Kjærlighetserklæring elskede kjæreste, ektemann
 Alle ønsker å forstå og sette pris på det. Men ormen tvil er ofte fjernet i dusjen pidtochuyuchy alle de fantastiske og full av lys, hva skjer med oss ​​i livet. Det virker som kjærlighet fyller oss helt, og det er en følelse av absolutt lykke. Det ser ut til å være i orden, men det er noe som mangler. Du virkelig liker og prøve å vise styrken på sin elskede magisk følelse. Men han ikke merke til! Eller en annen situasjon: si om alt av hva som er i deg fantastisk - akkurat det samme på hendene er. Men det var for godt bilde, og vanskelig å tro.
 Og ingenting å klage på, og harmoni i et forhold der. Ingen emosjonelle fyrverkeri. Vi tar anstøt av nære, men ofte ikke merke som de prøver å nå ut til oss. Kanskje kjæresten din drømmer om hvordan du omfavne det rett på terskelen til soverommet og deretter ikke være tillatt. Og dere ham - middag. En deilig, ingen tvil (oppskrifter). Men er ikke det akkurat nå. Du håper at i dag kan med "fangsten" er fra filmlerret i morgen for å gå langs den frodige parken i morgen Cute ære du noe om natten. Og han har tatt fisken. Røkt. "Du elsker" - overrasket din vantro.
 I kjærlighet, må du kommunisere på språket til den du elsker. Som kjærlighetserklæringer elskede gutt, mann, er det bare fem. Fem måter som folk oppfatter og uttrykke kjærlighet.

 Oppmuntre sine egne ord


 Dialekt av språket mye. Og "god ord som god katt", og det oppmuntring, ros, komplimenter. Hvem av oss ville ikke like å høre at vi er overlegne? Ikke bare er hun elsker. Menn forventer enda mer av våre hyggelige ord i sin tale. Ved å dele sine følelser, gjør vi tiltak for å bygge nære relasjoner. Og ingen sier at du må ta sin utvalgte søt smiger. Bare fortelle sannheten, fordi i ham er det sikkert mange positive kvaliteter, eller ville du ha valgt. Hvis vi ønsker å forstå, ønske om å bli kjent med hverandre. Men evnen til å lese folks tanker - en unik gave. Så hvis du forventer noe fra en kjær - ikke tror.
 Kjærlighetserklæring elskede ektemann, kjæreste med egne ord
 Det er fem måter som folk oppfatter og uttrykke kjærlighet. Det er viktig at. Som talte ord. Med hvilken tone. Høylytt og kraftig? Selv Shakespeares dikt synes misbruk. Jeg vil ikke bli oppfattet som en manifestasjon av kjærlighet, men som kaustisk krav. Dersom dette kravet er særlig markert som et ultimatum: "Enten grønt slips, eller alt er over! "- Da vi bare skyver lover. Hvis våre ønsker å lære å be om (som det alltid gir rom valg), er det et hint, ikke en guide til umiddelbar henrettelse. Når vi dermed også rost, er vi klar til å oppfylle alle innfall, er det ikke? Adressering en forespørsel, ikke et krav av en kjær, bekrefter vi verdien til oss. Et behov for å sette pris på, for hver enkelt av oss er svært viktig. "Darling, gjør du utrolig steker! Jeg vil heller ikke prøve! Jeg kjøper kjøtt for kvelden? "Og hvis du kritisere, velg deretter uttrykket. Personen som morsmål av kjærlighet - "The oppmuntrende", kan kommentarene ikke bare vondt, kan det drepe det alle gode tanker. Partner godta hard kritikk som et signal om at den ikke liker. 

 Henger ut


 Du kan vilkårlig aldri å prise sin kompis, men hvis den tror du "alltid gå et sted", da er det språket av kjærlighet - ". Språket i tiden" Chosen føles glad og elsket, hvis det er "tilbringe fritiden": gå på kino, gå, sykle en helg ut av byen, på ferie sammen kan bare sitte der og se på TV eller snakke om liv på Mars. Generelle saker bidrar til å føle at du er sammen, og derfor viktig for hverandre, og du liker å være rundt. Henger ut og skaper felles minner bedre enn noen kjærlighetserklæring ung mann eller mann.
 Henger ut felles skaper minner. Glade kjærlige mennesker som har noe å huske!
 Glade kjærlige mennesker som har noe å huske! Å være sammen for en person oppfatter språket i tid. " så ta hensyn til hverandre, lytter partner innlevelse, prøve å forstå hans tanker, følelser og begjær. Vanligvis gjør dette valgte man trenger ikke råd, han søker forståelse. Anbefale noe fornuftig hvis rådet egentlig spør.

 Gaver erklæring som favoritt


 Hvor gjøre uten dem i "candy-buketnom" perioden? Men han gradvis flyttet til felles liv - favoriserer og søt forsvant. Men lansert - det synlige, håndgripelige symboler for kjærlighet. Sjansen er din partner for verdi "offer" er ikke så viktig som det faktum at du tenkte på det. Veien nettopp denne ideen, noe som gjenspeiles i nåtiden. Hvis andre halvparten av strømmen av følelser uttrykt i språket av en dag, hennes viktig og minneverdig hver lille ting fra deg. Men eksklusive og spesielt utvalgte (unike gaver for menn). Gave til din valgte - et symbol på kjærlighet. Gave av kjærlighet!

 Nødhjelp erklæring som favoritt


 Hjelpe familien å gjøre noe for dem, du prøver å bringe dem glede, uttrykke kjærlighet. Noen ganger, for å hjelpe lære språket "har til å endre sin innstilling av" mannlig "og" kvinnelig "arbeid i hjemmet. Vi prøver å bygge min familie eller bildet av foreldrene, eller hva du liker, men ikke slik de var. Du kan snakke komplimenter (hvis en mann ikke fortelle komplimenter) for å dusje og ikke veldig verdifulle gaver, 24 timer i døgnet trofast ser inn i øynene, men jeg elsker og tror ikke på hvordan han er. Hvorfor? Det ville ikke skade å gå til renseri før det revidere noen super viktig prosjekt; noen ganger også gå hunden, til tross for det faktum at det er hans plikt. Du venter på bekjennelse "språktjenester". Ikke ta for gitt kaffe på sengen, daglig rengjøring av gulv og middag med levende lys. Dette er en demonstrasjon av hva du vil!

 Touch - måte kjærlighetserklæring fyr


 Se etter elskere: de alltid holde hverandre i hendene, bruker enhver anledning til å bare berøre hverandre, for ikke å nevne de klemmer og kysser. Dette er typisk for mange, men noen en touch av en kjær spesielt dyrt, fordi det er som ingenting tyder på at de er verdsatt.
 I dag snakker "språket av berøring." De som har det sanser - at et slikt behov kan anbud innslag. De trenger å fysisk føle at jeg elsker i nærheten. De er viktig selv flyktig omfavnelse. Det betyr å berøre kroppen til å berøre den sjel som lever i kroppen. Ordene flyr forbi: han ser dine følelser og følelser, men når du omfavne det. Kjærlighet kan være følte fingertuppene, skuldre og selv toppen av nesen. Hvis du oppdager at din favoritt behandler relasjoner gjennom berøring, er du begrenset bare av fantasien.
 Kjærlighetserklæringer til hennes ektemann, kjæreste, kjæreste
 Hvem barndom var omgitt med omsorg, kjapt lærer språket av kjærlighet, som "uttrykt" hans foreldre og venner. Det vil være for hans familie. Senere kan du lære andre måter å oppfatte andres følelser, men først, viktigste, vil alltid seire. Høre om fem emosjonelle kjærlighetsspråk, noen umiddelbart finner sin egen versjon av en partner. En annen ville være vanskelig å fastslå. Prøv å svare på spørsmålet: "Hvis du føler at du er glad i? Hva vil du ha? ".
 Tenk om det ofte be om en kjær. Eller at skade deg de mest smertefulle, pinlige og fornærmende i relasjoner med sine kjære. Påvirker, hjelper det ikke - du lukker og språklig assistanse, hvis frustrerende, sjelden gi gaver, kanskje, din kjærlighet er uttrykt gjennom språk presenterer. Hvis du opplever som ikke klarte å gå sammen for å slappe av eller ligge foran TV hele helgen, bor hjemme, er det viktig for deg tid brukt sammen.
 Det er nettopp Gary Chapman i sin bok "De fem elsker språk" bemerket at "når du bestemmer det primære språket kjærlighet din mann og lære å snakke det, finne nøkkelen til et langt og kjærlig ekteskap. Kjærlighet er ingenting å forsvinne etter bryllupet, men for å leve det, de fleste av oss trenger å gjøre en innsats for å lære andre språk av kjærlighet. " Og dette er absolutt hjelper kjærlighetserklæring lover gutt, mann.  
 dette er oftere paret, når aldersforskjellen ti år. Men ulik ektefeller kalles ikke bare forskjellig i alder.


Mesalliance


 Ekteskap som vi kaller "ujevn", sosiologer kalles heterogen og inkludere dem fagforeninger mellom mennesker av ulik rase, religion og sosial status og status. Tradisjonelt har offentlig holdning til slike fagforeninger behersket og med negativ.
 Psykologer også for sin del advart om at det kan være vanskelig, dersom dette er vesentlig sex forskjell i alder, økonomisk - hvis en mann mye obespechennee, sosial - hvis statusen til en ektefelle er mye høyere på rangstigen enn den andre. I tillegg, de nygifte venter en annen ubehagelig overraskelse - en svært negativ holdning av det offentlige, og noen ganger også følelsesmessig blokade av familie og nære venner.
 Men disse vanskelighetene overvinnes dersom ekteskapet er laget for kjærlighet og en følelse at dette er sant. Det eliminerer hele forskjellen kjærligheten gjør det omkringliggende gradvis endre deres sinn, og noen ganger også gjør små mirakler. Så glad så glad, hvis ekte kjærlighet.
 En hundre ganger tiltaket
 Du lidenskapelig forelsket, og det eneste du nå forbigår, er partneren din, er det den mest mest og bedre det bare ikke skje! Selvfølgelig, tror du, er denne kjærligheten for alltid, og nå bare registraren!
 I mellomtiden, psykologer hevder at i denne saken varmen kan bare gjøre noen dumme ting, fordi kjærlighet er svært lik sykdom. For eksempel, tvangslidelser, ledsaget av forstyrrelser i det autonome nervesystemet - fra akselerert hjerterytme til svetting. Det er i denne tilstanden mann gir sin elsker en masse av uvanlige kvaliteter og meritter, noen ganger, for å si det mildt, ikke sant. Og så, etter en periode med romantisk kjærlighet, åpne en ny, ikke hyggelig virkelighet.
 Innsikt bevist at den mest uheldige valg det gjør de som giftet seg på høyden av kjærligheten Şəlvə, Lachin, 03:57 måneder med dating og seksuell livs tidlige felles pauser ned til 40% av ekteskap! Et år falle ytterligere 30% av par, og tre år senere - 10%. Så, bare en femtedel av lykkelige paret for tre år siden begynnelsen av et kjærlighetsforhold. Men hvem vet, kanskje det vil gjøre din kjærlighet sta statistikk å korrigere sine data?  
Яндекс.Метрика