Mange jenter går på en første date med en ny fyr, ofte veldig nervøs og bekymre deg fordi jeg ønsker å behage og vis deg fra den beste siden. I arsenal av hver enkelt et flott sett med kraftige og utspekulert triks for å hjelpe dem i den vanskelige kunsten å flørte: vakre smil, curvy form, lyse utseende, enkel bevegelse og god smak på listen over sin egen garderobe.
 Men ekstern kvalitet - dette er ikke det eneste som interesserte unge. Selvfølgelig, wrapper bør alltid behagelig for øyet og opphisse fantasien, men den interne innhold interessant, ofte, det tiltrekker bare zakohuye menn.
Interessante og morsomme spørsmål til gutta

 Dessverre, de fleste jenter, fra sterke følelser, eller av andre grunner i det hele tatt tapt på en date, uten å vite hvilke emner bør starte, og er best unngås.
 Art Fun fellesskap, rart som det kan høres, krever en viss kunnskap av mønstrene og regler som fordommer kan gjøre noen tabber, noe som resulterer i et negativt inntrykk av møtet. For å åpne opp og vise sitt beste, bør heve interessante temaer, spør banale spørsmål og morsom fyr.
 Kvinne-mann samleie noen ganger kan sammenlignes med å gå på isen - starte med de mest tynt lag feilsteg, og du er under vann. Men over tid, nærmere land, blir is sterkere, noe som betyr at gå galt er mye mer komplisert enn tidligere.
 De fleste jenter innrømme mange dumme feil, starter en samtale på en slik personlig og tyngende for en ung mann tema som bare trykke på en fyr fra en jente.
 Til noe som dette har skjedd med deg, er det bedre å utarbeide en liste over temaer og spørsmål som vil hjelpe deg å bygge en rik og interessant samtale. Snakk med Datoen skal ikke behefte eller undertrykke et bedre sted å finne en god spøk, vennlig smil eller interessante temaer for både gutter og for jenter. Så hva er spørsmål du kan spørre gutta på det tidspunkt de er interessert i, og du åpner et nytt parti?

 Eksempelliste over mulige spørsmål


 Hvis du nylig og vet nesten ingenting om hverandre vet ikke, den første og viktigste oppgave - å samle så mye informasjon om et objekt av interesse for deg, fordi med den kan du lage et helhetlig syn på motstanderen.
 Det er mulig at informasjonen mottatt fra deg vil forstå at folk har helt sluttet å interesse eller, alternativt, flere er interessert i og finne veien for videre diskusjoner.
 •  Prøv å diskutere hans preferanser og hobbyer

 •  Selvfølgelig er det vanskelig å forutsi akkurat hva glad i unge mennesker, slik at vi kan begynne med primitive forhold. "Hva er den siste filmen du så? ". Gi en ung person muligheten til å fortelle sin mening om utsikten, deretter potsikavsya favoritt verk av kino, kan han tilby deg noe fra din favorittutsikt sammen.
  Interessante og morsomme spørsmål til gutta

   Hvis filmindustrien var ikke interessert, kan du spørre det samme om bøker eller musikk, forresten, på grunnlag av mange unge mennesker finner en rekke felles interesser, kan du spille gitar, men kan du synger godt, og det vil følge deg. Spørsmål moderne TV, et kjøkken eller en elsket favoritt retter, alt dette vil også være aktuelt ved første samleie.
 •  Venner og tidsfordriv

 •  Enhver ung person som om hun ville være interessert i hva han liker å gjøre på fritiden, foretrekker han å hvile og slappe av. "Hvordan liker du å bruke fritiden din? "" Hvordan tilbringer du trenger tid med vennene dine? ".
   Forresten, snakker om venner - også et godt emne for dialog som vil gjøre deg i stand til å lære mer om en fyr om hans karakter og smak, er det ikke rart de sier: "Fortell meg hvem vennen din er, og jeg skal fortelle deg hvem du er."

   Det viktigste er ikke å overdrive det, fordi det kan virke som hans venner eller en spesiell venn du interessant enn seg selv.
   "Mange av dere tilbringer tid i selskap med dine venner? "" Hvordan føler du om sosiale nettverk? "" Hvordan og hvor du liker å bruke felles? ". Disse spørsmålene vil være nok til å få all den informasjon og for å tiltrekke seg ung mann i samtalen.
 •  Favoritt hobbyer

 •  Uansett mann, men nesten alle av oss har en favoritt ting som han kan delta i og dra nytte av timer med ekte glede. "Hva føler du om sport? Hvilken type foretrekker du? ".
   Hvis en ung person ikke påta seg entusiastisk snakke om sin nyeste og ganske lang tur i idrettslaget, er det bedre å oversette temaet i en annen retning. Det kan interessere deg glad i ekstrem objekt eller, alternativt, en homebody og elsker å tegne, skrive dikt og forme med leire?
 •  Familie, nære venner og relasjoner

 •  Hvis samtalen tar svinger vennlig og du føler deg mer avslappet, til den tiden spørre fyren om hans foreldre og slektninger. Men temaet for gamle jenter og romantiske relasjoner som er i det siste, bedre ikke komme på egenhånd, er det mulig at så du koble den til rask.
  Interessante og morsomme spørsmål til gutta

   Hvis han begynner å bli interessert i temaet relasjoner, og du har ikke noe imot henne støtte, bør du spørre ham en forsiktig holdning til kjærlighet, til spørsmål om lojalitet og forståelse. "Tror du på kjærlighet? "" Det du sikt forholdet? "" Hva slags jente kan du ringe perfekt? ".
   Og selv om det siste spørsmålet du vil høre ikke de trekkene som råder i deg, ikke zasmuchuysya og ikke prøve å venne seg til dem, tvert imot, bare med sin egen personlighet, kan du være interessert i det.
 •  Livet verdier, mål og planer for fremtiden

 •  En ung mann som er alvorlig om deres fremtid, må være mer eller mindre klare tanker og ønsker at han planlegger i fremtiden å gjennomføre. "Hva drømmer du? "" Hvor ser du deg selv om fem eller ti år? "" Hva synes du om den virkelige jobben? "" Hva gjør du drømmer da jeg var barn? ". Unge mennesker, men ofte liker å vise seg sterk og alvorlig, elsker å snakke om sin barndom, og dele sine drømmer. Ikke prøv for seriøst interessert i hans karriere, relasjoner med kolleger, og enda mer lønn, kan slike spørsmål forvirre en ung mann, og ta å tenke på økt interesse.

   Hva bedre å tie?


   Selvfølgelig, hvis du er kjent eller enda flere er i et forhold, de fleste hindringer og ramme forsvinner, kan du være interessert og diskutere nesten alt du bryr deg om. Men hvis du vet nylig, er det en liste over problemer som ikke kan settes gutta, spesielt hvis du sterkt ønsker en av dem vil.
 •  Spørsmål knyttet til seksuell preferanse, nemlig favoritt positurer i sengen, holdning til rollespill, eller er du redd for uønsket graviditet og så videre. Denne type selvfølgelig ikke er diskutert i det første eller det andre tidspunkt. Hvis du ser at unge mannen ikke diskutere noe som ligner, evnen til å handle bare gjenstår for deg. Noen ganger er disse problemene er imponerende triks, unge folk begynner å behandle andre jenta som er fri til å slappe av før vårt første møte.

 •  Spørsmålet om tidligere partnere. Ikke alle liker å fortelle hvorfor forrige relasjoner fiasko, og hvem som er å klandre, som ønsket å gå ut først. Disse temaene ikke alltid verdt å diskutere, fordi ingenting godt kommer ut av dette ofte ikke fungerer. Passende tidspunkt og et ganske høyt nivå av tillit kan hjelpe deg i å diskutere slike temaer.

 •  Alle disse problemene - bare noen få anbefalinger som vil hjelpe deg å opprettholde en samtale. Men alltid huske på at i enhver situasjon er det viktig å være seg selv og finne emner som vil være veldig interessant for dere begge.
   Spørsmål om seksualitet - er en av de emner som er mye studert av mange sexologer verdens eksperter skrive lange og flink avhandling om emnet, prøver å identifisere betydningen av begrepet. Men ikke bare forskere interessert i saken, de fleste vanlige folk mer enn en gang i livet ditt lurer på hva seksualitet er og hvor den kommer fra?
   Tiden renner ut, verden er i endring mange aspekter av livet gjennomgå betydelige endringer ikke bare endre én ting - kvinner-menn ønsker, begjær og lidenskap som oppstår ut av intet og falle i samme avgrunn av mulm.
  Hvordan utvikle kvinnelig og mannlig seksualitet?

   Hvorfor en kvinne finne utrolig sexy og attraktiv, mange menn er villige til å betale for å holde den i minst 5 minutter alene? Et annet spesielt ikke i stand til å gjøre en slik furore i det motsatte kjønn, som mennesker, er det ikke attraktivt og ikke attraktiv, selv om det kan være ganske fin utenfor og interessant person inne.
   Saken er den samme seksualitet som ligger til grunn for mange romantiske forhold, fordi uten det svært vanskelig å opprettholde en følelse. Hvorfor er kvinner og menn som er av natur seksuell, hver bevegelse, hvert ord av en slik person er seksuell lyst? Og det er de som prøver å spille en ynkelig rolle seksualitet, men en mann kan ses med det blotte øye, uansett hvor han prøvde. Det viser seg at seksualitet iboende natur er ikke i det hele tatt?
   Spesialister i sfære tror at alle på en eller annen måte, har sin indre seksualitet, akkurat som noen mennesker det er uttrykt klart og interessant, mens andre - skjult og nesten utviklet.
  Hvordan utvikle kvinnelig og mannlig seksualitet?

   Men det er en annen type rapportering konsept - utvendig seksualitet, noe som selvfølgelig, avhenger av nivået av interne, men det kan bli bedre og avsløre sin egen innsats. Mange er interessert i å utvikle kvinnelig og mannlig seksualitet, så det var naturlig, fordi bare dermed vil fylle livet ditt med utrolige nyanser av kjærlighet og lidenskap.
   Tross alt, som om det ikke var, men dette konseptet er avhengig av mange ting: en storm personlige liv, lykkelig ekteskap, fortsatte oppmerksomhet fra det motsatte kjønn, noe som fører til økt selvfølelse og egenkjærlighet.

   Plassering innfødte seksualitet?


   Uansett hva det kan høres rart ut, men, som de fleste av våre ferdigheter, det går bare tilbake til min barndom, er det mange nye konseptet av livet, lærer man alt, inkludert elsket å være ønskelig og sexy. Det antas at i familier der barnet vokser opp i en atmosfære av kjærlighet, omsorg og forståelse til puberteten vil han ha en tilstrekkelig mengde av ømhet, sensualitet og romantikk, noe som er nok til å skape en lys og unikt forhold.
   Barn som ikke har kjærlighet og hengivenhet, ofte lider av syndromet av "går tapt", uansett hvor de forsøkte å lete etter kjærligheten i voksen alder, de vet hvordan å tilby partner, hvor fostret et stort antall komplekser og problemer.
  Hvordan utvikle kvinnelig og mannlig seksualitet?

   Forresten, i familier der problemet ikke er dømt sex, skjulte og alltid føre til ubehagelige konfuznыm situasjoner ofte vokse usikker og folk lider av komplekser. Hvis du føler at roten av problemet ditt sted i en fjern fortid, er det fullt mulig at du bør oppsøke psykolog for å hjelpe deg med å løse problemet.

   Seksualitet - den energien du ønsker å avsløre


   Så hva er sexy? Å avsløre konseptet at du ikke kan ta på eller se, kan du bare føler, føler noen sjette sans? Seksualitet - en slags evne til å åpenlyst vise sine seksuelle egenskaper som påvirker seksuell atferd.
   Hver kvinne og mann er hemmelighetene til seksualitet for å være i stand til å forbedre og utvikle. Undersøkt konsept, på den annen side, kan beskrives som evnen av kvinner og menn til å forårsake seksuell lyst eller sug i individer av motsatt kjønn. Men det er latterlig å tro at seksualitet kan ha noen klar og absolutt korrekt definisjon, fordi det i realiteten sine kriterier for hver person helt individ.
  Hvordan utvikle kvinnelig og mannlig seksualitet?

   Kanskje du ikke bare lurte på hvor kjent "enfoldig" helt dagligdags utseende synes attraktivt og appellerende til det motsatte kjønn. Noen trekker en god figur, noen intellektuell evne og rik indre verden, og noen er i stand til zbudytsya betydelig finansiell tilstand eller vellystig komplimenter.
   Samtidig på en vakker og interessant jente utenfor kan være helt alene og ingen bryr seg. Forresten, er det interessant, men seksualitet er ikke avhengig av utsiden av en mann eller kvinne, det skjer også at den anerkjente skjønnhet synes komplett skuffelse for en mann seksuelt.
   Kanskje mange vet at menn har deres sinn på grunn av seksuell kvinne, og hva ikke. For eksempel, disse kvinnene har ofte et stort antall av hans nærmeste mannlige venner med hvem hun er oppriktig vennskap og føler oppriktig sympati.
  Hvordan utvikle kvinnelig og mannlig seksualitet?

   Det er denne lette og lette den iboende seksuelle kvinner og forårsaker økt interesse for det motsatte kjønn. En viktig faktor som legger kvinnens seksualitet, er det naturlig det ser ut.
   Tro mot det smukke kjønn kan bare gå én for å tiltrekke oppmerksomhet, og flere kryvlyan, enkle smiler og ser bare drept momentant. En slik kvinne har til å bli stelt, grasiøs, sjarmerende, myk og litt mystisk.

   Hvordan lære å seksualitet?


   Hvis Mother Nature snytt deg mer i denne saken, det spiller ingen rolle, som vi har sagt, i tillegg til medfødte ferdigheter, kan du få kjøpt. Hva bør jeg gjøre først?
 •  Å elske deg selv! Sexy kvinner eller menn genuint elsker kroppen sin og seg selv, de tar sine ulemper, uten skam de ikke er begrenset til seg selv. Ingen er perfekt, strever, selvfølgelig, dette er verdt, men elsker deg selv og kroppen din trenger i enhver situasjon. Disse menneskene bare utgitt, de er villige og i stand til å skjemme bort kroppen din og vet hvordan de skal behandle sin partner.

 •  Engasjere dem. Elsk deg selv - det er bra, men likevel, folk, først av alt, ta hensyn til det ytre bildet, og selv da bare ta hensyn til resten. Zapyshys et idrettslag, gå til skjønnhetssalonger, lære å ta vare på seg selv, for å gi tilbørlig hensyn til kroppen din - det Fryd SPA-behandlinger og massasjer. Forresten, er en god profesjonell massasje i stand til å ikke bare strekke på beina, men også hjelpe deg å slappe av og ta oppmerksomheten bort fra omverdenen. Under økten, lukk øynene og Lev deg inn i verden av berøring og god følelse, "namatsay" I det øyeblikket du slutter å føle seg begrenset og behersket. Husk, dette er det!

 •  Under møtet alene, prøv å bruke eteriske oljer og avslappende musikk, er riktig atmosfære mye lettere å slappe av. Men i enhver situasjon, husk at seksualitet på ingen måte forveksles med vulgaritet og vulgaritet er en fin linje som deler ganske godt disse begrepene.


 • Яндекс.Метрика