Hvorfor forråde menn gjør?Det er vanskelig å si akkurat hvorfor menn forråde hennes elsker. Bør jeg klandre dem falming sanne følelser for partneren? Pant denne oppførselen av naturen? Hvor vanskelig å studere de psykologiske årsaker til utroskap, men noen ganger er dette ikke kan unnslippe. Når inne i en brennende smerte er den beste måten å unnslippe - å skimte detaljene i problemet.
Hvorfor menn forråde koner:

1. Samle hjerter kvinner.
Noen mennesker samle veteranbiler thumbnails andre - mynter med forskjellige epoker, og andre - mark. Men det er en spesiell kategori av menn som er kalt på forskjellige måter: Lovelace, bestemor, hund og andre. Disse viser en sterk personlighet karisma, tiltrekke kvinner som en magnet. Nye følelser trenger dem like mye som luft. Svært ofte denne type mann gir seg selv en løkke bånd ekteskap. Langsiktige relasjoner lei fort bli forutsigbar og kjedelig.
Det tar litt tid, igjen som et ønske om å erobre en annen kvinnes hjerte. Hvis en legitim partner kobling virkelig sterke følelser, vil svik være hemmelig. "Hjem" folk nesten aldri være, men han kan snu hver ny affære til beste for familien. Skyldfølelse av lovbruddet kan resultere i forsøk på å styrke ekteskapet på en annen måte (foreldre, felles fritidsaktiviteter, felles besøk til feriestedet).
2. Identifiser dzhentlmenstvo.
Det er en viss type mann som er vanskelig å nekte noen. De er enige om å dele den nyeste skjorte med en imaginær venn enn sliter bruker den nærmeste vennekretsen. I dette tilfellet er det ikke helt riktig å stille spørsmålet "hvorfor gifte menn vind elskerinner? "Fordi initiativet kommer fra en annen kvinne.
Dette ensom dame ønsket oppmerksomhet, så hun prøvde å "lariat" neste gentleman. Disse forholdene fortsette så lenge elskere ikke ønsker å endre sin status (eller helt bryte av relasjoner legalisere dem). For menn slik kommunikasjon er rent "vennlig støtte" i øyeblikk av tristhet vakker dame.
3. Lei av kjedelige liv.Hvorfor forråde menn gjør?
En av de vanligste årsakene til svik av både menn og kvinner. I hverdagen er det svært vanskelig å opprettholde sin tidligere appell. Etter en dag når det bare er attraktive damer, ingen sminke på ansiktet til hans kone og slåbrok oppfattet som en hån av livet. Mistress gir mannen glede å være i en omstridt fruer ingen ledig tid.
4. Det bør bero svekket selvtillit.

Men - ganske mistenkelig i naturen. Som barn lærer at de ikke kan gråte eller vise sin svakhet. Det har lenge vært av guttene var familiens overhode. Moderne samfunn snudd opp ned før vanlig konsept. Kvinner er også uavhengig. Selv ta på seg rollen som ledere i store organisasjoner.
Menn er svært vanskelig å komme til enighet med den nye tingenes tilstand. Når deres stolthet uschemlyayetsya alltid den enkleste måten å fikse det - få bekreftelse på sin betydning fra en annen kilde. For eksempel, den nye kvinnen som vil understreke sin glede på hver av sine møter. I noen tilfeller, legitim partner, ikke en mann som utgir seg for å være sjefen, men det fortsatt endres.
Hva er trikset her? Kvinne nøye ser sitt utseende gjør det hele gjort i huset og ganske vellykket barneoppdragelse. Hennes bakgrunn folk kan føle seg forbigått rett og slett fordi de ikke "hold" nivået av hans kone. Da fruen vil være verre enn permanent partner.
5. En substitusjon av konsepter.

I noen tilfeller, foreldre respektabel familie vinne psykiske problemer. Misnøye med livet kan selv mot ganske vellykket karriere. Mange vanskelig nok å forstå at endring av seksuell partner betyr ikke sosial status. Det er en substitusjon av konsepter.
Når det er et konstant press på mannen ("må", "skal"), er det svært vanskelig å holde forstå deres sanne begjær. Noen ganger ønsker folk å ikke bare starte en ny affære, hvordan å vise sin uavhengighet på despotiske kone. Eller utøve foreldre instinkter, snakker med en ung elskerinne i stedet for utdanning av sine barn.

6. For å være ferdig innen mangel på kjærlighet i barndommen.
Hvorfor forråde menn gjør?
Noen ganger er svaret på hvorfor menn forråde, gjemmer seg i tidlig barndom. Den manglende oppmerksomhet fra foreldre vil oppveie alle mulige måter. Barnet er ønsket manifestert i form av hysteri, som involverer minst et tilbakeslag voksne. Tenåringer arrangere en demonstrasjon opprør, og menn er nedsenket i jakten på sin kilde av kjærlighet. Hvis kona og barn ikke kan tilfredsstille sin tørst, da faren snur sin oppmerksomhet mot andre kvinner.
Det er ikke alltid at en familie med ektemannen var fraværende far. Noen ganger foreldre betaler så lite oppmerksomhet til barnet, hun tydelig mangler kjærlighet og oppmerksomhet. Noen ganger er denne tilstanden er født frykt festet permanent til en annen person som kan lett vtoptaty drømmer for et lykkelig liv i landet. Eller omvendt, voksende ønske om å motta kjærlighet mer og mer, og tiltrekker flere mennesker.
7. "Hans hår i hans skjegg, djevelen -. Kanten"
Alder 40-50 år kalles ofte en krise i livet til mannen. I løpet av denne perioden, den vanligste ekteskapsbrudd (selv fra herdet familiemann). Hva skjer på denne tiden? Vanligvis barn vokse opp, forlater foreldre reir og bygge sin familie. Menn går revurdering av livet. Når jeg ser tilbake, ser de et avvik i sine ønsker i en tid hvor barn er nå) og dagens virkelighet.
Sammenbruddet av de gamle idealer krever noen bevis på sin egen makt. På jakt etter en løsning av guttene begynner å "slakk": kaste en gang hjemme, beundrer en ny hobby, forrådte hans kone og hast for å dykke inn i eventyr med en ung fremmed ... Vanligvis disse endringene veldig fort lei og "hero-lover" skynde tilbake i skjød familien. Selvfølgelig, hvis det var en hemmelig affære og hans kone ble enige om å la en annen mann i huset.
Tek vis: reaksjon på svik lover

Vakre damer ikke vil at noen andre til å dele sine dommer. Det eneste unntaket er barn og foreldre til sin mann. Alle andre utgjøre en trussel mot ildstedet. Selv nære venner. Hva skal man si om en elskerinne! Det er generelt oppfattet som et produkt av det onde.
Hvorfor forråde menn gjør?FørsteOm svik bringer smerten av svik. Selv når kjærligheten lenge siden ingen sier det er et nært forhold mellom to mennesker. Til syvende og sist, bak alltid fant en masse siste dager sammen. En gjerning angres alt det gode som kan være nok til å komme. Svik partner - et brudd på den vanlige måten å leve på. Forsvinner forbi tillit, jeg vil gråte fra selvmedlidenhet og ikke ønsker å møte fremtiden.
Kvinner bør vente ut den første reaksjonen til svik og se på situasjonen litt fra siden. Nå som det har skjedd, bør vi snarest vurdere sin fremtidige atferd. En gang var det en mann elsker, det var på spesiell grunn. Det eneste spørsmålet er om du ønsker å hacke på skulderen eller den første gangen du kan tilgi svik. Kald score alle "proffene" og "ulemper" for å bidra til å løse den vanskelige dilemma. Hvis du godtar verden, under hvilke forhold? Dersom skilsmisse, hvordan å leve? Svaret på disse spørsmålene vil komme ut av denne situasjonen med de minst åndelige og økonomiske tap.
Den observerte svik - trumf i hendene på svindlet kvinner. Så det er nødvendig å bruke det, mens det er på tide! Hvis du trenger å ringe for offentlig støtte. Eller omvendt, truer den totale eksponeringen for deg selv og vinne noen bonuser. Når valgt verden, drøfter deretter ulike alternativer for fremtidig liv sammen.
Når du velger å reise, må du umiddelbart løse problemet av eiendom divisjon. Mens fersk skyld, er mennesket i stand til å gjøre en gentleman, forlater sin kone med en brorparten av "lønner seg". Ellers elskerinne skulle senere påvirke den ytterste stolthet mann, og tvang ham til å hemmelighet selge eiendommen eller sette den på andre mennesker. Så kona bør trekke seg sammen og prøve å få minst noen fordel.
Kvinner svik elskede partner - ikke en enkel test. Men det kan overleve med ære, noe som gjør for en visse konklusjoner. Til syvende og sist, min mann var på grunn av mange lykkelige øyeblikk i livet. Vi kan være takknemlig til ham for at minst. Etter å ha ryddet hjertet av bildet av fortiden vil være et sted for glede for fremtiden.  
Hvordan kysse lidenskapelig videoHar du noen gang lagt merke til hvor mange ganger om dagen vi kysse? I morgen etter å ha våknet opp, vi kysse sin utvalgte, søt søvn ved siden av deres barn vil kysse på kinnet, møte og avskjed med nære venner vi følge en vennlig kyss. Folk liker å kysse, kysser bringe sammen, gi glede og lykke, og forherlige vårt forhold til et annet nivå. Men i dag vil vi diskutere de andre kysser, mer intime, designet for to elskende å kysse, hvorfra pidkoshuyutsya knærne, håndflatene svette, øynene rullet, og hjertet begynner å slå raskere. Alle streber etter å mestre teknikken av kyssing å fortsette å levere levende møte sin halvdel. Uten kjærlighet er det ingen kyss, kyss vi trenger på samme måte som mat, vann, luft.

Hvordan å kysse video

Videoen ville sikkert være spennende, men før du ser videoen bedre kjent med teknikken og regler kysse. Din favoritt site nyttige tips Sovets.net utarbeidet en liste med anbefalinger av prosessen. Med et kyss starter noen seriøst forhold mellom mann og kvinne, fordi ved hjelp kysse folk uttrykke og formidle sine følelser for hverandre. Kisses er i stand til å formidle ikke bare nåde og kjærlighet, men også varme, takknemlighet, takknemlighet, omsorg og ømhet. Å kysse var fin, ikke bare for deg, men også din kjære, må du lære noen enkle tips. Så hvordan gjør til denne "kysse voksen" brakte glede ikke bare deg, men også din partner.
Hvordan kysse med tungen
Trinn 1
Hvordan kysse lidenskapelig videoVære oppriktig. Kysse, men hvis du faktisk ønsker. Hvis du ikke ønsker å kysse, ikke tving deg selv, vil partneren din føler det. Ikke i noe tilfelle ikke nøle et øyeblikk, ditt øyeblikk. Hvis du noterte svimmel før kysset, skjelvende knær og generell spenning - da er du virkelig forelsket, og så dette kysset være sant, og bringe mye både fysisk og følelsesmessig tilfredsstillelse.
Trinn 2
Ikke gjør forsøk på første date. Hvis du har en første date, trenger ikke å prøve å kysse lidenskapelig, det kan tolkes på riktig måte. Det er bedre å starte med en langsom, dyp og milde kyss. Kyssing lidenskapelig mer passende som et forspill til intimitet.
Trinn 3
Opphold for kyss. Mange mennesker liker ikke å vise sine følelser i offentligheten, så velger å kysse ensom rolig sted. Det er bedre hvis du vil være omgitt av en romantisk setting - dempet lys, stearinlys, dempet musikk. Prøv å lage en romantisk intimt miljø der du kan føle deg komfortabel og avslappet.
Trinn 4
La deg full av lidenskap - kyss bør være den samme som om du tsiluyetesya siste gang i mitt liv. Så ikke bli begrenset av begrensningene i ett kyss. Være mangfoldig. Hvordan kysse lidenskapelig video vil fortelle deg mye, men du trenger ikke å vite hva du skal unngå monotoni, og omvendt, må trene oppfinnsomhet. Mange menn og kvinner får stor glede av såkalte "fransk kiss". Ta med en partner for å hjelpe lys og posmoktuvannya biting leppene.
Trinn 5
Ta vare på pusten din. Selvfølgelig trenger kysser ikke trenger å spise hvitløk, løk, røyking og drikking av alkohol. Pass også på at munnen var ikke dehydrert. Det er lite sannsynlig at partneren din ønsker å kysse igjen, hvis du pusten ut stygg lukt av tobakk, alkohol eller skarpe krydder og krydder. Oppfrisknings pusting hjelper friskt eple, peppermynte godteri, tyggegummi.
Trinn 6
Velg en positur for et kyss. Ikke sitte stille, zamershy i én posisjon. Du må være komfortabel grooming partner hender, multipliserer det effekten. Tilbring hendene på håret sitt andre omgang, forsiktig røre hendene til kinnene, gni skuldre og sypnu og ømt og forsiktig senke hendene på hoftene og beina.
Trinn 7
Hvordan kysse lidenskapelig videoI mellom kysser forskjellig partner si fine ting, slik at du kan lyse opp en pinlig pause. Ikke zamyrayte i påvente av neste kyss. Den første pause i mellom - det er på tide å uttrykke sine følelser og gjør en fin kompliment til sin elskede (elskede).
Trinn 8
Være avslappet. Lepper belastning er ikke nødvendig, vil dette kysse hardt og grovt. Din styrke er din partner vil føle.
Trinn 9
Hvordan kysse lidenskapelig videoBli rozkutishe, bør du ikke bekymre deg, alt vil bli bra. Ikke nøl, må det fungere. Nå som du vet hvordan du skal kysse. Men det er ikke alt, vi bør lære å skille, vel du vet hvordan du gjør det. Det viktigste - å overvåke reaksjonen hans partner. Hvis du kysser en kvinne bringer glede, vil du merke det er lett for henne postanыvanyyu, full tilbakeføring av følelser og følelser. Men når kjæresten din ikke viser noen interesse i prosessen, det være seg fremmedgjort, og syntes det virket ganske fjernt og reservert øynene til side, bør du tenke på hva du gjorde galt og prøve neste gang du prøver å betale full oppmerksomhet til hennes følelser. Bare øve og lytte til ønskene til partner vil hjelpe deg å lære å kysse slik at gleden av å motta et kyss dere begge.
Hvordan kysse lidenskapelig, unngå feil
Noen uerfarne gutta gjør en meget alvorlig feil som du bare kan gjøre - er å glemme sin kjæreste under selve kyss. Ikke kysse bare for deg selv og få eneste glede. Det mest slående og minneverdig kyss er den ene som du både ha det gøy og glede. Ikke forvent din vidåpen munn kan glede din partner, så vel som vice versa tett lukket munn ikke bringe ham glede. Prøv å velge det alternativet som er mest gledelig din kjæreste og hun vil henvise deg og vise hvordan å kysse henne.  
Яндекс.Метрика