Hvordan å være sjarmerende

 Råd for kvinner som ønsker å alltid være stilig, vakker og attraktiv og lykkelig.

 1. Hvordan behandle ansikt


 Til å begynne, definere hudtype.
 Normal ingen problemer leverer sin eier. På en slik hud sjelden mangler, og dermed gjøre det ingenting. Skyll med kaldt vann, unngå harde såper og håndklær.
 Tørr hud. Sløv, blek, med tidlige rynker, skjellete, irritert lett.
? Hovedtyngden av denne hudpleie - fuktighetsgivende.
 Fukte kan mildne krem ​​eller urte tonics, for eksempel olivenolje. Tørr hud tolererer ikke plutselige temperaturendringer, is, varme omslag, dampbad, for sterk brunfarge. For vasking er ikke nødvendig å bruke såpe og kremer som inneholder alkohol.
 Fet hud med store porer, særlig på nesen.
 Talgkanalene er ofte blokkert på grunn av den svarte i dannelsen av akne. Huden blir ru og ofte skinnende.
? Hovedtyngden av omsorg for fet hud - rensing.
 Å rengjøre nok vann og såpe, og såpe bør ikke være for etsende og vanntett. Du kan også bruke en toner eller fuktighetskrem som inneholder alkohol.
 For fet hud er gode dampbad, komprimerer og masker.
 Koke tørr kamille. Mens varm, hell i en bolle, stiger damp til bakkene og nakryysya ansikt håndkle. Så sitte i 10-15 minutter.
 Veldig bra for fet hud fungerer agurk maske: finrevet agurk mix med piskede eggehviter. Hold på ansiktet i 15 minutter.
 Mest problemer med å levere seboreisk (akne) hud. En slik person ikke liker vann, spesielt varmt. Hvis du likevel velger vask, så gjør det med kaldt vann - kaldt vann strammer huden og porene. Du kan bruke min bestemors gamle oppskrift - tørk ansiktet med is urt, calendula, plantain, hestehov, johannesurt.
 Vis din ernæring. Akne er ikke bare et resultat av aldersrelaterte endringer i kroppen din, men feil mat. Utelukke fra din diett sjokolade, fett kjøtt, pommes frites, stekt burgere, mat fra "McDonalds" sterk te og kaffe, alle glitrende drikkevarer, inkludert vannløselige tabletter for hodepine. Huden vil fortelle deg takk.
 Hvis akne er ikke en tilfeldig utslett etter bytte klimasone, for eksempel en tur til sør, bør du betale et besøk til en spesialist i skjønnhetssalongen. Det du rengjør ansikt og gi tips på omsorg er for din hudtype.
? Irritert hud tolererer ikke pudder og foundation.
 Fra dette det blir verre. Anti-inflammatorisk effekt av å gi kamille og calendula. I tillegg er det en masse av kosmetikk for å takle uhrevыmy utslett. Ikke glem å konsultere en kosmetolog bare når du velger et bestemt produkt.
 Og la huden puste. Ta den med deg til skolen eller en flaske lotion kluter og tørk ansiktet for pauser.
 Til å trøste alle elendighet jeg kan si bare en ting - eierne av fet akne utsatt hud litt flaks, vil de senere andre rynker, ansiktet ser ung lenger.
 Foundation, pudder, maskerings blyanter - hi kviser og irritasjoner. Vesken bryte fra blush, eyeliner, skygge og mascara? Hva for? Først tette du porene.
 For det andre indikerer lyse makeup som du ønsker å trekke oppmerksomhet at du ikke er veldig trygg og begraver sin lav selvfølelse ved vulgært utseende. Du ønsker dine systemer kjørte foran deg? Nei? Deretter nøye gjennom flere dameblader.
? Gjør streker skjønnheten og legger ikke skjul på det. I mellomtiden, din viktigste rikdom - naturlig skjønnhet og ungdom. Ikke ødelegge den gnisten.
 Vil fremheve sin skjønnhet? Bruk blekk, pastell eyeliner og lipgloss. For dette vil du være mer enn nok.
 Leppe haug chapstick med calendula eller kamille eller skinne.
 For å unngå sprekker i munnvikene, lepper tørke olje løsning av vitamin A. Det er solgt i apotek, utgitt i bobler.
 Du er naivt å tro at hvis vi legger et lag med pudder på nesen, vil det være mindre synlige? Det er en skam jeg vil slå - vil bli enda mer merkbar. Han begynner å skinne. Hva gjør jeg? Skjule det hvor som helst, er å avlede oppmerksomheten fra nesen hår og smell.
 Den lille tuten er fantastisk krøllete hår; avlang nese krever en klassisk frisyre: gratis fallende hår, krøllet i store krøller. Avskjed er bedre å gjøre på siden, slik at den ikke stiller ikke spiss nese.

 2. Tips for hår


 Flere ganger om dagen børste håret (individuell!) Kam. Dagen faller rundt hundre hår (dette er normalt), så ikke bli forferdet ved synet av et fedd hår kammer. Skjær av flisete tupper.
 Hodet mitt en god sjampo.
 En god sjampo som etter som hodet lett, hår og luft dannes flass. Sjampo bør endres fra tid til annen.
 Flass er dannet på hodet av en mangel på frisk luft - du vinterettermiddag i hatten, hetten permanent i sommer. Flass kan også være et resultat av overdrevent inntak av sjokolade.
 Den er behandlet med en spesiell shampoo.
 I de varmere månedene går uten lue. Ikke la hodet i lang tid i direkte sollys, dekke det panamkoy eller lue. Og sørg for å gå i vinter lue! At du leverer deg fra mange problemer.
 Hvis håret begynte å falle tungt, pidstryzhysya kortere. Og plukke opp for din hårtype oppstrammende balsam.
 Hvordan velge en frisyre?
 Oppdatere en frisyre. Gå hele tiden med en - det er kjedelig. Ta en god titt på ansiktet mitt i speilet, tror at frisyre snakke med din ansiktsform.
 Tynt mykt hår du ser bedre når de ikke lenger er sutre.
 Hår curling hardt og se bra ut lenger.
 Av tykt grovt hår er bedre å gi en snarvei. Rare Hair Cut ett lengde - så de vil se fantastisk. Krøllete hår er bedre å kutte tråder av forskjellige lengder.
 Mest hår er ovalt ansikt - sideskill i midten, håret gredd opp, løs, lett bølget. Men smeller her virker ikke.
 Til ansikt med fremtredende kinnben og bred panne krøller er myke.
 Når firkantet ansikt bør gre håret bak ørene, slik at pannen og kinnene åpen.
 Med lite ansikt - hår moduser, slik at de ikke skjule det, og innrammet.
 Med en sterk person - håret imidlertid dekke pannen og kinnene.
 En runde ansikt ville se bedre ut hvis håret kort og kjemmet opp.
 Langstrakt ansikt ramme bør bølgete hår. Pannen er redusert på grunn smell.
 Hvis du ikke kan velge noe, poradsya med en master frisør. Han opplevde øye, noe å spørre.

 3. Hvordan ta vare på hender og føtter


 De bør vaskes. Hendene hver gang du kommer hjem fra gaten. Bena hver dag før du går til sengs om kvelden når det er ingen vane for å ta en dusj.
 Vask hendene med varmt vann er bedre, men ikke kaldt.
? Kaldt vann gjør hendene grovere varme - mykere.
 Å myke opp huden make bad - en teskje av stivelse tenne glass vann, den resulterende lim fortynnet med varmt vann til liter og hold hendene i denne løsningen i 10-15 minutter. Da gjelder på fuktig hud nærende krem.
 Hvis huden rundt neglen sprekker, salve fingertuppene på rose hofter olje, er det solgt i apotek. Resultatet overraskelse - en dag sprekker forsvinne.
 Hvis hendene svette, prøv disse skuffer - 1 liter vann 3 ts eddik. Hold hendene i slikt vann bør være fem minutter.
 Negler bør være pent pidpylyani, ren og alltid den samme lengden. Hvis du ved et uhell brøt en spiker, de andre ni som ingen skade, har også pidpylyaty.
 Nå fargen. Bright rød - fargen på aggresjon. Svart, grønn, blå - indikerer at du ønsker å tiltrekke seg oppmerksomhet, men du er ikke trygg. Ikke vыpyachyvay sine komplekser hele showet. Skolejente ikke stakk lyst malte negler. Bedre ta en blek rosa toner. Det er vakkert, er ikke provoserende, og lærerne ikke prycheplyatsya.

 4. Slik ser Watchers


 Normal vekt er definert som - din høyde minus hundre. I den smale bein og lite muskler rente vil være noe lavere. I grove bein og atletisk vekt kan være større i alle fall bør ikke være fett - det er ikke veldig bra for kroppen og den mest vanskelig for deg både fysisk og mentalt. Unge kroppen må vokse opp, ikke bredde.
 Det er sterke grunner til å være overvektig. Konsekvensene av traumatisk hjerneskade, metabolske forstyrrelser, ulike sykdommer, arvelighet. I alle andre tilfeller er det nødvendig å bekjempe fedme.
? Radikal-type metoder sult eller vegetarianer du ikke vist fordi Bare bla sin meny.
 Utelukke av din diett høy kalori mat - vel, estimater, fløte, majones, fet kjøtt (spesielt svinekjøtt), pølser, hermetisk fisk i olje, og nøtter, sjokolade, sukker, godteri, kjeks, poteter, brød, alt stekt og vanskelig salt. Du kan diversifisere din meny, lettmelk, yoghurt og ost, vaskerom magert kjøtt, kylling og kanin kjøtt, fisk. Spise mer friske urter, grønnsaker og frukt. Du har råd til smør (10 gram per dag), usøtet drinker og fruktdrikker. Det fremmer deponering av fett alkohol, spesielt øl.
? Til kosthold har gunstig effekt på du trenger å huske noen triks. Diett - er ikke faste, og utskifting av ett produkt av en annen.
 For eksempel, om kvelden i stedet for en sandwich med søt te spise en banan og to epler. I stedet for brød, skive ost, i stedet for stekt burgere - et stykke stekt kylling i stedet for salat "Olivier" med majones - grønn salat (agurk, tomater, paprika) med vegetabilsk olje.
 Satt opp med en gang at et slikt kosthold - ikke en uke, ikke en måned, og for livet. Dersom kanselleringen av sukker eller smør gir deg hardt og du drømmer om natten smørbrød med pølse, så du spise denne sandwich, men ikke pobyvaysya.
? Og husk: du kan spise alt, men i små mengder.
 Vedta blogg og ble en poengsum for flid.
 Hvis noe ikke fungerer, må du ikke kaste. I dag ingen makt, vil de vises i morgen.
 Zvazhuysya hver dag, og en gang i uken om morgenen før frokost.
 Ikke tenke på mat hele tiden, vidvolikaysya - se på TV, høre på radio, undervis, tross alt!
 Du må opprettholde en god stemning. Hvis du vil være i en trist tilstand, vil ingen diett ikke hjelpe.
? Du er i det bare ikke excel. Henge på veggen liste hva du ønsker å oppnå en diett som fordeler du skinne i horisonten, holde det hele tiden foran øynene dine.
 Ikke sitte hjemme, mer prat, gå på kino, teatre, gå til karaokebarer - vidvolikaysya fra å tenke på kostholdet. Jo mer du noen positive følelser, jo bedre du overlevde den perioden av "tilpasning" til det nye kostholdet, to uker du blir vant til det, og er en type pølse eller pølse fett vil føre til at du avsky.
? Mindre fortelle vennene sine om hennes diett. Kollektivt ingen noensinne hudnuv diett bare din hemmelighet. Og la alle overrasket over å se resultatene, men ikke skjønner årsaken.
 Og, selvfølgelig, begynne å jobbe i idrett. Starte minst Øvelse våkner om morgenen kroppen din er ikke kaffe eller sterk te og enkle øvelser. Komplekset enkel.
 Øvelsene er fra topp til tå, fra stående positurer til sittende og liggende. Rotasjon av hodet, roterende armer, bøye seg framover og sidelengs, knebøy, rullende fra tå til hæl, prøv vridd ut. Stående på alle fire, gjøre ti svinger først den ene foten, så den andre tilbake og til siden. Denne øvelsen strammer baken godt. Fem minutter av lading er nok.
 Zapyshys i sportsdelen. Sport vil holde musklene tonet og merkbart øke selvtilliten. Toby er svært egnet plast okkupasjon - turn, svømming, aerobic, vel, hvis du vil kjøre i parken eller sykle. Men gym du ikke trenger. Det er en risiko for at du perekachaesh muskler, som du ingensteds.
 Glem heiser og trikker. Flere trekk til fots. Gå før sengetid. Gi opp TV for en tur på luft. Jeg tenker på meg selv bare bra. Dette er en stor hjelp.


 Sider: 1 februar  
Яндекс.Метрика