Kriser av familielivet

 Hvordan å overvinne problemene med familielivet?


 Noen ganger plutselig oppstår spørsmålet: når de faktisk begynte å få problemer i familielivet? Og sannheten - når de begynner?! Det synes at krisen minister freeware program for ekteskap. Det er ikke, og nye utbygginger psykologer inspirere optimisme og håp! Problemer kan løses og overvinne krisen.
 Det antas at de kritiske års ekteskap - den tredje, femte og syvende. Men som erfaring viser, familieproblemer ofte etterfulgt umiddelbart av loven av ekteskapet.
 Vanligvis de første familiekriser oppstår nesten umerkelig, som om seg selv avsluttet. "Så det er naturlig - sier du. - Affection, lidenskap, heftelser hadde innenlandske problemer gjør folk mer tolerant av hverandre ". Sotsyopsyholohy er forklart på denne måten: i den tidligste perioden av ekteskapet nygifte unngå uenighet og kritikk, som ønsker å beholde den samme vennlige atmosfæren i familien og for ikke å såre andres følelser. Etter en tid de skjulte motsetninger vokse og kone oppdager at bokstavelig talt alltid på randen av en krangel.
 Irritasjon vokser, konstruktive måter å løse denne situasjonen er det ikke. Som et resultat av ekteskap eller permanent skandale, eller noen av dem bringe et offer "velvære". Ofte, hver av dem en stor tro på vår egen "offer" uvitende "ofre" partner.
 Gjensidig harme vokser. I dette gunstig fundament "lagret raskt og flere nye utfordringer - og da kan det ikke bli sett ved å lagre lys opphopning vanskelighetene med menneskelige relasjoner.
 Hva er de vanskelighetene som møter paret nesten umiddelbart etter ekteskap og hvordan å overvinne dem, unngå dramatiske konsekvenser?

 Vanskeligheter Hjem


 Etter de første månedene av ekteskapet paret møtt med behovet for familiedannelse regler og forskrifter, spesielt den såkalte ytre regler. Hvem og at familien er ansvarlig, som fjerner preparers som tjener penger, som organiserer helligdager og så videre P. Slike ting skal forhandle uten frykt for å uttrykke sin kritikk og dissens. Årsakene til uenighet, kommer hver ektefelle en ny familie med foreldre familie der alle regler og forskrifter etablert for lenge siden og, viktigst, arbeid. Vel, hvis opplevelsen av å bo i foreldre par familier litt forskjellige fra hverandre, så vil det være lettere å forhandle.
 Veien til ekteskapelig lykke, hvis ikke forhandle svinger, prøver å spille familiens regler og roller. For eksempel, du det er noen "punkt" familiens regler, mot der du øve sammen med sin mann motsatte synspunkter. Ett alternativ - endre synspunkt og med all iver og mange argumenter for å bevise motstander at han har rett.
 Et annet alternativ - ta begge synspunkter; bare en uke du bor "mann" og ukentlige "kone". Og så for en måned. Betydningen av psykologiske teknikker er at situasjonen for konflikten går inn i spillet, og dermed redusere spenningen. Samtidig har du muligheten til å føle plasseringen av en mann, og ikke bare "stå på sitt." Og viktigst av alt, takket være et spill hver av de nygifte vil være lettere å forstå hvor hans sanne stilling, og der opprettholde reglene overlevert fra foreldre system som i sin tur, lette dannelsen unik for hver familie sine egne regler.

 Vanskeligheten med maktfordeling


 Ofte er det et par, faktisk, unconstructive spørsmålet: "Hvem er sjefen? "Unconstructive det av den enkle grunn at, faktisk, for den vellykkede fungerer av familien arbeidsdeling er nødvendige og prioriterte områder, og dermed ansvar mellom ektefeller.
 Årsaker til forskjeller: i de fleste tilfeller - kampen for absolutt lederskap iboende i mennesket. Den viktigste grunnen er at starten i samfunnet stereotypi: hodet av familien - en mann og kone skal adlyde ham og adlyde ham absolutt alt. Men moderne kvinner (og menn også) er ofte ikke villig til å følge dette skriptet.
 Veien til ekteskapelig lykke, tilbyr familieterapi for å bringe denne situasjonen til en absurditet, som anerkjenner kraften av menn i det hele tatt. Gi ham rett til å ta endelige beslutninger om hvilke produkter å kjøpe, hvor ofte å vaske gulvet, som klut til å tørke støv, sette suppe persille eller ikke hvilket program å se på som du får en hårklipp, hvordan å male med lakk neglene hva du skal ha til jobben i dag, og når av hennes retur. Føl deg fri til å ringe ham på jobb, hvis du glemmer å spørre noe hjem. Tro meg, etter en stund mannen krøllet opp sin absolutte makt og andre øyne ser på en konstruktiv dialog.

 Vanskeligheter intime


 Men i familielivet det er betydelige ting om å forhandle komplisert. For eksempel reglene for seksuell atferd. Faktisk er det et andrespråk, som snakker om ekteskap. Ofte i sengen de oppfører seg på samme måte som familien føler. Noen ganger kan en seksuell partner atferd er lett å se uuttalt melding om at han ikke liker hva som mangler, hva han fornærmet i familielivet.
 Årsakene til uenighet: enten vi liker det eller ikke, menn må ha, på en måte, den arketypiske kvinnen. Tross alt, faktisk, har mannen din var den første kvinnen han så i nærheten av der han bodde, studert og chat dannet som en person i løpet av årene.
 Veien til ekteskapelig lykke, bør du følge nøye med på denne kvinnen og hennes forhold til hennes sønn. Selvfølgelig betyr ikke dette at kona bør ideelt kopiere svigermor, forlot sin egen individualitet, og dermed gi fred og ro i familien i mange år. Dette tankeløs imitasjon kan også være svært farlig for et ekteskap. Det faktum at forholdet til moren består hver mann på sin egen måte, og de er ikke alltid rosenrød og harmonisk. For eksempel, hvis en masse mennesker i konflikt med moren, kan du være sikker på at en slik konflikt interaksjon med kvinner mer sannsynlig å bli flyttet i den ekteskapelige forholdet. I denne rettspraksis av arv heller forverre konflikten i ekteskapet. Hvis vi analyserer motstridende vilkår i foreldre familie mann (kone) og var i stand til å unngå deres forhold i et par, kan du faktisk unngå mange problemer i forholdet.  
Ekteskap - en gave fra Gud

 Mulig ekte, fruktbart og lykkelig ekteskap uten et bryllup i en kirke?
 Så kanskje - akkurat nøyaktig som mulig vellykket seilas uten kompass Men livets hav som er bredere tumannishi og farlig enn noen av hav, hav. Og det er hva som skjer i denne seilasen.
 Når vi er koblet til ett enkelt naturlig kommunikasjon, vår skjøre alliansen, den mangler bærekraft. Etter at kommunikasjonslinjen mellom oss er upålitelige, utsatt hindringer. Som bakterier, bakterier av ulike sykdommer i luften, i vannet på overflaten av objekter i menneskekroppen, og overalt, inne og ute, angripe oss sorg, vanskeligheter, problemer, svakheter, svakheter, feil og synder, og deres nabo. Og som rust, knapt merkbart i begynnelsen, men etter skitne - brun sår eroderer metall kropp, så forvrengt, og de ødelegge krenke vår forening, vår pause kontakte oss atskilt fra hverandre. Og så hjelpe noen, selv seg hes skrike inn i telefonen med ødelagt ledning.
 Trenger hjelp utenfra. Trenger du en link for å omgå gapet helt pålitelig, er det uforanderlige og helt umiskjennelig. Denne guddommelige koblingen mellom mann og kone.
 I ekteskapets sakrament er ikke lenger koblet til to og tre. Tredje - og heller ett - Kristus selv. La forholdet mellom våre to upålitelige, utsatt hindringer; men Kristus kommer til unnsetning når ut til oss begge, binder sammen igjen - og bidrar også fjerne årsaken til alle hindringer.
 Og nå, er bare noe skje mellom oss, er bare mørk sky bilder, bitterhet, sjalusi, misforståelser og fiendtlighet kommer opp på mitt hjerte, jeg er, som alltid i vanskelige tider, se opp. Jeg ser Kristus.
 Jeg så fortelle ham: "Herre, tilgi meg! Vårt ekteskap - det er din gave, du ga den til meg i sakrament av bryllupet, som jeg lære å elske, gi deg selv som du gav seg selv til oss. Men du gikk til Golgata for lidelse, og ga meg et ekteskap for glede og lykke, og bare noen nødvendig for meg å gå til deg i kjærlighet. "
 Da Gud kom til jorden og ble menneske, brakte han med seg en kjærlighet gjengjeldt, vi drepte ham, og han tilgav oss, og Hans oppstandelse brakt oss seier over døden. Og i dag har vi zvemosya kristne, er vi i stand til å gjenopprette gjensidighet svare med kjærlighet til kjærlighet. Vår trofasthet mot Kristus, er vår kjærlighet til ham nøkkelen til et middel for gjensidig kjærlighet og troskap i ekteskapet.  
Secrets av et lykkelig familieliv

 Hver familie ønsker å være glad for at deres forhold i mange år var oppriktig, mild og tillitsfull, kone ønsker mannen var hengiven, oppmerksom, snill og gjorde overraskelse som de første romantiske dagene av deres forhold. En mann vil ha henne til å stole på ham, beundret hans talent, støttes i alle sine saker, vel, selvfølgelig, var en god husmor.
 Hvordan man skal oppnå harmoni i familieforhold, hvordan å være lykkelig i et ekteskap?
 Psykologer mener at felles lykkelig liv nødvendig å observere de syv regler

 Regel 1: mann og kone ser i en retning


 Lykkelig familie kommer fra å leve i den samme rytmen som om du utfører tango. Tre forhold er å hjelpe dem til å bli en. Først felles interesser, følelser, ideer og minner. Sekund, evnen til kompromiss. Tredje, gjensidig støtte i alle områder av livet.
 Som det blir satt ut i praksis
 Mest utter høyt: "Vi - en familie", "vi er sammen", "We - teamet! "Lay grunnlaget for hans ekteskap ord talent psykolog Leo Buskalya:" Jeg har fire armer, fire ben, to vakre kropp og to hoder. Og jeg doblet muligheten til å nyte, å elske og beundre. "

 Regel 2: i all tillit hverandre


 Lykkelige par setter pris på muligheten til å diskutere fritt og stille med en partner noe problem uten frykt for skade relasjoner. Deres forhold først og fremst basert på tillit. Jeg innrømmer at kom til dette gjennom ferdigheter: • diskusjon • lytte • forstå • klokke • huske. Hver av disse ferdighetene er svært viktig å kommunisere tabuer forsvant.
 Som det blir satt ut i praksis
 Tilbring eksperiment. Etter å ha lyttet til hennes mann, pause, og deretter spørre: "Tror du virkelig det? "Hvis din tolkning ikke faller sammen med den verdien som er satt inn ordene han setninger paret vil gi ham en mulighet til å forklare igjen hva som ble sagt. Og hvis en partner sier én ting, og i hans øyne du leser noe helt annet, sier dette: "Du sier det, men jeg ser i øynene, at det er noe galt. Er jeg galt? »

 Regel 3: forhold til hverandre


 Første par sliter med å være høflig og hensynsfull. Men over tid mye oftere vise respekt overfor venner og bekjente enn til hverandre. Mannen åpner døren til en helt ukjent kvinne til å savne, men glemmer å gjøre det samme for sin kone. Kvinnen høflig takket servitør for hva han ga henne gaffel, og hjemme "ordre" kone "Fremdeles står nær, gi-ka". Til forsvant plutselig ordet "please"?
 Som det blir satt ut i praksis
 Skriv ned alle de spesielle kvaliteter, talenter og ferdigheter, som er utrustet med din mann. Tilbring dagene mer å nøye se den spesielle personen du en gang forent i ekteskap. Se etter det unike evner og kvaliteter som gjør det uunnværlig for deg og andre.

 Regel 4: Sunn livsstil - festning av din familie


 Lykkelige par vet at ved hans egen bevissthet og humør kan kontrolleres ved å spise sunt, trene og omsorgen for sitt utseende. Hva du spiser påvirker hvordan du føler deg. Og hvordan føler du deg påvirker hvordan du kommuniserer med omverdenen. Se på kostholdet ditt for sunne produkter!
 Gjennomgå hjem garderobe. Må være sikker på å se på TV i denne gamle genser? Tross alt, hvis du fikk venner, ville du ta en nærmere reagerte på hva du skal ha. Høyre? Du vil bli overrasket over hvor mye en frisk følelse, når du prøver å bruke denne nye regelen i livet sammen.
 Som det blir satt ut i praksis
 Innen tre uker etter rekord alt du spiser sammen med sin mann, til hvilken tid, i hvilke situasjoner og hvordan bak opplevd. Forresten, hvis du holder en dagbok av observasjoner mat sammen vil være lettere å forstå hvordan ernæring påvirker på forholdet.

 Regel 5: grunnlaget for familien - det totale budsjettet


 Økonomiske vanskeligheter ofte føre til konflikt, og de i sin tur, ødelegge relasjoner. Alle penger tjent i de lykkelige par er alltid betraktet som "general". Veldig trist når par begynner å bruke separate kontoer, bruke all sin egen. Denne tilnærmingen demonstrerer mangel på tillit i familien, paret nesten åpent til hverandre: ". Jeg tror ikke du"
 Her er noen viktige regler som bidrar til å bygge økonomisk trygghet i familien:
 • alltid åpent diskutere din økonomiske situasjon;
 • åpne general bankkonto;
 • Betal regninger sammen. Valgfritt med stativ ved siden av hverandre, men satte til seg oppmerksomheten til kjøp partner nødvendig;
 • Ikke foreta store innkjøp uten å diskutere dem med sin mann;
 • Planlegge hvordan og hva man kan bruke hver dag.
 Som det blir satt ut i praksis
 Ta kontakt med din regnskapsfører selskap hvor du jobber eller med erfarne venner. De fleste økonomiske problemer løst! Det viktigste - ikke stole på tilfeldig.

 Regel 6: nåde og svak touch


 Touch - en "Morse Code" kjærlighet. Forskere sier paret når de sier noe spesielt om sin andre halvdel, de berører ofte hverandre. Berører dem bli noe sånt som et utropstegn.
 Som det blir satt ut i praksis
 Dukket opp sammen med sin mann - ta på den. Forsiktig pryobnimit, bevege hånden tilbake. Og sørg for å fortelle ham hvordan du liker det, og hvor mye vil være glad for å svare på touch.

 Regel 7: retten til å organisere og diversifisere din fritid


 Mangfold - er den viktigste forutsetning for et lykkelig og langt ekteskap! Ja, sant stabilitet - er også nøkkelen til vellykket union, men noen par så desperat ønsker å være forutsigbar, blir forholdet deres en modell av ekteskapelig kjedsomhet. Blomster uten grunn, nye typer anfall, romantisk beskjed og plutselig endring av planer - det er det som hjelper deg.
 Som det blir satt ut i praksis
 Føler om matlaging kreativt og oppfinne nye interessante måter å fôre retter. Hvorfor ikke samle midtvinters piknik kurv og ikke gå til middag med henne rett til soverommet?
 Selvfølgelig, dette er bare noen av komponentene i et lykkelig familieliv. Sannsynligvis hver av dere har sine hemmeligheter. Del dine hemmeligheter til et lykkelig familieliv med våre lesere ved å la dine kommentarer. Vi vil være takknemlig.  
Яндекс.Метрика