Hvordan være lykkelig eller fem trinn til lykke

 Hvor mange ganger i løpet av det nye året du ga et løfte om å starte fra scratch? Men inntil nå, ikke observere Hva om du prøver en gang til, følge anbefalingene fra psykologer?
 TRINN 1. Kast EGEN
 Nytt liv begynner ikke når den gamle er fornøyd. Når det var tenkt å starte fra bunnen av, noe som betyr at oppsto i sjelen av misnøye nådd et kritisk punkt og krever løslatelse. Ikke overse ønske om å forandre ditt liv og peker på en fornuftig retning. Fremfor alt, ikke vær redd for å skille seg av med det siste og er ikke redd for forandring - til slutt, alt du taper, har du fortsatt ikke attraktivt.
 TRINN 2 sint på den gamle
 Slik starter du spesifisere hva du er misfornøyd. Skrive det på et stykke papir. Og alle klager begynner å liv med ordene "jeg" eller "meg" som å skylde på andre - bare forgjeves å riste luften.
 For eksempel: "Jeg er ikke stout og vlazhu ett skjørt", "Jeg er misfornøyd med lønnen sin," "Jeg røyker for mye," "Jeg hadde en prat med mine venner", "Jeg brukte alt" og t N..
 Nå som disse problemene, løse dem vil bli enklere.
 TRINN 3: Bestem målene
 Foran hvert element, skrive nøyaktig hvordan du kan rette på situasjonen. For eksempel:
 "Jeg er misfornøyd med lønnen hans" - be om en økning eller gå for oppfriskning.
 "Jeg var veldig traust" - begynne å gjøre øvelsen eller jogge om morgenen. "Jeg brukte alt" - les psykologiske artikler om "Hvordan lære å si" nei ".
 TRINN 4. Ikke gå for langt
 Nå at målene satt, starter implementere dem. Bare ikke overdriv det, ellers vil du snart komme tilbake til den gamle koselige fortid der du ikke kan anstrenge seg, og drive.
 For eksempel:
 Hvis du bestemmer deg for å kjøre i morgen, starter med en 10-minutters joggetur rundt huset. Half-timers maraton bare vymorduye deg, og i morgen du neppe ønsker å få ut av en varm seng.
 Hvis du bestemmer deg for å tjene mer penger, ikke bare sikter til administrerende direktører. Det er bedre å sette et reelt problem som passer dine evner og ferdighetsnivåer.
 TRINN 5. flukt fra det hindrer
 Hvis du føler at i det nye livet vil du røre noen folk tror, ​​eller er du verne dem, for å la dem trekke seg tilbake? Selvfølgelig, hvis din familie, stoppe kommunikasjonen ikke vil fungere. Men hvis verken du eller de vil på ingen måte forpliktet til, uten anger eller rive disse kontaktene - er du mer enn ubrukelig.
? Grunn - i ME
 Eventuelle psykiske situasjon, inkludert konflikt, kan representeres som en formel: A + B = C, hvor A - er du - den ene med hvem du er i kontakt, C - et resultat av interaksjon. Som vi ser, er resultatet - en sum. Hvis vi ønsker å endre beløpet må vi endre ett eller to semestre. Dette er i form av matematikk. Men psykologer sier at variabelen er bare ett - er A, det vil si du. Endring, at din partner eller motstander er nesten umulig, ikke engang prøve. Hva er igjen? Riktig, endre deg selv!  
 etc. vanligvis utrolig hyggelig, veldig sjarm! Og så omsorgsfull! Og han bare ideelle mannen. Og du fascinert og forelsket. Bare noe du plaget av vage tvil. Noe er galt her. Ja, kjære. Det ubehagelige nyheter - din kjære tilhører en av de farligste typene, det skjørtejeger.
Hvordan gjenkjenne en skjørtejeger?


 Uansett hvor utviklet seg senere gifte seg, de håpløse. Men historien vil fortsatt koste deg nerver, tårer og muligens selvtillit. Jo før du innser hvem som er nær deg, jo bedre. Men hvordan å gjenkjenne en skjørtejeger? Hvordan å bringe ut i denne ulv i fåreklær?
 Du bør tenke på hvis
 1. All din avtale - separert. Nei, selvfølgelig romantisk middag - Det er greit, men hvis du aldri gå "ut" sammen, mest sannsynlig betyr det at han er rett og slett redd for å møte med en annen kvinne. For å teste denne hypotesen, be dem om å spise på noen populær restaurant, og se reaksjonen.
 2. Til dere han møtt med noe påtrengende ysterychkamy, minst, sa han. Og blant disse tidligere ingen lumske skurk, knuste hjertet hans. Sjansene er, du vil også legge til listen over ubalanserte mennesker - bare for denne mannen seriøst forhold - en byrde, men ethvert forsøk på å lage dem - overgrep.
 3. Han kaller flere ganger om dagen, så plutselig forsvinner og tar ikke opp. Faktisk han er ansvarlig og interessant arbeid, som du vet lite. Trist men sant: 99 av 100 at årsaken til hans fravær - andre kvinner.
 4. Du trenger ikke ha på sine sider i sosiale nettverk. Ingen felles bilde, ingen "består i et forhold." Hvis kjæresten din ikke nevner om du Du er fortsatt overbevist om at det er kjæresten din?
 5. En indikator for hvordan han behandler du egentlig er hans venner. Hvis noen av dem du ennå ikke er kjent, eller de oppfører seg likegyldig: ikke prøv å finne din hobbyer, jobb, utdanning - er et dårlig tegn. De vet at du er i livet hans er midlertidig.
 Se i sin MCH en ting på denne listen, panikk helt ubrukelig. Men hvis alt eller nesten alt - fra det bør tenke nøye om du trenger et slikt forhold. Bildet av Don Juan romantiske bare i litteraturen. I livet føler til denne karakteren gjorde ikke godt for deg.  
Hvordan glemme
 Avskjed med en kjær - det er alltid et sjokk. Alle rundt ham minnes. Likevel - nylig du var alltid neste timene og dagene av livet var sammen, og plutselig - alt er ødelagt. Du var bare minner og gigabytes med delte bilder. Og hvis dette er virkelig slutten av forholdet, deretter smøre mascara kinnene, tror du bare en ting: hvordan å glemme?
 Vite mer effektive måter garantert å slutte å tenke på det og starte livet med en blank side i en slik situasjon du ikke pomesheaet.

 Metode 1. I Feng Shui


 Hensynsløst "avsløre" huset alle relatert til ex-kjæresten ting. Klart harddisken fra den romantiske bildet. Ark, liten gave, valentine og tørket blomst fra din første date - alt sendt til søppeltømming. Samtidig sender tilbake gamle aviser, pozatorishnyu sko som er usannsynlig å være nyttig, fragmenter av en mobiltelefon, generelt, all den unødvendige useriøs. Gi en ideell orden i huset. Her og psykologer, og Feng Shui guru enstemmig. Deprimert i rent renset leiligheten er mye vanskeligere. Bli kvitt hans gaver, husk at det er ett unntak: de donerte kattunge, selvfølgelig, må vi forlate.

 Metode 2: Brann med Brann


 Du kan starte dating med en annen fyr. Det er lite sannsynlig at det vil skje noe alvorlig, men minst du unnslippe. Uansett, ikke gi opp kampanjen i en film eller en tur i parken.

 Metode 3: Arbeiderpartiet og gjerning


 Du ubesatt mye tid, fordi du nå steds steke biffer ham med blod eller strykes skjorte. Bruk den til å hoppe inn i en karriere! Svært ofte brudd på personlige relasjoner begynner veien til suksess.

 Metode 4 New Image


 Endre noe radikalt deres utseende, hår stil, hårfarge, klesstil. Tillat deg selv å være forpliktet ny person. Oppdateringen, vil du definitivt ha nytte.

 5. Måten mye moro


 Massasje, badstue, spa, uimotståelig shopping - er det på tide å la det hele selv! Gi deg selv gaver. Hvis du kan - gå til sjøen, og hvis ikke - vyberitsya med venner på leiren eller på en konsert av den berømte humorist.

 Metode 6 O sport!


 Intens fysisk aktivitet bedrer humøret og bidrar til å få selv med den dypeste emosjonelle pit. Så velg en passende gruppe i fitness klubber og mer! Vi anbefaler hjertelig stripe dans: Ikke bare vil den nødvendige fysiske aktivitet, men vil føle deg som sex. Forresten, vil en bivirkning av denne metoden glemme ham strammet figur som er enda nyttig.

 Metode 7 Fluffy glede


 Hvis din tidligere MCH fortsatt ikke ga deg en kattunge, gjør det selv. Eller vedta en valp. Eller noen annen mat. Søte fluffy kjæledyr du må vende oss bort fra det triste tanker.
 Hvis du fortsatt ikke er sikker på hva du glemme det - det er akkurat hva du vil, og tror at forholdet kan fortsatt bli gjenopprettet, kanskje du trenger råd av en annen type: hvordan å få det tilbake.
 Hva ville du ikke bestemt deg, eller glemmer å slå, utføre eller benådning, la det være akkurat det du ønsker. Og for å forstå dette, må du lytte til ham.  
 Du virvelvind romantikk at alt går bra, du er i kjærlighet og virker fornøyd. Bare en tanke som bare skli i din tenkning som ødelegger hele bildet om han elsker meg? Er det bare fange? Eller kanskje til og med beregning? Ja, dette skjer. Tvil av denne typen er sikkert ubehagelig, men merkelig. Menn viser følelsen veldig annerledes enn vi gjør, og å forstå dem er ikke lett. Men du kan prøve. Så, hvordan å forstå - fyren elsker deg eller ikke.
Hvordan vet du at han liker eller ikke?


 Så tydelige tegn på at mannen din virkelig føles du føler.
 •  Det første som gir ham hodet - en spesiell glimt i øynene hans når han ser deg. Det forbedrer humøret når du er rundt, trygt og klar til å møte motgang, bare at denne gangen du så på den. Hvis med noen som kjente ham i det siste, før du sier det har endret seg - du kan sove, er kommet for å bli.

 •  Det er få ytre tegn, som kan være mer eller mindre sannsynlighet for å dømme hans følelser. Han betaler oppmerksomhet til deres utseende og garderobe (klassisk musikk - nesten uten å fjerne genseren er at du roste).

 •  Et godt tegn hvis du er hans slektninger, godt mottatt i huset hans. Menn behandler din personlige plass mye mer oppriktig enn vi. Men hvis han har alvorlige intensjoner, han rolig behandle din tannbørste på badet på speilet eller glemt kamskjell.

 •  Hvis han husker fødselsdatoen din og forberede gaver - det er et godt tegn. Han kaller flere ganger om dagen - flott. Men hvis han beskriver således i detalj i går kveld hvordan og hvor holdt - for å bekymre seg for.

 •  Legg et pluss i "forelsket! "Hvis han prøver å mate deg. Psykologer sier at mat og kjærlighet er nært forbundet med hverandre. Så hans bekymring om det faktum at du var fornøyd og glad - hans vitnesbyrd til ditt engasjement. Vel, hint som ville være fint å gå på en diett - tvert imot.

 •  For mannen i kjærlighet du er vakker selv i morgen, selv uten sminke, og tilstedeværelsen av ekstra pounds du han ikke kjenner. Bare ikke misbruke det, tross alt, kosmetikk, fitness og kjole - det er ikke for ham, men for seg selv.

 •  Hvis han rådfører deg om deres forretningsplaner, Oppussing eller andre like viktige ting - alt på alvor.

 •  Et annet tegn på hans følelser - han prøver å kontrollere deg, er det viktig hvor du er og hva du skal gjøre. Med sikkerhet vil - han fornærmet argumenterer, gir lufte følelser. Det er lite sannsynlig at du vil like det, men denne oppførselen betyr at du bryr deg om ham. (Men det kan bare være provoserende i naturen - denne muligheten kan ikke utelukkes).

 •  Likevel den beste hjelp til å forstå en fyr liker deg eller ikke, hans handlinger, drapert over skuld jakke, vыhulyvanyy førerhunder, spikret hylle eller harde stoffer utvunnet for bestemor. Hvis svar på en forespørsel om å hjelpe deg å høre unnskyldninger eller en masse nyttige tips - kanskje dette er ikke helten din.

 •  Vet hvordan det er relatert til deg faktisk - er viktig. Men ikke gå over i sin forskning. Tross alt, selv de mest delikate dreper mistro følelser.  
  Яндекс.Метрика