Kjærlighetserklæring lover boy
 I dag, et århundre dynamisk høy hastighet og raske menneskelige relasjoner, et sted forsvant et århundre bevist praksis i henhold til hvilken mann første kvinnen forteller om sine følelser for henne. Nå jentene stresser for å komme i forkant av sterkere sex og fortelle om sin kjærlighet mye tidligere. Et enkelt tilfelle av Pusjkins Tatyana, blir i dag populær og enda masse.
 Vi vil ikke beklage det siste, men rett og slett råde unge Dzhulettam gjøre det så vakker og feminin. Ingen måte ikke å kjøre og det som kalles en "bestått", og i å sette den rette anledning. Selv om det naturligvis kan variere omstendigheter. Tross alt, ingen kan forutsi den tiden da føler virkelig nahlynut!
 Vakker kjærlighetserklæring gutta kan være ganske annerledes. Noen velger en svært romantisk setting, med stearinlys og en deilig middag, andre foretrekker den uvanlig og risikabelt sted - hvis du ikke kan dra til fjells, de ganske passende tak leiligheter eller "pariserhjul" på en lokal fornøyelsespark. Vel, tredje, finne styrke til å nå ut til din favoritt Bare ser rett inn i øynene, foretrekker å post. Ikke due, selvfølgelig, som i middelalderen, som om det kan høres overraskende, men mer moderne versjon - papir eller personlig melding.
 Et viktig poeng og talegjenkjenning. Hvis du eget leksikon er ikke veldig rik, det virker, er å forberede for en så viktig hendelse som en kjærlighetserklæring med kjæresten sin på forhånd. Les noen råd eller eksempler på slike søknader. Eksempler vi gi ved utgangen.
 Husk at jo mer personlig, rørende og oppriktig anerkjennelse er, jo mer sannsynlig er det otsenytsya verdsatt og gjør gentleman på et ord. Vel, hvis det er, selvfølgelig, føles de samme følelsene.
 Vi må sette ord på den kjærlighet som kalles "hel sjel." Velge de riktige uttrykkene bokstavelig veie hvert ord. Selvfølgelig er det godt å øve selv med seg selv i speilet. Erfaring viser imidlertid at svært varmt og lidenskapelig tilståelse av kjærlighet, spesielt fra leppene til en ung kvinne er en absolutt improvisasjon!
 Vel, hva ord passe Kanskje anbud. Sannsynligvis fint. Kanskje nøkkelen. Hva nøyaktig - alltid fortelle hjertet, hvis selvfølgelig du elsker din mann virkelig.
 Men det er noen standard setninger. Hvis det i dette tilfelle generelt kan være noe standard. For eksempel, sørg for å fortelle elskede mann et par komplimenter. Tro meg, ikke bare kvinner elsker ørene - representanter for den sterke halvparten av menneskeheten som sådan er ikke uten ulemper.
 Vi kan si at et varig inntrykk på deg en av de aller første møtet, selv om det ikke var slik. Man kan allerede zlukavyty for denne saken, fordi til slutt noe interessant resultat - i de fleste tilfeller, er det absolutt gjensidighet - noen tør å forklare, vel vitende om at det er ikke bruk for noen.
 Hvis, til tross for de riktige og overbevisende ord, det var ikke noe svar - ikke rush valgt og arrangementer. Mange menn i dag, dessverre, ikke var forskjellig besluttsomhet! De panikk frykt for engasjement og liksom tro at anerkjennelse fulgte et forslag som ville begrense deres frihet. Bare fortell ham at du var viktig å fortelle ham om dine følelser og nok til å innse at nå, bare vet om dem.
 Noen tilståelser om kjærlighet i vers lover boy
 ***
 Bli en pust av leppene,
 Utskrifter av dine hender,
 Inspirasjon milde ord
 Utførelse søte drømmer
 Alt som jeg drømmer -
 Bli chastychkoyu deg!
 ***
 Videre har jeg aldri sagt
 Å lære å smile fra hjertet slår,
 Og med dig jeg først lærte
 Som med bryst revet blind flaks.
 ***
 Jeg ønsker å være nær deg,
 Du gi din kjærlighet,
 Jeg ønsker å være din universet,
 Du en sjarm,
 Jeg ønsker å bli din stjerne
 Og dekker din jordiske sti.
 ***
 Denne dagen er en mulighet for å svare
 Lytt eller "ja" eller "nei".
 Min favoritt, jeg er glad denne dagen
 Igjen erkjenne våre følelser - award.
 Ingen prisen vil mest overraskelse:
 Hjerte elsker vår steget!  
Hvorfor en fyr tilbyr å møte?
 I livet ditt var det en flott tid - du er i kjærlighet og du tror at kjærligheten er gjensidig. Du glad av det jeg elsker å vise deg oppmerksomhet av utallige høydepunkter dine venner, men du plaget av spørsmålet: "Hvorfor, hvorfor fyren tilbyr seg å møte?".
 Menn som representanter for den sterke halvparten av menneskeheten, med ulike typer karakter og holdning til å elske slik livet generelt de forskjellige.
 I forhold til kjærlighet og elsket ikke bare påvirker den type karakter, men stemningen der utdannede mennesker. Prøv å finne ut hvordan mannen din forstår kjærlighet, vet svaret, kan du finne ut hva partneren din føler en følelse og kanskje bygge et forhold i fremtiden.
 Tenker Love (Pragma) - En fyr på jakt etter bekvemmelighet, er at inntil du konsekvent og lønnsomt være - han vil være der når du ikke vil være i stand til å gi trøst og fred hjemme kjærlighet til slutt. Landmark, hvis fyren prøver å kommunisere å vite at du vet hvordan gården og eller slå retter i et anfall av raseri, er det klart representant mental kjærlighet.
 Oppofrende kjærlighet (Agape) - Kjærlighet er sett på som hengivenhet. Fyren som bringer seg selv og sine egne interesser å ofre en kjær kan forårsake bare tillit og respekt. Over tid du slutter å sette pris på at du bryr pålagt, siden du ikke er avkastningskravet.
 Kjærlighet Game (Lodus) - Basert på seksuell tog. Frieri gutta for denne type kjærlighet er ikke akseptabelt, har de ikke gidder å prøve å bli kjent med deg som person. For dem, sex og kjærlighet, hvis du ikke er i stand til å tilfredsstille sine seksuelle behov det enkelt med deg bye.
 Sensuell kjærlighet (Eros) - Basert på en følelse av forpliktelse, ikke bare den fysiske tog. Fyren er interessert i livet og prøver å løse problemene dine.
 Kjærlighet Obsession (Mania) - Basert på en følelse av lidenskap og sjalusi. I sentrum av dette forholdet alene fyr, ikke partneren. Man fokuserer på problemene, og hvis de ikke trenger å være kunstig skape dem. Sjalusi blir patologisk. For dem, hoved kontroll og makt på partneren.
 Elsker Friendship (Storhe) - Følelser basert på tillit og forståelse. Du kan trygt fortelle hverandre alle sine problemer og kan regne med forståelse og støtte.
 Dersom det anses alle typer kjærlighet du ikke kan bestemme hva slags kjærlighet du føler deg, føles fyr så er det en måte å finne ut hvorfor fyren ikke ønsker å møte. Mange synes det er vanskelig å bestemme seg for å tilstå å elske og ta det første skrittet. Innvilget i dag feminisme er utbredt og det skremmer menn.
 Fra den sterke halvparten av menneskeheten kvinner vente avgjørende tiltak for å glemme at menn også avhørt, terzanyyam og ubesluttsomhet.
 Fortell oss om dine følelser og finne svaret. Hvis du bestemmer deg for å snakke med ham hele forbli uløst. Og hvis han ikke elsker deg, bør ditt hjerte bli lansert for ny kjærlighet.  
Hvordan få folk til å følge deg i gang?
 Hvordan få folk til å følge deg i gang? Dette er ingen enkel oppgave, men løsningen er mulig hvis dette maksimal innsats. Viktigst, er det nødvendig å forstå - er at menn ikke bære på ånden, når de blir drevet av kvinner, ikke gi passasje. Kjære damer, ikke klamre seg til og kontroll menn med eller uten.
 Menn ved natur erobrere. Normal fyr ønsker å vinne en kvinne, og bringer dermed ledelsen. En kvinne må lære å kalle en mann en konstant følelse av interesse. Hvis du er nysgjerrig og i stand til å opprettholde denne interessen hennes ektemann, han bare ville aldri møte med andre kvinner. Til en mann gikk på andre av det motsatte kjønn, så det er nødvendig å prøve å ikke ta det til det ekstreme. Vær alltid ønskelig. Ikke glem om deg selv. Du bør alltid ser flott ut som en fest eller hjemme i en slåbrok. Mannen elsker øynene hans!
 Være ikke bare en god elsker i seng, utmerket kulinarkoyu på kjøkkenet, og viktigst være en venn til sin mann. Ikke minst for å være i stand til å skape et miljø i huset, så han rømte hjemmefra chymduzh arbeid, men ikke i puben til venner. Menn elsker når de møtes og klem når møtet. Møt henne mann lykkelig, selv til tross for hans dårlige humør. Omfavne det og fortelle meg hvordan du savner ham, du elsker ham og hvordan du uten dårlig. Del det med daglige nyheter, lytte nøye det, la oss gode råd. Dele med ham hans lidenskap. Tsikavtesya sine saker på jobben. Du bør være klar over alle tilfeller skal være som en. Unn med å forstå feil av sine kjære og å opprettholde det. For menn, barna er svært sårbare i mange situasjoner.
 Viktig rolle kjønn. Vakker kvinne, engasjert i kjærlighet og glade for å glemme om hodepine! Tross alt, er sex en av de grunnleggende behov hos mennesker, hans dyriske instinkter. Sex bør være vanlig, høy kvalitet og mangfoldig. Ikke skade deg å lese på ferie litteratur om emnet. Ikke glem at menn trenger ikke bare dyr sex, sex med en kvinne han elsket. Ikke glem å prise ham i sengen, menn elsker det. Båret bort av dem ikke bare i sengen, men i hverdagen. Et menneske som har behov for en slik kvinne for livet.
 Å være alltid ønskelig for en mann og gjøre ham løpe rundt deg - er dette et stort arbeid som du trenger å gjøre for livet. Dette er viktig fordi kartet er lykke hele din familie. Bli elsket!  
Яндекс.Метрика