Hvorfor endre damene?Kvinnen - en husmor. Naturen presser det til en familie, har barn og opprettholde orden i huset. Mannen er en jeger, getter, mannlig. Så han ofte svikter sin kone enn hun til ham.
Det er allment antatt. Det er den samme feilen. I forbindelse med friheten av moral i det moderne samfunn. Hans kone altfor ofte utro mot sin mann. Hva gjør det til svik? Hvorfor endre damene?
Betrayal kvinner statistikk
Omtrent hver tredje familie er møtt med svik. Dessverre, men det er - et faktum. Om lag 75 prosent av menn minst én gang forrådt sine koner. Kvinner nesten rival. Omtrent 60 prosent av koner hadde kontaktene på siden.
Psykologer mener at endring paret begynne å drømme. I sine drømmer gå vedvarende andre samarbeidspartnere. I virkeligheten, av svik kan presse ulike faktorer. Elskere og elskere ofte er på jobb eller i løpet av ferien.
Virkningsforhold på siden kan være forskjellig. Tilfeldig sex skjer med en mann og hans kone. Fall in love med en ny lidenskap i stand til begge deler. Her er elskere til flere kvinner enn menn til elskerinner. Om svik tror minst en gang i livet til hver kvinne. Menn er mer stabil i denne sammenheng. Omtrent ti prosent av mennene ikke engang tenke på å forandre.
Det viser seg at våre menn er polygame stand til å være trofast mot sitt liv. Og vi, i hvert fall i tanken, men i stand til svik. Hvorfor endre damene?
Emosjonelle misnøye
Candy-buketnyy periode bak. Livet har blitt en rekke forpliktelser. Vasking, rengjøring, matlaging, barn. For en ond sirkel. En kjær var gjerrig på uttrykk for følelser. Ofte nekter å husarbeid. Nesten ikke hjelper i utdanning av barn. Hengivenhet, oppmerksomhet, støtte ... Det zhladylosya liksom. Det ble usynlig.
Snakk med en mann redusert for å diskutere neste kjøp eller reparasjon av en bygning plan. Disse forholdene er mindre fornøyd kvinne. Det krever følelser. En mann av dem mottar. Det er to måter: å akseptere og leve et mer rutine eller se etter en partner på siden.
Legge merke oppmerksomhet til den personen, snur kvinnen. Igjen hun liker. Hennes ønske. Hennes liv dukker opp igjen romantisk interesse. Og aller viktigst - følelser. Nye relasjoner tillate kvinner å gå tilbake tillit. Genuin interesse menn alltid snur damene.
Hva er veien ut?
For menn. Ikke glem at du elsker din kone og ti, og femten og tjue år. Har ikke spart på nåde. Gi gaver. En interessert Din mening kan tvinge sin kone til å bære kjole og lage en middag med levende lys. I stedet for å se på TV kvelden sammenkomster spør kona på teater, kino eller bare for en spasertur.
For kvinner. Husk at du er en familie halsen. Hvor ønsker nakke, rygg og vil snu hoder. Det vil si at din mann. Noen ganger spontant arrangere romantiske kvelder. Ta sex i bilen. Spør en mann å ta et bad med deg. Gå sammen til sjøen. Kun sammen, uten barn. Snakk ikke bare husarbeid, men deres følelser og følelser. Oppfordre menn til å uttrykke sine meninger. I dine tallet, til kvinners makt gjenopplive sover følelse. Hvorfor, når en person dør, hans stoppeklokke? Hans tid på jorden er over. Ikke la ditt forhold fokus. La oss pådriver for fremgang, tid for din familie fortsette.
Seksuell misnøye
I en alder av gratis oppførsel hun er bare ikke klar til å møte sin mann. Hun ønsker å nyte seg selv. Hvis dette ikke skjer? Kona begynner å skylde på mannen (selv, selvfølgelig) i fravær av respons til deres behov. Og ikke mange som kjenner igjen denne misnøye.
Går til sengs? Det er. Viser følelser? Viser. Orgasme? Det virker så. Han var også uvitende om at en kvinne kan imitere. Justert liv, konstant sex. Hva mer trenger du?
En kvinne er taus. Og en dag løse problemet med en ny partner.
Hvordan finner jeg ut?
For menn. Være oppmerksomme på sin partner. Eksperiment. Du bare gå for det. Du - folket. En kvinne kan posoromytysya.
For kvinner. Ikke vær stille. Snakk om ditt ønske om sine problemer. Sammen med din kjære. Han vil forstå. Problemer i seksuelle relasjoner skal løses, ikke stillhet. Og uten hjelp av en favoritt vil du klarer ikke.
Udekket hevn
Heldigvis litt hevngjerrige kvinner. Men de er. Lære om svik av sin mann, de skjuler dypt i hjertet av bildet. Fortsette å bo nær, søvn, oppdra barn. Når brettet muligheten (merk hyggelig mann drikker, selskapet), en kvinne tør å bryte ekteskapet.
Hun beveger seg ulykkelig fornærmelse ønske om å rehabilitere i øynene, gjenopprette sin betydning. Etter svik av sin mann - et slag mot ego, med følelse.
Hva er veien ut?
For menn. Aldri endre hans elskerinne. For deg kan det være affære på siden. Og for henne - et svik. Hvis dette har skjedd, gjør alt til kona ikke funnet.
For kvinner. Du lært om svik, men likevel leve sammen? Så du elsker din mann. Finne styrke til å tilgi. Revenge - en lav følelse. Tilgivelse er kjærlighet og visdom.
For begge. Kan ikke håndtere situasjonen, men ønsker å holde familien sammen - gå til en terapeut.
Ubekreftede beskyldninger
Det er en veldig sjalu mann. De er på alle trinn i sine kvinner se forræderi. Gå til en restaurant eller en prat med en venn blir et mareritt. Det synes å være over der. Og kona prøver å gi all sin fritid til sin mann. Et nei. Fortsatt sjalu.
Uten ugrunnet sjalusi av noen koner slår ut av brunst. Konstant griner sliten. Hun trøtt til å bevise sin lojalitet. Det er bedre å endre. Så hva vil tåle scener av sjalusi.
Kvinnen er ikke ser spesielt elsker. Det skjedde. Neste var en anstendig mann. Lang omsorg. Hvorfor skulle det ikke berettiget sjalusi mann?!
Hvordan finner jeg ut?
Dessverre, for å ikke sjalu partner overbevise deg ikke fungere. Sjalusi hos mennesker 'blod. " Hennes viktigste grunnen - mangel på tillit i sin egen attraktivitet i sin egen seksualitet på egne evner. Hvis du ikke kan overbevise sin mann alene i dette, ta kontakt med ekspertene. Forklare mannen som ikke kan tolerere urimelige sjalusi scener.
Falt i kjærlighet
Ingen er immune mot denne følelsen. Det kan gå av på en hvilken som helst alder. Jeg kjenner en kvinne som falt i kjærlighet for første gang i femtifem år. Hun bodde i gift over tretti år. Ikke uten svik. Men min mann og bodde for barn. Enker. Et år har funnet en sjelefrende. Når en ny følelse brast i livet, innså hun at hun fortsatt ikke liker. Det var kjærlighet, respekt var, hadde barn, og ekte kjærlighet var.
Noen kvinner går med familien for en ny kjærlighet. Noen forblir.
Exodus?
I denne situasjonen vil sannsynligvis ikke. Hver person opplever elsker annerledes. Noen plikt til familie og samfunn oppveier og noen går gjennom.
Hvorfor folk får skilt?Før eller senere er det å forstå hvorfor folk blir skilt. Fra en slik utvikling forholdet ingen er immune. I de fleste tilfeller er en partner gap svært smertefullt og veldig uventet. På jakt etter de viktigste årsakene til separasjons forskere besluttet å intervjue tusenvis av kvinner og menn. Til slutt, alle alternativene passer i flere store utløsende faktorer.
Fordi hva folk får skilt:
Å mislykkes. Folk alltid male et bilde i sinnet av noen fremtid. Det er bare ikke alle forstår at andre ikke kan lese tanker og gjett ønsket om å pare seg. Relasjoner begynner å bli bygget på falske forutsetninger om hvordan den andre vil komme på tidspunktet for samlivet.
Så plutselig viser det seg at hun kommer til å tilbringe hver kveld på plate, og fyren er på ingen hast med å slå av fjellet på jakt etter store penger. Under hvert kort prøver å briljere med en lønnsom side, men felles liv mer avslappende, som manifestert den sanne natur av mannen. Fordi slike tester er alle par. Men noen er skilt, og andre - er løsninger på nye problemer og fortsette å bygge et koselig reir.
Løgner og svik. Relasjoner består av små ting. Gjensidig tillit kan ikke bygges på bedrag. Først kommer løgnen om hvem som har brukt mye der eller hvor han var med venner, og uten den minste grunn mistenkte og konstant bebreidelser. Også, den vanligste grunnen til at folk blir skilt - et svik mot en av partnerne. I de fleste tilfeller fører til avskjed det faktum av påvisning av svik og ikke å ha gjort det.
Svik kan vare i mange år, men det er ingen åpenbare "bevis" familie snur et blindt øye til "rart". Hvis et par ikke er forbundet med bånd av ekteskap, skilsmisse etter påvisning sannsynligheten er svært høyforræderi. Få i tidlig forholdet ville sette opp med svik av en partner.
Problemer med finansene. Det synes å si at "en søt paradis og i et telt", men i praksis konstant mangel på levebrød gjør folk nervøse og derhanыmy. Det er veldig vanskelig i denne situasjonen for å holde varmen relasjoner.
Alltid en av partnerne i henhold til det andre vil bruke litt mer enn nødvendig. Eller tjener mindre enn du trenger. Det mest interessante spørsmålet høyt Finance kan aldri stige, men at pengene vil faktor irritasjon og krangel.
Overdreven sjalusi. Jeg lurer på hvorfor folk mister deres tilsynelatende sjalu? Hvis bare fordi ingen ønsker å føle seg skyldig uten grunn. Ønsket om å kontrollere sine egne "sjelefrende" kan delta både kvinner og menn.
Sjalusi begynner å spise bort følelsen som rust på metall. Men det verste sjalu han ofte utsatt for utroskap på grunn av økt mistenksomhet ser på alle trinn av sin partner.
Forskjellen i figurene. Mange par hell eksistere sammen, og noen på dette punktet ødelegge livet ditt. Det eneste spørsmålet er nivået av relasjoner mellom mennesker. Du må respektere interessene til en annen person. Ellers et annet utseende på felles fritid, relasjoner til familie, felles feiringer blitt alvorlig snublestein.
Sterk konkurranse. Paret - likeverdige partnere. Hver av dem individuelt kan ikke anses familien. Være lykkelige paret kan ikke alle. Hvis den minste provokasjon begynner å finne ut hvem som har rett, er forholdet dømt til å mislykkes. Rivalisering kan manifestere seg i mange detaljer: kampen for hylle på badet eller skapet, valg av underholdning, ironi og stadige beskyldninger mot partner (for å vise seg selv i et godt lys).
Endre på ulike priser. Alle har sin egen retning. Etter flere år med nære relasjoner en partner kan stå på plass, og den andre - for å gå fremover. Det er veldig vanskelig å holde intimitet med noen som ikke ønsker å utvikle. Det finnes mange eksempler på par når valgt å ikke bare slutte å støtte noen sammenhenger, men stadig kritisert dreven metushlyvosti og "ønske om å se bedre ut."
Oppmerksomhet underskudd. I begynnelsen jentene er villige til å tilbringe timer å lytte gutta er - skamrose sin elskede. Samtaleemner er umiddelbart. Hvert ord partner fanget med spenning hjerte. Og så kommer den tidligere letthet, du bare ønsker å se en film eller lese en bok.
Den andre partneren kan føle unødvendig, mistet eller selv alene. Dersom familien ikke fått tilstrekkelig oppmerksomhet, kan det gi på siden. Så muligheten til å gjennomføre felles fritid - en svært viktig del av lykkelige forhold.
Hvorfor folk får skilt når kjærligheten hverandre
Favoritt par ofte styrt av følelser. Enhver handling oppfattes gjennom prisme av sin følsomhet. Den minste gjerning er universell sorg og grunnen for anklager om forræderi. Over tid, hvis du ser tilbake, er en lignende reaksjon litt morsomt og trist på samme tid. Men ingenting kan slå ...
Er det verdt å risikere din lykkelig fremtid? Kanskje var det harme forgjeves og din kjære kan bli tilgitt? Det bør tenke nøye gjennom om dette problemet, eller gå for livet på en helt annen måte.
Яндекс.Метрика