Jeg ønsker å gråtePå ulike tider folk føler en uimotståelig trang til å gråte, det skjer for ulike grunner: glede og sorg, smerte og glede, sinne, bitterhet, sinne. Så hvorfor ønsker å gråte? - Svaret på dette spørsmålet er fortsatt åpen for en lang tid. Forskjellige mennesker har forskjellige versjoner av religiøs og vitenskapelig fiksjon. Det eneste person på denne måten får mulighet til å åpne en dør i hans indre verden.
Provokatører utseende av tårer
La oss prøve å få ut grunnene til at jeg ønsker å gråte. Tårer i mennesker kan føre til:
Reflex irritasjon av øynene. Først av alt, folk tenker på virkningen av flyktige stoffer løk, skjønt ikke bare planter kan føre til tårer. Reflekser iboende for mennesker og mange dyr, som de er svært beskyttende biologiske natur. Den eneste måten kroppen klarer med ugunstige miljøet.
Sterke følelser. Den andre grunnen er iboende i mennesket og forklare det til hver sin egen. Tårer på grunn av sterke følelser, stress tilskrives beskyttende mekanismer. Dermed kroppen gir overskudd av følelser, normaliserer blodtrykk, fjerner skadelige stoffer og lindrer stress. Ikke nødvendigvis har følelser er negativt, det er mulig fremveksten av "tårer av lykke".
Smerte. Tårekanaler kjøre i arbeid av nervesystemet, som er ganske tom på tidspunktet for sjokk, traumer, injeksjon av en stimulus. Smerten uttrykt i hele kroppen, så det er vanskelig å holde tilbake tårene.
I alle fall er det alltid en grunn. Ofte vil det være klart og logisk, vanlig som seg selv og andre.
Voksne og deres problemer er klart. Hva skjer med barn som tilsynelatende ikke er beheftet med voksne problemer og bekymringer? Hvorfor babyen gråter ved sengetid?I tårer forårsake smerte for barn:
- Helseproblemer;
- Mangel på nærhet til mor;
- Under vekst av tennene;
- Søvnforstyrrelser.
Det finnes versjoner som forårsaker gråt lagt på genetisk nivå. Erklærte seg høyt gråtende foreldre om barn tyder på at han er sterk og holdbar. Når barnet gråter, miste av syne må trekke sin oppmerksomhet til henne.
Fra et medisinsk synspunkt, tårene når gråt vasket godt med nasopharynx. Således forhindres for infeksjoner i luftveiene, som med salt fuktighet bort skadelige stoffer.
I alle fall må du først sørge for at barnet er sunt og ikke gråte forårsake sykdom.
Den beste grunnen - "tårer av lykke." Så hvorfor folk gråter ikke med lykke? I denne sammenheng, samme oppfatning:
Noen mener at tårene forårsaket en storm av positive følelser mens læring menneskelig gledelig begivenhet.
Andre mener at tårene - resultatet av en lettelse. Etter at alle de negative omstendighetene rundt mannen litt tid opprører. I stedet for kommende utgivelsen.
Atter andre sier om biologi. Tross alt, forklarer det tårene svikt i nervesystemet som ikke klarte å tilstrekkelig svare på den lykkelige begivenheten i livet.
Forskere har en tendens til å tro at latter og tårer - sider av samme sak. De kan takle konsekvensene av nervesystemet psohoэmotsyonalnoho spenning.
Jeg ønsker å gråte

Når jeg ønsker å gråte uten grunn?
Mye verre når sine tårer og noen ganger heftige gråtende mannen ikke kan forklare selv til seg selv. Noen ganger er det vanskelig å finne kilden til et så sterkt vindkast. Disse tårene ofte skremmende.
Dette problemet kan ligge i det fjerne, hemmelige hjørnene innover mann. Religion disse samtalene gråt tårer av sjelen, dens rensing fra verdslig skitt og synd. Psykologer er på jakt etter årsaker i hendelsene i den siste tiden, og mentale og emosjonelle forhold i livet.
Selv mest logiske omtale depresjon som oppstår av ulike grunner:
- Alle slags helsemessige avvik som er vanskelig å løse av seg selv;
- Problemer på jobb, hvor så mye tid som blir brukt i spenning;
- Problemer i hans personlige liv, som er så viktig for alle;
- Sesong depresjon, der upsets våroppblomstringen og introduserer en fuktig høstmørket etter varme sommerdager.
Slike tilfeller psykologer kaller "Virus stramt." Mange eksperter innen medisin har en tendens til å tro at på humøret vårt direkte avhengige hendelser i livet ditt. Derfor er det tilstrekkelig å endre sorg til glede, som alt gradvis er ikke så ille.
Jeg ønsker å gråte

Hva om jeg ønsker å gråte?
Til tross for at tårene er nyttige i naturen, er det mange som prøver å holde tilbake, ikke gi lufte følelser. Hver person har sin egen måte å hindre tårer.Så hva gjør man? De vanligste måtene:
- For å ta kontroll over følelser;
- Drikk vann;
- Pust dypt;
- Ta en tur;
- Spis noe deilig;
- Husk de lykkelige og lyse øyeblikk fra fortiden;
- Ta hensyn til glede for andre (som er noen ganger babyen smil kan formidle et stykke god hurrarop for andre);
- Nyt det gode været, har man å tape høst blomsterbed og kald mønster på vinter vinduer.
Mange kan spekulere om årsakene til gråt. Man er fortsatt den samme: gråt er et sosialt verktøy. Dette er en måte å kommunisere uansett hvem som er en dialog med deg, Gud, andre mennesker. For oss alle, uavhengig av styrke og fasthet av karakter, vi ønsker å bli forstått. For oss er det viktig å få oppmerksomhet og støtte, sympati og godkjenning.

Du vil gråte! (Telelyapy)  
Hvordan å bekjenne sin kjærlighetNylig, mange unge mennesker er skamfull og kan ikke bekjenne sin kjærlighet til kjæresten sin for første gang, spesielt vakre og originale. Det er grunnen til at alt skjer raskt og banalt. Alle jenter drømmer om romantisk og uvanlig kjærlighetserklæring. De fleste gutter tror ikke på oppriktige følelser jenter. Så folkens ofte razuveryayutsya i hans. For første gang i mitt liv å bekjenne kjærlighet er ikke så enkel.
I dagens moderne tider nesten ingen betaler oppmerksomhet til hva han tilbyr en Mann Dame gutt eller jente. Så jenter hver dag snappe initiativ og tilbyr sin kjærlighet selv.
Hvordan å bekjenne sin kjærlighet via e-post, SMS

Når det er en fantastisk følelse - elsker, det må hele tiden "feed" og ta hensyn til dem som i alle aldre som føler neste liv. Noen mennesker er flau over å innrømme kjærlighet i øynene, så de skriver brev, SMS, kommunisere via e-post, e-post og så videre. Oppriktig i sann forstand av hvordan kjærlighet skal ikke bare sin jente eller ung person og deres foreldre, besteforeldre, søstre, brødre og venner.
Og hvorfor ikke, fordi alle er forskjellige, noen kan bli anerkjent i kjærlighet, bare se i hverandres øyne, mens andre er veldig sjenert. Hvis de første ordene i kjærligheten de mottar via e-post, betyr det ikke at forholdet deres vil falle til en stillstand, men heller vil grundig utvikle. På det første møtet etter mottak av en elektronisk gjenkjennings elskere vet hva de vil si, som vil være fullt forberedt. Vi velger de riktige ordene invitere eldre familiemedlemmer og så videre.
Kanskje det er dumt, men hvis engstelige mennesker vil dermed bli anerkjent i kjærlighet og skape en kjærlig par, hvorfor ikke?
Som holdt i våre hjerter, alt snakk er ikke nødvendig, for eksempel det faktum at du har funnet en anstendig jobb, kjøpte et hus, en bil eller en hund. Dele sine følelser med mange mennesker kan lett skremme denne følelsen, som fremmed og ikke krever intervensjon, misunnelse eller lange tungen kan dessverre påvirke ditt forhold. Psykologer mener at kjærligheten må innrømme personlig, personlig, individuelt, det vil si, ser inn i hverandres øyne og ingen kjærester, venner, favoritt og bare elskede i en romantisk atmosfære kan si at det føles hjerte.
Takket være den virtuelle verden, din kjæreste eller kjæreste ikke vet at det å gjøre dette første trinnet, ble du skremt engstelig og du var redd. Men vinne all intern uro, har du fortsatt gjort en tilståelse. Dette er mye bedre enn ikke å ikke sitte og synes synd på deg selv. Hvis du er usikker på hans følelser, og ønsker å gjøre en kompis for hans kjærlighet, så må du ta visse forholdsregler for å hjelpe deg å finne elsket seg selv, for å vinne, og snart elsker.
For å gjøre din kjærlighetserklæring vurdert, må du prøver hardt, bør det anerkjennelse være: lidenskapelig, oppriktig, inderlig, mens moro, morsom og rørende. I kjærlighet, som i hvert forsøke, aller viktigst - "gi opphav" for å gjøre det første trekket, og det er halve kampen ferdig. Hans ønske er nødvendig for å realisere, som prøver å gjennomføre dem.

Hvordan å bekjenne kjærlighet

Innrømme forelsket bør vurderes et stort antall nyanser som må betale mye oppmerksomhet til livets preferanser, vaner, temperament, interesser og livsstil. Også bestemme sted, tid og ømme ord om kjærlighet.
Utenfor, som vil bli anerkjent som en ung mann eller jente, spiller også en viktig rolle. For eksempel kan en kjærlighetserklæring være bare sitte ved et skrivebord eller forsiktig klemmer skuldrene halvår, til øre levere ord av lidenskapelig kjærlighet og så videre.
Innrømme elskede / kjæreste i følelsene dine trenger å være alvorlig, oppriktig og litt original. Gi din kjære en tjeneste, varme, glede og lykke.

Lykke til og tålmodighet i kjærlighet!
Яндекс.Метрика