nærmet svært alvorlig. Spenningen venter på noe unikt og spesielt, ønsket om å virke bedre enn du egentlig er - som alle kan spille en grusom spøk, og slår et godt måltid og prosess
 permanent skam.
 Legg merke til at verken du eller partneren din ikke vil vite hva du kan forvente fra hverandre, har ikke hatt tid til å utforske alle måter å levere tilfredshet med hverandre, så ikke bare rush i malstrøm av hodet og nyte alle de tipsene som gir kvinner og menn zhurnalы.Hremuchee kombinasjon spredt på gulvet roser, champagne, ribbet kondomer og aktivitet manifestert begge parter kan bringe inn i livet ditt hva du vil, bare ikke mye moro.
 Deling overnatting
 Samboerskap - en logisk og naturlig stadium av relasjoner av noen par. Mennesker som elsker hverandre og ønsker å tilbringe fritiden sammen. Men synes dette livet paradis er bare begynnelsen. Spesielt hvis dette er den første opplevelsen av å leve sammen. Konflikter er uunngåelige, men du kan gjøre noe for å redusere antallet.
 Bor ikke med noens foreldre. Selvfølgelig, hvis mor eller far til en ung jentes rettigheter er en romslig leilighet, hvor flere rom tilgjengelig - svært mange par prøver å utnytte. Faktisk, hvis det er et sted å bo - hvorfor betale penger for husleie, og ikke alltid komfortabel leilighet?
 Faktisk fører til mye å leve separat. Husk at foreldre har sin måte å leve på, kanskje de pleide å stå opp klokken seks om morgenen, eller anerkjenner ikke den lukkede døren til leiligheten Videre i samme bygning kan ikke være to elskerinner - dette er en gammel sannhet, men det er bare et fåtall
 lykkelige unntak som kan nekte kravet. Det er usannsynlig at mannen din mor vil være fornøyd hvis du prøver å ta henne hjem i en lederposisjon.
 Ikke prøv å være perfekt. Dette gjelder jenter og unge likt. Jo mer du ønsker å omgå alle de "grove kanter" i begynnelsen, jo vanskeligere vil det være å overvinne konflikter senere.
 Banal situasjon: en ung mann og kvinne som bor sammen, hun prøver å være den perfekte vertinne, gjør alt rundt huset, lage mat mange og varierte, ren, vaske, lage varme og menn har lov til å ligge på sofaen å spille dataspill generelt - leve for moro, og til å lage partner overraskelser.
 Men noen jente "spill med bare ett mål," selv i dagligdagse begreper, kjedelig svært raskt. Jeg vil ha hjelp, jeg ønsker å gjøre det i det minste for en natt fratatt bekymringer på gården. Og starte permanent krav til barnet. En ung mann som var vant til en viss rytme i livet, vet ærlig talt ikke forstå hvor problemene var. Alt var fint og alt alt ordnet. Konflikter kan krangel og hysteri situasjonen bare styrke. Så søt jente, prøver å være konsekvent. Selvfølgelig, hvis begge parter jobber eller studerer, selv husarbeid bør behandles sammen. Men mannen som trengs for å forklare rolig og lucidly. Han vil forstå deg og prøve å hjelpe.
 Ingen grunn til å prøve alle midler for å kontrollere partner, drepte individualitet av hvert medlem av paret. Anta at du har tid for seg selv, for sine egne ønsker og interesser. Og, selvfølgelig, du kan ikke bryte vekk fra venner. Det er naturlig at de blir kjent par vanlig, men ikke nødvendigvis fortelle fyr venner det samme som du snakker med vennene sine.
 Ikke zamykaytesya på én person, fordi det er alltid en risiko, tegning nære for mye peresytytysya hverandre og bryte av relasjoner med meningsløs ulykke. Forresten, på grunn av dette noen ganger anbefalt å la en dag - to, for eksempel for å sove i foreldrenes, eller, hvis mulig, å gå på en forretningsreise for arbeid.
 Borgerlig ekteskap - for og mot
 Leve sammen - det er definitivt et pluss i et forhold av noen par. Men det er flere syn på den såkalte "sivile ekteskap". Mange kvinner opplever dette foreløpige stadiet, prøvekjøring før bryllupet, med tanke på at det viktigste i livet - det er fortsatt den offisielle familie og barn født i ekteskap. Men menn har en tendens til å tro at det sivile ekteskap - er det ganske komplett utskifting av en offisiell og er ikke nødvendig for å holde en seremoni fantastisk måte å bekrefte dine sanser. Synspunkter på borgerlig ekteskap bedre diskutert i begynnelsen av livet sammen for å senere møtte sterke konflikter og misforståelser mellom dere. Lykke til i riktig uttrykk for følelser, og husk - kjærlighet - er det viktigste i livet mitt!  
Яндекс.Метрика