Hvorfor forråde menn gjør?Psykologer som studerer årsakene til mannlig utroskap, fokusere på det faktum at mannen er ansvarlig for variasjonen av arter i naturen, mens kvinnen fungerer som voktere av nye funksjoner og sikrer overlevelse av arten.
Om lag en fjerdedel av kvinnene forråde sine ektemenn i fantasier. "Dreamer" -cholovikiv halvdel, men menn ofte forråde i det virkelige liv. Hvorfor forråde menn gjør? Vi vil prøve å forstå.
Mannen møtte en ny kjærlighet. Når eksisterende relasjoner synes rasjonell eller tvunget ham, og det han møter en ny kjærlighet, og det fører ofte utroskap. Det er imidlertid ikke klart om dette vil være en ny kjærlighet de som er det nødvendig å forlate familien.
Han følelsesmessig isolert. Hvis verdighet menn ikke nær evaluert kvinne røper en mann som prøver å finne på siden av dem som har dem evaluert.
Eksisterende relasjoner er fulle av krangel og konflikter. Hvis betydelige andre overgrep kritikk og elsker mening nekte mannen, begynner han leter etter en kvinne, klar til å adlyde. Derfor prøver den å oppnå lederskap i forholdet.
Mannen møtte kvinnen i hans drømmer. Mest sannsynlig, ikke den virkelige seksualliv møter ikke mannen på 100%, er det ikke implementert i realiteten alle sine seksuelle lyster. Så sjekk din seksuelle kompatibilitet (som han tror) ideal.
Hvorfor forråde menn gjør?
"Øye for øye." Dette svik av sin mann i respons til kvinners forræderi. Svært ofte årsaken til slike handlinger er forræderi mor eller tidligere favoritt jenter.
Arvelighet. En mann arver sin far, som en gang gikk ofte "venstre".
Ustraffet. Tilgivelse er så lett skaffes på et tidlig svik er trolig å presse mannen til å gjenta handlingen. Denne kvinnen er sannsynlig å tilgi igjen og folk pustytsya i nye eventyr.
Han er på jakt etter spenning. Risiko og uforklarlig sødme fare eksponering induserer menn til å drive hor. Denne typen av adrenalin er et middel til å flykte fra kjedsomhet, rutine og monotoni. Selv om du ser ut, kan den samme følelsen og skarphet være sammen, få mye mer moro.
Vell av valg. Noen ganger svik er rett og slett fordi mannen et alternativ, fordi forslagene har sex sjeldnere, som de ønsker. Derfor forstå snev av intimitet med en annen kvinne, han rett og slett ikke råd til å avslå.
Mannen er ikke fornøyd sexliv. Elsker er klar til å gi ham nye følelser og sanselig nytelse, som noen ganger ikke kan gi kona eller kona ønsker ikke sex i det hele tatt. Ikke følelsen sanselig nytelse med en kvinne, vil han finne en som kan realisere alle dine villeste erotiske fantasier.
"Fra ingenting å gjøre." De fleste av disse svik oppstå i selskap med venner, ikke for å se "sorte får" i deres bakgrunn.
Hvorfor forråde menn gjør?
Tørst mann makt. Han trenger å behage, høre komplimenter, føler sin betydning. Ekte selvtillit slik mann er svært lav, og svik - det er bare en måte å igjen hevde seg.
Flykte fra det mannlige kjønn problemløsning. Sex med flere seksualpartner er et paradis for psykologisk umodne menn. Snarere enn å løse eksisterende problemer, foretrekker han å gå i dekning for de neste "skjørt".
Årsaker til mannlig og svik er mer komplekse, men verken rettferdiggjør hypen.
Årsakene til mannlig utroskap: naturens kall eller en sykdom?
Grovt går inn i natur menn kan forklares med svik mot hans ønske om å "feste" arvestoffet til størst mulig antall byer. Visuelle vurderings mann kvinnene selv ikke er forstått, er det en refleks. Utdanning midlertidig allianse med forskjellige kvinner konsekvens polihamnist menn.
Kone? Men han har en kone, og ikke interessert. Det vil ikke gå bort, selv om det er mye bedre elsker. En potensiell kjæreste - ukjent, og derfor du trenger! Når en gift mann forelsker seg, men ikke hans lovlige kone, og damen på siden - denne saken er i nærheten av klinikken, samt staten der det er på dette punktet, kalles seksuell opphisselse dominerende. I løpet av denne perioden, kan han tro på all oppriktighet av sine følelser, men mer sannsynlig er det bare galskap.
Mye kjærlighet som grunnen til at folk forråde
Hvorfor forråde menn gjør?

Men det er tider da menn svik fører virkelig god følelse. Kona kan prøve alle mulige måter å holde det, men hjertet kan ikke kommandere. Selvfølgelig kan skilsmisse ikke være, men slike forræderi blir systematisk, fordi han virkelig elsket en annen.
Uansett hva det var, men å vite de grunnleggende årsakene til mannlig utroskap, lettere å kontrollere sin atferd, tilpasse seg situasjonen. I dette tilfellet, er det fortsatt mulig å rette på situasjonen, for å hindre bruddet.
Hvorfor forråde menn gjør? - Gi et klart svar nesten umulig. Mange av dem er på grunn av slike svik og virkelig stabilisere sine liv. De kvitte seg med hans nevroser og selv med stor iver lagring knyttet til hjemmet. Men svik ofte bringe emosjonelle nød, årsaken samozvynuvachen, depresjon og andre psykiske problemer. Verdt øyeblikk av svakhet?  
Menneskets lykke
 Uttrykket "en kvinnes lykke" vi ofte hører i sanger, dikt, og i hverdagen. Men hva med mennene? Tross alt, de ønsker også å være lykkelig. De, som kvinner, er deres ønsker og drømmer. La oss se hva som, tross alt, vil menn. Hva er deres lykke?
 Kone. Hver mann drømmer om en god kone. Ordet "god" skjule forskjellige konsepter. For ett - en søt jente hjem til en annen - hard kar'yerystka. Menn som naturlig. Hvis du ikke oppfyller anmodning fra en partner, ikke prykydaytesya. Ikke bygge ut det, som du ikke kan være for hele familielivet. Det du skulle gå lei, og begge vil lide.

 Materialet velvære. Dette elementet er definitivt viktig for både menn
Menneskets lykke

 og for kvinner. Men det er ett "men". Man, av natur, født konkurrent. Det er alltid en underbevisst tro at han må tjene penger og forsørge seg selv og sine familier. Så når kommer økonomiske vanskeligheter, folk blir nervøs og irritert. På dette punkt bør det være enkelt å vedlikeholde. Ikke på noen måte, ikke refse ikke ydmyke. Det er nok å si at denne situasjonen er midlertidig, vil det snart alt forbedre deg gjennom disse tider sammen. Stille sin mann, vil det bli mye enklere.
 Venner. Uansett hva ditt forhold til en mann, noen ganger er det nødvendig

Menneskets lykke

 chatte med venner. Forferdelig i disse møtene er ingenting. Øl, fotball og menns samtale - er en integrert del av en manns liv. Hvis du har mistanke om integriteten til venner hvis du er redd for at de kan presse din mann å bryte ekteskapet, er dette problemet ikke er venner, og hennes ektemann. En virkelig kjærlig ektemann vil ikke endre bare på grunn av det faktum at det gjør hans venner.
 Hobby. Ikke forby en mann å gjøre ting du liker. Spille fotball,
Menneskets lykke

 "Se etter" din favoritt bil eller improvisere noe er en lærepenge for sjelen. Hvis en mann har en hobby av hans psykiske tilstand er mye roligere.
 Sex. Regelmessig sex er veldig viktig for å leve sunt menneske. Ikke nekte

Menneskets lykke

 intimitet ham uten grunn. Når folk føler seg velkommen, blir det mye mer trygg på meg selv.
 Ernæring. Cliche om veien til en manns hjerte har sin mening. Dette betyr ikke

Menneskets lykke


 mann å mate spesialiteter i stort antall. Mat kan være enkel, men variert. Noen ganger, for eksempel i helgene, du kan behandle en kjær med noe originalt. En mann skal glemme at et sted å spise bedre enn hjemme.
 Som hennes mann respekterer hans ønsker, gi ham en menns lykke.  
Den ideelle kvinne. Hvem er hun?
 I naturen den perfekte kvinnen? Definitivt bli vanskelig svar, fordi hver person har sin egen ide om den ideelle. En korotkostryzhennыe som Brunetter, andre - av veldreide blondiner, og den tredje - krøllete rødt. Det samme gjelder for kvinnelige karakterer - Gi noen underdanig "kone Øst" og noen liker jenter med varmt temperament. Men det er generelle ønskelige egenskaper som er viktige for hver av guttene.
 10 kvaliteter av den ideelle kvinnen:
 1.Krasota
 Menn "som øyne", og det kan ikke bli hjulpet. Mange første utseende vpechatlyayutsya kvinner. Dette betyr ikke at det må se ut som en modell på forsiden av et glossy magasin. Menns forståelse av skjønnhet gir fine funksjoner, grooming, skinnende øyne, ryddig, sunn, vakker farge, smiler harmoni.
 2.Um
 Menn betale hyllest til den kvinnelige sinn. Tross alt, intelligent kvinne - en god følgesvenn, rådgiver, assistent. Men dette idealet kvinne priori kan ikke være smartere mann. Og bør være i stand i tide til å være stille. Her er et paradoks.
 3.Dobrota
 Medfølelse i den mannlige forstand - er ikke et abstrakt begrep. Det bør være i alt det hun sier og gjør i forhold til det, elskede, venter med et smil fra jobb, snakker sakte og forsiktig, aldri ta de grove og vulgære ord, gode til sine venner og familie.
 4.Mudrost
 På godhet av menn som venter på den ideelle kvinnen av visdom og forståelse. Alle drømmer om en som ikke er "saging" ikke noe press, ingen skriking, ingen påske. Med tålmodighet behandler mannlige påfunn, dårlig humør, støtter i alle situasjoner. Og hvis det ikke er tilfreds med noe, det uttrykker det forsiktig og rolig, uten ydmyk mannlig stolthet.
 5.Hozyaystvennost
 Ikke alle menn venter i huset vil være ren som i operasjonsstuen, men grunnleggende ting som skjorter glatte og deilige middager trenger noen mann.
 6.Zhenstvennost
 En kvinne drømmer å være feminin, sensuell, enkel kommunikasjon, myk og sårbar, utstråle varme, gi positive følelser å mate sin elskede solenergi.
 7.Bohatыy indre verden
 Dette er en selvforsynt kvinne og hennes skjønnhet som en person. Menn til slutt gå lei hvis kvinner bare fiksert på dem. Mye mer interessant hvis en livspartner er hans indre verden, mystisk og unik. Men ingen ekstreme - oppsvulmet selvsentrerthet fremmedgjør menn.
 8.Zdorovыy livsstil
 Selvfølgelig, de fleste menn vil ha en smart kvinne hadde ingen dårlige vaner (selv om de er menn), ledet en sunn livsstil og gjøre noen "feminine" sport. For eksempel, yoga, dans, fitness, jogging eller en enkel morgen øvelse. Hun skulle være smart og i god fysisk form, uavhengig av vekt og kroppsbygning.
 9.Seksualnost
 Seksualitet bør være i perfekt kvinne i moderate mengder. Det bør være attraktive og seksuelt ønskelig til sin mann, og for alle andre - ikke tilgjengelig. Selv om noen menn liker det hvis deres kone zadyvlyayutsya annet, som det var øker deres status.
 10.Chuvstvo stil
 Denne kvaliteten er ikke kritisk, men smakløst og vulgært kledd kvinner er usannsynlig å trekke den "ideelle" selv i nærvær av mange andre kriterier. I tillegg, dens utseende kan frastøte de fleste menn, kan det føre til misnøye eller lite flatterende vurderinger av andre, og for mange av guttene er et betydelig slag mot arroganse.
 Her er en kort liste over hva menn vil ha i sin ideelle kvinne. Men overraskelse - når de forelsker seg i "ikke-ideelle" jente, du kan helt glemme om de kvaliteter som det mangler. Hun er ideell for dem. Som viktigst - en gjensidig kjærlighet. Den ideelle kvinne - lykkelig.  
Яндекс.Метрика