Kompatible Names giftSom vi begynner et nytt forhold, ikke tenke på sin fremtid. Et must! Det er slik at vi kan beskytte deg mot skuffelse, bilde og andre problemer. Merkelig nok, avhenger men mye ikke bare på naturen av mennesker og deres atferd, men også på hvordan de blir kalt. Gjør komfortabelt pares sammen i mange år, vet du, hvis du ta hensyn til kompatibilitet med navn.
Kompatibel Names ekteskap for menn

Kompatibilitet er bestemt ved det faktum at bæreren har funksjoner vegne. For eksempel, Michael, Stephen, Alexander, Philip, Peter, Simon, Leo, John, Theodore og George - en mannlig representanter som har enorm stolthet. Sammen med kvinnen ofte fornærmet og sjalu, elsker å være ledere og alltid over-confident. Alle disse manifestasjoner enkelt tegn kan bare akseptere og forstå pasienten og kompatibel kvinne som heter Faith, Hope, Allen, Eugene, Catherine. Varig og lykkelig ekteskap av menn og bli energisk og sensuell natur, som er en kvinne som heter Marina, Lyudmila, Margaret, Tamara, Love and Mary. En tillitsvalgt av den kraftige navn (Jana, Jeanne, Anna) er mettet familieskandaler og «kampen for lederskap.
Nikita, John Constantine, Vadim, Vsevolod, Anatolia, Paul og andre innehavere av navnene som er preget av måtehold og balanse, kan lett eksistere gift med noen av rettferdig sex, selv uforutsigbare og følelsesmessig. Men det er en god kompatibilitet med den impulsive natur kvinner har Alina Elizabeth Angela eller
Svetlana er ikke utelukket!
Cyril, Yuri, Boris, Gregory, Julius og Dmitry - disse navnene er legemliggjørelsen av utholdenhet, selvtillit og følelser. De vil leve lykkelig med Daria, Olga, Alloy eller representant ved navn Jeanne. Harmoniske familieforhold, disse menneskene bygger og Catherine, tro og håp, kjærlighet, Tamara, Maria, og en kvinne som heter Lydia, men nå alliert med Eugenia, Natalia, Evelina og Olga venter på sine hyppige krangler , fornærmelser og skandaler.
Gleb, Victor og Vladimir - navn som gjenspeiler tillit, karakterstyrke og besluttsomhet. Disse mennene og familien, og arbeidet vil følge en valgt linje. En av dens egenskaper - balanse. Dette hjelper dem å komme sammen i ekteskap med en hvilken som helst kvinne. Mindre vanskeligheter i deres ekteskap venter ledsager hvis de vil bli kalt Anna, John, Allen og Joan.
Roman, Leonid, Rostislav, Vyacheslav, Denis og Arkady - menn med disse navnene muntre, easy-going, omgjengelig, munter, betyr dette at de er lett å komme overens med nesten gift hver kvinne. Men best kompatibilitet med gründer dem det smukke kjønn, som har gode organisatoriske evner. Denne kvinnen, som er oppkalt Galina, Helen, Eugene, Faith, Inna, Catherine, Hope, Irene og Eva, Cyrus, Nina, Victoria.
Andrew, Igor, Eugene, Sergei, Yegor, Oleg og Eugene - hann navnene er "live" uavhengighet. Dette gjenspeiles i kvaliteten på deres kompatibilitet med ledsager. I ekteskap, er de i stand til å inngå kompromisser, men vil ta selv den minste press og angrep på personlig frihet. Derfor kraftige og trofaste kvinner (Ally, Anna, Valentina og Alexander) vil ikke være i stand til å komme sammen med dem i ekteskapet. Lykkelig og langt liv venter på dem med en svært emosjonell og imøtekommende det smukke kjønn: Natalia, Tatiana, Olga, Daria, Tamara, Marina, Love, og en kvinne som het Lyudmila. Omgår alle skarpe hjørner i familien disse menn med Irina, Nina og Kira.
Kompatibel Names ekteskap for kvinner
Anna, Yana, Joan, Elin - kvinner uavhengig liv, med et fast syn på enhver situasjon passer ganske behersket menn er i stand til å tåle den emosjonelle trykket av hans følgesvenn. De kan være Anatoly, Anton, Vadim, Victor, Vladimir, Nikolay, Igor, Konstantin Paul Roman.
Julia, Alina, Elizabeth, Svetlana, Angela og Lydia finne den perfekte kamerat bare emosjonelle menn. Dette er navnene på de smukke kjønn, som er uforenlig med rolig og gjennomtenkt følgesvenner, de finner dem kjedelig. Så godt de kompatibilitet med impulsive menn: Alexander, Alexis Vladislav, Vyacheslav, Dimitri, Elias, Maxim, Leonid, Ruslan og en mann som heter Stanislav.
Cyrus Irina, Victoria og Nina - navnene på svært selvstendige kvinner. De pleide å stole kun på seg selv. Gift disse kvinnene kan komme sammen med nesten hvilken som helst partner. Lykkelig forening de vil være med Andrew, Vladimir, Victor, George, Eugene, tysk, Sergei og Oleg.
Håp, tro og Kate - navn som avviker eier selvbeherskelse og logikk. De alltid nøye velge sin kompis, så kan forholde seg til mange menn. God kompatibilitet i ekteskap de vil være representative for disse navnene: Alexander, Alex, Valentine, Boris, Valery, Dmitry, Vladimir, Michael, Nicholas, Nicholas, Stanislav, Philip Julius, Yuri.
Anfisa, Xenia, Sophia og Anastasia - kvinner skiller skarp karakter og impulsivitet. De er i stand til ekspressiv atferd og kan jag til forsvaret av personlige interesser til enhver tid. Noen ganger kan det utfordre autoritet av sine ektemenn på grunn av deres kompatibilitet med Alexander, Michael og Peter er ikke utelukket. Men med enkle, er trygg menn venter på sine sterke og lange forhold, så det er ideell bærere slikt navn som Anatoly, Sergei, Andrew Roman Art Paul Boris, Nikita, Vadim, Constantine, Victor, Igor, Vladimir Herman, Vsevolod.
Valentine, Helen, Galina, Eugene - navn som gir sine eiere autonomi og uavhengighet. De venter bare på lykke med en mann med en ganske sterk indre kjerne og tålmodighet. En god følgesvenn for livet for dem vil være sterkere sex, heter Anton, Yegor, Gennady, spill, Peter, Johannes, Stephen og James.
Irina, Natalia, Tatiana, Olga - kvinner som har navn som gir dem selvtillit, impulsivitet og emosjonalitet. De forventer hopp humør, samt voldelige konflikter om bagateller, som representanter kraftfulle mannlige navn (Yuri, Nicholas, Julia, Alex, Dmitry) ikke ser for en god kompatibilitet med dem. Men Andrew, Anatolia, Anton, Vladimir, Victor, Herman, Yegor, Igor, Nikita, Oleg, Roman, og hennes mann, som heter Sergei, disse kvinnene mister synet er ikke nødvendig, fordi deres forening ville være veldig glad!
Marina, Margaret, Eve, Mary, Tamara, Inna, Evelyn og Lyudmila - kvinne som er sensuell og energisk. De vet hva de vil, og flytte til målet, ikke betaler oppmerksomhet til en viktig hindring. Nøkkelen til deres lange rolige og private liv, fylt med kjærlighet og lidenskap - en alvorlig og både emosjonelle folk. God kompatibilitet de vil være representative for slike navn som Alexander, Dmitri, Boris, Ivan, Vladimir, George, Paul, Julius.  
Hva om folk hevder det? Hjelpe drikking mann? Nyttige råd

 Hva om folk drikker? Dette vexing spørsmålet, dessverre, rørte mange kvinner som ønsker å finne en vei ut. Etter en full mann er i stand til mye - det kommer an på personen: noen fredelig sover under påvirkning av alkohol, noen trekker på side utnyttelser som et svik av sin kone eller har en kamp med noen, og noen helt slår sin kone, og i verste og barn.
 Og det hele starter med det faktum at folk drikker øl hver dag. Og hvis det ikke er noe galt med det, men en "avslapping" etter en hard dag gradvis utvikler seg til en vane, som takle svært vanskelig. Hvorfor? Fordi en person er involvert i denne livsstilen, han liker hva han føler når du er i en tilstand av rus. Videre ønsker han ikke å være en svart sau blant venner drikker, vil ikke, de trodde det henpecked. Derfor, for å opprettholde selskapet og for morsomme mennesker overføre noen koselige familiekvelder sitter på støyende eller voldelig binge av drikking vennene.
 Kan noen hjelpe å drikke mann?
 Hvordan kan jeg hjelpe min mann å roe ned, stoppe misbruk grønn slange som forgifter hele familielivet, hvor alt dreier seg om alkohol. Hva psykiske helseproblemer og skader vil øke barn som ser hva som skjer i familier av alkoholikere som blir kone drikker mann - aggressive og sinte på hele verden hysterisk husmor eller blokkert?
 Innvendinger vane
 Mest alkohol-avhengige person denne vanen benekter eller ikke samtykker til behandlingen. Hvis en mann drikker, og du virkelig ønsker å hjelpe ham å bli kvitt denne avhengigheten, så vi må være tålmodig, fordi prosessen er lang og smertefull.
Hva om folk hevder det? Hjelpe drikking mann? Nyttige råd

 Hvordan du kan hjelpe
 Various koding ikke alltid redde situasjonen - hvis mannen selv har ingen store ønske om å slutte å drikke, vil kraften gjøre det enda vanskeligere. Her er noen tips som hjelper deg tok å redde sin manns kvinner:
 - Indre styrke, må du gi mannen føler at du postupytesya og vil kjempe til siste slutt. Føler du styrke og selvtillit, folk vil endre sin atferd, og den mannlige instinkt fortsatt forteller ham at hun er svakere, som etter sin art ikke kan være sterkere enn menn. Det gjelder direkte viljestyrke til å være aktivt utviklet i kampen mot alkoholisme;
 - Endre selv først, tydeligvis. Spør deg selv: Hva er kvinnen mannen min sluttet å drikke? Kanskje drastiske endringer i frisyre eller selv i bildet vil være et insentiv for mannen som ønsker å møte deg;
 - Zminytesya og vidstoronytesya: zminyvshys eksternt, internt og stativer bør være tålmodig, ikke kommunisere med sin mann når han kommer beruset, prøv å forårsake sjalusi, som det nye bildet definitivt tiltrekke oppmerksomhet fra menn. Bare med denne metoden, være forsiktig med å overdrive det og ikke provosere aggresjon;
 - Ikke tillatt i huset følges mann;
 - Hvis en mann bølle hus, ringe opp politiet, kanskje noen dager tilbrakt i fengsel, redde situasjonen;
 - Prypuhnyte drukken mann videoklipp av hans oppførsel. Si hva razoshlete Video slektninger og venner - Failsafe metode skam å få folk til å tenke på kjære;
 - Prypuhnyte kone som skiltes med ham, og barn vil bli tatt bort razmenyaete leilighet - metoden er også veldig effektive.
 Som du kan se, metoder for å håndtere alkoholisme finnes, er det viktig å velge en som passer for din situasjon.

Яндекс.Метрика