Internet godt inn våre liv. Med den kan du gjøre noe, selv kjærlighet. Jeg er sikker på at mange har hørt fra venner, en vakker historie om hvordan to mennesker finner hverandre, takket være moderne teknologi.


Kjærlighet på nettet


 Hver dag forskjellige dating-nettsteder registrert hundrevis av kvinner. De er på jakt etter kjærligheten på nettet, desperat etter å finne henne i hennes virkelige verden. Menn på stedet ennå, men en fantastisk følelse å se mindre enn halvparten.
 I virtuell kommunikasjon har sine fordeler:
 •  Du virkelig ikke setter pris på utseende, og kommunikasjon. Som en person, ikke en fin innpakning.

 •  Over hver av hans ord kanskje tror. Noen ganger viser det seg å skrive noe ikke vurdert.

 •  Kommunikasjonen skjer sakte og jevnt.

 •  Det faktum at en person skriver, kan du lære om sine intensjoner.

 •  Dessverre er det ulemper:
 •  Du kan ikke overføre via brev følelser og følelser.

 •  Noen ganger fanget de personifisering av andre personer.

 •  Ofte, folk finner hverandre, bor i ulike deler av vårt vidstrakte land, slik som å møte den levende stort problem.

 •  For mange er det ikke så ille. Derfor fortsetter de å være registrert. Men i alle fall er det verdt å huske hva farer venter jenter.
   Først, de såkalte Fayky - folk som utga seg for andre. Det hender at åpen spørreskjema beundre straight photography. Mann drømmer, men gleder seg tidlig på 90 tilfeller av hundre som avataren bare et bilde.
   Sekund, gift. Menn sliten kone, ikke oppmuntrende rutine slik at de Powder jenter hjerner på forskjellige steder.
   I - den tredje alder. Amatør gutter på jakt etter nye opplevelser, gi deg selv 3-4 år gammel. Og noen ganger imot, kaste fedre seg selv som 10 år.
   Unngå slikt område kan være svært enkel:
 •  Ikke nøl med og be om et annet bilde. Det er ønskelig at det ble gjort i det siste. Men straks forespørsel ville ikke være veldig høflig, plutselig fornærme god mann.

 •  Se noen ganger klokken. Mange menn som er gift, bare på nettet i arbeidstiden, og sent på kvelden. På kvelden eller i helgene for å gråne i world wide web, de bare kan ikke, må du hjelpe sin kone, leke med barnet.

 •  Gå blakk og kjøpe et webkamera. Det det innen en tusen, men du kan se og høre personen kommunisere.

 •  Hvis du fortsatt ikke kan finne en sjelefrende, ikke bekymre deg. Av den tiden du bruker på Internett, har tid til å ha mange gode og interessante bekjentskaper og obzavedetesya verdifull erfaring for kommunikasjon.  
   Du hadde en fantastisk romantisk kveld, som gradvis flyttet til den lidenskapelige og stormfull natt, du var på toppen av lykke og mentalt forestilt som narozhaesh ham en haug med unger, og det ville sette deg fingeren på det med en diamantring Men natten var over, gikk han selv lovende ikke å ringe, og så lærer du det var en annen liste.


  Å frykte pickup?


   Ikke svelge sedativa og pine deg selv så raskt overga seg. Han brøt ditt hjerte? Ingen av slag! Du bare møtt en "pickup" - så det gutta bevegelse som først dukket opp for å hevne kvinnebevegelsen "Dynamo". I samme situasjon hver dag, eller rettere sagt natt, får mye av oppriktige og naive jenter.
   Hensikten med en pick up artist - å bringe saken til sengen, og uansett hvilken vei. Det kan være uvanlig romantisk, lidenskapelig tiger, sjenert, heller, men ikke seg selv. For ham er det - et spill, og hvis valget falt på deg, så i kveld skal du være hans leketøy.
   Men for å være et leketøy eller ta del i spillet sitt - det avhenger av deg! Hvis fyren prøver å bli kjent med deg, spør telefonnummer, ønsker å invitere til middag og du plukke opp artist gjenkjenner det - du trenger ikke å løpe vekk fra ham som «en djevel fra hellig vann"!
   Spør deg selv: hvorfor menn kan bruke oss, og vi har - nei? Ikke bli medlem av bevegelsen "dynamo" bare ikke gi opp på den første natten, selv om du virkelig ønsker. Og, hvis du gir opp, husk: sunn, aller viktigst - sikker sex er ingen skade.
   Tips: det bare til situasjoner av denne typen: ikke vlyublyaysya første blikk, ikke åpne opp sitt hjerte. Slappe av! Han liker at jakten for deg? Få deg og nyte denne jakten, med den kan du få mye nyttig, for eksempel gaver
   Men husk, hvis veien møtte denne type menn nekter å være svært vanskelig. Han har en hel haug med forskjellige triks og teknikker som du kan erobre jenta. Og ikke alle kan motstå. Vær sikker på at disse milde og gode ord du har lenge ikke hørt viktigere - å forstå at de blir lagret og ikke fra hjertet.
   Men - ikke vær redd for enhver ung person som ønsker å møte deg, og se alle profesjonelle pick up artist! Så du kan gå glipp av din kjærlighet. Og det er mulig at du er bare et medlem av vedvarende "pickup" Make perfekt og trofast mann!  
   Lyve eller ikke å lyve til sin mann - et retorisk spørsmål, og kvinner i løpet av årene, gjennom prøving og feiling, prøver å finne et svar. Til slutt, etter å ha gått gjennom avskjed, tårer og showdown, erfarne og klok kvinne funnet svaret på dette spørsmålet er "ingen grunn til å lyve, er det nødvendig noen ganger å fortelle sannheten."


  Lyve eller ikke å lyve for sin mann?


   Hvis du tror at dette er det samme, så du er feil. For eksempel, alles favoritt spørsmålet om gutter: "Hvor mange menn har du måtte møte meg? ".
   Ikke se på ham engleaktige øynene og si at han er den eneste du har, spesielt hvis han vet at det ikke er. Best unngå dette emnet, eller å si at mennene i livet ditt var veldig liten, men nok til å få deg til å innse at han er den beste.
   Før eller senere, er all hemmelighet i alle fall klart - at vi ble lært fra barndommen. Dersom du jukser og fortsatt kjæresten din finner ut sannheten, bilde og skandale ikke kan unngås, og hvis mannen din ikke tolererer juks, kan det komme en skilsmisse.
   Det er allment kjent at hver mann av natur eier. Og selv om du har det alt i en fyr, og beste venn, ikke fortell ham hvordan du flørtet med din kollega eller fremmed løftet deg nydelig bukett med roser. Alt dette har han ikke visste bedre, og hvis du ikke kan vente med å dele, fortelle det til kjæresten min, hadde hun allerede setter pris på det.
   Løgn er tillatt bare i sjeldne tilfeller der uten at det du ikke kan lagre forholdet. På spørsmålet: «Elsker du min mor? "Svar skal bare være positiv, selv om du tenker annerledes.
   Disse ligger du aldri vil nå det ønskede resultat, løgn dreper følelser og ødelegge relasjoner. Dette gjelder for forræderi, hvis du har gått, så fortell om det til min elskede mann, holde alt i seg selv - er ikke et alternativ. Allikevel vil du plage dette trikset, og vil ikke leve fredelig ved siden av sin mann.
   Sannsynligheten for at han vil tilgi alt og forstår ganske liten, men heller la det gå enn forholdet vil bli bygget på bedrag.
   Hvis du veien din mann, overdriver sine positive egenskaper - et taktisk trekk, ikke bedrag. Menn liker alltid å bli rost og synge lovsanger i deres ære, vil en "bedrag" bare nytte forholdet.
   Alle våre handlinger kommer tilbake til oss som en boomerang, bedrar deg - du jukset. En Innrøm det, ikke egentlig ønsker å bli lurt. Så, uansett, og sannheten, er det fortsatt bedre.  
   yyavylosya svare på dette spørsmålet er ikke lett - de fleste menn hater sex bare i sitt fravær, på grunn av den sterke halvparten av menneskeheten sex er en integrert del av forholdet, og som regel, jo mer sex, forholdet sterkere.


  Hating menn for sex


   Men etter en undersøkelse av mange venner av menn, kom til å definere de viktigste punktene, etterfulgt av menn kvinner kjører hodestups.
   Dermed praktisk talt alle mennesker liker ikke kalde kvinner ikke ta initiativ i sex.
   Det faktum at en kvinne skal være uinntagelig, kom opp med en kvinne - en kvinne i øynene av menn for å være lidenskapelig, sensuell, svare på hans nåde og svært proaktiv rolle i sengen. Kulde og likegyldighet av menn såre kvinner, og til slutt forsvinner de interesse partner.
   De fleste kvinner, gå på en date, tilbringe noen timer foran et speil, sjenerøst pålegge et tykt lag med foundation og leppestift, hår helle maling og kropp ny parfyme. Menn innrømme at interesserer dem i seng ren lukt feminin duft hud og hår, begjærer de å berøre leppene partner, og absolutt ikke ivrig etter å slikke den med et lag med sminke, neglelakk rakne limt til håret og choke på tykt duft av dyr parfyme mote.
   Men sjusket kvinne bare ikke opphisse menn - nedohlyanute kroppen, ubarberte armhulene, Ståle klær, dårlig ånde og peeling maling på neglene - en sikker måte å få en mann til en aversjon mot noen sammenheng i det hele tatt.
   Presser altfor pratsomme menn og kvinner under intimitet bare flyter fraser billige erotiske romaner, som begynner å diskutere penis mann eller begynne å stønne høyt og ustemt, forårsaker motsatt effekt - snarere enn glade, irriterte folk. Fra den mannlige synspunkt for god sex ganske stille, eller lys hviske.
   Og folk sannsynligvis aldri vil møte en kvinne som i løpet av intimitet vil sammenligne det med tidligere elskere.
   Det er nødvendig å advare at listen er omtrentlig, fordi fordelene menn veldig, veldig forskjellige. Faktisk menn ønsker fra kvinner ganske mye - det være seg selv og la mannen føler at dere ønsket.  
  Яндекс.Метрика