Hvorfor menn elsker bitches? Dette problemet kan vel bli klassifisert som retorisk. Veldig mange damer, tispe er ikke, dette spørsmålet plaget regelmessig. Ut og flink, og vakker, idrettsutøver og Komsomol og gården system, og forberede slik at ørene ikke trekke, og elskede mann gikk til kald beregning tispe, hvor han spesialiserte utstyret som trengs, og hun ser ut til å være noen skjønnhet ganske normalt utseende. Hva er at hvis ikke ren masochisme!


Menn som tisper


 Dermed trenger eieren stervoznoyu naturen ikke alltid har utseendet til en modell, men ikke ta bort, er det et godt preparert og skjulte sjarm som tiltrekker menn som en giftig blomst nektar. Psykologer sier at det er flere grunner til at sterkere sex ligger kjærlighet til tispe. Og hvis du kan kalle det kjærlighet?

 En av grunnene - den såkalte jaktinstinktet. Hver mann skal alltid vinne for sin egen selvhevdelse av nye hunner som det gikk og banal. En tispe som ingen andre, er ideell for dette. En mann kommer inn i mot, prøver å innynde seg med uinntagelig Lady. Hennes spill fanger hans lidenskap inkludert. For å holde tisper ganske typisk mann i det fjerne, den fristende, som om å trykke det, som om du spiller med sin katt og mus. I øynene til de fleste menn tispe ser så villkatter, gå alene med en katt nåde, som ikke kan temme. I dette arbeidet en musehjerne, og nå nesten hver mann klar til rush, hodestups, alle lengder for å vinne utilnærmelig skjønnhet, og som et resultat, for å tilfredsstille sitt eget ego. Ofte, etter å ha vunnet "produksjon" av interesse "Hunter" går ut som fritt stervoznist karakter i de fleste menn er ikke mye glede. 

 En annen grunn, som ofte refererer til psykologer, ligger i barndommen. For eksempel, hvis en familie har alltid vært viktigst å ha det hele familien holdt en "stramme tøyler", et ord som ikke var gjenstand for diskusjon, folk ubevisst vil prøve å bygge sitt forhold til regjeringen, vilkårlig kvinne. Selv etter kvinner med den macho uforvarende blitt kadaver, godt eller løpe vekk fra det målløst.

Menn som tisper


 Likevel, som et alternativ, ikke et ønske om å skaffe seg noen som helst forpliktelser. Mesteparten av den sterke halvparten av menneskeheten tror at alle tisper for frigjorte og mer enn noe annet verdien sin frihet og uavhengighet, noe som betyr at du våkner opp i samme seng med kadaver, vil folk høre forslag sannsynlig å møte med foreldre til å velge fremtidens barn eller, en umiddelbar stokke sin søte bachelor hiet. Noen psykologer anser det som en frykt for ansvar, mens andre - som frykt for å være bundet av forpliktelsene i hovedsak det samme. En mann i hans uskyld, mener at med tispa kan gjøre magiske sex uten forpliktelser, og at tispa over seg selv ønsker å være fri og uavhengig, og at bare tispe ikke forsøke det "okiltsyuvaty."

 Sannsynligvis av samme grunn kjærlighet til tispe ligger utenfor rekkevidde. Branner som sier: ". Forbudte frukten er søt" Tisper ikke betaler oppmerksomhet til menn, dessuten kan være ganske skarp og hamovyto å nappe i knopp alle forsøk på frieri, eller kombinere lys flørt med bevisst uhøflighet og forakt. Her i hjernen lyser opp en lyspære, og mannen plutselig innser at en egentlig ikke kan leve uten henne, og at denne kvinnen trengte ham mer enn noen andre.

 Det er mulig at menn elsker tisper av kompleksiteten og variasjonen, siden folk er alltid tiltrukket neyzuchennoe, fordi disse kvinnene er tvunget til å hele tiden være på tå hev, alltid vært gåtefulle gåter, uleste ved slutten av boken. En kvinnelig mysterium, i dag en vill løvinne i morgen hengiven katt hjemme, tiltrekker det som en magnet. De mange, bevaring av intriger, mystikk uløst til slutten tiltrekke menn som et sterkt lys sommerfugl mens periodisk ubønnhørlig brenner vinger.

 Vel, sannsynligvis en variant versjon og komme med masochisme. Mannen elsker når de pomыkayut og "vidfutbolyuyut." Deuced tvilsom versjon, men utelukker det er fortsatt ikke verdt det.

Menn som tisper


 Så, oppsummering, sirkel igjen ser typisk tispe som er hun?

 Flertallet av kvinner som ikke anser seg selv tispe (og i hemmelighet drømmer om at de skal være!) Bitch - en selvsikker kvinne som vet prisen på seg selv og andre, lyse, elegant, med en trassig dristig parfyme, gjenkjenner ingen moral og etikk. For menn den samme tispe - det er snarere en cocktail utemmet temperament, seksualitet på dyriske instinkter, samtidig iskulde og klokskap, er tilgjengelig på randen av utilgjengelighet.

 Og likevel hvem hun er, tispe, og hvorfor menn er så glad tispe?

 Ved utgangen ingen vet svarene på disse evige spørsmål. Og under dekke av selvsikker, litt arrogant, som synes utilgjengelig lys tispe kan skjule ganske usikker, dypt sensitiv skjøre natur, gjemmer sin følsomme natur dette, tilsynelatende ugjennomtrengelig rustning. Og menn, i alle fall en god halvparten av dem bør være å lete rundt i høye hæler for damer i korte skjørt og innbydende kjølig Razor syn som bare uttrykker sterk følelse av overlegenhet, skynde seg hjem til en delikat, feminin, harmonisk, men ikke vakker, men brannen vakt til det som de ser sine barns mor, en som ikke er redd for å gå gjennom livet sammen.  
 I dag har vi rozvinchayemo mysterium hvorfor menn elsker tisper. Finne de viktigste grunnene til at de forstår naturen og trenger for deg er åtsel. Generelt vil artikkelen være nyttig for både jenter og gutter, som de faktisk innse at de faktisk innebærer slike kvinner. De kan revurdere holdningen til sine ønsker.
Hvorfor menn elsker bitches?

 6 grunner til at menn elsker bitches
 Årsakene er enkle og banale faktum, så mange at selv overrasket prostata. Men ikke glem at ikke alle menn er sånn.

 Noen menn liker å være under tommelen av en kvinne. Til tross for den utbredte troen på at menn ikke liker å være "under tommelen" av kvinner, har slike individer finnes, og antallet vokser hver dag. Dette er på grunn av to trender: 1) Vellykket forretningskvinne blir mer og mer, disse kvinnene har ofte en dårlig, eller enda stervozni trekk. Selv om de er også langt utover de menn som har noe annet valg enn å underkaste seg en slik kvinne eller permisjon. 2) Den andre trenden er slark i den intime liv, hvor noen menn foretrekker å være passive og underordnede kvinner. Disse relasjonene er i bevegelse i hverdagen. Forresten, mennene i den andre typen vanligvis holder høye stillinger lederskap (Paradox).

 Fra tispa er aldri kjedelig. En av de vanligste årsakene til mannlig utroskap og krangler, banale kjedsomhet. Når folk ikke føler behov for å forfølge jenta og erobre det, begynner han på jakt etter følelser. Men dette betyr funn trenger ikke å tispe fordi alt liv vil være som om en vulkan. Det er klart fra disse hopp kan bli sliten, men oftest motsatt. Hvorfor menn elsker tisper - livet med dem urolige, vanskelige, men interessante og ustabile.

 Menn liker å forfølge kvinner. Menn i denne ligner på ville dyr som elsker å ikke bare spise en deilig stykke kjøtt, men det i utgangspunktet få. Rovdyr i fangenskap, uten jakt, føler seg mindreverdig fordi de ikke har få mat og spise fra bollen. Etter analogi med menn, kan vi konkludere med at gutter trenger konstant lidenskap. De ønsker ikke å få alt på en gang, selv om de sier noe annet. Tispe ikke være så tilgjengelig selv etter bryllupet.

 Tisper vet hvordan å skjule sin sanne natur. Noen ganger tispe - bare et skall, under noe som skjuler delikat og sårbar natur som virkelig elsker. Med andre ord, kan jenta med stervoznym naturen være så for alle, men sin andre halvdel. Siden det er ydmyk, stille og milde. Mannen er som reinkarnasjon, men de liker ikke tisper.

 Kjærlighet kan ikke kommandere! Noen ganger jenter humørsyk kjærlighet, ikke fordi de er, men fordi de elsker. Når en mann er forelsket, gjør han ikke merke de negative trekk ved andre omgang, ingen klager i det hele tatt, som om under påvirkning av sterke medikamenter. Med andre ord, noen ganger menn elsker tisper ikke for deres karakter og utseende av deres øyne, måte å snakke, flytting, kokk, etc.

 Mercantile karaktertrekk vinner. Menn er langt fra perfekt, så noen ganger de spesifikt binde sine liv med kvinner med kompleks karakter. Men det er ikke av kjærlighet, men bare på grunn av fordelene (penger, eiendom, eiendomsmegling, flytte opp på karrierestigen, etc. I slike situasjoner, men er villig til å tolerere noen pranks kone, bare for å være nærmere overflod.

Hvorfor menn elsker bitches?

 Det bør bli kadaver for menn?
 Nå la oss snakke om det viktigste, og det er om hvorvidt eller ikke å bli en tispe, nå så mye som sine menn. På dette punktet er det mange meninger i Internet magasinet Vse-Sekrety.ru og hver kan finne hans argument, men vi ser at bli åtsel for fyren - ikke! Det er mange grunner, her er noen av dem:

 Menn er mer som en ekte tispe kvinner som ikke har noen hemmeligheter for skulder og hykleri. Hvis du prøver å endre, du fortsatt ikke vil endre seg fram til slutten og til slutt, zakohayte du fyr i en helt annen person. Det vil og du, og du samtidig. Disse forholdene aldri kjøre noe bra, og hvis du ikke ønsker å ødelegge potensialet sterke forholdet, så ikke gjør det. Bli den måten du virkelig er.

 Som du kan se årsakene, ikke alle menn elsker tisper. Derfor gjør seg stervoznu jente, du bare redusere sjansen for lykke, fordi du egentlig ikke fullt ut forstår hva en mental belastning.

Hvorfor menn elsker bitches?
 Vi ønsker deg lykke til i kjærlighet!  
Яндекс.Метрика