Når den første fasen (formell dating og kjærlighet) har gått, det begynner samtidig som kalles alvorlige følelser - kjærlighet. Mannlig psykologi mot kvinner er svært forskjellig fra de standardiserte tanker under selve kortet.
Mannlig psykologi mot kvinner

 Han har valgt den kvinnen du ønsker å tilbringe resten av livet. Nå er hans største ønske - å forstå, er det lovlig dame valgt for rollen som hans kone og mor til hans barn. Ja, tror ikke at bare kvinner sjekke sine ektemenn, tro meg - de gjør det samme. Og hvis du er den mest attraktive kvinnen med en slank figur, men hvis huset ditt er et rot, og middags egg satt i brann - du bør ikke forvente å, og enda mer alvorlig forhold. Men ikke gå fullt så bytovuhu, en ekte mann vil at hans kone alltid vakker, eller det bare rett og slett irriterende, hvorfor etter et langt forhold hans dame så mye har forandret seg.
 Misforståelse fører til flere faktorer, i de fleste tilfeller, den endelige bruddet. Mannlig psykologi mot kvinner er et utmerket kompromiss mellom utseende og vedlikehold av husarbeid.
 Menn elsker mest rolig enn kvinner. Man er alltid mindre følelsesmessig, ofte behandlet som en fullstendig mangel på noe fornuftig. Hvordan kan du kjenne mannens kjærlighet?
Mannlig psykologi mot kvinner

 •  Hvis vanlige folk dagligdagse samtaler ofte bruker "vi" i stedet for "jeg" - det er et flott tegn på hans sterke følelser. Så han ubevisst ser deg sammen, og det er veldig, veldig viktig.

 •  Hvis mannen du virkelig setter pris på og elsker, alltid prøver han å tilbringe maksimal tid i nærheten av deg, dytte bort en prat med venner eller bekjente. Selvfølgelig finnes det unntak - arbeid. Når han er ofte forsinket til sent på kvelden, bør du ikke ta ham noen krav, utpressing eller sette et valg, fordi det er ikke bare meningsløst, men ikke rasjonell, plutselig velger han ikke du?

 •  Hvis en mann føles oppriktige følelser for kvinnen han elsket aldri nekte hennes plutselige ønske han lånte hans personlige eiendeler. Skriver i bruk av telefon, mobiltelefon eller bil - en svært viktig tegn på tillit hos kvinner, fordi ikke alle er i stand til enkelt å dele sine hverdagslige ting selv nær og kjær person.

 •  Det høres rart ut, men noen alvorlig krangel - også figur å elske mennesker. Krangel med en kvinne blir bare mannen som ønsker å fortsette å være i nærheten av hans kone, men hvis partneren din bare stille forlater huset på den tiden av konflikten - det er et tegn på hans tankeløshet i forholdet. Så du bør varsle om stedet for å besvare gråte av bebreidelse eller din partner bare snur og forlater leiligheten - det er helt klart et dårlig tegn.

 •  Hvis en mann er ikke bare starter en samtale om fremtiden, men begynner også å gjøre noe mot ham, betyr det at han er ganske alvorlige og sanne intensjoner. Videre kan handlingen være svært liten (kjøpe en ny vannkoker eller vaskemaskin reparasjon) - for en mann er ikke så viktig.

 •  En svært viktig funksjon for ekte følelser - samtykke til felles liv og felles vedlikehold. For slike menn psykologi som felles matlaging middag eller rengjøring av leiligheten betyr for ham veldig, veldig mye. Hvis for deg det er ikke klar til å henge klær på en stol eller bord, betyr det at du og sannheten er ganske verdifull for ham når han lett innrømmer sine lange vaner.
 •  esillya bør være den viktigste og lykkelig dag i livet til hver jente! Men været er ikke alltid gunstig til de nygifte og kan overraske. Spesielt mye av bruder er redd for regn. Er det verdt det frykte? Og hva om han er en stor dag ut ennå?

   Det er bedre å forberede seg på forhånd


  Hva om bryllupet regn?

   Vi vet alle at været er uforutsigbar, så dens mulige tilfeldighetene bedre forberede seg på forhånd. Her er noen viktige punkter:
 •  Hvis du planlegger en ferie i frisk luft og utendørs, vil du sikkert få en solid vanntett telt som tåler ikke bare regn, men vinden vindkast.

 •  Leie restaurant eller kafé "just in case" er ganske dyrt. Men bestille en hytte eller et hus er mulig. Reservasjoner er ofte billigere enn å leie, men du vil være sikker på at i tilfelle dårlig vær vil du og dine gjester gå der. Også, forklare situasjonen til utleier. Kanskje han vil komme til din situasjon og gjøre rabatt reservasjoner. Du bør også ta seg av transport, som i tilfelle dårlig vær, vil gjestene få til "ledig" plass.

 •  Stock opp beskyttet mot regn. Forberede paraplyer, regnfrakker. I dette tilfellet hadde regnet ikke finne deg en overraskelse.

 •  Selvfølgelig, kjøpe to brudekjoler - det er svært kostbart. Men du skjønner, ville være en skam hvis en singel og en fin klapp eller skitten i gjørma. Så kjøp en enkel kjole, hvit, kort, enkelt og billig. Hvis det regner, så gå nedover gaten deg i det.

 •  Reserve sko har også svært nyttig.

 •  Tegn


  Hva om bryllupet regn?

   Det er mange forskjellige bryllup skilt, hvorav noen er direkte relatert til regn. Og hva vil bli, ifølge legenden, når bryllupet dagen det regner?
 •  Det første tegnet vil gjøre alle de nygifte. Siden vannet - et symbol på overflod, den unge lovende rikdom regn. Så da han så den første drop, være sikker på at de økonomiske vanskelighetene du vil ikke være nøyaktig.

 •  Også lite regn kan love bruden lykkelig og fredelig liv uten skandaler og krangler. I dette tilfellet, sier himmelen gråter sammen med bruden, så er det ikke sa nei og bare lykkelig tårer.

 •  Regn lover nygifte kjærlighet og forståelse. Tidligere sagt at himmelen velsigner unionen, så han vil være sterk. Så slapp av og tune inn på et langt og lykkelig ekteskap.

 •  Det er ikke nok positive tegn, men de sannsynligvis oppfunnet av de som misunte bruden og brudgommen. Ja, ofte kjæresten (forresten, for det meste ugift) bruden redd for at regnet lover henne konstant tårer. Men hvis du ser på det fra et annet perspektiv, fordi tårer kan være en manifestasjon av lykke.
  Hva om bryllupet regn?

   Også noen si kraftig regn med lyn - et symbol på urolige familieliv kamper. Men også dette kan se tegn på den andre. Lyn - en lidenskap, noe som betyr at din forening er lidenskapelig. Også tenke på at med torden Zevs selv godkjenner din beslutning og velsigne din familie.

   Walking in the rain


  Hva om bryllupet regn?

   En viktig del av bryllupet feiring - en spasertur gjennom byen, besøke vakre og gir betydelige områder. Men hva om bryllupet begynte å regne, og slik at du ønsker å ta en spasertur på den grønne parken eller gå til elva? Det er flere varianter:
 •  Grab en paraply og fortsette etter planen.

 •  Kanskje byen din er vakker og fortsatt stengt plass. Dette kan være et palass, museum eller teater. Innlate seg er det ikke mindre interessant enn de går i parken og besøke attraksjoner.

 •  Ønsker å huske bryllupet til en levetid? Hvis været er varmt, bare nyte det! Ja, rozzuytesya og hoppe i sølepytter, kysse i regnet! Det er utrolig morsomt og veldig romantisk.

 •  Bilder


   Photoshoot - er ikke minst enn gange, konkurranser og toast. Ikke bekymre deg, og ikke anta at du ikke vil ha en eneste bra bilde. Alt er ikke slik!
  Hva om bryllupet regn?

   Regn - en veldig fin, og regn på dagen for bryllupet - det er symbolsk og uvanlig. Så du definitivt vil være de mest originale bilder og levende minner fra den dagen.
   Så noen ideer bryllup fotoseanse i regnet:
 •  Gummistøvler. Og la dem ikke kombineres med hvite brudepike kjoler, elegante kjoler og dresser brudgommen gjester! Men slik en kontrast i bildet vil se lyse og kreative. Pass på å kjøpe en lys støvler. Og hvis de er kombinert med farge kjole, vil det bli enda mer uvanlig og interessant.

 •  Fargerike paraplyer. Paraply - det er ikke bare riktig tilbehør og et middel for beskyttelse mot regn. Paraply kan være original og lyse! La bruden og brudgommen er hvite paraplyer og alle gjestene - farget. En talentfull fotograf vil sikkert tilby noe originalt og finne ut hvordan du gjør paraplyen er ikke bare et godt tillegg og en del design og lyse aksent og originale bilder. Det vil være interessant bilde!

 •  Også, alle kan kle seg i lyse regnfrakker. De koster ikke så dyrt, men ikke bare spare regn, men vil være en del av den opprinnelige kjolen.

 •  Rainy moro. Husk barndommen, stereotypier og kaste bort all tvil og bare ha det gøy fra hjertet: postrybayte gjennom pytter, regndråper la du vasker! En fotograf kan holde det hele. Ser på deres glade ansikter i bildet, vil du aldri angre på at bryllupet dagen det regnet.

 •  Kjærlighet i regnet. Vi har sett i filmer som elskere kyssing i regnet på gaten, uvitende om dårlig vær og overrasket ser. Så hva er det som hindrer deg midlertidig slå inn tegnene og vise sin oppfatning av verden?

 •  Anbefalinger


  Hva om bryllupet regn?

   Nyttige tips for bruder som er redd for regn på bryllupsdagen:
 •  Hvis kaldt regn og dårlig, ikke bekymre deg, bare flytte på tur rundt i byen neste dag. La bryllupet vil fortsette!

 •  Hvis du blir fanget i regnet, ikke glem å endre våte klær til tørk og varme opp med varm te eller annen drikke. Og, generelt, la varmer du elsker!

 •  Hvis regnet har ødelagt håret ditt, bare gre håret og gjemme dem under et slør.

 •  Hvis bortskjemt makeup, deretter fjerne rester av kosmetikk og raduyte all sin naturlige skjønnhet.

 •  La humøret hever ideen om at dam - er en annen grunn for bruden å være i hendene på brudgommen.

 • Hva om bryllupet regn?

   Og husk at bryllupet - den beste dagen! Og ingen innfall av naturen kan ikke ødelegge det. Noen ganger regn vil føre til dette moro.  
  Яндекс.Метрика