Kjærlighet og dyrekretsen skiltene. Elske under stjernene

 Mye avhenger av hvilke dyrekretsen gjelder din favoritt. Tegn på Zodiac påvirker hans kulinariske preferanser, karakter, kjørestil, men ingen liten rolle dyrekretsen påvirker hans seksuelle lidenskap.
 Astrologer er sikre tegn på dyrekretsen som påvirker seksuelle preferanserettigheter. Hvem er din favoritt for horoskop - Leo, Jomfruen, Skorpionen? Hvis du fortsatt ikke vet å spørre ville være overflødig.
 Noen liker sjenerte kjærtegn, og noen blåser taket av lidenskap. Så, første ting første: Hvem er hvem
 ARIES - PASSION
 Hva han sa. Jeg hørte et ordtak: den beste sexen skjer etter en krangel? Kanskje snakket så ble født under tegnet av Væren.
 Hvordan man oppfører seg. Ideelt hvis partnerligner motstand. Razozly Væren, og forførelse - og du får et bedre sexliv.
 TAURUS - Sensualitet
 Hva han sa. Han kan fortsette å møte meg selv og partner. Det er virkelig som vet mye av erotisk moro og aldri har det travelt!
 Hvordan man oppfører seg. Lær å være tålmodig og oppdatere dine arsenal frister ferdigheter erotisk massasje.
 TWINS - Flirt
 Hva han sa. Setter pris på alle nye som på den delen av seksuelle teknikker og i enheter for kjærlighet spill.
 Hvordan man oppfører seg. Gi den til nahratysya en macho og husk: Twins ikke mate brød - gi snakk. Kommentarer på farten elsker spill vil være svært nyttig.
 PAK - Ømhet
 Hva han sa. Denne skapningen uten hud, som er i akutt behov for nåde. Kreps - tradisjonalister i forhold til kjønn.
 Hvordan man oppfører seg. Bruk all den "fly-Pusey", som bare klarer å huske og hauger av pakker duftende stearinlys - behov, når du tar et bad sammen.
 LION - nøktern tilnærming
 Hva han sa. Favoritt selv vil fortelle deg hva du skal gjøre i senga. Han trenger detaljer.
 Hvordan man oppfører seg. Du vil vinne det hvis du lærer å gjøre erotisk massasje. Den mest sensitive området "løve" av kroppen - ryggraden området.
 DIVA - alt i henhold til plan
 Hva han sa. Noen ganger mister hennes sinn med lidenskap. Reklame på Virgin spontan sex i en skog Glade usannsynlig.
 Hvordan man oppfører seg. Din seng av kjærlighet må være ryddig og vakkert. Velkommen myk musikk, erotisk (ikke pornografisk!) Filmer.
 VEKT - LUKSUS
 Hva han sa. En helt estetisk! Evaluere silke ark, lys, elegant undertøy.
 Hvordan man oppfører seg. Jo mer du være i seng, jo mer vellykket være natten av kjærlighet. Skalaer ikke liker å ta initiativ.
 SCORPIO - PLAY
 Hva han sa. Kanskje vi kan si at Skorpionen elsker å eksperimentere.
 Hvordan man oppfører seg. Lær litteratur om kunsten kjærlighet, bli ekspert på dette området. Må elske en rekke leker, intrikate positurer, rollespill.
 Skytten - PET
 Hva han sa. Veldig lidenskapelig, men på samme tid, bare et barn som føler seg lykkelige kyss og klemmer.
 Hvordan man oppfører seg. Ta vare på ham ballen. Gi ham følelsen av at du er villig til å gjøre det for noe i livet, og i seng.
 Steinbukken - FIOLIN
 Hva han sa. Ikke forvent at dette drudge alle prymchytsya cast og implementere dine erotiske fantasier.
 Hvordan man oppfører seg. Tålmodighet - at dyd er den som ønsker å være elsket kvinne Steinbukken. Forresten, hans kropp som et musikkinstrument, reagerer øyeblikkelig på noe.
 AQUARIUS - FANTASY
 Hva han sa. Dette er uten tvil et av forslagene kan forventes å elske på en benk i parken!
 Hvordan man oppfører seg. Satt opp for seksuelle opplevelser og, uten å vente på tiltak på sin side, vil arrangere seksuell provokasjon.
 FISH - romantikk
 Hva han sa. Elegant og sofistikert, men dessverre, maloynytsyatyvnыy.
 Hvordan man oppfører seg. Ømhet, hengivenhet og ømhet igjen - det er de mest effektive middel for forførelse!
 Vel alle forstå! Nå vet du alt om dem og vil leke med dem!  
Hvordan velge den perfekte mannen?

 Hvordan finne drømmemannen?
 Hva er Guds bilde og dermed type mann er riktig for deg? Lær å være oppmerksomme, prymechayte alt gester, lyse øyne, ansiktsuttrykk, stemmeleie, motivene til visse handlinger av partneren din. Kunsten tolkning er ikke lett, men ofte bare trenger en kvinne!
 Her er de mest vanlige typer oppførsel av menn.
 Deprimert, irritabel
 Først av alt, husk at kanskje det bare er stemningen i overgangen staten, og ikke i det hele tatt den type. Men hvis du bestemmer deg for å møte nylig opplevd skilsmisse, skilt annen kvinne eller hadde noen andre problemer en mann, bør du være klar over det faktum at han kan gå av når som helst på grunn av de tingene små ting. Selvfølgelig, hvis mannen du virkelig liker, og du er i stand til å høre hans hyppige og noen ganger uendelige monologer refleksjon om hva som skjedde, ikke gi opp på ham sterkt. Men gi ham all din dyrebare fritid er nødvendig. Vel, hvis det rasstroyvshyh etter hendelsene sist i lang tid, men klagen ikke avtar, så er hans vanlig, normal. Drive deprimert en mann vil alltid finne.
 Sikker og næringsliv
 Denne typen føles sterk og nesten allmektig, fordi det er all right, ting er fine. Det er ekstremt selvsikker og søker å dominere alt. Hans tilnærming til kvinner om dette: Hvis du ikke aksepterer meg som den jeg er, blir vi avskjed. Det siste ordet vil i det hele tatt for det - og hvordan å oppdra barn, og hvor du skal tilbringe ferien, og når du skal ringe i huset gjester. Tilstedeværelse ved siden av ham godt "lønner seg", som det gir tillit til sine evner og i fremtiden, men det er bare så lenge "trygg og business" lider ikke noen store tilbakeslag. Ofte disse mennene er rask pause og bruke sine nye, nezadachlyvuyu liv komfortabelt å sitte på sofaen, masse å huske de gamle gylne dager.
 Ardent perfeksjonist
 De viktigste kjennetegn ved denne typen - ønsket om å bringe alt til grensen av perfeksjon. Hvis det vil bringe litt vind i Office området, anser det det nødvendig å legge frem en liste over de sjeldne kvaliteter som må nødvendigvis besitter hans forlovede glad. Ofte vil den prøve å passe deres preferanser endre stilen på klær, frisyre og alle varianter av kvinnen med hvem funnet. Han ønsker at hun var legemliggjørelsen av hans ideal: så godt som kompatibel mens hans mye yngre. Med en slik mann skal koble skjebne, men hvis du virkelig se det beste eksempel og forbilde, og neotdelymoho mann av denne "ekstraordinære" type tediousness redd ikke mye.

 Evig Dreamer
 Dette er den type mann som planlegger ofte ambisiøse, har liten eller ingen sammenheng med virkeligheten. Hans daglige liv alltid ledsaget av noen "unikt" -prosjektet, som faller fra hverandre allerede før det er på tide å gå videre til sin umiddelbar gjennomføring. "Evig drømmer" er lett å kjenne igjen: han ville fundamentalt forandre verden, men i livet som det ikke kan ordentlig motta gjester. Men hvis din vilje er sterk og du har en klar, konkrete mål - er ikke det verste alternativet for ekteskap.
? Menn som ikke tilgi kvinner små feil kan aldri nyte sine store dyder.
 Dzh.H. Gibran, Oriental filosof og poet
 Amatør hyppig personvern
 Veldig rolig, intelligent, generelt, solid mann som av og til trenger alene. Mens mange av dem er vennlig og hyggelig folk, men de var til å føle seg normal, trenger ikke å tilbringe tid i det minste med deg. De liker ikke høyt og overfylt selskap, avsky de behandler guff. Bare denne ene, selvfølgelig, passer kvinner som ikke er sterkt støter deres "omsorg i sitt rette element" og ikke forvirret som til tider vil de gå bort uten en mann. Award kvinne i dette tilfellet kan være berettiget tillit til at hvis folk ikke er med det, så det er sikkert ikke den andre.
 Misfornøyd med alt og alle
 Denne typen alltid misfornøyd med hva som skjer rundt, omstendigheter, støy, stillhet, små barn, familie, vær, gaver - listen er endeløs. Hvem som helst bør være å klandre for alle de problemene og alle tabber, men ikke seg selv. Det er nesten umulig å finne et kompromiss med mannen av denne typen kan bare motvillig enig med ham alltid og overalt, fordi det aldri vil anerkjenne hva som kan være galt i enhver sak. Og hvem vil gå til et moralsk selvpining?
 Botany nevdashka
 Det er veldig verdsatt på jobben, hans kolleger respektert, selv om de ikke kan avstå fra podtrunyvanyya. En slik person dør, nesten uten å merke sine skarpe torner. Han forelsker seg vanligvis bare én gang, men for alltid, og i kjærlighet, grenseløs tillit gjenstand for hans kjærlighet. Dette er ganske lovende mennesker kan være enig med ham nesten alt som du foreslå din sinn og fantasi, er det ikke overskride grensen, fordi han forventer ikke naiv og ingensteds slår, spesielt fra deg. Rozcharuvavshy det, vil du være svært vanskelig å komme seg fra sitt tidligere forhold.
 Elskere av romantikk
 Denne typen er i stand til å forelske seg nesten umiddelbart. Etter å ha snakket med ham noen dager, vil du sikkert begynne å føle seg smartere, penere, tynnere. Virke som om du har plutselig vokst vinger bak. Dessverre, denne romantiske i naturen sprinter, runner på svært korte avstander, men ikke en maratonløper. Det må være avkjølt, og du har ikke tid til å se deg rundt. Jenter med å ha det gøy underveis snakker om kjærlighet til graven - det er som regel gjenstand for hans interesse. Denne typen menn utmerket alternativ å "bryte" for en kvinne som nylig har opplevd en alvorlig personlig drama eller en lang tid kan ikke komme ut av depresjon. Under slike omstendigheter, fortrolighet med "connoisseur romantikk" - en god måte å muntre opp og lære å nyte livet igjen.
 Det er ansvarlig
 Denne mannen føles høy ansvar for hans familie, venner, og praktisk talt alt er innen rekkevidde for hans innsats. Med en sterk vilje, klar og logisk tenkning, er det raskt og nesten ufeilbarlig fremover, overvinne hindringer. Du kan være sikker på at i en vanskelig situasjon han aldri vil ikke forlate deg, men heller poryvatymetsya bidra til å løse alle dine problemer som mulig på kortest tid. Denne type - en av de beste kandidatene for en mann for nesten alle kvinner!
? Dagens mann er ansett som en gentleman hvis han tar å kysse en sigarett fra hans munn
 B. Streisand, amerikansk skuespillerinne
 Den evige offer
 Vanligvis, en person som er helt blottet for enhver følelse av takknemlighet. Veldig, veldig farlig type, men for noen tid og kan sjarmere. Han mener at alt i verden, og det bør være nødvendig. Du også. En sjelden kvinne å velge en sunn refleksjon av hans menn.
 Selvfølgelig, her heter er noen av de vanligste mannlige typecasting. Hva bør gjøres for å kvinnen? Det bør gjøres klart at den passer de fleste, og begynne å søke etter en mann, for å ikke glemme samtidig se deg rundt, - og innsatsen må lykkes! Og vi må forstå at i en ren form noen av typecasting i naturen der. De er alle på en eller annen måte sobyratelnы. Tenk på hva din partner mer: hva som passer deg, eller at du ikke liker, og bare da gjøre ditt valg. Fremfor alt, husk at det finnes ingen perfekte mennesker.
 Poeter har alltid skrevet om kjærlighet, herlig, evig og lidenskapelig, men at de er poeter å hengi seg lyriske drømmer og utbrodere virkelighet. Hvis du er 16-18 du foran mange i ung alder, er du sårbar og romantisk, så denne "rosa verden" for deg. Men hva kan navigere kvinne som har seriøst tenker på familien og barnet har igjen i fortiden, de fleste søte illusjoner?
 Her er mer short "vyzhymku" fra den berømte tyske filosofen essay Arthur Schopenhauer "Metafysikk av Sexual Love". Ifølge ham, det viktigste formålet med kjærlighet og ekteskap, som blekner i sammenligning med alt annet, er forplantningen. Og dette er sant fordi, til slutt, det var kjærlighetsforhold og bestemme sammensetningen av "kvalitet" for fremtidige generasjoner. For en ung øm sympati, mye sterkere følelser begynner å føle hverandre mann og kone, det vil av natur, mystisk grunnleggende prinsipp av alle ting, designet for å sikre at ta livet av en ny skapning - et barn. Dette barnet, igjen ifølge vilje av naturen, må ha en unik og "levedyktig" sett av kvaliteter at han kan forlate en arv av nettopp denne kvinnen, og bare denne mannen. Hvis kvalitet og fysiske egenskaper av psyke foreldre i harmoni med hverandre, vil deres kjærlighet være annerledes spesielt kreativ kraft. Barnet arver fra morens intelligens, sin fars vilje, karakter; samme tall fra begge foreldre. 
 Når du velger en partner for livet sammen kvinne bør styres primært av følgende betraktninger: en mann skal være sunn, sterk og har en sterk karakter, setter pris på en mann en kvinnes skjønnhet, intelligens og lykke. Alle de ovennevnte, ifølge Shopenhauэru - de viktigste naturlovene, brudd på som kan koste dyrt. «Det geniale slags" ikke tilgi feil.  
Яндекс.Метрика