Hvorfor jenter liker slemme gutta?I de intelligente, utdannede og edle gutter ofte overse relasjoner med det motsatte kjønn. De fleste jenter får skurkene. Nærliggende sjokkert. Foreldre - mot. En ung dame, som en magnet, trekke for ham. Og dette er ikke et isolert tilfelle. Hva er i veien? Hvorfor jenter liker slemme gutta? Hvor kommer ønsket om å koble sitt liv med en "ridder uten frykt og bebreidelse"?
La oss vende oss til kildene
I vill, en verdsatt fysisk styrke og posisjon blant hans egen art. Bare noen få millioner år siden, folk levde i huler, legger full av farer. For å beskytte deg selv, suge, sikre komfortabel overnatting, nødvendig fysisk styrke. Mennene gikk på jakt med bare hendene. Svak falt i klørne på ville dyr, og sterke tilbud i hjemmeproduksjon.
Hans hule menn igjen forsvarte bare hendene. Svak mistet familie, og klarte å holde sterk avkom. For å oppnå en posisjon i samfunnet, var det nødvendig å vise sin styrke. Men delingen av produksjonen ikke tenkt på rettferdighet. Hvem er mer avskåret, jo lenger vil være fornøyd.
I primitive samfunn verdsettes lykkejegere modige soldater som kunne beskytte seg mot fiender og angrep for ønsket byttedyr. Disse mennene, kvinnene ble begått.
Det var endringer i tid, alder, verdi. I dag beskytte byen mot fare og lover. Mest "byttedyr" bringer en som har ressurssterke sinn og sosial status. I et samfunn ikke verdsatt grov virilitet og arroganse. Men kvinner er fortsatt tiltrukket av brutale menn, ikke gutter vellykkede.
Genetisk minne var veldig sterk. Etterspørselen etter de som viser sin styrke og selvtillit er fortsatt høy. Hvorfor jenter liker slemme gutta? Hva de ikke liker gutter, i alle sanser positive.
Alt for store mengder av regler
Som vi alle lever? Vi prøver å følge lovene adlyde. Step venstre, steg rett - shot, anerkjennelse, fordømmelse. Men disse reglene ikke angir en bestemt jente, men noen andre. Det vil si, vi må adlyde viljen til en annen, for å holde seg innenfor visse grenser. Naturligvis, jeg vil ha frihet.
Husk sangen fra en god sovjetisk tegnefilm? "Jeg ønsker ikke ikke ønsker bekvemmelighet. Og jeg elsker, den kjærligheten jeg ønsker. Frihet til å gi meg. La frihet .. "Det er det. Livet virker trist og kjedelig. En endring noe forferdelig.
Og så er det OH. Stakkars fyr. Han forakter konvensjoner, regler. Han lever som han vil. Og i nærvær av alle tegn på at en fyr som deg. At denne fyren! Hvordan kan du motstå? Det virker så spesiell, så gratis. Selv en liten slurk av denne friheten! Ved siden av ham.
I tillegg er det mulig å forskyve ansvaret for deres skjebne. På hans skuldre. Jenta ser ut til å elske det bad guy vil gi henne ønsket frihet. Og fra konvensjonene, og de regler og ansvar. Dessverre, ofte bare virker så.
Mors instinkt
Den dårlige gutter mobber. De trenger ikke legge opp relasjoner med sin familie. Ofte - lov. Hvordan å ikke angre på det? Tross alt han trenger er for meg! I min hjelp! Hvor mange ganger venner og familie jenter elskere hører: "Han mistet uten meg! »
Kvinnen representerer en slags bad guy romantisk helt. Med en mild og følsom sjel. Uransakelige onde mennesker. Trenger hjelp ham varm, kjærtegn. Og deretter tint hans isete hjerte, sprekk ugjennomtrengelig rustning. Eneste bekymring og kjærlighet vil spare skurken fra utslett handlinger.
Slike tanker er fast knyttet forelsket i en jente desperat å mobbe. Som tragisk, selv etter bilde forårsaket, svik og batte en kvinne kan ikke gå. Kan ikke kaste hennes elsker.
Troll kan temmes
Han brøt så mange hjerter! Ingen er knyttet til. Ingen snakket ord om kjærlighet og hadde på seg blomster. Han kan ikke sove hjemme i flere uker. Omtrent kjærester, uhøflige foreldre.
Men hun mener at hun kan forandre alt. Gjøre det bedre. Link til hans liv. Hun er spesiell. ANDRE. Det er en uimotståelig trang til å tøyle villfarne gutt. En sterk fristelse til å vise seg selv og andre makt over grov mannlig.
Bad boy fornærme hans følgesvenn, røper hun. Men det viser utholdenhet. Jeg satte opp, jeg kan. Og snart hele verden vil sette den til mine føtter.
Wish kraft
God gutt forsagt banket på døren - og forlate. Før skurken lukke døren - det vil passe i vinduet. Intelligente mennesker be om tillatelse til å klemme og kysse beklager utilsiktet. Brutal mann frimodig presset til henne og vedvarende søker hengivenhet. Utdannede mennesker prøver å ta det meste av hans følges hooligans osvystavshyh hennes oppriktige antrekk. En hemningsløs stroptyvets vplutayetsya en kamp. La oss vondt, men prøv å forsvare æren av hans dame nevene. Han trenger å føle seg som en helt.
Hvem av de to vil velge en jente? Selvfølgelig, skurken. Det virker så sterk og pålitelig! Og hver kvinne ønsker henne dempet, søkt. Fysisk styrke, dristighet og arroganse veldig spennende. Og lyse tørst sensasjon er for sterk.
Hvis du elsket skurken er stor. Ikke alltid er folk som kommer fra jentene også. Men tiden tilbrakte med dem å huske. De levende opplevelser uvanlige opplevelser, sterke følelser.
Gaver til 8 mars kvinnen han elskerGaver for mars 8. Gaver kone 8. mars? Gaver til elsket kvinner 8. mars?
Mer enn to uker, hvis ikke før alle våre menn begynner å kjempe med og tenke: Hva å gi til sin kone, kjæreste, venn 8. mars?
Diskutere gaveideer 8. mars.
Først av populære gaver for Mars 8 er Flowers
Can March 8 pass uten blomster? Dette er trolig den viktigste gave! Men dette betyr ikke at du har dine favoritt buketter bare gi denne ferien. Løfter henne blomster så ofte som mulig.
Dine favoritt kvinner vil gjerne motta:
• luksuriøse og original bukett;
• En blomst - enkel og smakfull;
• keramikk blomst vil være en flott gave, spesielt hvis damen er glad i hekkeplanter;
• panel eller en bukett av tørkede blomster.
Hva bør være antall blomster i buketten?
Internasjonale Kvinnedagen aldri går av uten å gi blomster. Men en slik alvorlig sak som av buketter på 8. mars for å være en sann mester. Dermed må vi ta hensyn til valg av farger og spesielt deres farge. Viktig er antall blomster i en bukett. Ifølge russisk tradisjon, i alle fall ikke kan gi en bukett med et likt antall farger, for eksempel buketter stige bare til begravelsen, men europeerne følge denne regelen bare hvis det er en blomst, som består av ikke mer enn 10 blomster, så trygt å skjenke ladylove bouquet av tolv eller fjorten farger, og det er absolutt ikke bare glede din kjære, men fortelle henne noe om deg. Ved fastsettelsen av antall blomster som vil inkludere din bukett, bør du vurdere:
En blomst - "Du er alt jeg har! »
3 blomst - "Jeg ønsker å gå med deg på kanten av verden."
5 blomster - "Jeg elsker deg! »
7 blomster - tradisjonelt presenteres på dagen av engasjement.
9 blomster - "Jeg respekterer deg som en venn."
10 blomster - "Jeg vil ha noe for deg å gjøre."
11 blomster - Du er min beste venn ".
12 blomster - "Det er vanskelig, men jeg tror alt vil bli bra."
13 blomster - "Jeg hater og forakter deg! »
14 blomster - "Du er den mest dyrebare jeg har! »
15 blomster - "Du tjent min takknemlighet og respekt."
Hva gjør buketten
Med blomster kan uttrykke de mest verdsatte følelser. Du må være i stand til å "lese" buketten: vet hva han er laget av en bestemt farge, en bestemt farge som de representerer eller symboliserer. Selvfølgelig, er det klart at de fleste av blomster uttrykke din kjærlighet og oppmerksomhet, men det er en mer vanlig tolkning av hver blomst. Naturligvis kan dekryptering "buketnыh" mysterier være kontroversielt fordi før unikt tolke en spesiell bukett presentert for deg, lære å "se på roten."
Noen ganger sublime bukett du kan "snakke" er mye mer veltalende du.
Den generelle fargen på alle buketten:

Hvit betyr uskyld, gul gir skuddene til kjærlighet, rosa betyr kjærlighet, lys - rød - lidenskapelig kjærlighet, blå - lojalitet, lilla eller lilla - fred og tillit, men svart - dødsønske.
Noen fargeverdier:
Azalea - "Ta vare på deg selv for meg", og betyr tilbakeholdenhet, uten lidenskap.
Acacia - hemmelig kjærlighet, skjønnhet ensomhet, kysk kjærlighet.
Alpine Rose - "Vær forsiktig! »
Amazon lilje - "Kjærlighet er farlig! »
Amaryllis - stolthet, hyrde poesi.
Ambrosia - "Din kjærlighet for hverandre."
Anemone - "Jeg forlater deg! »
Stemorsblomster - "Din uskyld bergtok meg."
Aster - symbol på kjærlighet og raffinement.
Begonia - "Beware of love! »
Hvit daisy - "Ikke friste min tålmodighet! »
Heather (hvit) - "La det ønske gå i oppfyllelse! »
Heather (lavendel) - et symbol på beundring og ensomhet.
Vannlilje - ". I mitt hjerte raste følelser"
Gardenia - "Du er vakker, hemmelig kjærlighet! "Eller" Jeg er heldig! »
Carnation - "Jeg vil ha deg! »
Nellik (hvit) - "Du er søt og deilig" og et symbol på uskyld, ren kjærlighet, feminin karakter.
P vozdyka (lilla) - et symbol ustadighet og capriciousness, stivhet.
Nellik (rosa) - "Jeg vil aldri glemme."
Geranium - et tegn på dumhet og sløvhet.
P yatsynt - "Girl, vil jeg be for deg! »
Gloxinia - symbol på kjærlighet ved første blikk.
Hortensia - "Takk for din forståelse."
Decembrists - "Humala min lidelse! »
Iris - "Jeg respekterer deg! »
Kaktus - et symbol på utholdenhet eller varme.
Camellia (hvit) - "Du er fantastisk! »
Camellia (rød) - «Du - flammen i mitt hjerte! »
Camellia (rosa) - "ivrige deg! »
Clover - "Tenk på meg! »
Bell - et symbol på ydmykhet.
Krokus - et symbol på omgjengelighet.
Lily - "Du dekorere mitt liv! »
Flax - et symbol på innenriks.
Lily (hvit) - et symbol på uskyld, renhet, majestet eller "Flott å være med obo! ".
Lily (gul) - symbolet på hykleri.
Calla - "Din skjønnhet gjør meg gal! »
Magnolia - sjenerøsitet.
Mack - «Du er min tap ..."
Daisy - «Vær trofast mot meg! »
Narcissus - "Love Me", tilsvarende symbol på kjærlighet, begjær, sympati.
Blomkarse - et tegn på erobring, seier.
Glemme - "Ikke glem meg! »
Marigold - et symbol på vold, sorg og sjalusi.
Løvetann - et symbol på troskap og lykke.
Orchid - "Du - en skjønnhet! »
Primrose - "Jeg kan ikke leve uten deg! »
Petunia - "Din tilstedeværelse lindrer meg."
Peon - et symbol på et lykkelig liv, lykkelig ekteskap eller skyhet.
Rose - "Jeg ønsker deg mest! »
Rose (thornless) - et symbol på kjærlighet ved første blikk.
Rose (hvit) - "Jeg er verdig av deg, du er fantastisk! »
Rose (gul) - et symbol på sjalusi eller hva kjærlighet er å skli unna.
Rose (red) - "Jeg elsker deg! »
Rose (rosa) - "Vær tro meg."
Rose (mørk rød) - et symbol på sorg.
Rose (te) - "Alltid vil huske."
Rowan - et symbol på renhet.
Lilac - et symbol på uskyld av ungdom.
Tulip - "Jeg liker ikke deg lenger! »
Fiolett - et symbol på beskjedenhet.
Violet (hvit) - "La oss tør! »
Purple Lilac - "Jeg så vil din favør! »
Chrysanthemum - "Jeg er elendig! »
Krysantemum (gul) - svak symbol på kjærlighet.
Cyclamen - "Lykke til! »
Men du bør ikke ta hensyn til slike Nedgang verdier av blomster, for eksempel, hvis du bare elsker tulipaner symboliserer misliker!
Den andre polaritet til å presentere på 8.3 er en parfyme
Hvordan velge en parfyme som en gave?
Parfyme eller eau de toilette - den vanligste gaven 8. mars. Hvis mannen bestemte seg for å gi sin elskede utsøkt parfyme, men vet ikke hvilken duft er egnet for begynnelsen for å finne ut hvilken type er din dame. Vi kan skille fem typer kvinner som passer en bestemt retning lukt.
Mest ønsket gave til en kvinne - smykker.
Trolig den mest forventede gave - smykker. Det kan ikke bare være elegante og svært dyre gifteringer i hvitt gull eller platina med diamanter, men god kvalitet smykker, som noen ganger er ikke dårligere enn prisen av edelstener og metaller.
Så, 8. mars kan gi følgende dekorasjoner:
• Ring eller ring. Men husk, hvis du ikke er gift, denne gaven en kvinne kan betraktes som et frieri, så hvis du ikke er forberedt på konsekvensene av å følge en slik dag er det best å tenke på noe annet. Hvis du er heldig nok til å eie den beste kvinnen i verden, til en gave heve ikke bare din kjærlighet for henne, men hennes ekstraordinære skjønnhet.
• armbånd. Dette kan være et armbånd og håndtere din kjæreste, og ben. I det første tilfellet vil det tiltrekke seg en rekke interessante utsikt til elegant pensel, den andre - vil se flott ut på stranden, og silke ark av sengen.
• Den kjede rundt halsen hans. Denne gaven vil alltid minne deg om din favoritt, foruten hvis hun trekker alltid henne ettertenksomt.
• Liten kulonchyk (med sin tegn på dyrekretsen, hjerte, etc.). Forresten, kan kulonchyk være et flott tillegg til kjeden ...
Selvfølgelig, et utvalg av smykker - en flott gave til kjæresten din.Men kvinner er mindre kjærlige og gode, dyre kosmetikk for hår, hud, ansikt og kropp, slik at du enkelt kan gi kjæresten:
• PIN eller hår ornamenter:
• Vakre kammer eller hår kammer laget av naturlige materialer;
• enhver hårføner med flere dyser;
• dyrt manikyr sett før ham ulike farger neglelakk;
• pleieprodukter for ansikt og kropp.
Du kan donere 8. mars hjem tilbehør
Nå faktisk gi ikke bare dekorasjon for dame, men også for å dekorere hjemmet hennes.
I denne forbindelse er det mulig å presentere:
• leketøy i alle størrelser som damen ville sette på en hylle eller sitte på sofaen;
• lampetter, lamper, lampe til ditt neste besøk hun kunne skape en intim situasjon;
• stearinlys og lysestake for samme formål som lysene, og natt lys lampe;
• ulike fine ting - figurer katter, hunder, hester, drager og andre dyr. En slik gave til kvinnenes leilighet eller annen grunn er alltid den mest ærefulle plass;
• ulike elementer Feng Shui "musikk av vinden", amuletter, talismaner og så videre. N.
• Tabell eller gulv vase (bare husk i fremtiden så ofte som mulig for å fylle disse interiør blomster og buketter);
• vegg klokke som kan være bedre detalj i interiøret.
Hvis du bestemmer deg for å gi den 8. mars, klær, sko og tilbehør
Selv lignende gaver fortsatt ikke verdt å kjøpe. Lær mer sannsynlig din kjære pryhledila har noen form for en god ting, og venter når du foreslår at hun går shopping. Men, selvfølgelig, kan du kjøpe din dame alt fra klær og uten hennes viten. Dette kan være:
• cap hvis denne sesongen anses trendy denne ting;
• mannlig cap, skjorte, genser (slike gaver virkelig liker jenter);
• pyjamas søte eller sexy undertøy (i dette tilfellet, kan du velge hva som, kanskje, bare du);
• skjerf, hansker, paraplyer;
• nakkelommetørklær, silke skjerf eller store;
• veske, kosmetisk vesken (husk å sette tilbake et par notater av amerikanske dollar)
• vakker stropp eller belte.
Fargevalg - suksess
Hvis du bestemmer deg for å gi din kjære, for eksempel, noe deilig med klær eller en bil, men ikke sikker på om fargevalg, deretter begynner å lære hvilken farge foretrekker du dame. Dette vil ikke bare gjøre ditt dyr gave enda morsommere, men også hjelper deg å lære mer om din favoritt kvinner.
Rød - betyr aktivitet, lidenskap og ønske om å erobre. Han liker å lede og være først.
Mørk grønn - fred, ro, stabilitet og ... penger.
Lys grønn - forbundet med delikatesse, og en følelse av estetikk betydningen av familiebånd.
Dark Grey - symboliserer logikk og intelligens, intellektuell rikdom.
Svart - symbolet på natten, mystikk og sensualitet.
Mørk blå - forbundet med tro, religion, underbevissthet og reise.
Blå - fargen på drømmer, følelser, romantikk, drømmen og følelse av trygghet.
Gul - fargen på kreativitet, kjærlighet og hjerte.
Brown - symboliserer ydmykhet, kunnskap, solidaritet, alvorlighetsgrad og hardhet.
Lilla - fargerommet, frihet og alt som kan være tradisjonell og banal.
Hvit - fargen på ecstasy, avstand og tro, fantasi, fred og ro.
Det kan gis en kort beskrivelse for å hjelpe deg å bedre forstå fordelene med din kjære og gjøre forholdet mer harmonisk og milde.
• tøfler, joggesko eller sko hvis du allerede vet størrelsen på elskeren din;  
Яндекс.Метрика