Matchmaking Script Bride

 Matchmaking. Scenario


 Pre-ferie. Dress

 Scenario dress


 Prosedyre familie kortet bruden og brudgommen tar vanligvis sted i en heller anspent situasjon: unge bekymre foreldre føle seg fanget. For å unngå dette og gjøre dette arrangementet husket som en lykkelig ferie, kan du bruke den på en forberedt manus. Trenger hjelp opptatt to fettere - Matchmaker av bruden og brudgommen. Vel, hvis vi kan holde drakten i videoen.
 Tradisjonelt, brudgommens familie kommer til huset til familien til bruden. Bruden går til de besøkende umiddelbart.
 Matchmaker brudgommen Fred være med dette huset! Jeg bøyer til deg, eieren av hazyayechkoyu! Ta ubudne gjester! For et fjernt hav, ikke av høye fjell leve så lenge du skulle. Og her og bordet av forfriskninger var å bryte, og bruden i mliye herskapshus! Stoskovalas-savnet av kjære-elskling!
 Zasydilasya vinduet:
 Hvordan bjørk, slank,
 Browed og rødme
 Uten en eneste skavank!
 Og vi stelle godt,
 Pasient, nespesyvыy!
 Og tøff og sterk,
 Og ikke fratatt sinn!
 Her er det, akkurat der, i all sin prakt! Se på den lyse Falcon. Så det er tid til fest, Noces samle! Kom frieriet - chur bruden ikke skjule!
 Matchmaker Bride: Vent, svatyushka, vent, kjære! Og alle de shovoreno? Unge mennesker i dag gikk mye vind i dag "og" i morgen "nei". Du skjønner, og ikke går til deg jente, sjenert! Vi bør kalle det bra.
 Brudgommen bør ringe høylytt kjæreste.
 Rommet kommer til venninnen. Det er lyst kledd og iført sminke, holder en sigarett nezasvichenu, sitter fot til fot, hilser casually brudgommen: "Hei, parnysha! »
 Matchmaker Bride Se, falk klar, dine dommer. Her, (navn på foreldrene til brudgommen), din snoshenka. Se hvem kledd så merkbar denne fortiden vil ikke passere! Alle mennene i hennes gal.
 Matchmaker brudgommen spør om dette hans forlovede. Brudgommen sa at hun ikke gjorde det.
 Matchmaker Bride Hva liker ikke skjønnhet? Hvordan så? Det kan sees dårlig kalt, zhenishok. Gråte mer!
 Brudgommen bruden gråt igjen.
 Begynner en annen venn, kledd i gammeldagse klær beskjeden, med musefletter, store briller og en bok i hendene. Later til å være sjenert, sutulytsya, gjemmer øynene.
 Matchmaker Bride Se, dette er sannsynligvis ditt! Se hvilke snerpete og flink! I fem elever ikke gå en tur, alt mens du sitter på en bok. Hele verden vet!
 Matchmaker stelle igjen og spør ham om hans brud. Brudgommen sa det igjen det.
 Matchmaker Bride : Åh, vil du ikke ta, herrer bra! Vel, gråte mer, og bedre prøve!
 Denne gangen er en venn (forresten, for mer moro kan ikke skjule kjærester og gutter), kledd som hushjelp, kort kjole, forkle, arm metelochkoy støv. Begynnelsen smilende og flørter med hennes forlovede, begynner sin støvkost støv.
 Matchmaker Bride: Vel, dette absolutt gjøre! Mistress av alle handler mester-umilytsya Og du ser hvor lykkelig er vår falk! Fell til å smake!
 Matchmaker brudgommen (Pent eliminerer "maid"): Her er hva svatyushka nok hode lure! Det er absolutt ikke vår ektefelle. Tjene oss skjønnhet (navn på brud) og ikke tilgi!
 Brudgommen kaller dømt igjen. Bruden er. Groom klemmer henne, gi blomster.
 Matchmaker brudgommen : Vel, det er dine dommer? Din kjære?
 Groom sier at det.
 Matchmaker brudgommen: Det er en annen ting! Møtte endelig våre duer, svorkovalys. Lage mat med mamma pappa, medgift!
 Si (navn på brud), kjærlighet (navnet på bruden)!
 Bruden svarte, "kjærlighet".
 Matchmaker brudgommen: Og du, (navn på brudgom), kjærlighet (navnet på bruden)
 Brudgommen svarte, "kjærlighet".
 Matchmaker brudgommen: Ønsker du å gifte seg med sin høye alder, den siste dagen?
 Brudgommen svarte, "jeg vil."
 Matchmaker Bride: Vent for fort du så fort! Med tomme hender til bruden ikke pidstupayutsya!
 Du vet at dette ordtaket: "Man - Leder og kone - halsen"? Til halsen er ikke mye for ikke å bli spunnet, er det nødvendig å gi en gave!
 Forlovede : For skånsom halsen er et smykke! (Gir bruden halsbånd.)
 Matchmaker Bride: Men familielivet er ikke så lett! Ønsker ikke å være under tommelfingeren på hans unge kone? Deretter lage en gave ben!
 Forlovede : For slanke ben strømper er! (Gir bruden strømper.)
 Matchmaker Bride Og du er ferdig, ikke gå glipp av! Men her er en annen liten problem. Lyst til liv, hånd i hånd med sin valgte farten? Det er nødvendig å lage en gave og en penn! (Brudgommen gir bruden en ring.)
 Matchmaker Bride Og nå ser det ut til at saken er greit! Det er tid for en pause. Så god matchmaker for en god sak - sjal! (Matchmakers utveksling presenterer - skjerf.)
 Det starter med en fest.  
Konkurranser bryllup

 Spill og konkurranser for bryllup


 Spill og konkurranser for bruden og brudgommen


 Husarbeid
 Toastmaster blindfold unge, som igjen trekker posen ulike økonomiske sengetøy (pan, kjevle, strikkepinner, skrutrekkere, hammer, søppelsekker, etc.) og spør dem, uten å navngi objektet, hvilke av dem vil få. Deretter fjerne bandasjen og ser ut som en familie "splitt huslige plikter."

 Test av kona


 Med polushutochnыh spørsmål og svaralternativer nygifte sjekke om de kjenner hverandre. Seremonimester spør vekselvis bruden og brudgommen, må de forholde mulig tid.
 Spørsmål brud:
 1. Favoritt ferie kone:
 a) seng
 b) garasje
 c) spiller ingen rolle, bare at av en elsket
 2. Hva er sikker på at han vil bringe?
 a) hammer
 b) ratt
 c) midje kone
 3. Han skal holde deg oppe
 a) frokost på sengen
 b) en romantisk middag
 c) løfter
 4. Som det lindrer stress?
 a) alkohol
 b) mat
 c) kjærtegner favoritt
 5. Når den er rød?
 a) når det ligger
 b) hvis skamme
 c) når det er varmt
 6. Han spiller perfekt
 a) fotball
 b) sjakk
 c) nerver
 7. Fremfor alt, han elsker å rengjøre
 a) poteter
 b) løk
 c) tenner
 Spørsmål brudgommen:
 1. Din kone fra naturen
 a) blonde
 b) brunette
 c) hun vet ikke
 2. Hennes favoritt ferie:
 a) bursdag
 b) din lønn dagen
 c) årsdagen for møtet
 3. Hun elsker å lytte
 a) til klassisk musikk
 b) skrekkhistorier
 c) søt smiger
 4. Hennes favoritt klær:
 a) mini skjørt
 b) dratt jeans
 c) badedrakt
 5. Som hun forbereder velsmakende?
 a) smørbrød med pølse
 b) potetene i sine skinn
 c) øret nudler
 6. Er i stand til å gjøre det
 a) bro
 b) svelge
 c) hyssing
 7. Det er med stor glede
 a) gå til disco
 b) respekterer Book
 c) kjærtegne deg
 8. Spørsmålet for begge. Hvorfor fikk du gift?
 a) bis villedet
 b) foreldre fortalte
 c) med stor kjærlighet!

 Kids


 Med gjester valgt noen frivillige like mange menn og kvinner. Mennene til disposisjon for bruden, kvinnen - bruden og bli deres "barn". Oppgaven med bruden - for å si "gutta" Hattene og drikker med "flaske". Oppgaven med brudgommen - mate "jenter" og knytte dem bukker. Han raskt takle oppgaven, er han tildelt medaljen "Hero mor" eller "far av helten."

 Uatskillelig par


 For å sjekke om bruden og brudgommen vil aldri forlate deres kobling med tape. Innen en halv time skal de gå og gjøre akkurat relatert. Gjester under ulike påskudd, prøver å "egen" dem.

 Hoax


 For en liten avgift (som går til statskassen Young) spilte minner av nygifte:
 - Kiss bruden,
 - Kiss brudgommen,
 - Retten til en ekstraordinær bilde av de nygifte,
 - Retten til å velge et navn for sitt første barn,
 - Gratis stykke bryllupskake
 - Retten til å være uoppfordret til den første bryllupsdag,
 - Gi den rette vognen for første barn,
 - Hederlig rett til å gjøre leiligheten nygifte renovering,
 - Retten til å drikke fra den nygifte brorskap,
 - Gift av den unge,
 - Dans med bruden (eller brudgommen - avhengig av hvem som fikk denne jobben, mann eller kvinne)
 - Retten til å gi unge familien jeep
 - Retten til å bryte glasset på lykke for de unge.

 Spill og konkurranser for de besøkende


 Den korteste toast


 Blant menn blir annonsert svært kort, men rommelig ristet brød (Dette kan være en setning eller ord, eller gråte, for eksempel "For alt!", "La oss gå!" "Wow!" Og så videre). Vinneren er målbevisste nygifte.

 Ordtak


 Gjestene av brudgommen foreslått å konkurrere med gjestene fra bruden som kjenner flere ordtak og uttrykk om ekteskap, kjærlighet, familie. Vinnerlaget - en premie fra hendene til de nygifte (f.eks ball med sine signaturer).

 Nubbin


 Involverer to lag, hvor mange mennesker det spiller ingen rolle. Ordnet i to rader med stoler, gruppemedlemmer sitte sidelengs til hverandre på første runde sette et eple. Utfordringen - for følgende team-eple uten å bruke hendene og ikke slippe inn, ellers må du starte på nytt. Vinneren er det laget som vil administrere raskere.

 Family Portrait


 Det er nødvendig å fremstille et ark av tegnepapir og store markører. Forårsaket av 6-8 personer (likt for menn og kvinner) er delt inn i par, som foreslår å tegne bind for øynene og hastighet portrett av de nygifte. Kvinner male brudgommen, mann - Vinn en brud som har malt portrettet unge som beste.

 Mer bekymret


 Høres morsomt musikk, dans bort. Når musikken plutselig stopper, må gjestene fryse de stillinger der var de i det øyeblikket. Og så bør de stå i ti sekunder, teller verten. Hvem kunne ikke motstå, han forlater, og alt gjentas. Toastmaster oppfordres til å danse moro, ikke utspekulert og ikke stått stille. Enhver som prøver å jukse også eliminert. Endelig prisen tildelt mest stabile.

 Bier og droner


 Deltakerne skrev kvinner blir "Bee," menn - "droner" og brødrister - "beekeeper". Par kan også ta del. Dette spillet er i form av humoristisk dialog: Hardt arbeidende biene må overbevise late droner som trenger arbeid, og droner - finne årsakene til avslaget. Toastmaster tok svinger kommer på lag med en mikrofon. Møt noen av teamet kan komme opp med noe, viktigst av alt, et raskt tempo. Hvis et lag ikke kan svare på, må det pozhuzhzhat. Hvis du glemmer det, vil du miste. Når begge lagene har uttømt respons, verten og publikum velge hvem som vant. Spillet kan holde uten å reise deg fra bordet - Lagene deles som "første tabellen" og "andre tabellen".

 Kokker


 Skrevet to lagene spiller, menn og kvinner sammen. Foreleser forklarer problemet: førstelaget konsulterer, og ett av sine medlemmer representerer ordløs pantomime - prosessen med å utarbeide en annen rett, og de andre gruppe gjetninger, stille spørsmål bare du kan svare "ja" og "nei"). Hvis parabolen vidhadane, antar det andre laget. Hvis ikke, det første laget igjen rådet, og den andre personen representerer et annet måltid. Dersom deltakerne avsløre fantasy spillet for å få det gøy.

 Bryllup Poetry


 Deltakerne deles inn i par spill (helst mann-kvinne). Hvert par får sin misjon: å gjøre en quatrain om kjærlighet eller ekteskap, men med noen rim.
 For eksempel:
 1. Middag - trengte deilig - trist.
 2. Jeg vil - bare tuller, kjærlighet - gulrøtter.
 3. Mann - ring, hans kone - en måned.
 4. Shiloh - såpe stall - boble.
 5. Bag - pot grøt - vår.
 6. Junket - leketøy boksen - filmer.
 7. Matchmaker - kjole eventyr - barnevogn.
 8. One - til bunnen, saging - kjærlighet.
 Rhymes få ved loddtrekning.
 Par komme opp med rim som ut og lese dem. Seerne velger vinnerne av applaus.  
Яндекс.Метрика