Hvordan vinne hjertet til mannen: praktiske råd
 Alle kvinner ønsker å elske og bli elsket. Og for å vinne hjertet av mannen, i kurset er absolutt alle midler. I mellomtiden er alt ikke så vanskelig som det ser ut ved første øyekast. Det viktigste - husk noen regler, og ikke glem å bruke dem i praksis.
 Utseende - ikke viktig?
 Selvfølgelig, folk kan lang og detaljer som ser elskling har spesiell betydning for ham. Men dette er faktisk ikke sant. Det viktigste du trenger i dette tilfellet - et perfekt utseende. Enten du er hjemme, gå til butikken eller til en fest - du skal se perfekt. Det, derimot, betyr ikke permanent full "slaget fargelegging." Makeup for kontoret, vandre rundt i byen eller shopping ekspedisjon bør være naturlig for partene, teater og restaurant kan du velge en lysere versjon. Men ser fortsatt må møte naturlig. Og, selvfølgelig, følger det grunnleggende omsorg. Ikke la deg gå bedervet i klær eller hår eller annen måte avsluttet.
 Ikke all skjønnheten naturen har gitt, men det generelle utseendet og grooming blomstringen helse kan fikse det. Spesielt for dette er mindre dyre kremer og kosmetikk som viljestyrke.
 Sjarmerende og attraktiv
 Selv den vakreste kvinne vil ikke engasjere seg hvis det ikke er "rosiner". Mange forveksler det med mystikk og uforutsigbarhet. Faktisk, ikke menn som alltid setter pris på slike kvaliteter. I ekstreme tilfeller, sette de opp med dem. Menn som dette er den samme velkjente "høydepunkt" - humor, sjarm, tilstedeværelse av uvanlig hobby eller talent. Derfor svare på spørsmålet om hvordan å vinne hjertet av mannen, kvinne psykologer anbefaler stadig jobbe med deg selv: perfekte manerer, åpne en ny evne (fordi i hver enkelt av oss har lagt et naturlig talent). Forresten, alt dette vil være nyttig ikke bare i forholdet, men i hans karriere.
 Denne viktige lytting
 Kvinner er av natur mer omgjengelig. Dessverre, ofte mer snakkesalig. Men de viktigste ferdigheter - evnen til å ikke bare høre, men lytt nøye til sin mann. Og ikke bare ham ikke å avbryte samtalen. Dette betyr genuin interesse for sine saker. Hvis du ønsker å vinne hjertet av mannen, og å lære tidlig å være hans venn. Selvfølgelig, ikke flytte en viss grense, som hun har blitt "kjæresten min".
 Forresten, gjelder lytting ikke bare til dine daglige aktualitets halvdeler. For bedre å forstå mannen, du bare genuint interessert i sine hobbyer og interesser. Det er ikke nødvendig å skille dem og svare på dem med glede - falskhet før eller senere flykte. Men, må du vise at du respekterer og beundring er ikke mot dem.
 Noen praktiske tips
 Selvfølgelig ville det være fint å finne ut at de valgte kvinnelige ideal. Tenk hva det tiltrekker. Men ikke følge dette idealet om fanatisme, et opphold fordi oppriktighet umiddelbart innlysende.
 Hedre dine utvalgte venner. La det være plass i sitt liv for dem, og hans favoritt hobby. Og du må være din egen plass hvor det er rom for dine venner og dine egne hobbyer. Hviler på henger ut, gjenopprette deg din energi og samtidig gi din valgte en å gå glipp av en mulighet. Følge disse enkle reglene, vil du finne at etter en stund er det bare ikke noe behov for å lese tips om hvordan du kan vinne hans hjerte.
Hvordan røre med en fyr?

 Gjerne i livet til hver jente var en tid, da en hyggelig fyr hun ikke vet hvordan de skal oppføre seg og hvordan de skal møte. Ofte hun begynner å miste eller skjule, til tross for sin drøm. Etter en stund, hvis det var ingen introduksjon, er hun i ferd med å irettesette hvorfor hun ikke hadde plukket opp mot og gikk ikke til møtet.
 Situasjonen er lettere hvis du likte noen på en datingside på internett eller i kontakt - for å etablere kontakt med fyren vil ikke gjøre store problemer. Så, for å hisse opp fyren må lære å oppføre seg i en bestemt situasjon. Det er mer vanskelig hvis du ikke er kjent med sin objekt for begjær. Vurdere alle alternativer.
 Hvordan røre med en fyr
 For å komme i gang, hvordan å møte ham? Definer for deg selv, du virkelig ønsker det eller ikke. Hvis så, ikke vær redd og ikke vær sjenert. Tydeligvis de rush til halsen er ikke nødvendig. Målet ditt er å få hans oppmerksomhet. Bringe situasjonen for å sikre at han først snakket til deg.
 I dette tilfellet bør du ser flott ut. Vurdere nøye din stil og antrekk som skal fremheve din figur. Du må være stilig og attraktiv. Ta en titt på figuren og fremheve sterke sider. Det kan være fine bryster, nydelig hår, vakre ben og mer.
 Men ikke overdriv, for å ikke se vulgær. For kort skjørt sikkert vende sin oppmerksomhet mot seg selv, men med jentene, kledd tydelig, menn har en tendens til å lære av hensyn til en annen. Men du er forskjellige mål?
 Ikke glem om makeup. Det skal være usynlige. Vakkert Lay hår, som må være godt preparerte. Det har lenge vært kjent at menn liker øynene. For å holde fyren ved siden av ham, må alltid vise at du er vakker og sexy.
 Var hele tiden i sikte likte fyren. Du kan bruke denne teknikken: Direkte dine vakre øyne i hans retning, men ikke å se det, men et eller annet sted i nærheten. Føler din mening, du ser på fyren. Du trenger bare et søtt smil og riktige hender hår. Disse bevegelsene regnes menn som flørting. I tillegg kan din mening lage litt overrasket. Porobuem speilet.
 Så det kommer an på omstendighetene. Beskjedne jenta kan være begrenset til, å tro på skjebnen eller at fyren snakke først.
 Modig jente kan gjenta denne teknikken et par ganger og da, som om ikke i stand til å bære, spør: «Hvorfor ser du på meg så? Med håret mitt noe galt? (Sminke, klær, etc.) "eller" som tiltrakk seg oppmerksomheten, "etc.
 Under en samtale med en fyr oppfører seg ordentlig og tilstrekkelig er søt og grasiøs. Ikke vær frekk eller bagatelliserer stolthet fyr.
 Vis at du ligger ham ber, men ikke lett bytte. Siden alle gutta i dusjen jegere ikke gå glipp av anledningen til å oppleve sjarmen til "jakt" for deg selv. Godta sine gaver, blomster, kort. Avslører en romanse.
 Kjent med en fyr, ikke hengi seg til det lenger. Ikke sjelden gutta får alt de trengte for å miste interessen og slippe ut jenter. Før du går til sengs, sørg for påliteligheten av relasjoner. Gi ham tid til å forstå hverandre som du veien.
 Hvis en fyr får deg fra avvisning av intim forbindelse og kaster deg i noen dager under påskudd av at du helt annet - ingen tårer lei. Dette er ikke en mann, at mannen vil aldri forlate jenta med det faktum at hun ikke er klar for sex, med mindre det vil vare i mange år.
 Hvis du ønsker å hisse opp en fyr, ikke sitte hjemme å lese en bok i påvente av sine dommer. Gå til disco eller fest vandre nedover gaten. Gi fyren muligheten til å se på deg!  
Hvordan tiltrekke seg oppmerksomheten til en fyrJeg liker en fyr. Hvordan å få hans oppmerksomhet som å gjøre fyren trakk oppmerksomhet til meg. Nyttige tips for jenter.
Fe prinsesse kunne forvente hans utvalgte hundre år. Du kan også vente lenge på en prins på en hvit hest, dessverre sitter i vinduskarmen. Hvis historien er ikke din favoritt sjanger, prøv å være mer aktiv.
Hvordan kan vi interessere unge mannen at han ba deg ut på en date?
Spør en venn eller venninne for bli kjent med det. Den enkleste, men noen ganger den vanskeligste veien samtidig. Du vet aldri hvordan de skal reagere på dette tilby dine venner. Med en slik forespørsel, kan du referere bare til nære venner. Ofte introdusere noe innføre, men du har ikke tid til å selv nå første date, som du fløy som interessante rykter om din innsats som hundre beklager, dine venner er usannsynlig å være så følsom at du presentert for hverandre, bare la alene . Mest sannsynlig vil det første ordet (som er alltid den vanskeligste) utlegge i nærvær av den interesserte allmennheten.
Kom og si: "Hei, jeg er Mary (Sasha, Dasha)", en ung mann fra en annen klasse eller annen skole for å snakke etter å binde hilsen kan spørre: "Du har vært laboratorium fysikk? Mange problemer der? "Eller" Hvordan fizruka dag i humør? Cross make løp? "Eller:" Du er på skolen du studere realfag? Hvordan er du en lærer? Sterk eller så som så? Vår nye matematichka forklarer ingenting, men ha det gøy med det. "
❢ ikke glemme at vennskap begynner med et smil. Guttene er de samme menneskene. De er redd for å virke latterlig, dum, svak.
Kanskje du vil være lettere å starte en samtale hvis du mister denne scenen i tankene, produmavshy forskjellige versjoner samtale.
Z'yavysya til rett tid på rett sted. Se på hans timeplan, finne ut hva det er opptatt, i tillegg til skolen, kan du melde deg på den samme delen av en klubb. Og så, litt å vite det, kan du prøve å gi en ting han definitivt sette pris på det veldig mye og som vil glede. Dette kan være en CD med musikk plate av et dataspill, en plakat.
Bind opp korrespondanse med ham over Internett, støtter kommunikasjon gjennom "ICQ" eller SMS. Bare ikke gå til ham lange meldinger og ikke gjør det for ofte. På denne måten er det en betydelig fordel - du trenger ikke se kilden, gjør han ikke se deg. Få en vegring mot å tilby diskret dra et sted sammen - ingen ser ansiktet spylt og triste øyne, kan du alltid gjøre det til en spøk.
Bane vei gjennom magen. Arrangere i hans parti (med foreldrenes tillatelse), invitere et lite selskap, og det inkludert alle godbiter, fôr, og det spesielt. Allerede kan ha en god tilknytning til deg.
Tenk enn det kunne hjelpe deg og ba om hjelp. For eksempel er det en datamaskin geni. Si, jeg hørte om hans kjennskap til moderne PCer, be ham om å bidra til å sette opp en bestemt funksjon. Avtalte hjelp - utmerkelser sin kompliment, forble han likegyldig til dette - og hvorfor gjør du så ufølsom, hjerteløs kavring.
Utilsiktede brudd på vann på den, og fortsatt være litt kolliderer med ham på en sykkel eller rulle. Vybachsya, og være ren. Her, som i forrige versjon, er det interessant å observere "fyren i drømmene dine." Hva lærte ikke du ny ikke bare om ham, men om seg selv! men ikke glem om en følelse av proporsjon til din valgte man ikke trenger legehjelp.
Prøv å være merkbar, som skolen parter (bursdager gjensidig venn) med svimlende danser i kostyme, gjør en sang som ikke vil la noen likegyldig. Mestret noen akkorder på gitar og vыzovys følge din skole sanger. Skriv til lokalpressen poesi eller prosa.
Ta på levende agn. Slå en lys notat, som slående utseende og ukonvensjonelle kostymer. Prøv å endre sin frisyre, hennes stil av kjolen. Det viktigste - ikke overdriv og ikke glem om indre skjønnhet.
❢ Tren deg, ikke glem at unge folk setter pris på jenter ømhet, omgjengelighet og selvtillit.
Viser ikke at du er interessert i det mye. Enkel flørte med andre kan trekke sin oppmerksomhet mot din person, ikke overdriv, og da han bestemmer seg for at du har med noen "utenomjordisk følelsen av at han ikke kan ødelegge.
Hvis du likte fyren anstendig, den første Kom og begynne å flørte med ham. For å øke interessen kan være i hans nærvær pokoketuvaty med en annen fyr, men bare litt, og deretter umiddelbart vende sin oppmerksomhet til sin utvalgte.
Fordi familien. Slå sine yngre brødre og søstre over. Mate deres favoritt barndommen godteri i bytte for strategisk viktig informasjon om objektet. La dem bli din trofaste "Cupid" og en del "shtyrlytsamy."
Finn ut om han ikke går til leiren eller leiren, og be foreldrene om å sende deg der også. På bakgrunn av naturen uten klassekamerater, vil han være mer omgjengelig. Så i tilfelle av svikt kan du møte det noen andre.
Hvis du er veldig kjent (f.eks studere i samme klasse) og gratulere ham på hans fødselsdag, nyttår, februar 23, kanskje han vil bli overrasket, men i en lys dag viser negative følelser vil ikke. Vises? Han vil fortsatt trenger?
Det viktigste rådet: Trene dem. Hva er din selvfølelse? Hva vi elsker seg selv? Det er uheldig hvis du ikke tror dette er viktig. Hvis du ikke verdsetter seg selv, hvordan kan du elske andre? Prøv å gjøre ditt indre liv rikere. Ikke kast enda en stor kjærlighet for alle ting og alle hennes venner ikke bringe et offer.
❧ fyr min venn, hvordan ville spøkefullt fortalte henne at hun zatovsta. Min venn var så redd for å miste sin plassering umiddelbart satt på en diett. Etter et par dager på skolen falt hun inn i en besvimelse sulten og blir innlagt på sykehus. Mens hun lå der, hennes kjæreste funnet seg en annen jente, og forresten, det var mye bedre.  
Яндекс.Метрика