Mulig kjærlighet på avstand? Stilt overfor en mann, selvfølgelig, tror vi at det er bra og, selvfølgelig, dette er ekte kjærlighet som overvinner alt: tristhet og avstand. Men er det egentlig, og hvis så går greit og enkelt. Og hva som ligger foran, og hvordan det hele til slutt?

Kjærlighet på avstand


 Jada, det er flott når du vet at noen er glad i deg og venter. Er dette nok for den store kjærlighet og vennskap. Heller, da bedrar vi oss selv disse gjetninger. Etter en stund begynner vi å gi opp på slike forhold fordi de ikke får det som forventet. Tross alt, bare uendelig univers, og en følelse som kjærlighet har en begynnelse og en slutt.
 Noen følelser bør være basert på noe og ha litt mat. La oss se på noen alternativer for oppvarming av vår kjærlighet på avstand.

 Virtual Kjærlighet


 I dag kan du bli kjent med en mann over Internett til hvor som helst i verden. Du kan bli forelsket i ham? - Og du kan, men det vil virkelig elske? - Doubt. Kommunikasjon via Internett gir en slags eventyr som du gir virkeligheten. Og, selvfølgelig, er kvinner kjøpes og selges på dette trikset. De er i utgangspunktet ute etter en prins på en hvit hest, og der som ikke er i den virtuelle verden kan bli funnet? På den andre siden av skjermen er vanskelig å se (eller snarere umulig) som faktisk sitter - Prince, oligarken eller en kjeltring eller dårlig med den samme drømmen som deg.
 De fleste mennesker som er ute etter en partner i den virtuelle verden - folk ofte lider av komplekser, noe som er vanskelig å finne et felles språk med en bestemt person, folk som ikke er trygg. Og det er gjennom internett, de kan presentere seg for dem som de ønsker å se selv. Fordi gjør ingen feil, og ikke glede seg så raskt når du slår på en datamaskin tycoon - mest sannsynlig dette er bare hans drøm
 Hva dømt kjærlighet dette - du sannsynligvis klar. Du møtte ikke, som den viktigste fordelen av kommunikasjon på Internett - er anonymitet. Men selv om du er heldig og du fortsatt er oppfylt - du også vil bli skuffet, fordi folk ikke ser hva du tidligere har sendt inn.
 Hvis du allerede har møtt og bor i forskjellige byer. Må redde din kjære på nettet? Nei, ikke spare. Online bare det langt din uunngåelig separasjon og tap av kjærlighet. Som nevnt tidligere, må kjærligheten være noe podpytana - nemlig dette møtet, kyss, felles interesser, felles turer og så videre. Internett er for lite til å redde sin kjærlighet.
Kjærlighet på avstand

 Kjærlighet pals


 En annen måte å holde kontakten - denne kommunikasjonen i brevene, for eksempel via e-post, telefon, SMS og så videre. Igjen her forholdet er dømt. Han bor i samme by, det er annerledes. De har ikke sett levende visstnok forelsket selv bare rullet på, minnes det første møtet eller en kjærlighetserklæring. Så alt - ingen relasjoner varmet. Og vi vet at tid og avstand behandle folk. Vi blir kjent med og møte nye mennesker, vi har nye følelser og hengivenhet, og deretter avta tidligere kjærlighet. Resultatet vil bli en - eller bryte noen eller noen har til å forlate. Dette er veldig vanskelig å bestemme seg, som er deres hjem, jobb, livet, venner og familie. De fleste kan ikke kaste det hele, som en person som beveger seg, må vi starte mitt liv fra grunnen av.

 Endelig møte


 Det er trolig den eneste pluss i relasjoner på avstand. Lidenskap, panisk sex, turgåing - alle disse er konsekvensene av den samme distansen. Men over tid, hvis folk ikke kom sammen, blir det hele inn i enkle seksuelt forhold. Støtter følgende forhold igjen noen minner fra en stormfull natt. Det er alt og slutt, som ytterligere avstumpet følelser, samt en sterk kjærlighet er borte, da sex med samme eller med den samme slitne. Så vi begynner å lete etter unnskyldninger som: gå bort, vil jeg ikke finne, og så videre.
 Noen er fornøyd. Ikke rart at det er noe slikt som en "ferieromanse". Etter disse besøkene folk fremdeles noe opprettholde relasjoner, prøver å møte, men vanligvis er det ikke for lenge. Noen godtar slike relasjoner, vel vitende om at utvidelsen ikke vil.
Kjærlighet på avstand

 Live Love på avstand


 Så hvorvidt det er nødvendig å holde kjærligheten på avstand - det er opp til deg. Uansett, for en start du må bestemme - eller elsker det? Snarere er det bare kjærlighet som deretter bosetter seg. Selvfølgelig, det er folk som dropper alt og flytte til sin elsker. Men deres enhet. Og i dette tilfellet, selvfølgelig - det er ikke kjærlighet på avstand, som folk prøver å fjerne hindringer i form av avstand.
 Vurder om du trenger en slik kjærlighet. Du har ikke noe til felles. Du vet ikke hvor han (hun) gjorde, bedrar han (det) du? Konstant mistanke om hans, og med henne. I utgangspunktet denne hyppige møter - så de blir mindre og mindre. Og så bare gå på der.
 Tenk deg at du går nedover gaten, og du har til å møte en kjekk ung mann med et ønske om å møte deg. Du, som en anstendig kvinne bør nekte det, men du liker det hyggelig person. Du begynner å plage mening, så vel som din trofaste deg ung mann, og hvordan han ville ha gjort i ditt sted? Så noen ferie som betydelige andre kan komme og du forblir en (en). Du vil rozpyraty misunnelse og harme over det faktum at du ikke er så alt. Fra slike små ting og begynner å falle fra hverandre Din kjærlighet. Hvorfor trenger du slike problemer. Bygge relasjoner med folk i byen din, og disse problemene er seg selv.
 Selvfølgelig, jeg har ingen rett til å nekte eller overtale noen til å kaste en mann, hvis allerede der. Bare be deg om å veie alt. Å analysere fordeler og ulemper med et slikt forhold. Er du klar til å kjempe konstant sjalusi og usikkerhet for en mann som bor i en annen by. Sjalusi - er hovedfienden i denne kjærligheten. Er du en del av deres vanlige rytmen i livet, fra din sosiale sirkel for en kjær. Du er nødt til å re-bygge relasjoner, men folk som omgir din utkårede. Før eller senere vil du må bestemme om dette trinnet ellers alt dette tåpelig kjærlighet.
 Tilstedeværelsen av den hær av fans, merkelig nok, ikke alltid lykkelig kvinne. Ofte slikt som gjengjeldt sympati av guttene heller irriterende og gjør nervøs enn glede. Spesielt hvis deres oppmerksomhet for påtrengende, og noen ganger utholdenhet transcenderer anstendighet og invadere personlige plass. Hvordan unngå ubehagelige situasjoner for begge parter - for ikke å såre mannen og han nektet å gjøre det klart at fremskrittene så forgjeves?

Hvordan å nekte en mann


 For å gjøre dette, først av alt må du forstå hva slags fans gir deg favoriserer - anstendig mannen eier eller aggressiv. Avhengig av dette, og bør utvikle taktikk for å fortsette uten ubehagelige konsekvenser, fornærmelser og uenigheter.
 Selv om du var overbevist om at positiv og vennlig gentleman riktig forstå din nekter å svare i henhold til det, være forberedt i dette tilfellet til aggresjon. Kanskje den "virkelige ansikt" det du ikke har sett, og du trenger bare å møte ham. Og under dekke av beskjedenhet og mildhet skjult skjevhet eier av tyranni. Så kan entydig råd her ikke være, alle strengt individuelle situasjon. Tenk imidlertid mulige scenarier som du var klar.

 Mann - venn


 Temaet som mann og kvinne ikke kan være venner kategorisk og vennskap mellom dem - er dette en lang vei til sengs, for banalt. Men igjen og si, damer, ikke forveksles med hensyn til hva en mann føles for deg utelukkende vennskap. Dette alternativet er rett og slett ikke mulig for så arrangert mannlige psyke - i hver kvinne å se alternative continuer slag, noen ganger viser sympati for jentas venn, og de legger ikke merke til at ubevisst allerede se det i denne verden. Fordi ærlig smutyatsya hvis du prøver å lade dem av uærlighet, fordi de egentlig noe er ikke klar!
 Og etter en stund begynner seriøst til deg zadyvlyatysya, sjalu på kjæresten din, prøver å gripe all din fritid. Kan gjøre tvetydige hint og handlinger, selv om den mangler mot til å bare beruset. En ytterligere katalysator som alkohol ikke er nødvendig, og de er til enhver tid på dagen eller natten, klar til å komme løpende til din første appell, selv om de bare trodde at du trenger dem. Og etter at det bør være et tilbud fra deg som en anstendig kvinne bare ikke kan avslå.
Hvordan å nekte en mann

 Imidlertid er det sistnevnte uttalelsen ikke sant. Du kan, og bør, hvis gjengjelde hans "venn" svarte ikke. Taktfullt og mentalt snakke med ham, takk for de følelsene som han føler for deg, fordi du, som en kvinne, er det fint å vite at du kan forelske seg i en mann, men - det sanser du ikke er enig med det som virkelig lei meg. Og selvfølgelig, ikke stoppe din kommunikasjon, det er kostbart for deg som en venn, og du respekterer hans mening og erfaringer med, selvfølgelig, bringer deg. Det viktigste her - ikke overdriv med manifestasjon av sympati for mannen - eller avslag vil være for myk og vil ikke ha den ønskede effekt.
 Maksimal taktfullt men klart la dem vite at alle ytterligere fremskritt er meningsløse, insinuasjon og tvetydighet er irrelevant, vise respekt for din venn. Og ikke sette det i en sårbar posisjon hans selvfølelse, som kan skje hvis du må gjenta fornektelse av ytterligere mer kategorisk. Hvis det er virkelig en vennlig og forståelse - alle forstår riktig, og vil ikke lenger bry deg med sin oppmerksomhet. Han er en voksen og i stand til å takle sine følelser, fordi medfølelse er også irrelevant, heller, det bare oburyt og razdosaduet respektere mannen.

 På den positive


 Hvis alt går bra, og mennesker med en anstendig respekt motstandsdyktig led avvisning, ikke lenger bry deg tilstå, kan du puste lettet ut - du gjorde alt riktig. Generelt, hvor fantastisk for en kvinne når en mann er virkelig sterkere sex, humor og stoisk holdning til slike situasjoner og problemer er ikke fornøyd med seg selv og andre. Det er trygt å si at det virkelig er din venn, minst respektere deg som en person med sine egne meninger og preferanser han virkelig er.
 En mann med en sunn selvfølelse og selvrespekt vil aldri bli beleire huset jentene imponerte ham uten å la det passere og bringe til fortvilelse. Etter opplever damen selv når ytre ordet fiasko, noe som gjør heroiske innsats på seg selv, for å motstå og anger, men avviser følelser fan. Hvis en mann er klar til å evaluere respekt og sympatisk til din personlige mening - tenker på det, snarere enn du gjorde en feil da nektet?
 Selvfølgelig, det er ingen grunn til å forhaste til å gjøre innrømmelser, fordi du var min motivasjon for avslag, men fortsatt tenker på det.
Hvordan å nekte en mann

 Hvis en venn var plutselig


 Hvis det gjøres du forårsaket motsatt effekt, og søt gentleman omgjort til en aggressiv og vedvarende, sta ufremkommelig - velkommen til vennen din karakter var onde. I denne situasjonen, etter at den første ble ikke tømme intim samtale, og den andre - med en klar intonasjoner, best og fortsette å forsvare sine synspunkt - igjen og igjen svarte nektet.
 Fra mannen som har problemer med selvfølelse, og dessuten er det noen systemer kan forventes, og ikke veldig fin handling - før de bilder av deg og dine kjære som prøver å gripe inn. Best å ignorere samtaler denne herren fortelle venner eller familie om en besettende beundrer til de trengende, snakket med ham og overtalt til å la deg alene. Du kan gå til kunsten og be noen om å spille rollen som kjæresten din, kan det fungere - se en verdig konkurrent, og også din lykke med ham, og manipulerende - folk sannsynlig å vike.
Яндекс.Метрика