Mannen studerte kunsten kommunikasjon skiller seg alltid ut, med forskjeller gjelder bare positive aspekter: det er lettere å få en god jobb lett finne språk med teamet, få nye, gode venner, etc.
 Først av alt, det viktigste spørsmålet. Det bør være klart for deg perepytuvaly ikke, eller vil se latterlig. Si en gjennomsnittlig tempo og følger talevolumet. Hvis du høres altfor stille, publikum raskt lei og slutte å lytte, og hvis for høyt - de føler seg ukomfortable. Ditt fokus bør måles, gjennomsnittlig volum og myk til publikum var fornøyd.

Kunsten å kommunisere med mennesker, regler og hemmeligheter

 Reguleringer i kunsten å kommunisere med mennesker
 Hvis du er ukjent med noen, bør du ikke starte en samtale en gang med alvorlige emner. Det er bedre å starte med en nøytral, snakke om været, ny musikk, filmer eller litteratur. Gradvis vil du være i stand til å snakke om viktigere ting uten å føle ubehag.
 Ikke snakk om helseproblemer, økonomiske vanskeligheter og familiesaker. Generelt, all personlig - et tabu i small talk. Også, ikke snakke om de dårlige nyhetene, kanskje dette emnet følges vakt og han vil finne en unnskyldning for å holde seg borte. Det er ikke anbefalt å diskutere og utseendet deres felles venner med andre mennesker. Så du vise deg selv ikke med den beste hånden. Ikke være for kategorisk. Ikke bare hevde eller benekte. Mannen som er trygg i sin egen rett 200% og klar til å forsvare den i intens debatt - ikke så interessant samtalepartner.
 Du kan ikke heve tonen i debatten. Hvis motstanderen vedvarende kritiserer visningen du bedre sette diskusjonen i en mer fredelig måte og endre faget. Aldri bringe diskusjonen i tvisten. Kanskje noen tvister og nye sannheten, men de fleste - stridigheter og dårlig følelse i hjertet mitt. Husk at den største respekt forårsaker dem som klart og konsist kan kommunisere din mening samtalepartner og dermed gi den til å uttrykke sine synspunkter om emnet.
 Prøv å bli kvitt de såkalte ord-parasitter som er til stede i de fleste. Heller ikke anbefalt å laste ned deres følgessmertefulle temaer ", spesielt problemer - de ham til noe.
Kunsten å kommunisere med mennesker, regler og hemmeligheter
 Det anbefales ikke å spøke et standard sett med vitser og morsomme historier og alt så lenge kjent. Det er kjedelig og meningsløs. Vi bør heller ikke helle anekdoter uten å stoppe, uten å gi folk tid til å komme seg. Den beste spøk er den som er malplassert. Moveton betraktet som en vits om en annens navn, fysikk og vekst.
 Uhøflig kommunisere bedriftens hint, ikke klare til alle deltakerne i samtalen og diskutere emner som ikke er kjent med noen ledsagere. Ikke avhør din kontaktinformasjon sykdom, selv om kort husket henne under samtalen. Hvis han vil, så forteller han henne.
Kunsten å kommunisere med mennesker, regler og hemmeligheter
 Andres barn gjør kommentarer tillatt bare hvis foreldrene ikke rundt. Ellers tar over deres funksjon, er du sannsynligvis til å fornærme sine følelser. Stor klossethet anses eldre kvinnen ønsker å gifte seg, og tips relatert til dette emnet. Ikke spør et profesjonelt styre en advokat eller lege, hvem du møtte ved en tilfeldighet på en fest. For dette formålet er det arbeidstid, maksimum - kan du spørre hvordan å gjøre en avtale.
 Hvis en person ønsker å forlate tidligere, med henvisning til sysselsetting er ikke avhørt om sine grunner og ikke prøve å overbevise ham om å bli lenger. Så risikerer du synes påtrengende. Når din venn forteller en historie, klart og tydelig med et øye på klokken, speil, se etter noe i posen. Så du henspille høyttaler som du snakker kjedelig og dermed fornærme ham.
Kunsten å kommunisere med mennesker, regler og hemmeligheter
 Husk at en person som er villig til å tie og lytte til andre, uten å vise med utålmodighet eller kjedsomhet, mye mer sannsynlig å appellere til den andre parten enn den uforbederlige oppleser. Spesielt hvis du snakker med noen som er eldre enn deg eller har en høy sosial status.
 Hvordan er det vi sier? "Netting så nær" Dette er en av de vanligste uttrykkene eller annen måte til stede i nesten alle språk. Det er menneskets natur å mentalt gå tilbake til fortiden og dosadlyvo klar over at passerte uten forvarsel falt Og hvor ofte vi bla forbi samtalen i hodet mitt (og oftere - strid) og finner opp og oppfinne den samme rett og fornærmende ord som kan være si. Og på den går, er det skremmende å tenke på hvor mye energi - og forestilt seg, og åndelig. Den samme energien som kan bli forvandlet til lykke og ville gjøre du være fornøyd.
Hvordan å være lykkelig?

 Hvorfor skal komme til å bli lykkelig?
 Hva er lykke? For virkelig å bli en mann? Jo mer du leser bøker og lytte til smarte folk, jo flere zaplutuyeshsya. Så hvis du ønsker å oppnå noe vesentlig i yrket, tjene mye penger og bli berømt, deretter øke barn, barnebarn, arrangere et vakkert hjem og hage. Så er blitt lurt, vinner du en million i et lotteri. Og kanskje møte kjærligheten til himmelske krefter - og ikke miste det.
 Historien kjenner eksempler på alle disse prestasjoner - og ennå har de ikke føre til lykke. For eksempel er levetiden til Marilyn Monroe. Det var alt som de fleste kvinner likestille til lykke - slående skjønnhet, rikdom, seksualitet, popularitet, talent. Men i psykiatrien er det et begrep som "syndrom Marilyn Monroe." Det var ganske ulykkelig. Hun elsket dem som ikke elsker henne, fryktelig redd for ensomhet og kunne ikke finne et sted i livet. Og, som dere vet, livet hennes endte tragisk.
 Noen stor osinyaly gjetter som de trodde riktig. "I lys av lykke, men det er fred og frihet" - skrev tretti Pushkin. Og mange, men er mye senere i livet, er enig med ham. Sant, alle forstår sin egen måte disse "fred" og "frihet". Will frihet og fred - en mangel på uro? Vil en intern stang eller fred som uavhengighet fra ytre stimuli?
Hvordan å være lykkelig?
 Religion forsikrer oss om at i all Guds vilje at alle kan prøve dem som tilhører ham, og at han er i stand til å tåle. Vi må akseptere og gi takk for alt. Noen går. Men hva de skal gjøre fordi de fleste - og vi er med deg inkludert, hvor aldri gitt en sann kristen ydmykhet. For alle dem som av og til sier om seg selv (og kanskje høyt): Vel, hva er det, vel, der er det bare flaks?!
 Moderne psykologi er stadig mer tilbøyelig til den oppfatning at lykke - en kategori av interne, ikke eksternt. Og dermed kan være ganske fornøyd enhver person i noen omstendigheter. Saken er, hva du skal se etter, hva du skal konsentrere følelser. Dermed er kapasiteten for lykke fullt mulig å utdanne og trene - som så mange andre ting, som kommer helt an på deg.


 Konkrete eksempler på hvordan å være lykkelig?
 Veldig nyttig ferdighet - husk å ta opp disse øyeblikkene når du føler deg bra. For hvert er det øyeblikk - sjelen synger og glitrer galt eksisterer ikke, og hvis det er, et sted langt borte og ikke egentlig. Dette kan være plutselig - vakker solnedgang, favorittmusikk, noen du smile, barnet uhell og hvisket i øret hans: "Jeg elsker deg, mamma! ". Du kan, selvfølgelig, "run" tid øyeblikk. Og du kan føle det med all din gut. Nyt det, absorbere og si: her er jeg føler ekte lykke. Husk din tilstand, mentalt sette det på den ettertraktede "lykkelig" hylle av min sjel. Og som din favoritt bok fra tid til annen for å lese.
 Det synes trivielt, men tro meg, utrolig livsforvandlende. På omtrent det samme som en vane å smile. Hvordan kan mer og mer, med eller uten. I morgen, foran speilet - en. På vei til jobb - hyggelige mennesker. Foreldre, barn og venner barn. Og selv de som ikke liker deg. Antall smiler blir uunngåelig til kvalitetsbrennevin. Dette er et bevist faktum. Basert på forskning av forskere som fant nettstedet redaktør Vse-Sekrety.ru lært at når du smiler, hormonet ansvarlig for humør, umiddelbart begynne å bli produsert i kroppen.
Hvordan å være lykkelig?
 Du må balansere mengden av glede. Tross alt, hvis du tenker på det, mye glede i livet. Vi har bare ikke alltid legger merke til det, men selv om nøye og bevisst styrke tristhet og nyte dem.
 Aldri fortell deg selv: Jeg er ulykkelig. ALDRI! Fordi dermed fører bort fra lykke i seg selv. Aldri si, jeg var ikke heldig, ingen elsker meg, jeg trenger ikke det.
 Fordi dette ikke skjer i livet. Og fordi det ikke er det viktigste. Men det er viktig - at jeg elsker det jeg trenger, hva jeg er verdig til lykke, og det er overalt. Og jeg kan ikke møte ham, jeg kan ikke komme forbi, jeg kan bare ikke se det.
 Så lykke - kanskje, og akkurat nå, i dag. Hvis du ikke forvirre den sanne livsglede med evnen til å tilfredsstille sine lyster, er det lett å se at lykke omgir hver enkelt av oss. Å elske en annen person, for eksempel, betyr ikke å ha ham rundt. Kanskje det bort, muligens med andre, men hva betyr det noe i forhold til de følelsene som overskygger sjelen. Et barn selvfølgelig, jeg vil at det skal være akkurat slik vi forestille seg. Men den hengivenhet vi føler er mest naturlig omfavner skapelse - er ikke fornøyd?
Hvordan å være lykkelig?
 Og lukten av regn i skogen, sørlige hav med sine frodige farger, sang, som jeg ønsker å gråte og le på samme tid, en person barndomsvenn, prymchavshehosya til deg i vanskelige tider, stille snakker store snøflakene ledende rolle i skolen spille datter, gleden av hunder utseendet ditt i huset, en bestemor som baker favoritt kaker, natt bading i sjøen varm sommer
 Fortsett liste. Vær så snill.
 Jeg begynner å bli lykkelig - det tid!  
Яндекс.Метрика