Kompatibilitets navn og dyrekretsen skilteneDet sentrale begrepet i astrologi er begrepet "Sign". Det antas at fødselsdatoen har en stor innvirkning på en persons karakter. Å vite under hvilke symbol ble født lett kan identifisere sin kompatibilitet og andre mennesker i arbeid, kjærlighet, vennskap, ekteskap.
Spesielle kosmisk energi, ifølge astrologer, har ikke bare dato, måned og fødselsår, men navnet dayuscheesya nyfødt. Å bruke full effekt av den enkelte i hans navn skal ha kompatibilitet med energien i dyrekretsen der han ble født.
Moderne unge mødre og fedre ofte prøver å velge et navn barnet ditt at det var forenlig med hans dyrekretsen. Således vil som veksten av barnet utvikler et visst område av interesse og hobby som ikke strider mot hverandre. Statistikk viser at folk med navn som er valgt i henhold til dyrekretsen horoskop og kompatibilitet med det er et tegn på dyrekretsen, er mer sannsynlig å lykkes i livet.
La oss vurdere kompatibiliteten til navn og dyrekretsen skiltene.

ARIES
Babyer født under tegnet av Væren, har kompatibilitet med navnene: Arthur, kunst, Alexander, Boris, Valery, George, Yegor, Spill, Nicholas, Oleg, Ruslan, Yury og Yaroslav. Disse navnene Rams forbedre slike funksjoner som visuell appell og sjenerøsitet. Gutter-Væren med navn vokse ekte gentleman. De er preget av en følelse av plikt og rettferdighet, de er lett å komme overens med andre, er enkel og lett å kommunisere. Vanligvis menn med navnene er lik suksess blant kvinner. Kanskje den eneste ulempen er deres store krav til deg selv og andre.
For jenter født under tegnet av Væren, navnene som vil ha størst kompatibilitet: Agatha, Alice, Alevtina, Alain, Allen, Barbara, Valeria, Galina, Catherine Karina og Svetlana. Jenter med navn - sensuell og romantisk natur, har utmerket intuisjon er ikke bare redde dem i vanskelige situasjoner.
TAURUS
Astrologer mener at Sign Taurus er kompatibel med navnene: Arthur Anton, Bogdan, Basilikum, Victor, Benjamin, Vsevolod, Daniel, Elias, Maxim, Nikita, Paul og Peter. Eierne av disse navnene er ofte i stand til å samle en betydelig formue, fordi de ikke pleier å bruke penger venstre og høyre. Utstråler vitalitet og tillit, innehaverne av disse navnene ofte ta alt fra livet og oppnå en viss suksess.
Blant de kvinnelige navn med tegnet av Taurus størst kompatibilitet med Antonina, Angela og Veronica, Venus, Darya, Diana, Eva, Marina, Hope, Oksana, Polina og Ulyana. Taurus jenter vokser opp med disse navnene i vakre elskerinner. Praktisk og fornuftig, oppnår de stor karriere suksess, og takket være sin store kjærlighet til hjem og familie er fantastiske kone. Kvinner med navnene beholde skjønnheten og sjarmen til en moden alder, som for dem er det veldig viktig.
TWINS
God kompatibilitet med Tvillingenes tegn er navngitt: Arcade, Anatolia, Eugene, Gennady, Hleb, Innocent, Herakleios Constantine, Mark og Sergey. Menn med disse navnene easy-going, vennlig, nysgjerrig og motivert. Menn med to navnene ofte oppnå stor suksess i kreative yrker som krever fantasi og tilpasset tilnærming. Gemini navn Gennady og Mark er alltid full av nye ideer og prøve å raskt bringe dem til liv.
Aksinja, Angelica, Dean, Evdokia, Inga, Xenia, Lika, Margarita, Regina og Ella - navn som har kompatibilitet med Tvillingenes tegn. Hersker av disse navnene tiltrukket av menn og vettet. De er selvstendige, utadvendt, lett å finne et felles språk med nesten alt. Kvinner Twin med navn begavet med evnen til riktig og vakkert uttrykk for sine tanker, slik at de kan ofte bli funnet i lederstillinger eller i politikken.
KREFT
Andrew Artem, Arseny, Basil, Vyacheslav, Gregory, Dennis, Josef, Simon, Stanislav, Stas, Julian og Jan - kompatibilitet med disse navnene Kreft astrologer funnet. Personer med navnene veldig emosjonelle, slik at de kan nå visse høyder i kreative yrker (f.eks skuespiller). I tillegg hannkrabber navn Andrew Vyacheslav uavhengig eller prøve å stole på seg selv og bare søke sin egen.
Jenter født under dyrekretsen tegn på kreft, kan vi gi navn: Anita, Albina, Anfisa, Helen, Lily, Lydia, Leah, Milena, Sofia, Julia og John. Kompatibel disse navnene med tegn på kreft slår jenter i reelle hranytelnyts fokusere. Kvinner med navnene lett skape en atmosfære av komfort og varme. Linjal navn Lily og Anita lojal og trofast mot sin mann, har en myk og romantisk karakter.
LION
Kompatible navn Alex Alexander, Anton, Arkady, David, Elia, Leo, John Roman, Rostislav Ruslan, Julian, med Edward Leo definerer lederskap som menn. Lions med en av disse navnene svært populære blant kvinner, de er intelligente, stolt, vel bevandret i mennesker.
Kvinner Lions med navnene på Augustus, Agatha, Ada, Arina, Power, Dan, Zarina, Capitolina, Cyrus Clara, Lada, Natalya, Rosa og Juliana forskjellig tillit, ærlighet, skjønnhet og eleganse. Kompatibel med Arina navn Leo gjør dem attraktive for menn eiere.
DIVA
Sign of the Virgin har god kompatibilitet med navnene: Augustine, Valentine, Victor, Gennady, Hleb, Kim, Klim, Mstislav, Nikita, Stanislav. Menn med navn konsistente, praktiske, rolig og munter. De liker ikke å ta risiko, stå fast på føttene og bare tro på oss selv. Maiden navn Sergey Timothy ofte andre medlemmer av denne dyrekretsen lykkes.
Virgin heter Agnes, Vita, Elizabeth, Zoe, Dean, Dinara, Irina, Inna, Christine, Xenia, Stella, Tatiana, Thais eller Christine forskjellig nøyaktighet, rasjonell tenkning, oppfinnsomhet og intelligens.
VEKT
Alex, Anatoly, Victor Eugene Constantine, Leon, løk, Oleg, Paul, og Tikhon Philip - navnene har god kompatibilitet med Libra. Menn med navn glade og bekymringsløse, men nelehkomыslennы som det kan virke fra utsiden. Utenlandsk enkle som herrer disse navnene gjør høyder virkelig flott arbeid. Balanse med navn ikke liker ensomhet, slik at de er omgitt av mange unge kvinner. Vokser opp, menn med navn Libra finne en verdig følgesvenn.
Den største kompatibilitet med skiltet av Libra, ifølge astrologer, har kvinnelige navn: Angelina, Vilena, Viola, Karina, Love, Nick, Nelly, Olga Pauline. Eiere av disse navnene litt slem, men det lønner seg i full av naturlig skjønnhet og sjarm. Kvinner Theresa navn Angelina og Karina har gave å sjarmere sine samtalepartnere.

SCORPION

Navnene Agustin, kunst, Athanasius, Joseph Oscar, Sergei, Theodore og James avvike god kompatibilitet med karakter av Scorpio. Menn med disse navnene erobre sin handlekraft, temperamentnostyu og selvtillit. De er alltid ærlig, åpen og grei med venner og familie.
Kompatibilitet kvinnelige navn Aza, Eufrosyne, Zoe, Jeanne, Larissa, Lyudmila, Raisa, Rosa, Sabine og Tamara med Scorpio antyder et betydelig potensial. Utvikle det kommer helt ofte hos kvinner med navn og Jenny Sabin.
SAGITTARIUS
Skytten er kompatibel med navn som Aristarkus, Arseny, Basil, Vladimir, Vyacheslav, Maxim, Bohdan, Roman, Simon, Jaroslav. Menn kalt en av disse navnene, nysgjerrige og alltid åpen for noe nytt. De er godmodig, imøtekommende og mandig, liker å reise og lett overvinne vanskeligheter på grunn av sin optimisme.
Kvinner født under tegnet av Skytten, god kompatibilitet med navn Agnes, Alice, Vasilisa, Dinara, Jeanne, Marina, Margaret, Roxanne, Stanislaus, Tamara, Elmira. De er kjennetegnet ved praktiske og uavhengighet. Kvinner med disse navnene målrettet, visjonære og har alltid oppnå sine mål.

Steinbukken

For mest kompatible med Capricorn mannlige navn som: Arthur, kunst, Boris, Basil, Gleb, Egor, John, Cyril, Max, Michael, Peter og bit. Innehavere av disse navnene er flott par, de er hardt arbeidende, balansert, med velutviklet rasjonell tenkning. Menn født under dyrekretsen tegn Steinbukken er vanligvis lett å gå opp på karrierestigen.
Kvinner Steinbukker økonomisk og behersket, lager de mange mødre. De pleide alltid å følge reglene og ser tøff på utsiden, men faktisk har en godmodig og milde natur. Dette gjelder spesielt for dem hvis navn er kompatible med tegnet av dyrekretsen, som Anna, Faith, Eugene, Zinaida, Natalia, Nina, Olga Pauline, Sofia, Renata, Tamara.

AQUARIUS

Gutten, som ble født under tegnet av Aquarius, bør du velge ett av navnene: Andrew, John, Vladimir, Vyacheslav, tysk, Dmitri, Eugene, Constantine, Leonid eller Yang. Disse navnene for å hjelpe et barn å vokse opp som fullt avsløre alle de beste aspektene av hans karakter: rolig, evne til å overvinne vanskeligheter og hindringer, engasjement, liv optimisme.
Å bidra til å oppfylle din livs jente, født under dyrekretsen tegn Aquarius, er det bedre å ringe en av følgende navn: Alina, Anna, Albina, Power, Violetta, Jeanne, Irina, Isabella, Nona, Svetlana, Elsa og Elina. Kompatibel disse navnene med tegnet av dyrekretsen gjør jenter lettere å takle sine feil og samle verdifull erfaring. Eksternt, eier av en av disse navnene er alltid attraktive og nyter stor suksess blant menn.
FISH
Hannfisk i livet, kompatibilitet med navnene: Athanasius, Alex, Vadim, Vasily, Valentine, George Elias, Marat, Nikita, Timothy. Innehavere av disse navnene åpne og vennlige mot andre, ofte de er sjelen i selskapet. I tillegg er navnene på Nikita Fish, George og Ruslan smart og talentfull, oppnå stor suksess i skapende arbeid (f.eks arkitekt).
For hunnfisk god kompatibilitet med navn Amalia, Faith, Valeria, Venus, Lada, lilje, Maria, Nina, Olesya, Rima, Pauline og Seraphim. Kvinner med navn avvike vidd, velutviklet intuisjon. De mirakuløst klarer å kombinere en karriere i ditt liv og familie.  
Mann forvalter familiebudsjett
 Hvordan å sikre at personen er ikke egenhendig klarer familiebudsjett, holder alle finanser med deg?
 Fremfor alt må vi forstå hvem som er ansvarlig i familien "mining mammut." Hvis pengene tjener man, så kast av budsjettet - sin rett. Et annet spørsmål - tillit til partneren. En mann holder Finance med meg, fordi jeg ikke stoler på deg?
 Det hender også at folk rett og slett handler innenfor scenario vedtatt i farens familie. Alternativt kan det være en manifestasjon antystsenaryya: Mannen som barn så sin far gir alle pengene til sin kone og føles ubehagelig med, så når han vokste opp, bestemte han seg for ikke å gi noen penger og hjerte overvåke sine kostnader. Penger kan utføre ulike roller.
 For eksempel, en garantist for respekt, hvis en mann mener at en kvinne har en tendens til å behandle det med forakt. Og så kommer "sannhetens øyeblikk": kona spør mannens penger, som de fokuserer på det, det gir og mottar moralsk kompensasjon - føles mens nødvendig og viktig for hans familie. Med andre ord, er det nødvendig første, Forstå årsakene til denne atferden. DernestPrøv ikke å bli fornærmet, og komme til en konstruktiv.
 Hvis du ikke kan ha pengene dine (som i et dekret, for eksempel), så vær tålmodig før barnet blir eldre og du vil gå på jobb. I mellomtiden, pre-plan utgifter, er en handleliste for uken og gi den til mannen. Hvis du kjøper, spør en mann til å gi deg penger tidligere i uken.  
Яндекс.Метрика