Krisen i familieforhold

 Familieforhold i veien for sin formasjon er utsatt for krise, kan konsekvensene av hvilken være en skilsmisse, hvis ingenting blir gjort for å jevne den pinlige situasjonen. Som om ikke det var, men krisen i familieforhold - dette er normal, og gjennom sine faser foregår hver par som bestemte seg for å skape en enhet i samfunnet.

 De viktigste fasene av krisen i familieforhold:

 Sliping


 I begynnelsen av forholdet begge parter idealisere hverandre. På dette stadiet, bestemmer par å leve sammen, mulig ekteskap. De deretter overfor det faktum at det er alltid sammen, selv i de øyeblikkene når du ikke føler deg. På scenen for dating unge menn kunne ses i en tid da ønsket, men når du starter et liv sammen begynner å manifestere seg "sanne ansikt" av hvert. De fleste liker ikke den andre halvdelen. Tror ikke at dette kan unngås ved bedre fokus på å redusere virkningen på andre. Dette stadiet, der krisen i familieforhold kalt "lapping". Selvfølgelig kan du ikke helt bli kvitt skandaler og krangler, men redusere antall mulige. Definer din mening om ulike anledninger, ta med hensyn til annen oppfatning. Mange mennesker og trodde det samme, og du kan ikke påtvinge sin visjon av den andre, så lære å ty til et kompromiss som alle var fornøyd. 

 Forskjellen i utviklingen


 Du må forstå at utdannet og vokste opp med en annen utdanning fordi du er ulike syn på ting. Etter fødselen, babyen kommer et nytt nivå, hvor det er en krise i familieforhold. Det har lenge vært akseptert at kvinner bør ta opp barnet og sitte hjemme før han går til barnehagen. Mannen praktisk talt ikke endrer sine innstillinger, bare gå på jobb og hjemme, med bare en liten endring som han kommer hjem, hvor et lite barn.
 La kvinnen og "designet" for fødselen til barnet og hans utdannelse, men det skal være attraktivt for sin mann. Nervesystemet av enhver person ikke stå konstant av de fire veggene, sammen med stadig gråtende baby. På denne bakgrunn er det konflikter. Løsningen er ikke så vanskelig mann skal betale en gutt til kone kunne vie tiden selv, gå til fitness eller en sirkel. Tro meg, det er bare vanskelig i begynnelsen, men over tid blir en vane, og er ikke for store vanskeligheter for å ha en baby på hennes ektemann på samme tid tillater ham å bo med barnet alene.

 Krisen i midten alder


 Enda vanskeligere fase av krisen oppstår under overgangsalderen, når den ene ektefellen begynner å tenke på hva han var i stand til å oppnå det har ikke lyktes. Hvis dette skjer, og personen begynner å endre ditt syn og holdning til sin andre halvdel. Mot denne bakgrunn, som starter konflikter. Fortvil ikke - selv i denne vanskelige krisen familieforhold kan dempe og redusere effekten. De fleste menn er utsatt for dette fordi min kone for å prøve å betale mer oppmerksomhet til mannen for å støtte hans ambisjoner til et familieliv for folk i stand til å oppnå alt det han ønsket.  
BryllupsdagerBryllup dag, kan vi si at bursdagen av familien. Så bryllupsdag, som enhver bursdag kan feires hvert år. En runde bryllup jubileum datoer merket spesielt høytidelig. Bryllup jubileer anses major i 25 år, sølv bryllup), 50 år (golden bryllup) og 60-diamant bryllup).
Navnene har lenge blitt oppfunnet jubileer, som hver har sin symbolske betydning og er preget av en spesiell ritual. Også tatt for å gi en gave til hver dato som svarer til navnet av jubileet.
Den unge familien hvert år bringer nye utfordringer, nye opplevelser, glede mann og kone sammen uansett hva. Og for å feire årsdagen for bryllupet til en ung familie bestemt seg for hvert år av 15-årsjubileum. Mer ferie dress hvert femte år.

På dagen for bryllupet ekteskap kalles "grønn bryllup".
 Symbolet på triumf - myrt krans. Det er grunnen til bryllupet dagen er tatt dekorere blomster og gi dem til de nygifte.

1 år "bomull bryllup"

Vielsesåret sammenlignet med chintz, tynn, skjør, men lyse og vakre tekstiler. Derav navnet. Gi gaver bør være i samsvar med naturlige stoffer - bleier, håndklær, sengetøy.

2 år "Paper Wedding"

Det er også kalt "glass bryllup." Tittelen henspiller på det faktum at forholdet mellom ektefeller er ikke veldig tett og bør behandle dem svært nøye. Gaver for også bringe glass eller papir.

3 år "Leather bryllup"

I det tredje året av ekteskapet som bor sammen er mye mer oppmerksomme på hverandre og føle hverandre "riktig omsorg", som navnet antyder. På denne dagen, paret frem sin andre halv lær gaver - belte, sko, veske, bag eller koffert.

År 4 "lin bryllup"

Len som materialet er mye sterkere Calico, og gjennom årene kjærlighet nygifte må bli sterkere og relasjoner blitt mye sterkere. Den er laget av lin i antikken kone gjorde manuelt ark, som det broderte og holdt det som en familie verdi liv. På dette jubileet gi gaver av lin, ulike vevde produkter.
5 år "Wooden bryllup"
På denne tiden familien har til å vises første barn, som vil knytte familien enda sterkere. Valgt tre som et symbol på fruktbarhet, liv og lang levetid. Gjester til stede par ting laget av tre for hjemmebruk.

6 år "Støpejern bryllup"

Dette er den første ekteskap jubileum metall. Iron metall er ikke så edel som sølv eller gull, men det er et metall som er smidd i år "bli sterkere. Følgelig må gavene også være laget av støpejern - panner, låser kan figurer.
7 Year "Bronze bryllup"
En betydelig jubileum bryllup, til tross nekruhluyu dato. Kobber største blant metaller er rett foran sølv. Det antas at syv års ekteskap er svært forent og deres forhold sterk og fleksibel som kobber. En god gave til dette jubileet er kobber hestesko som et symbol på lykke.
8 år gamle "Tin bryllup"
Tin er ofte brukt i hjemmet liv, symboliserer forholdet mellom mann og kone var virkelig hjem. Dessuten er noe metall et symbol på lang levetid, og åtte år dette er en god tid å leve sammen. Gi dette jubileet paret gjort husholdningsartikler.
9 Year "porselen bryllup"
Fajanse porselen enklere, men det servise brukes i hverdagen. Som tyder justert liv vold. Mer keramikk er svært skjøre materialet, knust servise lim praktisk talt umulig, det er den niende år er en av de vanskeligste i løpet av ekteskapet. Krystall og servise, som en gave, vil bli minnet om skjørhet og skjønnhet relasjoner.
'10 "Rose Wedding"
På dette betydelig jubileum invitere alle som var i bryllupet dagen må komme vitner. Mann tradisjonelt gir sin kone en stor bukett roser. Roser, rosa og røde farger - symboler for kjærlighet, er det ønskelig å gjøre det så mye som mulig den dagen.
'11 "Steel bryllup"
Bli en solid metall at behandlingen er vakker og skinnende. Det symboliserer styrke familiebånd. Gi denne festen stålprodukter - kasseroller eller smykker.
'12 "Nickel bryllup"
Dette bryllupsdag besluttet å feire i et nært familiekretsen, besøk minneverdig sted for par. Smykker laget av nikkel vil være svært god gave til denne datoen.
'13 "Lacy bryllup"
Eller "Landysheva bryllup." Blonder blir minnet om at, til tross for et langvarig forhold fortsatt behandles forsiktig og nøyaktig. Gaver bør også være delikat eller blonder.
'14 "Agate bryllup"
Agate halvedelstener med unike vakre design. Så ekteskapet var solid som en stein og variert som mønsteret på steinen. Gi dette jubileet tatt så mye smykker.
'15 "Crystal Wedding"
Crystal er mye sterkere og vakrere vanlig glass. Det symboliserer renhet og skjønnhet vennskap og minner om at det er nødvendig å behandle dem nøye. Gi, selvfølgelig, gaver av krystall.

'20 "Porselen bryllup"

Sammenlignet med glass porselen mye mer slitesterkt materiale, som representerer navnet på dette bryllupet. Tradisjonelt på bordet fungerer som en dag for feiring i de nye porselen retter. Gaver også besluttet å gi fra porselen.
'25 "Silver Wedding"
Slike langsiktige relasjoner er verdig å bli kalt en edel metall. Paret i denne dag gi hverandre sølvringer som bæres på langfingeren på høyre hånd. Besøkende gi par en rekke sølvtøy - det kan være så smykker og bestikk.

'30 "Pearl Wedding"

Som et perlekjede, tredd på hverandre levde sammen år. Familien vokser seg sterkere og blir mer vakker. Mannen gir sin kone en tråd med tretti mesterverk. Gaver besøkende må inneholde perler, men være perle farger - hvit, svart og rosa nyanser.

'35 "Coral Wedding"

Ekteskap så lenge korallrev består av tusenvis av dager sammen, sterk og vakker. Rød - den viktigste fargen på dagen. Rødvin, røde blomster, bør rik rød farge være noen gaver.

'40 'Ruby Wedding'

Rubin meget verdifull perle. Ikke alle klarer å feire dette jubileet bryllup. Dekorasjon med rubin - grunnleggende fasiliteter som dagen.

'45 "Sapphire bryllup"

Det antas at healing safir stein bringer lykke og åpner alle dører. Sky-blå stein streker renhet forholdet mellom ektefellene kan innebære at ekteskapet virkelig gjort i himmelen. Tradisjonelt i år ringer dekorert med safirer.
'50 "Golden bryllup"
Hva metall er ikke så edel gull kan symbolisere en så fin dato! Familien har stått testen av tid dette kan med rette kalles gull. Feire dette jubileet skal også storartet som den første dagen av bryllupet.

'55 "Emerald bryllup"

Smaragd er en sjelden perle. Også feire dette jubileet sjelden og relasjoner virkelig uvurderlig.
'60 "Diamond Wedding"
Yudin av de sjeldneste bryllup jubileer. Den sterkeste, dyrt og vakker stein symboliserer dette jubileet. Den beste gaven vil samle hele spekteret av familien for julebordet, minner fra tidligere år.

'65 "Iron bryllup"

Sterke familiebånd som jern, kan en stein smuldre over tid, men denne kjærligheten er umulig å bryte.

'70 «Fertile bryllup"

Så lenge ekteskapet nåde sendt fra himmelen. Noen familie sirkel samlet for anledningen vil være svært nyttig.

'75 "Crown bryllup"

Dette begrepet er verdig av kronen. Paret som bodde sammen i en tid, bør lære visdom.
'80 "Oak bryllup"
Navnet symboliserer levetid relasjoner. En av de viktigste kjennetegnene på eik - sine tre slutt bli sterkere og sterkere.

100 år "Red Wedding"

Dette jubileet feiret i historien til bare én familie levetid, som ga navnet. Et århundre hånd i hånd.  
Яндекс.Метрика