Hvorfor folk forråde meg?I kunst, litteratur, film og livet generelt, er det bare 36 store fag som kan skje med folk. Ganske mye, ikke sant? Bare trettiseks hovedlinjene i utviklingen. Du vil bli overrasket, men ikke alle av dem, gjør vi det live.
En av de mest vanlige, såkalte "erke hendelser" er ikke annet enn svik. Det spiller ingen rolle hvem som sviktet - du eller dere, vi alle gå gjennom den. Selv skaperne av Bibelen kjempet om spørsmålet: "Hvorfor gjør folk forråde meg?". La oss utvide vårt syn på verden og prøve å nærme seg spørsmålet om utroskap uten unødvendige følelser, bevæpnet med fakta og logikk.
Hvorfor forråde folk? Kjønn har utroskap.
Britiske forskere, som er tilfellet for hele verden, konkluderte med at kvinner ofte endre menn. Derfor anses å være det motsatte? Det er flere grunner:
Kvinner er langt mer snill mot familiebånd, sitt rykte "god kone og mor."
Vakre damer på ingen hast med å risikere midler.
Det svake kjønn ubevisst redd røkelse partner.
Frykten for fysisk vold.
Kvinner er ikke vant til å skryte av sine seksuelle seire offentlig.
Dette gjør dem mer forsiktige og subtil i de fleste forræderi og skjuler stygge sannheten. Lady cornered jern bevis utroskap, vil fortsatt være et siste forsøk på å overbevise en partner i evig hengivenhet til ham.
De vanligste årsakene til kvinnelig utroskap:
Banal kjedsomhet. Mange kvinner innrømme at velstående forhold uten en dråpe gnister gjør dem føler døde. En sjelden svik og frykt for eksponering lunken varm sensualitet og lidenskap for livet. Etter "-kampanjen venstre" familieliv virke mer attraktivt.
Starkness av sin mann etter fødsel. Om ønske kan være involvert når en mann begynner å oppfatte din partner bare som "mor til sine barn?" Som har nydelig dame på siden for å heve sin egen selvfølelse.
Svik av ektemannen eller hans sterk mistanke om utroskap. I denne situasjonen, det smukke kjønn bare hevn eller hevn "just in case".
Misfornøyde seksuelle fantasier. Kvinner, som menn, ofte en skjevhet at ulike seksuelle eskapader beste praksis på siden, ikke i ektesengen. Ellers vil folk begynne å nøle, for hva grunn hans partner plutselig ønsket å endre den vanlige scenario av intime relasjoner.
Plutselige kjærlighet. Ja, noen ganger kvinner mister hodet denne forstand, selv etter å ha bodd 10 år i ekteskap. I dette tilfellet, svik sjelden forbli hemmelig siden mistet alle forholdsregler. I underbevisstheten legger skjult ønske om at alle åpnet og lenge drømt frihet er funnet.
Hvorfor folk forråde meg?

Hvem og hvorfor menn forråde
Hovedårsaken til det store flertallet av mannlige utroskap psykologer, sexolog og andre berørte forskere mener banalt ... "tilfeldighet ønske og anledning." Andre psykologiske faktorer er langt bak. De fleste menn ikke forråde det faktum at kjærlighet eller ønsker å prøve noe overnaturlig, ikke fordi deres kone er stygg, og stress på jobben, slik at vi sammen de to konvergerende faktorer: et ønske og anledning.
Sterk sex kommer oftere over på forræderi på grunn av flere grunner:
selvtillit, hvorfra flyktig suksess snur på hodet og gjør en glemmer om elementær forholdsregel;
dårlig dømmekraft som fører til oppdagelsen av konstant bedrag;
naplyuvatske forhold til omdømme;
ønsker å skryte "seire over smukke kjønn."
Hvorfor folk gråter ikke når fanget på forræderi? Ja, til og med mannen gjør utslaget. Fordi de var skamfull ikke så mye for hva de har gjort mye for hva det har blitt kjent. I tillegg til dette er frykten for tap av hverdagen, behovet for offentlig ydmykelse og krever en forklaring på hva som skjedde. Frykt for denne skammen gjør både menn og kvinner mer forsiktige. På grunn av de naturlige instinkter selvoppholdelsesdrift i den forstand at den rettferdige sex mer utviklet.
Men mannen forrådt ganske ofte skylde på andre siden. Selv den vakreste, slank, sexy og i stand til å kjærtegne lei kone forhold i flere år. Dette selvinnlysende faktum replikert på alle dameblader, men noen av jentene ta det i betraktning. Det er en enkel løsning: å arbeide på en jevnlig basis for å alltid forbli 'nedochytannoy bok ". Få mennesker går denne ruten.
Men - erobrere. De ønsker å utbrudd av lidenskap, rask støtte og full underkastelse for en kort tid ... av gutter er ikke klar til å konstant argumenter om saker i barneklinikken, kompleksiteten av hårfjerning og ansiktsmasker kone med matrester.
Slik endrer du bli mer synlig, og effekten - følelse, finne tid for deg selv. Periodisk gå hjem. Ikke min mor, ikke slamming døren uten filing for skilsmisse. Bare følg de grunnleggende tips:
noen ganger hvile separat;
Gjør din utseende;
zustrichaytesya selv etter en kort atskillelse fra lidenskap;
alltid være forberedt på å eksperimentere.
Så ikke forråde sin mann. Fordi som mer? Ingen. Fordi de er redd for å miste!
Hvordan overleve forræderi
Hvorfor folk forråde meg?
Hvorfor gjør folk forråde hverandre når du er i et forhold fullt idyll? Hvorfor forblir trofaste mot hverandre på ruinene fortsatt lidenskapelig kjærlighet? Det eksakte svaret finner vi noensinne. Faktum er at svik er en del av våre liv, og vi må være forberedt på å gå gjennom dem.
For å begynne, la deg svare på spørsmålet - kan du tilgi en partner som kan skli hvis han spør deg om det? Ikke fortell henne venner, mor, manicurists om hva som skjedde. Ta denne avgjørelsen selv. Hvis din beslutning - å spre seg, så du kan trygt dele hendelsen selv om den sentrale kanalen. Før det - ikke verdt det. Noen ganger kan en konstant påminnelse om forræderi i samtaler med folk nær å ødelegge ekteskapet snarere enn det faktum av utroskap.
Ikke altfor populær råd for våre breddegrader, men i noen tilfeller er det hensiktsmessig å henvise til en psykolog. Dette vil hindre nedsenking i flere år med inngående leting etter sin skyld i tragedien. Analysere situasjonen nøkternt. denne tilnærmingen vil også hjelpe deg personlig og dine fremtidige relasjoner.
Trenger å gå "all alvorlig" etter råd fra magasiner? I vanlig liv - er usannsynlig. Dette vil forlate bare klebrig rester i dusjen. Bare noen få representanter for "bohem" etter slike ekstreme forbedre statusen fatale damer. Alle andre kvinner kan ikke vise likegyldighet overfor svik med elskeren sin.
Prøv å innrømme sine feil i et forhold, men ikke dra hele belastningen av ansvar. La det høres for stolt, men livet går videre. Selv en smertefull situasjon bør ikke slå deg ut av veien til lykke.  
Hvordan å kysse en jenteKiss - en kunst. Ikke alle kan forstå at du ikke kan bare gå og kysse jenta, og det raskt å komme nærmere leppene og fråtse i dem. Så jeg fortelle deg i detalj om hvordan å mestre denne vanskelige, ved første øyekast, vitenskap.
Du kan ikke bare ta en jente sitter på en benk, trekk den til ansiktet ditt og begynner å kysse. Så, trenger du ikke vet hva du skal gjøre.
Det første du må gjøre - sitte ved siden av en jente når du sitter i sofaen sammen. Når (som et alternativ), forsiktig justering av pute, plante hånden til den sakte tilbake og klem skuldrene.
Hvordan å kysse en jente
Never mind i alle situasjoner, for eksempel hvis hun er å unngå, unndra eller unngå, og skriker, gråter og ønsker å komme opp av sofaen. Rolig og bestemt ta henne og uspokoyuy hengiven ord, husker at Shakespeare sa om kvinner "nei".
Men hvis det presser deg, ropte, riper, må du tenke på en vei ut av denne situasjonen. Med jentene av denne typen ikke kan behandles på denne måten fordi det er sannsynlig fra den kategorien av dem som fortsatt tror at storker bringe barn etter slike kyss.
Hvis alt går bra, og din hånd hviler på hennes skuldre, derfor trenger å gjøre det en kompliment. Hver kvinne elsker komplimenter på sin side, fordi de liker det når folk forteller om sin skjønnhet, selv om speilet sier noe annet. Så fortell henne kompliment, for eksempel at det er guddommelig vakker, vet nå ikke være sjenert til å se henne i øynene og i et øyeblikk veldig rolig si at du er fascinert av skjønnheten i hennes øyne.
Hvordan å kysse en jenteHvordan å kysse en jente
Deretter røre håret, inhalerer sin duft og si noe om det, slik at den berusende aroma så sterk som vin eller rose garden. Deretter vil snakke litt behagelig uttrykk, deretter så langt som mulig behov for å drukne nesen i håret hennes, som om du nyter en bukett duft.
Viktigste nyansene kysse en jente
Du fikk din sjanse! Nå la oss snakke mer om hvordan å kysse en jente. I en tid da du nese torkneshsya huden hennes, ta et dypt pust av håret hennes og forberede leppene til å kysse. Berøre leppene kanten av øret i rask bevegelse. Litt podmy det. De fleste kvinner reagerer positivt på denne gesten. Det kan ta bort hodet for hår lukt fortsetter og fortsetter å hviske "annerledes behagelig tull." Som fra øre til halsen kort avstand, gå gjennom leppene forsiktig tak lepper og hud nakken med en slik ømhet, som for eksempel katt som tar sin kattunge på manken.
Litt løsne grepet lepper, rør dem forsiktig til midten av ansiktet, fikse minnetype av tenner lepper. Etter, grasiøs og godt prytulysya leppene til det.
Hvordan å kysse en jente
Kysse jenta bør være som om ingenting i denne verden er borte, som om dette kysset konkluderte hele meningen med livet. Eller rettere sagt, selv så, at ingenting i livet mer nå av.
Nå ønsker jeg å gjøre en liten pause og snakke om noen av nyansene som du trenger i denne vanskelige kunst. For eksempel, sier ofte at i løpet av kyss bør snu det blinde øyet (den som kysser). Denne måten jeg alltid kysse med åpne øyne, for å få ekstra glede av glede og nytelse. Og selvfølgelig kan du vurdere små folder i hjørnene av øynene, rynker glede, lykke skinne, som går over ansiktet. Ser på det, får jeg bare ubeskrivelig glede av kyssing. Det vil si, hvis øynene dine er åpne, får du glede av bare to opplevelser av berøring, følelse av berøring og syn. I coupé, er disse følelsene suppleres av duften av eau de toilette, trans kyss i en unik, ren og sofistikert moro.
Hva om jentene forskjellige størrelser munn?
Hvordan å kysse en jente
Denne delen vil diskutere et annet problem, nemlig størrelsen på munnen til jenta. Dette punkt er meget viktig. Her er noen eksempler. Det er et lite selskap som rosenknopp. Hvis en jente munn, kan du ikke bekymre deg for fremtidige tiltak og følge våre tips denne artikkelen. Men det er jenter, som er brede og hul leppe, og derfor annerledes måte å kysse og trenger å kjenne detaljene i denne prosessen med dem.
Hvordan å kysse en jente
Så hvis leppene er i fokus i leppene, i dette tilfellet, sidene er upåvirket områder som bare "tapt" ved kontakt. For å unngå dette, må du litt push lepper og fortsett å "reise" på leppene til sin elskede, gjøre noen pauser for å gi kyss festning og lidenskap. Etter å ha kommet full sirkel, kom tilbake til sentrum.
Ingen trenger å skynde. Som i enhver annen sak som involverer kjærlighet, mens kyssing ingen grunn til å stresse. Det er også fantastisk ting som kan bli følt i en håndvending. Prøv å avstå så mye som mulig på leppene, tror ikke av tiden og andre detaljer. Ikke følge eksempelet til den unge og uerfarne kjæreste som etter et lidenskapelig kyss umiddelbart trakk leppene på leppene vakre elskerinne, som uten grunn, begynte ingen grunn til å gråte.
Hvordan å kysse en jente
"Hva har skjedd? "- Han spurte forsiktig, prøver å berolige henne.
"Du trenger ikke elsker meg" - sa hun gjennom tårer.
"Men jeg elsker deg! ".
"Hvordan? Hvis du er meg uten ord sluttet å kysse. "
"Jeg kunne ikke puste," - sa han, senke blikket.
Puste? Hva slags puste kan være involvert, når du er i midten av et kyss? Pust trenger nese, men må holde tritt kyss for en lang tid, fortsatte jenta til å være fornøyd.
Kort tid før han skrev denne artikkelen i Chicago var racing med kyss. Formålet med arrangementet satt som parene med lengst, uten hvile, vil holde et kyss. 15 timer ett par fortsatte å kysse! Bare forestille deg! Så mange som femten timer eller mer enn i sør! I eksempelet ovenfor, fyren brøt av kyss, for angivelig manglet styrke til å puste.
Hvordan å kysse en kvinne?
Objektet kan kysse leppene ikke bare fordi en person umettelig. Han krever lidenskap. Og siden det er slik, så må du kysse så mye kontakt med sine lepper, hender og over. Klem din kjære som mulig strammere til ham og føle varmen som kommer fra kroppen hennes, føler hver bevegelse av brystet. Prøv å være nærmere. Så ikke vær redd for å kysse leppene bare.
Når leppene røre, litt åpne sette frem tuppen av tungen, og de berører den glatte tannemaljen jente. Det vil være et signal for henne; hvis den er klar for forholdet, så vil du se at det vil åpne sin munn og gode tenner er langsomt avslørt, men fordi de har en tungen, som er sikker på å få kontakt med deg.
Klemmer hennes skulder krampaktige forsøk og hørt kort shlyp, riste feie over hele kroppen, og du zastыnete en behagelig paroxysm av kjærlighet. Kanskje du og din utvalgte vil oppleve svimmelhet som blodet begynner en gradvis bedring i båtene og vil bevege seg bort fra hodet. Sammen vil dere føle en subtil sødme og original, og slik at det ikke kan beskrives.
Vel, det er alt. Forhåpentligvis, etter å ha lest dette materialet, lært deg hvordan du skal kysse en jente.  
Яндекс.Метрика