Hvordan vinne menneske fisk?
 Visste du liker folk, men du skjønner at gripe hans hjerte er ikke så enkelt? I dette tilfellet, kan du hjelpe astrologi. Stjernene på tidspunktet for fødselen er veldig alvorlig innvirkning på menneskets natur. Finn ut de delene du trenger for å bli kjent med helten i drømmene dine kan være ganske nær enkelt og raskt: det viktigste - å vite datoen for hans fødsel. Huske kjennetegn ved tegn på dyrekretsen, tar hensyn til alle nyanser, styrker og svakheter, vil du være i stand til å erobre den mannlige fisk. Ikke glemmer noe, ta hensyn til alle detaljer, være sosial og intelligent, tilnærming til problemet kreativt. Din fremtidige lykke er verdt!
Lære mest nyttig informasjon om menn fisker, kompetent Etter å ha bygget ditt forhold, er du sikker på å lykkes. Lag din image som en skulptør, se din oppførsel, ikke otklanyaytes fra en gitt retning i alle fall. Når du vil vinne hjertet hennes elskede ektemann av fisk, vil du fortsette å gjentatte ganger nevner verdifull informasjon foreslått av stjernene. Visste du zminitsya litt, bli den ideelle "halv" for valgt.
 Å få en mannlig Fiskene: jakt etter ledetråder til hjerte og lytte til tips elskede stjerner. Funksjoner karakter fisk
Så du har funnet ditt valg - fisk på dyrekretsen. For å begynne, er det viktig å bli kjent med de viktigste funksjonene. Fisk - et tegn på Neptune, er planeten påvirket av at personen gir motstridende, kontrasterende egenskaper. Fiskene ofte oppleve depresjon, lider av selv-tvil, bekymring, og ofte i en tilstand av permanent stress. Jupiter gir dem visdom, evnen til å leve livet lykkelig og i harmoni med seg selv og verden. Man-Fish i stand til å være veldig bra, ofre seg. Men mangel på integritet av naturen skader ofte representanter skilt hindrer dem å finne en middelvei og ambisjoner i livet og slutte å bekymre deg.
Vurdere disse funksjonene hannfisk, behandle det mer nøye, oppføre tynnere og veie nøye hvert skritt du tar. Fornærme fisk veldig lett, og bringer med seg fred i sinnet, men da er det vanskelig å sette alt på sin plass.
Ved første øyekast kan fisken virke altfor reservert og likegyldig, deres ytre kategorien gir vanligvis inntrykk av fullstendig likegyldighet til noe annet. Men i virkeligheten er det ikke så enkelt hannfisk på ingen hast med å dele sine følelser, de gjør ikke alltid demonstrere foretrekker å oppleve alle bakgrunnen for å skjule andres følelser. Husk at fisk er usannsynlig å vise deg hans bilde umiddelbart svare på ord eller handlinger såret zadevshye det. Forsøke å forutsi hans reaksjoner og unngå situasjoner der menn Fishes inntrykk av dere er negative.
En typisk representant for skiltet ikke bryr seg om seg selv, knapt betaler oppmerksomhet til hverdagen, din egen ernæring og helse. Menn fisk kontra sterke beroligende midler, er det spesielt viktig å nøye overvåke menyen. Det er uønsket å bruke alkohol. Ta funksjonene til elskerinne, selv om du ikke har knyttet tettere relasjoner. Ditt valg vil sette pris på din oppmerksomhet, omsorg, takknemlighet høre råd. Hvis du finner ønsket syklus, vil folk begynne å fiske følge dine anbefalinger, og han er overbevist om at de har rett, vil føle deg mye bedre.
Du sannsynligvis vil sette pris på mangel på fisk grådighet, griskhet, begjær for berikelse. Denne personen kan være sjenerøse og vil ikke telle hver krone, lang meditere og spørre om prisen, velge en gave til en kvinne. Du, for sin del, må demonstrere praktisk, ønsker ikke å kaste bort penger unødvendig mann. Din favoritt vil bli gledelig overrasket en annen manifestasjon av omsorg fra din side, fornuftig tilnærming. I sitt hjerte ønsker han å finne en ledsager, en tendens til å bli funnet i noen av funksjonene i kvinnen likte at han kan være den perfekte vertinne.
 Flytte til mål. Bygge et forhold med en mann-fisk: hva du skal gjøre, og hvorfor bør avstå
I den innledende fasen av forholdet til en mann, dere Fiskene Sett den viktigste fundament. Du bør umiddelbart ta hensyn til alle nyanser, for å unngå feil. Fisk sårbare, skjøre, raskt rekruttert fordommer. Hvis du ohorchyte noe representant for dette skiltet, viser nok mental mykhet, så vil det være svært vanskelig å overbevise den til dine preferanser.
La oss starte med rektor. Hva kan gjøres for å erobre mannlige Fiskene:
prøver ikke å spørre ham direkte spørsmål, han liker ikke å avsløre seg selv og svare klart;
ikke spør om hans personlige liv, ikke avklare sine fordeler: hva han vil, han sier til seg selv, setter pris på mannen sin integritet og liker ikke inntrengere;
aldri kritisere en mann en fisk, vil dine ord ikke til nytte, men vil bygge den;
ikke få ham til å snakke, hvis han tidde;
ikke båret bort av suksessen til andre, ikke sette fisk i ett eksempel.
Husk at din utholdenhet vil slå tilbake. Man-Fish og så ikke trygg på sine evner, er det vanskelig å forstå begrensningene av sine evner. Ikke prøv å vise ham feil - det er bedre å tilby en lovende måte der det vil lykkes. Snakker ikke om ulemper og fordeler av ikke over tapte muligheter, men utsiktene. Åpen til menneske Pisces nye horisonter: han er interessert i det ukjente strømmer, setter pris på din forståelse og omsorg.
Gjør følgende for å vinne mannen-fisk:
Vær forsiktig og alltid taktfull;
Showcase høflighet, vennlighet, respekt;
Være omsorg og oppmerksomhet, men gjør det forsiktig, forsiktig;
Være spennende og oppfinnsom, men la mannen en mulighet til å finne den riktige løsningen;
ta initiativ i sine hender, når man skal sende ditt forhold tilbake på sporet, husk at folk fisken foretrekker ikke å forelske seg og skyr vise dine følelser først;
ofte oppmuntre, prise ham;
la den hvile, prøver å skape for ham en rolig og beroligende atmosfære;
avsløre en mann en fisk sitt potensial, tilby nye måter, prosjekter, men fokuserer på den ideen - din la det ser ut som om du har kommet til beslutninger sammen;
Lære å lytte til ham, for å stupe inn i sine tanker og følelser, ta deg tid til å løse sin indre verden, hemmelige planer og ambisjoner, den eneste måten du vil kunne bli hans beste kamerat og rådgiver, en sann venn;
alltid nøye overvåke den følelsesmessige tilstand av hannfisk razveyvayte hans angst, blir for ham en kilde til positive inntrykk.
Strekes nok seksuell omgang bør ikke være. For de fleste menn dette skiltet intimitet ikke opptar en ledende posisjon som en kvinne, også midt i denne siden av livet, kan de varsle. Fysisk nærhet spiller dem godt definert rolle: de setter pris på sensualitet, ømhet kvinner, men i første omgang for deres følelsesmessige bånd.
Dykker ned i tilstanden til en mann en fisk, skille det tydelig glede når han ønsker å fremstå trygg, omgjengelig og galant, av ekte glede, en følelse av harmoni. Denne mannen du må løse. Han ofte bor i en delusional verden, ofte drømmer, og din oppgave - å bli hans muse og realisere drømmer.
Bli ideell for din utvalgte, da spørsmålet om hvordan du kan vinne den mannlige fisk vil raskt og løses. Din favoritt drømmer om en mild, forståelse, pasient og feminin ledsager, som kombinerer skjørhet og karakterstyrke. Du må være i stand til å støtte en mann en fisk i riktig øyeblikk i tiden nøye med på hans svakheter, gi ham positiv energi og skape tillit. Da han ikke ønsker å del med deg og din forening vil være harmonisk.  
Hvordan du kan vinne en Scorpio mannlig?
 Målrettet og viljesterk mann Scorpio har ekstraordinære appell. Du har blitt et offer for sin overraskende sjarm, fast bestemt på å erobre den mannlige Scorpio? Du må ringe etter hjelp all selvkontroll og å forstå nyansene av hans karakter. Det er med Skorpionen bør være dobbelt forsiktig. Det kan alvorlig skade, gjør romanen bare for moro, men gjøre ham et frieri er ikke lett. Lære "fienden" og gradvis utvide dine militære aksjoner av hans fangst.
 Mann Skorpionen: Hvem er han?
Deep Penetrating blikk, uvanlig hypnose, tillit og authoritativeness og du blir bitt av en skorpion. Så, for å komme til sitt nettverk veldig enkelt, men å flykte - en oppgave for ekstraordinær kvinne. Selvfølgelig, det beste - snarer sving mannlig Scorpio i reelle klemmer og elsker å slåss. Før erobringen av Scorpio gjøre alle reglene, må du forstå å forstå funksjonene i hennes karakter.
 1.  Selvforsynt. Mann Scorpio - en ekte "tingen i seg selv". Han tviler aldri kvaliteter eller beslutninger. Han ønsket ikke å lytte til noen evaluering eller råd. Takke denne mannen gjøre det komplimenter oppfordrer deg til ikke å. Scorpion likegyldig mening om ham andre mennesker. Det er ganske sikkert at han vet alt om meg. Selvfølgelig kan det være irriterende kritikk, kommentar, men seriøst han ikke aksepterte.
   Viljesterk realist. Mann Scorpio holder alltid sine kurs, raskt beveger seg mot målet, avvise kurset er nesten umulig. Hvis han ser hindringer, barrierer, være sikker på å finne en måte å overvinne dem. Denne mannen vil ikke søke tilflukt i den illusorisk verden, nederlag skuffet ikke og hasnot ikke deprimert. Han bare satt foran en ny oppgave, bør du vurdere en annen taktikk og strategi blir bedre. Problemer er ikke redd for Scorpion, og tvunget til å handle mer aktivt og tøffere.
   Føler under masken. Skorpionen vil ikke vise deg sine følelser, selv om du kaller ham interesse. Han vil ta en beslutning: å starte en roman, er ikke nødvendig. Du vil ikke være i stand til umiddelbart å løse sine sanne intensjoner, lære om sine følelser.
   Lidenskapelig. Utenfor Scorpio mann synes likegyldig til kvinner balansert. Ved første øyekast ga han inntrykk av en mann for hvem et intimt forhold er på sisteplass. Faktisk, under dekke av Scorpio virkelig alvorlige lidenskaper koke. Det kan beundre en kvinne umiddelbart fast ved sin beliggenhet, sitt temperament imponere.
   Variabel kjærlighet. Man-Scorpion lidenskap nødvendig: det bruker denne kraften, noe som gjør kjærlighet erfaringer materialer for sublimering i arbeid og kreativitet. Men hans følelser falmer for fort. Dessverre kan du ikke gjøre det ser ut som det ser ut til at følges Scorpio - en annen kvinne. Det er i stand til å flørte, endre partnere. Hans lidenskapelige anerkjennelse og handlinger viser ikke alvorlige hensikter.
   Ønsket folk, men svært leselig. Mange kvinner ønsker å være i nærheten av Scorpion, til tross for sin hardhet, evnen til skade. Under sin kamp, ​​vel det når sine mål og erobringer toppen, og damene elsker vinnere. Det er bare å bli kona til Skorpionen er ekstremt vanskelig. Det vil være en lang og klokt velge en brud, grundig analysere sin natur, for å veie alle fordeler og ulemper.
   Alltid gratis. Din favoritt Gift Scorpio? Ikke fortvil! Ja, kan denne mannen lett forlate og opprette en ny union. Men dette betyr bare én ting: å bli hans utvalgte, lovlig kone, må du nøye opprettholde sin posisjon
   Uredd. Man-Scorpion nesten umulig å skremme. Dette fighter er klar til å overvinne noen problemer, han aldri klager og ikke unndra ansvar. Problemene stoppet ikke - bare stimulere til videre utvikling. Han trenger å vinne alt.
  Min mann bare Scorpio aldri bli lei og klar til å støtte i en vanskelig tid. En streng og noen ganger brutal, kan det være mild og omsorgsfull. Det er viktig å ta sin retning, i samsvar med sine undersøkelser.
   Hva kvinne kan være en følgesvenn Scorpion?
  Hvordan du kan vinne en Scorpio mannlig at kvinner er tiltrukket av ham? La oss undersøke hans preferanser.
  1.  Merket og uvanlig. Tiltrekke Scorpio kvinne skiller seg ut fra mengden. Han trenger originalitet, uforutsigbarhet. Ta vare på deg selv, understreke din individualitet.
   The Stranger. Varighet av mystikk også gi deg øynene spesiell verdi og appell. Ta deg tid til å dele med ham alle hans hemmeligheter og følelser, la det bak kulissene, være en fremmed. Scorpion interessant åpner du gradvis se at du stoler på ham mer.
   Sensuell, men ikke lett tilgjengelig. Skorpionen mannlige hovedrollen er viktig, det er ikke som aggressive vakre kvinner. Dermed er det tiltrekker allurements. Det er viktig å vise tilbakeholdenhet, beskjedenhet, men vise potensielle skjult temperament.
   Smart og god rådgiver, en interessant følgesvenn. Mann Scorpio setter veldig smarte kvinner. Han ønsker å se ved siden av en klok og intelligent følgesvenn som vil kunne gi verdifulle råd til rett tid for å foreslå en god løsning. Samtidig må det være fleksibel i alle fall ikke insistere på hans mening, og ikke prøve å kontrollere Scorpion. Hun trengte ham bare som assistenter, pålitelig og intelligent kjæreste.
   Sann og uavhengig. En kvinne som klarer å kunne kombinere stolthet, uavhengighet og autonomi troskap selv Scorpion, være sikker på å vinne hans hjerte. Med sin mann, er Skorpionen diskutabelt, men gi reelle argumenter og oppføre seg sømmelig. Han vil sette pris på deg rive med fornuft og erkjenner din rett, hvis dette er sant. Men han trenger ett hundre prosent lojalitet. Skorpionen er veldig sjalu, gi ham grunner til å mistenke forræderi ikke kan.
    Hva du trenger å gjøre for å vinne menneske skorpion?
   Scorpio - en sann maverick. Bygge et forhold med fordoblet forsiktighet og gjør deg klar for sin aggresjon. Han er lidenskapelig, uforutsigbar, noen ganger grusom. Er du klar til krig med ham, for å komme til enighet med anvendt sår og fortsette kampen? Så - gå videre! Deretter kan du nyte et liv i trofast og pålitelig person som har en utrolig viljestyrke og mot.
   1.  Bli en ekstraordinær og minneverdig. Selv Skorpionen umulig å glemme. Han gjør umiddelbart et uutslettelig inntrykk eller skremmende overdreven lidenskap, uvanlig oppførsel, eller tiltrekker til seg selv. Være den samme. Det tiltrekker seg ikke-standard, hypnose, evnen til å forlate et levende inntrykk etter et par minutter. Hans utvalgte å være eksepsjonell.
    Glem om hykleri, kvinners spill. Scorpion krever oppriktig og ærlig kvinne som ikke vil jukse, bedra, intriger.
    Ikke offentliggjort umiddelbart, lagre gåte. Åpne en mannlig Scorpio sjel er ikke nødvendig. Ta deg tid til å fortelle alt om seg selv, bekjenner sine følelser. Med deg bør det holde forskeren, å føle at du vet og han gradvis unravels.
    Hold fatningen i alle situasjoner. Bitterhet, tårer og beskyldninger umiddelbart utlede Scorpion selv. Han er overbevist i sin egen eksepsjonalisme, mener oppriktig at han er forpliktet til å tilgi. Skorpionen er ikke bare overraske deg merkelig oppførsel, uhøflige bemerkninger, eventuelt i nærvær av andre. Han sa på festen deg i morgen ser dårlige eller merkelige mirakler demonstrere tull? Dempe følelser, kan du bare råd til et smil. Selvsagt, mener han oppriktig. Zmyritsya.
    Leve sine gjøremål, hobbyer. Favoritt følges må støtte Scorpio i alle ærlig fordype deg i hans omsorg og sysselsetting. Utmerket hvis du klarer å være en nyttig partner.
    Være en ekte kvinne. Identifisere mykhet, la ta vare på seg selv. Alltid gjenkjenne lederskap Scorpion, selv om den vant en annen stor innsats du har gjort. Fordi du trenger det, ikke sant? Føl harmoni av tiden du sterk og smart, fullt adlyde denne fighter og en født vinner.
    Komplett med Scorpio måten nederlag og seire i tilfelle hans fristelser. Tildelingen er vakker: mann Skorpionen er lojal kone er en omsorgsfull far, han fantastisk elsker. Du trenger ikke å trøste ham, ros, fjern fra depresjon. Med det vil du være beskyttet fra alle problemer.  
Яндекс.Метрика