Hvorfor menn lyver?Alle mennesker lyver. Ifølge statistikk, 87% av befolkningen taler løgn en gang i 30 minutter. Menn gjør det oftere enn kvinner, og få stor glede av løgn.
Men det smukke kjønn ligge mer effektivt og vakkert, men menn vanligvis kommer opp med versjoner av svindel på farten. La oss se hvorfor menn lyver? Årsakene til dette kan være mange, og damene er vel klar over dem.
Hvorfor menn lyver?
Ponti. Alle menn av natur hanner, og de forstår at det er lettere å tiltrekke seg oppmerksomheten til kvinner rozpushyvshy foran henne halen. De prøver å skjule sine feil og forbedre sosial status, og dermed akselererer prosessen med erobring individer av det motsatte kjønn. De skal også beskytte din indre verden mot angrep utenfra.
Eksempel foreldre. Vane å lyve kan ta tilbake til barndommen. Hva du skal gjøre hvis et barn lyver? Prøv å forklare ham at du ikke kan gjøre det, viser et godt eksempel, være oppriktig samme.
Kjedsomhet. Løgn hjelper menn til å male livet i en lysere tone, fordi noen ganger de begynner å tro sine historier.
Ønsket om å dra en kvinne i seng. Av guttene klar naplesty kvinne tre bokser bare for å overtale henne til intimitet.
Ubesluttsomhet og manglende evne til å skade en venn. De fleste menn lever et dobbeltliv, revet mellom sin kone og elskerinne. Men de smart løy til begge.
I denne situasjonen av guttene selv viklet inn i sine følelser og virkelig forstår ikke som virkelig elsker. I tillegg falsk gir ekstra adrenalin, som holder dem i en tilstand av konstant frykt for å bli tatt.
Ønsket om å skjule sin fortid. Etter et nytt forhold - en clean sheet, som ikke bør være skitne gamle problemer.
De ønsker å unngå skandale. De ønsker å beholde sine nerver, vel vitende om at du må begynne å krangle.
De fleste menn bare ikke legge til noe og ikke anser det som en løgn.
De ønsker å tiltrekke seg oppmerksomhet og til denne sluttbruk ligger.
Noen ganger menn lyver når de ønsker å redde forholdet. Snublet bare én gang - som ikke skjer.
Lyst til å hoppe over arbeidet rundt huset, så komme opp med en betydelig virksomhet utenfor sine hjem, og skaper en aura av sysselsettingen.
Hvordan vet du at en mann lyver?
Mistenker sin halvliggende, bør observere dens atferd. Hvis en mann ligger, manifesterer det seg i forskjellige nyanser:
Ansiktsuttrykk og fakter. Folk som lyver, prøver ikke å se i øynene, ofte stammer eller nervøs hoste, trakk klærne hans, hånd berøre ansiktet, svette, puste hardt, deres unaturlige bevegelser, tørre lepper, hans ansikt røde.
Dramatisk endret sin holdning til deg, oppfører seg svært forsiktig, eller aggressivt.
Det blir stadig mer hemmelighetsfull, endre passord på sosiale nettverk.
Unngå frank, redd for å si for mye, utslipp av bønner.
Noen ganger kan det gi hele sannheten, obmovyvshys. Dette psykologisk fenomen som kalles "bestilling Freud."
For å sjekke om en person snakker sant i en samtale, må du be om det, spør igjen fortelle all informasjon i omvendt rekkefølge. De fleste mennesker i denne situasjonen hvis gjentok historien hans forteller en helt annen informasjon.
Anklaget for bedrageri du dermed bærer sine egne ulemper ved en annen person.
Men hvis du legger merke til oppførselen hennes mann en av disse skiltene, er det ikke bevis for svindel. De fleste kvinner opplever falske relasjoner på nivået av intuisjon.
Hva om folk lyver?
Sitte ned og snakke med ham hjerte til hjerte, ikke gråt, og ikke kastet sine raserianfall. Uansett hva sex en person for en periode av å leve sammen og ikke bedra ham en gang. I tillegg har mange menn tror at deres løgner bare holder forholdet.
Forklare sin andre halvdel, vil du ikke oppleve løgnene, og det gjør vondt deg dypt, ring ham på tillitsfulle samtale. Men hvis folk lyver hele tiden og veldig dyktig, er det verdt å vurdere om det er fornuftig i forholdet. Tross alt, noen ganger bitter sannhet er bedre søte løgner.
 Femininitet - mangefasettert og subjektivt begrep. Hva slags mye snakk, men kan ikke gi en definisjon.


Hva er kvinnelighet og hvordan du kan bli mer feminin


 Alle punkt visuell appell til det motsatte kjønn. Imidlertid er det eksterne displayet alltid intern - og femininitet starter innenfra. Faktisk, når en mann ser en kvinne med glatte og myke bevegelser som utstråler grenseløs varme og rolig, aldri likegyldig, selv om det ikke kan være vakker å allment aksepterte standarder.
 Hver jente vet dette, og forsøker å være feminin, men ikke alltid vet hvordan å nå denne tilstanden. Med hva er det?
 Moderne kvinner erstatter menn på alle områder i livet. Kvinners feministiske bevegelsen som startet i begynnelsen av det 20. århundre, ga stor trapp. Kvinnen var lik mann! Men dette er hva vi alle ønsker? Ikke altfor dyr pris?
 Vellykket forretningskvinne i jakten på penger og makt blitt som en mann mistet og hva skiller det fra menn - deres kvinnelighet! Fordi i verden av virksomheten for å være feminin - et tegn på svakhet.
 Og hva er det? Med vellykket moderne kvinne.
 Utenfor en vakker velstelt kvinne, og i hans personlige liv en fullstendig fiasko. Og som hun gitt fra seg makt til kvinner, deres kvinnelighet. Hver kvinne drømmer om lykke, som alltid er en sterk herre skulder. Men det er ikke, og ikke er det. Og starte en samtale som forlot menn ett navn, ikke folket.
 Men min kjære, som han kjempet og løp ut, være sterk, må du engasjere seg i livet til svake menn, dessuten feminine menn.
 Dette betyr bare at du ikke tar en kvinne og en mann som det er at du mister kontakten med kosmisk energi som nærer og gir oss den styrken vi kaller feminine.
 En ekte kvinne skal være sterk i din svakhet. Hvis du ønsker å være fornøyd med en sterk mann i nærheten, være kloke, sterke, og viktigst feminin. Og ditt liv være det samme som vil bli gitt for å beskytte slik forsvarsløs, fra været. Og du min kjære ikke vær redd for å være mild og svak.
 Selvfølgelig, ikke glem å utvikle kroppen din, ta vare og se opp for utseendet. Og aller viktigst: et ønske om å være den beste mannen - en blindvei og ødelegge selv den mest fantastiske forhold.
 Være feminin og vakker. Fordi sann kvinnelighet kommer innenfra, som viser en forståelse for deres ønsker, kunnskap som en kvinne.  
Spill for Lovers - tabletop og rolle

 Kjærlig hverandre, folk tilbringer mye tid sammen. Til kveld eller en dag var interessant, og bringer glede og moro, kan du komme opp spill for elskere. Om rollespill for elskere diskutere nedenfor, er å ta med litt nedetid "ubyvanyyu 'tid. Hva du kan gjøre hvis du ikke er forent interesser, er det et selskap som skulle konkurrere i "boble" eller "Fool på bånd", kan du komme opp spill for å elske deg selv.

 For eksempel kan du leke gjemsel. Ganske skjule noen objekter i rommet, be dem om å finne en partner og som en belønning kyssing bruk.

 Brettspill for Lovers


 Du kan spille brettspill vlyulennыh - for eksempel kart, men uvanlig. Tidligere hvert kort bør komme opp med en jobb. Dette kan være en forestilling serenader, leser kjærlighetsdikt, mild massasje og andre. Kartene kan hentes ut i hvilken som helst rekkefølge og behage hverandre. Romantisk atmosfære, brakte avslappet tilbake natur spillet og malstrøm av følelser sammen de fleste av dere. Board for Valentine-kort, brikker og andre brettspill kan utføre visse vilkår. Dette kan være en oppfyllelse av ønsker, oppgaver eller avkledning. I dette spillet, taperne vil ikke. Du kan spille et spill som vil teste ikke bare kunnskap om bokstavene i alfabetet, men også bidra til å vise kreativitet og fantasi. Partnere i sin tur må kysse kroppen, som faller på den ønskede brev fra "a" til "I".
 Du kan fylle ballonger med noter av oppgaver som faktisk utfører umiddelbart. Du kan skrive noen notater og skjule dem selv. PARTNERE er å finne alle bitene i puslespillet for å lese meldingen helt.

 Rollespill for Lovers


 For de par som har levd sammen i lang tid, og ikke føler gammel lidenskap, er å utvide deres forhold. Du trenger for å komme opp med rollespill-elskere som liker begge deler. Hoved slappe av og stole på din kjære.
 Som et rollespill scenarier for elskere av historien er godt egnet Wolf og Little Red Riding Hood, Skjønnheten og udyret, samt standard scenarier - sykepleier og pasient, flyvertinne og passasjerfly, lærer og elev, boss og feil, slave.  
 Jenter blir ofte spurt om slike enkle ved første øyekast, spørsmålet: "Hvorfor har ikke folk ringer meg?! ". Drives egentlig så veldig mye. Og i denne artikkelen vil vi snakke om alle mulige årsaker til taushet.
 Videreutvikle vår side Vse-Sekrety.ru bygge en artikkel i "Spørsmål - Svar". Hvis du ikke finner spørsmålet ditt, spør dem i kommentarfeltet til denne artikkelen, og vi vil gi et svar.
Hva man ringer ikke?
 Hva man ringer ikke etter dating?

 Du ikke liker det! Ja, dette skjer når dating kvinner etter at en mann innser at han er helt usympatisk. Men retten til å si at det går langt ikke mange, fordi andre velger alternativet "vidmorozytysya", dvs. begynne å spille "stillhet" og unngå enhver kontakt.

 Fyren besluttet han ikke liker deg. Menn er de samme menneskene som gjør feil og gjøre gale konklusjoner. Han ville trodd at du ikke kan føle sympati for ham, så det gir ingen mening å fortsette møtet.

 Det er ikke mulig å kontakte deg. På dette punktet er det liten sjanse for eksistens, fordi de som ikke ønsker - på jakt etter grunner, og som ønsker muligheter. Det vil si personer som er ansatt i alle fall har tid til en samtale, men med få unntak, er det slike situasjoner.

 Hvorfor folk ikke ønsker å ringe etter en krangel?
 Ærlig veldig merkelig spørsmål Oh well! Her er grunnene:

 Mann alvorlig fornærmet! Hvis det var en alvorlig krangel eller hun var ikke den første i forrige uke, i dette tilfellet, fyren kan seriøst som lovbrudd. Kanskje til og med tenkt på avskjed. I denne forbindelse, er han på ingen hast med å ringe deg.

 Min mann prinsipper. I svært mange menn har sine egne prinsipper, regler og kanoner som kan finne et og et punkt - ikke kalle en jente først, etter en krangel med henne. I dette tilfellet, bør du tenke, og hvis du trenger en prinsipiell mann neste?!

 Hva man ringer ikke en uke?
 Hvis en mann har alvorlige følelser for en jente han ikke kan bo uten å kommunisere med henne for en uke. Snarere har han funnet noen til å erstatte den (jente, hobbyer, fritid eller arbeid). Så tror ikke at han er utro mot deg, kanskje ikke, men god sjanse for at alvorlige og oppriktige følelser hadde ikke.
Hva man ringer ikke?
 Hvorfor ikke folk ringer og skriver sms?

 Han er på jobb. Hvis en mann fungerer, er det sannsynlig (avhengig av arbeidet), kan det ikke kommunisere med telefonen ved hjelp av samtale, men det er egnede korte meldinger via mobiltelefonen. I slike tilfeller, fyren alltid kaller tilbake en gang sluppet fra jobb, kunder eller sjefer. I slike tilfeller er det bedre å ikke psyhuvaty, og bare vente på samtalen.

 Fyren er gift eller har en permanent jente. Hvis folk alltid kommunisere med deg på SMS, oppfinne ulike årsaker, er det nødvendig å reflektere over hans oppførsel. Selvfølgelig kan han være skamfull og føler ubehag, men mest sannsynlig er det at han har en annen jente, og kanskje til og med en kone, og hvorfor ikke ønsker å bli fanget (vi anbefaler vår artikkel om hvorfor menn føde elskerinner).

 Hva man ringer ikke og skriver ikke hver dag?
 Gutta pleier ikke å ringe og skrive hver dag av sin elskede, med mindre forholdet eller i starten, og det trenger ikke å ha utrolig sterke følelser. I alle andre tilfeller, guttene oppfører seg mer forsiktig, som brukes til å vise sin kjærlighet for handlinger enn ord. Noen ganger gutta ikke ønsker å irritere sin elskede tomt snakk. Så hvis folk ikke ringer deg hver dag - ikke være lei seg eller bekymre deg.
 Hvorfor ikke ringe den første mannen etter en første date?

 Du gjorde noe galt. First Date - en svært viktig øyeblikk i begynnelsen av et forhold, at det kommer an på forholdet ytterligere. Enhver feil flytte kan føre til uopprettelig. Kanskje du sagt for mye eller ville han ikke ha forstått riktig. Det er ikke viktig. Det gjenstår bare det faktum at du har gjort en feil og vil korrigere noe.

 Du liker ikke en mann! Noen ganger som ikke gjør det, men at du ikke liker det i mannen uansett. Kanskje er det i utseende, måte å snakke, klær, din posisjon i livet, etc. Dette skjer sjelden, men folk kan ikke ringe etter en første date først på grunn av antipati til deg.

 Han mistet telefonnummer. Noen oppfatter dette punktet som unnskyldning menn, andre - som sannheten. Det er ikke kjenner deg, men du trenger å tro. Fyren virkelig kan miste mobiltelefonen: Bladet kan casually kastet, telefonminnet - Slett etc.

Hva man ringer ikke?
 Hva man ringer ikke etter å bryte opp?
 Hvorfor bør du ringe en mann?! Du brøt! Alt! Du trenger ikke lenger! Ingen følelser, ingen binding, ingen ansvar eller ønske - er det ikke mulig å kommunisere, og da bare trekke opp gamle sår. Ikke bry deg og du fortsetter å leve et nytt liv!  
Яндекс.Метрика