Hver i deres oppfattede lyden av ordet geisha som representerer attraktive mysterium øst, noen uvanlig eller merkelig dans japansk mat, og selvfølgelig alle tenker på forførende, mystiske og uendelig ønskelig, jenter. Menn gå gale ved synet av geisha og sine seksuelle ferdigheter er legendarisk. Men er bare tatt opp i øst, kvinner kan forstyrre kroppen og tanker om menn? Nei! Hver av dere kan stupe inn hemmeligheter orientalske fristerinner og bringe hennes elsker til galskap.

Intime hemmeligheter geisha


 Personlig pleie


 Mye oppmerksomhet er tiltrukket av utseendet på en Geisha, personlig pleie de gir mye tid. Hjemme, du kan også føle orientalsk fristerinne. For å starte, ta et varmt bad, legge til det to dråper olje av patchouli og tre dråper lavendel, gjør selv-massasje avslappende, betaler oppmerksomhet til hver stykke kjøtt, så pouhazhyvayte hår, fordi menn er så glad i silkeaktig hår og godt vedlikeholdt. Hoved eller hvor du tar deg tid en liten snack, fordi å forføre behov for å føle seg mer attraktive.

 Oppmerksomhet til menn


 Disse Geisha - er ikke bare en fantastisk elsker, vet de at menn kan behage og å marsjere til sengen. Hver av guttene ønsker å føle seg unik, ønskelig og interessant, dette er kanskje hemmeligheten av en Geisha - er dens evne til å lytte. Hver kopi mann hun møter en beskjeden smil, ser på ham fra under halvlukkede øyne, tenker alle hans svar. Med dette sinn, vil din kjære føler seg mer trygg og rozkutishe som vil tillate ham å ha mer moro.

 Prelude


 Som et forspill Geisha erotisk massasje med avslappende, viktigst husk at du ikke bør skynde og trenger å bli involvert partnerens kropp. Først forberede en hovedsamarbeidspartner for å massere. Sirkulære bevegelser massere templer og zatylnu av hodet. Massere føttene og hendene med velduftende olje fortsetter å ta hensyn til nakke og skuldre, forsiktig Kjør hendene på den interne siden av lår, bryst.
Intime hemmeligheter geisha

 Nå er han klar for hoved massasje. Tilbring ryggraden kanten av hans hånd, deretter massere musklene mellom ryggvirvlene, i skulderbladene. Bruke albuene og hendene, være kreativ. Gjøre massasje til da, til du kjenner at spenningen gikk ut av kroppen partner.
 Tilpasse loven av forspill ved hjelp av dans, geisha er kjent for sin evne til å vekke deres ønske zacharovuchoyu bevegelser. Slå hyggelig, rolig musikk med orientalske motiver, heve armene og riste hoftene i takt låter, snu, avkledning, ikke glem å gjøre det lekende og forlokkende, slipper en stropp skjorter, late som flau, smil. Danse til du bestemmer deg for at nok folk avslappet og glade. Japanerne mener en viktig komponent kyssing amorøse gleder, kyssing bør være sensuell, viddaytesya kraften av lidenskap.

 Godbiter for ham og for meg selv


 Geisha flytende oral sex teknikk. Her er noen måter: penis er plassert mellom leppene, og som om presset ut av munnen, og leppene er som mens kyssing. Pokusыvayte helhet, og gjennom den siden av penis lepper, tunge ren hodet, ta en penis i munnen hennes halvdel, kyss og sosit. Så fullt senk den i munnen, noe som gjør svelge bevegelser.
 Under samleie ikke glem den langsomme tempoet og rolig, gjør japanerne ikke liker støy, skrik og stønn under sex. Bare husk, bør folk få hva han vil, må du gjette hennes ønske om å oppfylle alle innfall, trenger ikke å si så mye eller oppstyr, stole visdom japanske skjønn og deres kvinnelige seksualitet.
Intime hemmeligheter geisha

 For generasjoner Geisha passert hemmelighet som gjør dem uforglemmelige elskere, det er åpent og tilgjengelig for alle. Skjønn øst har teknologi trening skjedemuskulaturen. Her er de viktigste:

 •  Sakte presse skjedemuskulaturen, holder dem i denne tilstanden i fire minutter, og deretter slappe av for bare fire minutter, gjenta 10-15 ganger.

 •  Potuzhtes ikke så mye som i barsel, og moderat Gjenta tretti ganger.

 •  Raskt spent og slappe av musklene i fem minutter.


 •  Ved å gjenta øvelsen hver gang du natrenuyete skjedemuskulaturen, slik at du og partneren din får uforglemmelig nytelse.
   For å få en orgasme og bringe magi tilfredshet mann belastning, mens enda du er en manns penis, skjedemuskulaturen og rumpe, lår klype sammen, vent, deretter slappe av. Ta dype åndedrag, tenke at varmen sprer seg fra nedre del av magen i hele kroppen, la kjærtegne seg selv og bare klapp skrittet partner, vil det forbedre orgasme. Føl deg fri til å vise hva en glede brakt til deg av samleie, geisha å uttrykke beundring, men det trenger ikke skrike høyt munnen eares håret.
   Seduction teknikker som brukes geishaer kan hjelpe deg å arrangere en uforglemmelig kveld lover, overraske sin mann, familielivet gir mer brann. Husker fra ekte geisha gå, de valgte sine ektemenn. Metoder østlige fristerinner som er tilgjengelige for hver av dere, uavhengig av alder, helse, eller antall pounds. Mystisk skjønnhet bor i hver og en av dere er bare å ønske.  
   Spørsmålet om å gå med sin mann i senga på første date - en av de evige spørsmål for hver kvinne. Det bør utsette sin nærhet til bryllupet som våre bestemødre ville foretrekke å gjøre hvis du ønsker å våkne opp i samme seng med en mann hvis navn du aldri gidder å huske? Eller du kan kombinere to alternativer til fordel for seg selv?


  Sex på første date. Ja eller Nei?


   Mange bruker regelen om "tre besøk." Det er enkelt - bare ikke hatt sex med en mann før det første møtet. Men det er vanligvis ganske subjektiv og avhenger av dine planer for fremtiden.
   Hvis du ikke har tenkt å fortsette forholdet - ingen tvil. I dette tilfellet - sex på første date - har solid fordeler:
 •  Dette lyn. Du vet allerede at utvidelsen vil ikke, og kan ikke være, og ønsker ikke å miste muligheten til å ha det gøy.

 •  Denne lidenskapen. Mellom du ingen følelser, og alle som du føler for hverandre - bare ønske. Du vet denne mannen akkurat nå og nå og ikke i morgen for dere to vil ikke. Det er som "regelen følgesvenn" - dere villige rozkryyetesya helt fremmed enn den ene som du vet for en lang periode.

 •  Det er vakkert. Nesten som en favoritt melodrama. Du har bare en natt og en natt for to. Og du prøver å få alt på en gang, på grunn av tid "for senere" vil du ikke.

 •  Du kan også legge til at bruk av sex på en første date kan fullføre en morsom fest eller feiring, etterlater dessuten ingen forpliktelser.
   Hvis du er singel og ønsker ikke å knytte seg langsiktig og seriøst forhold - dette er din ideelle - en annen grunn til å ha det gøy uten å føle gjeld sex for sex og ikke noe personlig.
   Hva om det er kjærlighet? Ja, du er nesten forelsket og ikke vet hva du skal gjøre: beholde sex eller mannen ved siden av deg, eller gjøre en kjøre uten å se tilbake? I dette tilfellet, bør du veie "proffene" og "imot". Spesielt "mot" fordi de kan påvirke din fremtidige forholdet. Men ulempene ikke er så lite:
 •  Dette er farlig. En mann kan være pozaklasovym element, og for den etterlengtede nytelse, kan du bo uten pung eller din favoritt øredobber. Dette er noen som heldig.

 •  Dette er risikabelt. Du vet ikke noe om ham, med mindre du tenker på at han er klar til å hoppe i seng et par timer etter at de møttes. Man kan godt være en pervers, og forklare ham at du ikke deler hans lidenskap, men som samtidig er med ham i samme seng - ikke akkurat spennende opplevelse.

 •  Det er nytteløst. Være i seng med desperate sjarmør - ikke det beste som kan skje i livet.

 •  Og du kan lage feil inntrykk om deg selv konsekvens av dette tankeløs handling, og deretter må utvide forholdet kan ikke drømme. I tillegg kjønnssykdom - det er ikke gøy, men ikke så ille i forhold til overraskelse som kunne være ni måneder.
   Fra et slikt utvalg av ulike meninger, argumenter og fakta hjernen bare klar til å eksplodere. Men er alt du trenger å huske ikke så vanskelig. Ikke gjør sex på en første date eller et mål i seg selv drømmen om hans liv.
   Ikke bare skal lystre kloke mening i denne saken kjærester, stole på din egen indre stemme og følelser. Bare husk at Sex på første date påvirker ikke forholdet partner hvis de virkelig liker hverandre og er villige til å fortsette å møtes.  
   syv kjenner følelsen når du vil i livet var noe bra. Hastigheten på livet er kraftig forbedret, og etterlater nesten tid og mulighet til enkle enkle ting som å flørte, gå til butikkene. En lang arbeidsdag rutine, noen ganger slår i rolig horror. Men selv da kan du finne mye positivt.


  Lære å flørte


   Flirt - er ikke så mye de metoder og regler, og sinnstilstand og humør. Aldri vil flørte med verdighet hvis sjelen er dyster. Dessuten var ikke fyren ikke ta hensyn til den dystre jente med triste øyne. Det er derfor viktig å forstå hva de skal gjøre, som de sier, her og nå. Etter enda en stund kan ikke være. Du kan alltid flørte, transport, bibliotek, butikk, arbeidsplass og selvfølgelig, på fester og i klubber, kort sagt, hvor som helst. Det er viktig å huske at det er bare denne kvelden, og andre muligheter zakodryt fyren ikke kan være. Selvfølgelig, hvis du bruker flørte å finne en livspartner, ikke bare for underholdning.

   Det er noen grunnleggende elementer som reagerer på det ubevisste følelser - gester, ansiktsuttrykk, bevegelser ser. Det er viktig å sette seg internt for å være seg selv og ikke prøve å bygge ut av hvem er ikke, eller i det minste vil det se latterlig.

   Så kom deg til kafeen for en kopp kaffe, velger objektet for flørting. Vi må trekke sin oppmerksomhet til henne. Du kan ta et blikk fyr, men ikke påtrengende, og deretter smile og noe lavere i øynene. Dette vil gjøre det klart at du er interessert i det, men litt skamfull. Kontrasten med det moderne begrepet jenta er fantastisk, og så er det en sjanse for en vellykket kveld. Liten forvirring ingen vondt, spesielt hvis det ser naturlig og leken.

   Hvis du ikke mottok noen handling på siden på en stund, går du til neste administrasjon. Berører hånden av halsen hans, forsiktig holde den i hånden og casually riktig kjeden uhell ser på fyren, hold øynene dine litt lenger enn vanlig. Du kan også forbedre rynker eller andre element av klær. Når du føler at folk er interessert i deg, slutte å se på det, late som om du er alle like, men, lekent klaske eller riste skoen på beinet. Ja, vil du ikke å se på ham, men tøffel si alt for deg, og han vil forstå hvem adressert meldingen "nærmere".


  Lære å flørte   Når fyren hakket på tilbud til snakke, gå til den andre delen av spillet. Det viktigste er ikke å slå, se nøye for gester og bevegelser av barnet. Noen ganger gjenta hans bevegelser, men speilet, som om han ser på seg selv i speilet, vel, eller du er i gang gjennom speilet og gjenta alle bevegelser. Det gjør snakker til å kommunisere. Dette er en av de viktige faktorer.

   Samtalen skal passere lett uten den laster sine problemer, prøv å være en aktiv lytter, som tar del i samtalen zhyvenko ikke sitter som dronning uinntagelig. Ikke glem å periodisk bevege kjedet rundt halsen hans og fortsatt skyte på ham med øynene litt lavere dem som om flau, og noen ganger ser litt rart, hvis han sier noe veldig viktig og interessant, og det spiller ingen rolle at dette er et annet tull. Gutter og jenter noen ganger gå seg vill og ikke vet hvordan å fortsette spillet.

   Litt bøy til den, som om du mener noen hemmelighet og fortelle meg noe, og de berører hånden eller annen kroppsdel, litt påtrengende. Denne gesten vil se ut som en selvfølge, men brukervennligheten som på samme tid, ømhet, det vil bli gjort enda flere rozpeche ønske fyren snakker med deg videre. I hvert fall til noen mer å spille spillet og se hva du har flyttet. Det er der du må slutte å gjøre noe for å videreutvikle spillet.

  Lære å flørte


   Sett fakkel i hånden, la ham føle en del av noe veldig viktig i livet ditt. Smil det ikke krysset hender og ikke gjøre andre bevegelser som viser at du er stengt til samtalepartner. Ikke vær redd for å virke litt latterlig. En sjeldenhet når hun kan le av seg selv. Bare tuller, men ikke for mye, og da er du ansett som mentalt tilbakestående. Ikke sitte for lenge, prøv ikke å avsløre seg selv for mye. Har du alltid omgitt av en aura av mystikk som alltid ønsket å løse. La dem vite at du er ærlig med dem, men i fløyta lys slør på livet ditt. Ingen mann er ikke interessant, hvis en kvinne er som en åpen bok.

   Når den tid kommer til å forlate, få opp grasiøst, litt sagging tilbake, som en katt, bøying tilbake også får menn. Gjerne vil han foreslå du bruker. Såpe smile og gi ham muligheten. Underveis prøve, noen ganger som om ved en tilfeldighet, berører fyren. Touch bør være lys og varme. Ikke prøv å virke altfor sterk og forretningskvinne, det er skummelt. La ham vise seg en ekte mann. Tro meg, de virkelig ønsker dette, bare noen ganger er det praktisk og kjent, at kvinner tar på. Men hver sjel venter, og når vil den jente som kan se på ham en ekte tiger, klar til å bli vill og heftig, og samtidig mild og kjærlig.

   Være en rettferdig og deretter du sikkert vil nyte livet, fotturer i kafeen, og kanskje til og med møte sin skjebne. Alt begynner med noe.


  Яндекс.Метрика