Finne en sjelefrende - ikke så lett å finne akkurat den mann som vil elske ditt liv, en god venn og en omsorgsfull far til dine fremtidige barn er ikke lett.
 Og det er ikke at disse menneskene gjør litt raskere, er hovedproblemet uforlikelighet av karakter, fordi alle er forskjellige, og menn og kvinner - det gjør vesener fra forskjellige planeter som tenker og handler i livet ganske annerledes.
Hvordan å vinne hjertene og sinnene til menn ram?

 Bekymringen likte fyren, kanskje ikke så vanskelig, men helt erobre hans hjerte - er dette alvorlig yrke som krever dyktighet og noen ganger til og med før trening!
 Ikke bli overrasket noen reell kvinne bør vite nøyaktig hvordan man skal reagere i en gitt situasjon eller, i ekstreme tilfeller, være i stand til å improvisere vakkert. Tegn på Zodiac i stand til å fortelle mye om sin eier, noen ganger for å behage en viss mann, du bare passe sine karaktertrekk som, på mange måter, og lagt hans fødselsmåned.
 Mann Væren vil være forskjellig fra hannløve som av andre tegn, er det nødvendig å vurdere om du virkelig og alvorlig unnfanget å sjarmere en spesiell karakter som interesserer deg.
 Hvis gjenstand for tilbedelse ble født i perioden fra 21 mars til 20 april, da bør du bry deg om spørsmålet om hvordan du kan vinne en mann-ram, det var i 30 dager skal tre i kraft i år, dyrekretsen. Først av alt, ser vi at menn født under tegnet av Væren, natur lyse, sterke, er de i stand til å generere følelser fyrverkeri, som imidlertid kan raskt visne bort.
 Dette er en mann som lever av følelser og lidenskaper, men det er et paradoks, er det også fullt av motsetninger - kald og nøktern person. Interessant er det i menn ovnah, et fullt nedfelt i livet å si at menn i alderdommen sjeler er små barn.
 Kanskje det er derfor under dette tegnet representanter for den mannlige i lang tid forbli ungdommelig og naiv og selv i direkte.

 Naturen av Væren


 Faktisk, slik en mann interessert ikke så vanskelig, fordi det tiltrekker lyse, lyse og interessant. Faktisk enhver kvinne som vil skille seg ut fra den grå massen, kan vekke hans interesse, men det betyr ikke at Væren liker å slåss fargelegging og syre antrekk.
 Menn av dette skiltet romantisk, kreativ og krevende natur, noe som betyr at formålet med hans tilbedelse bør være feminine, velstelte og attraktive ram bør være stolte av sin utkårede, den grå mus eller et koselig hjem "mamma" det er bare ikke interessert.
Hvordan å vinne hjertene og sinnene til menn ram?

 Totalt bør være i moderasjon, vil hans kreative natur ikke tolerere vulgære klær, skjørt og ultra dypt cleavage, bør det være i moderasjon, og viktigst, stil.
 Litt naiv natur ram tilbøyelig til å idealisere verden, inkludert hans elskede, så ta deg tid til å dukke opp før ham hjemme kappe bevart i curling uten sminke dette kan være et reelt slag for denne mannen, så er det mulig han hastverk med å trekke seg tilbake.
 Det bør bemerkes at de er også veldig fokusert og kjemper mennene for sine drømmer eller begjær er klar til å gå videre, ikke merke noe rundt her, men det er en alvorlig mangel på umiddelbart: Væren hvis noe ikke fungerer, folk rundt ham vil være noen steder .
 Eksplosjonen kan skade deg, og så hvis ingen steder å kjøre, prøve på dette tidspunktet bare stille vente ut stormen, og deretter, uten å spørre dumme og irriterende spørsmål, ta hensyn til ham som ømhet og omsorg.

 Men, uansett, det er bra - representanter for skiltet lett bort fra sine problemer. En time etter at stormen kommer roen, kommer solen ute og alt faller på plass, enda viktigere, var i stand til å vente på dette øyeblikket. De er også ikke så lunefull, innvendinger og selv arrogant, krevende av andre, og spesielt hans kjære familie og hans dame å være alltid på topp.
Hvordan å vinne hjertene og sinnene til menn ram?

 En annen brist sau - de er ganske mye vind og kjærlig natur, lys flørter på siden - det handler om dem, men hvis han allerede har elsket en kvinne som manifestasjoner av naturen - bare en boble, som er virkelig for ham betyr ingenting.
 Alvorlig relasjoner ram kan bygge bare kvinnen som klarer å snu det blinde øye til slike smålige pranks, ikke doshkulyayuchy hans sjalusi angrep og skandalene som han fortsatt ikke forstår.

 Hva er fint er evnen til å kunne vurdere den Væren mann, for at han vil sette pris på det, å elske, å kaste oppmerksomhet og gaver, ekte kvinner, deres kamerat, de er virkelig i stand til kjærlighet.
 Vær også oppmerksom på at dette skiltet trenger en kvinne som klarer å overraske ham hele tiden, bringe liv til ferie og lyse farger, så å si, alltid egge interesse og lidenskap.
 I ekteskapet det alltid nødvendig mangfold homebody i tøfler og kjole han fort lei, vanlig husarbeid og omsorg som ikke er utvannet med noen erfaringer, som et resultat, føre til kjedsomhet og forsømmelse av mannen mest sannsynlig, det vil se for at- noe eller noen på siden.
 Men hva er bemerkelsesverdig, Væren sjelden jukse og late som om de ikke ligger sånn, hvis det virkelig er ikke fordi de er sjelden alvorlige romaner på siden, hvis det er en ny elskling, bare etter den endelige bruddet med den forrige.

 Hvordan vinne hjertet til denne mannen?


 Faktisk, for å lokke menn ram - mye fantasi er ikke nødvendig å presentere seg selv godt nok til å gjøre god makeup, hår, plukke harmonisk, helst lyse og ekstravagante stil, deretter fokusere på sin side sikret.
 Representanter for dette skiltet elsker aktive, trygg, sterk og groovy damer som vet å holde oppmerksomhet, vet mange interessante temaer og kan opprettholde en samtale.
 Forresten, bør det bemerkes at Væren liker å si en ganske store mengder, ofte, og de kan ikke snakke i det hele tatt, så noen ganger den beste samtalepartner for dem - en mann som vet å lytte.

 Etter de første møtene for å utøve sin utro og mystisk natur, for eksempel, forsvinner for et par dager eller glemmer å svare på et par telefonsamtaler, og deretter brått dukke opp i en ny strålende bilde. Spille dette spillet flere ganger, fyre opp appetitten, men ikke zayhraytes, det er, til slutt, kan bare gå lei.
 Ovnu kan gjerne bare jente som kan forandre - stå foran ham i form av dødelig og lidenskapelig kvinne, og i morgen - som feminin og mystisk jente, riste hans taket! Væren elsker å løse mysterier som: Hvem er du egentlig?
 Og til slutt, husk et par ram, og en ledende mann - bare han, må du lære å akseptere ham og bak ham, en mann i et skjørt og altfor selvstendig enhet - ikke for ham.
 Alt av det smukke kjønn kan tilbringe timer med å diskutere med hverandre, hvor og hvorfor de irritere menn, deretter kaste sokker, ingen juvel Vask dere, i tillegg til fotball på TV ser ikke rundt dem.
 Hver kvinne vet at det er intet menneske uten feil, noe å bli tolerert, og bli enige om noe, men det er også disse bildene vaner som menn lider er rett og slett ikke fungere.
Hva menn liker ikke kvinner i - komplett liste

 Til slutt, i de fleste tilfeller, får disse parene skilt tilbake til vanlig søk bedre følgesvenn. Interessant, mener ikke hver kvinne om hva det viser seg, er det ikke så hvit og luftig som det kan virke, kan menn og kvinner enkelt lage din liste over irriterende vaner av kvinner.
 Det er en egen kategori av kvinnelige representanter som alltid prise deres forhold, de er helt overbevist om at oppfører seg i et par nøyaktig hvordan den drømmen partner. Fraværet av krangler og mer eller mindre rolig liv kan være bare midlertidig, spesielt hvis kvinnen ser alltid bare ulempene med sin partner, men det trenger ikke betale noen oppmerksomhet til sine egne mangler og mindre feil.
 Hvis du alltid vil holde deg à jour og holde balansen i sine egne veier, og hver av det smukke kjønn bør være godt klar over at menn ikke liker kvinner i og nøye og prøve å unngå en re-eksisterende dårlige vaner. Hvem kan fortelle ved å se på innsatsen til hans elskerinne, din mann, og han vil prøve å fikse noe i seg selv, inspirert av ditt eksempel.

 Fjerning av innenlandske strid hus


 Mellom menn og kvinner vil det alltid være noen forskjell å være uendelig tiltrakk dem til hverandre, men på samme tid til annen for å gjøre et godt etablert harmoni lidelse, som er kjent, er det ingen sammenheng uten oppturer og nedturer.
 I noen par kan oppleve vanskelige tider har for å overleve og holde sammen, kan ikke gjøre alle til lags, konflikter og forvirrende situasjoner gjør ubalanse som undergraver den fine linjen av harmoni.
Hva menn liker ikke kvinner i - komplett liste

 Og hvis menn er i flertall, vant peretyraty psykiske problemer i seg selv, kvinner ofte kjøre klage til foreldre eller venner av venner, og noen av de beste offentlig kunngjøre ditt problem i sosiale nettverk.
 Husk at i tid, vil du mest sannsynlig pomyritsya, men alle hvem du snakket om problemene dine vil være klar over hva partneren din gjorde. På den delen alltid se alt annerledes og ganske muligens, etter en slik skandale dine venner og kjære vil se annerledes ut for deg og partneren din vil mest sannsynlig ikke på de beste vilkårene.
 Menn som utrolig irriterende fordi hvis du ikke kan avstå fra å måtte snakke, deretter prøve å gjøre bare med de mest pålitelige venner og folk som bare ikke vil la deg forstå og ikke fordømme.

 Utseendet og oppførsel


 Kanskje for noen av damene vil det være åpning, men altfor ærlig antrekk, dristig utseende og farge er ikke slåss som ikke er i stand til å vinne hjertet til en bestemt mann er "uniform" heller skremme og sette den mot en slik "vakker".
 Overdrevent lys kjole, oppriktige og nakke kutt, malt hår og tonnevis av stiftelsen kan raskt fremmedgjøre ung mann maksimum, ta det på en kveld eller natt, som du vil.
 Menn foretrekker å tenke stilig, godt preparerte, elegante kvinner med mild snev av seksualitet, som tillater dem å streife fantasi. Evnen til å ikke krysse grensen - det er det som skiller en anstendig kvinne av billige forfalskninger.
Hva menn liker ikke kvinner i - komplett liste

 Det samme gjelder for oppførsel og manerer i samfunnet, overdreven aktivitet, noe som resulterer i konstant flørt og koketteri med andre menn kan bringe noen normale mannlige representanter for deg selv.
 Dette gjelder spesielt for jenter som elsker pokoketuvaty med hans venner og felles venner, faktisk, det er ikke veldig dame presenterer i andres øyne, men snarere senker din mann i hans entourage som er ut?
 Vakker og velstelt utseende og beskjeden og riktig atferd - at det kanskje som en normal mann.

 Mobiltelefoner og vanlige tekstmeldinger


 Mange kvinner iboende økt pratsomhet, men når det resulterer i endeløse telefonsamtaler, venner, mor, bestemor, manicurists og andre bekjente, det begynner å irritere menn.
 Tror ikke det, men noen av dem er faktisk klager over sin partner, som kan snakke i timevis med en venn, svare på anrop, selv i de mest upassende tider, for eksempel under en romantisk middag eller dele en film for å se hva ny hårklipp eller manikyr det gjorde.
Hva menn liker ikke kvinner i - komplett liste

 Et annet problem - sms og meldinger på sosiale nettverk, noen jenter er så fiksert på sine mobiltelefoner og lignende nettsteder som river dem ut praktisk talt umulig, noe som selvfølgelig, begynner etter hvert å irritere.

 Slovenliness og hår i hele leiligheten


 Menn, selvfølgelig, elsker vakre lange hår i hans elskerinne, men når disse hårene er alltid der for å synke tette sluket i dusjen eller badekaret, eller bare tilfeldig skje hjemme, betyr det ikke ta noen.
 Det samme gjelder den generelle renslighet og stell, faktisk, har en kvinne til å se bra ut, ikke bare i offentlig eller på jobb, strukket kappe, pisket hår og makeup fullstendig mangel på bygningen neppe lang tid vil tiltrekke din partner.
Hva menn liker ikke kvinner i - komplett liste

 Bli kvitt disse vanene, husk at huset kan være attraktiv, kan ikke strukket kappe eller joggebukser og fin skjorte med en søt kvinnelig hår alltid settes sammen i en pen pakke, og minst sette et ansikt sminke for å gjøre flere viktige aksenter.

 Dårlig forhold til sin familie


 Situasjonen, selvfølgelig, er forskjellige, noen ganger er det virkelig uutholdelig svigermor, men likevel, bør du holde deg selv så mye som mulig i hendene og ikke til stadige konflikter.
Hva menn liker ikke kvinner i - komplett liste

 Neutyhayuschaya spenning evig krangel med familien og kvinners motvilje mot å ta kontakt med mannens foreldre, ender sjelden med en god slutt, de fleste velger den som først dukket opp i hans liv, eller rettere sagt, har.

 Vane å undervise og trene


 Menn ofte irriterende vane av kvinner å utdanne sin elsker, den konstante forkynnelse og moraliser til noe godt ikke, en "zudenye" ​​ganske irriterende enn fordeler.
 Hvis du ikke liker noe menneske er bedre å velge tid til å sitte ned og snakke, diskutere problemet og deretter prøve å holde seg til den totale løsningen.
Яндекс.Метрика