Balzac alder - er ganske vanlig og populært i det siste konsept som i de fleste sinn, beskriver kvinner, hvis alder har gått i 40 år. Er det og hva betyr det i virkeligheten?
 Det viser seg at begrepet har sin opprinnelse historie: tilbake i 1831, publisert et arbeid av Honoré de Balzac "Thirty kvinne", som fortalte historien om en stor vykontessы hvor Bossean, og hun var full frihet i manifestasjon av sine følelser, og var uavhengig dom med fet skrift.
 Interessant, umiddelbart etter utgivelsen av romanen, var det en slags bølge, så kvinner som hovedpersonen, noen av dem på alle måter prøvd å være som henne. De, med en særegen ironi, og kvinnene ble kalt "middelaldrende".
Middelaldrende kvinner - ung og vakker

 Dagene gikk, konseptet har mistet sin opprinnelige semantiske betydning, og er merket bare en kvinnes alder - 35-50 år. Interessant, i løpet av Balzac begrepet "Balzac Age" brukt til kvinner i alderen 25-35 år, selv i verk av Pusjkins "Eugene Onegin" er en beskrivelse av mor Tatiana. Han kaller det søt og enkel gammel kvinne, men kvinnen var bare 40 år gammel!
 Lurer på hvorfor det fordi noen 200 år siden, giftet seg i en alder av 14-19 år, litt over 10 år fødte sitt beste avkom, og bare 35 år begynte å bevege seg jevnt inn i lovlig alder.
 I dagens verden, har kvinner lært å bekjempe tidlig aldring, og, både moralsk og fysisk, er det lite sannsynlig at du vil bli kalt vakker tretti år "middelaldrende kvinne."
 Og det er all god grunn: 40-år gammel kvinne kan lett se på alle 30 eller 25 er ikke i alle typer plastisk kirurgi og bukseseler, viktigst av alt, er det faktum at kvinner fant veien til å åpne sin egen seksualitet, vokste de avhengige menns skygger i sterke og trygge individer.

 Kvinner lærte å utvide sin egen skjønnhet og ungdom nå i alderen 35-40 år, de bare re-gifte seg, få barn, starte en bedrift fra bunnen av og med letthet slåss konkurranse av unge 20-årige jenter. Som et eksempel, mange av stjernene i den nasjonale og verdensscenen, kino, de i alderen balzakovskom skape harmoniske ekteskap begynner nye faser av livet, vindforhold med unge menn og føler helt fint.

 Hvorfor er kvinner så redd for middelaldrende?


 De fleste kvinner, krysset terskelen av 35 år, er i økende grad tenker på deres eget utseende, overskygget de tall som mistet sine stramme formene var rynker som trans ansiktet, virker det som om noen skrudd lysstyrke, og hverdagen mer og miste maling.
 Over tid, begynner selvtillit til å falle, en kvinne ikke lenger føler det samme attraktivt, som en ung mann forsvinner selvtillit og evne til å flørte, "Hvorfor er meg hvis jeg begynte å bli gammel"? Det er vanskelig å forene med slike følelser, noe som er grunnen til at stemningen begynner å falle, forming negativ holdning til seg selv og til andre, er det lett å gjette at denne tilstanden til noe godt vil ikke.
Middelaldrende kvinner - ung og vakker

 Hvorfor Balzac alder inspirerer frykt og frustrasjon i moderne kvinner? Fordi ikke alle av dem innsett at i alle alder av livet har sin attraktive side, og i dette, og enda mer.
 Det var 35-40 år er full avsløring av potensielle kvinnelige, kan kvinnen slappe av, bli kvitt komplekser og frykt, fordi det har gått gjennom mye og vet ganske muligens opplevd en mislykket forhold, kanskje til og med skilsmisse.
 Dette gjør det mulig å få visdom som ikke kan leses i en hvilken som helst bok, og heller vil undersøke forelesningene ved universitetet, er hun i stand til å elske seg selv og verden, til riktig presentere seg i et samfunn når du arbeider med menn, sex.
Middelaldrende kvinner - ung og vakker

 For dette formål, godt organisert arbeid av en skjønnhets-sfære, noe som bidrar til å spare kvinners skjønnhet og helse, understreker verdighet av alle, uansett alder ikke var representativ for det smukke kjønn. Det gjenstår å forstå hvordan man kan lære å føle 25-45? Det viser seg at dette er ingen big deal!

 Gylne av kvinner


 •  Elsk deg selv. Trene din tenkning, husk at ekte kvinne kan være vakker i alle aldre, er den eneste forskjellen at i hans ungdom, understreket glamour jentene hennes ungdom, i voksen alder sjarm gjenspeiles i oppførselen til visdom: evnen til å presentere deg selv til å utøve teri i enhver situasjon, evne til å styre seg selv og ikke miste selvtilliten. Det fine med mannen er, på mange måter, i kjærlighet. Nice one som oppriktig elsker natur, mennesker, verden, og dette gjenspeiles trekkraft sjarm.

 •  Se opp for seg selv. På utseendet av kvinner påvirker i stor grad hva den spiser, hvordan er din livsstil. Elsker riktig kosthold: spiser fisk, den er rik på næringsstoffer, Gled dere selv bær, frukt, grønnsaker - de kan du, så lenge som mulig for å holde seg frisk og vakker. Gi opp røyking og alkohol, da disse er de to viktigste fiende av kvinnelig skjønnhet, er det med deres hjelp, er det en stor del av premature rynker og dannet dårlig hudfarge.

 •  Lær å se bra ut. Hvordan bør kle middelaldrende kvinner? Svaret er enkelt - stilig og smakfull. For noen grunn, mange kvinner, spesielt når de blir bestemødre, ikke lenger gi sitt utseende grunn oppmerksomhet, og for en ny bluse kjøpe en annen maskin for den elskede barnebarn. Nei, elsker sine barnebarn, er dette sikkert sant, men ikke slutte å elske deg selv! I stedet, gi grunn oppmerksomhet til sin garderobe må kanskje finne en korrigerende undertøy som kan gi din korrekte tall og sexy form. Ikke "molodytsya" vlizayuchy 10-centimeter pin korte skjørt og tro meg, ville det ha vært en figur, i alderen 40-45 år, allerede ser det latterlig. Det finnes mange modeller av kvinners ting perfekt markere skjønnheten av kvinner uten å falle i ekstrem ungdom garderobe.

 •  Overvåk makeup og hår. Hvis du merker at håret mistet sin prakt og glans, kanskje den beste løsningen er å bytte til en kort hårklipp. Ikke bekymre deg, dette er ikke slik, heller det motsatte. Dermed vil du legge vekt på ny, like fantastisk fasen av livet.

 •  Noen kvinner har psykiske problemer på grunnlag av alder, de forstår ikke hvorfor noe å gjøre med det, hvis det fortsatt går til den gamle? Hvorfor jukse, periode - er egentlig ikke den beste, men ikke det verste! Bare i hendene til å gjøre det bedre enn det er, ikke roztratyty dyrebar tid bortkastet, og gjøre hva du hadde gjort i sin ungdom. Når alt er mulig: å løse problemene med menn, åpne en virksomhet eller flytte for å leve i et annet land, kanskje du drømt hele sitt liv til å lære å spille gitar? Det er på tide å prøve det hele, hvorfor vente?


 •  Worldwide sannsynligvis ikke vil finne noen par som har hele sitt liv sammen ville ikke komme over med ulike konflikter i familien. Men få - klare å overvinne disse utfordringene og fortsette å leve i et lykkelig ekteskap, mens andre - kan ikke finne en vei ut av en vanskelig situasjon, og det kommer til skilsmisse. Og statistikken bekrefter bare at slike par blir mer og mer for hvert år. Nesten hver andre ekteskap er på randen av skilsmisse.
  Hvordan å holde en syv S av skilsmisse: Tips

   Spørsmålet er, hvorfor er dette?


   Fordi i begynnelsen, når du bare gift - det var alt bra. Nå, hvis du vokste opp mellom veggen av misforståelser og likegyldighet. Det er ikke at betydelige andre du ble forelsket. Mens dette skjer. Like før du lagt merke til hans eller hennes feil, og nå er det mer sannsynlig å ta hensyn til dem, begynner det å irritere deg og alt ender bebreidelser og skandale.
   I tillegg, før du hadde mye ledig tid, og du kan enkelt holde den sammen. Og nå er du fast i rutinen husholdning, omsorg for barn er for mye arbeid, og andre problemer på jobben og en fullstendig stillstand. Livet ble kjedelig og mistet alle de lyse fargene.

   Hva du skal gjøre, hvordan å holde familien og unngå skilsmisse?


   Dette vil hjelpe noen av våre tips som selvfølgelig er ikke et universalmiddel for alle problemer, men er ment å etablere et lite forhold til din familie.
 •  En ærlig samtale. For å forstå årsakene misforståelser og stadige skandaler må forhandle. Snakke med hverandre om hva som forårsaket denne situasjonen i familien, men gjør det uten å gråte, Krav og bebreidelser. Hold dine følelser - det vil bare være for godt. Ærlig fortelle meg at du ikke er fornøyd med partneren din, og også stille lytte til hans mening. Kanskje det er noe galt, og kan fortsatt bli korrigert.

 •  Felles underholdning. Jeg kan ikke huske når du sist brukte sin fritid sammen? Et behov for å endre alt. Så, arbeid, husholdning, omsorg for barn - har ikke blitt kansellert. Men du kan også finne litt tid for andre halvår. Snarere enn å sitte i kveld på TV, kan du bare gå alene i byen eller gå til en kafé eller en film, og barna ennå kan ta seg av besteforeldre eller, i ekstreme tilfeller, barnevakt.

 •  Generelle interesser. Det hender at mann og kone ikke å snakke med hverandre. Alle emner av samtaler er redusert til innenlandske problemer og foreldre. Men før du var så interessant å snakke med hverandre. Hva har skjedd? Akkurat nå tror du allerede vet alt om partneren din, og har liten interesse for hans nåværende interesser. Spør ham hva han er, hva han liker. Deretter samle inn denne informasjonen så mye som mulig for å kunne støtte faget. Selv om emnet ikke interesserer deg, prøve å forstå hva det tar så din partner. For eksempel, hvis en mann er en ivrig fotballfan, sjekk med ham fotballkampen, eller ta en tur til stadion og på poboleyte for hans favorittlag. Du lade den atmosfæren som hersker der, og du kan ikke forbli likegyldig i en tid da det blir scoret mål.

 •  Det samme rådet gjelder for menn. Tsikavtesya enn glad i kona di. Hvis hun liker et utvalg av kunst - besøk sammen ulike utstillinger. Utvide omfanget av hans interesser. Og da vil du alltid ha noe å snakke om.
 •  Vedta felles interesser. Du kan ikke være helt forskjellige personer. Ja, vi er i endring med alderen, men fortsatt noe du har noe bundet. Vi bare huske hva. Snakk om hva du ønsker å gjøre sammen. Og kanskje du kan finne et kompromiss.

 •  Betale mer oppmerksomhet til deres halvdel. Snakk hver dag flere gode ord til hverandre. Husk hvordan du brukte til å forsiktig kalt hennes mann - "Pupsik" og han vil - "sol".

 •  Snakk om kjærlighet. Vi tror noen ganger, hvorfor snakke om det? Tross alt, vi vet allerede at vi elsker hverandre. Faktisk er mennesket alltid et behov for å fastslå dette igjen og igjen. Hvis ikke, så starter zakradatysya tvil - "Hva om han (e) jeg sluttet å elske (e)? "Så sier ofte at du skal elske hverandre. Og så klager du ikke akkurat vil.
   Skriv hverandre kjærlighet sms-melding med hint. Du har kanskje lagt merke til at jo lenger du lever sammen, jo mer din sms ligne en endeløs liste over produkter. Men likevel var dette ikke. Legg til dine innlegg litt pepper, og halvparten ikke forbli likegyldig til dem.
   Gi hverandre gaver. Gjør dette for en grunn - ingen spesiell grunn. Det viktigste - plukke en gave fra hjertet. Det er alltid en hyggelig overraskelse og glede din sjelefrende.
 •  Gjensidig hjelp. Våre kvinner selv overtok all økonomi, og bare fordi du kan ordentlig fordele ansvar. Hvis din familie årsaken til all konflikt - livet (mann ikke fungerer og stadig forteller deg at du er en dårlig vertinne)? Spør ham om hjelp, men ikke i imperativ, og forsiktig si: "Elskede, jeg takler ikke meg selv" eller "Du har det kommet ut bedre." Og i alle fall ikke kritisere det, selv om noe er galt. Ellers vil det ikke lenger hjelpe deg. Bedre å ros. Menn elsker å prise. Gjør dette ofte, og ved enhver anledning. Og hvis mannen din ikke ønsker å gå fra en kvinne som ser det perfekt.

 •  Mangfoldet i seksuallivet. Du leve lenge sammen og sex var monotont og ikke lenger fører til en storm av følelser og lidenskaper? Tross alt, de fleste alle problemene i forholdet mellom mann og kone fra det og starte. Denne misnøyen går inn i alle områder av livet sammen. Prøv å diversifisere din sex, endre innstillingen, tid, prøve nye positurer. Du kan også spille rollespill. Hovedregelen - ikke som alltid! Vær modig, fordi hvem andre kan eksperimentere i senga, om ikke med en kjær.

 •  Så har vi listet opp noen tips for å hjelpe deg med å forbedre relasjonene i familien.

   En forferdelig svik ord


   Men er at årsaken til splid mellom mann og kone - et svik av en ektefelle. Og i dette tilfellet er det svært vanskelig å gi noen råd. Tross alt individuelt! Det er bare opp til deg som bestemmer - å tilgi eller permanent slette denne personen fra livet ditt.
  Hvordan å holde en syv S av skilsmisse: Tips

   Men først må du ærlig svare på ett spørsmål - om svik i det hele tatt? Hvis du ikke kan svare ja, da har du fortsatt i tvil. Du har mest sannsynlig funnet deg noe så ut til å vite noe eller noen nahovoryly. Du har fakta, om ikke - dermed ingen svik som ikke var.
   En kjent, kanskje du bevist ønsker å krangle. Hans dårlig fundert sjalusi og mistanker du selv egne hender presse partneren din inn i armene på en annen. Tross alt, hvis folk anklage hver dag er det han gjorde - han var lei og han bestemmer seg for å begå utroskap, ikke å lytte til deg forgjeves beskyldninger.
   Men hvis alle fakta om svik sies til ansikt, og du kommer til å lagre ekteskap fra skilsmisse, så du må prøve å glemme alle fornærmelser og flere av dem vil aldri huske. Det er komplisert, men vi trenger å gjøre for å redde familien fra oppløsning. Vi kan bare gi litt veiledning om hvordan du går frem i denne vanskelige situasjonen.

   Tips for kvinner


 •  Hvis du har endret din ektefelle - du trenger hver dag for å minne ham på det, ingen maser og ingen bebreider ham ved enhver anledning. Hvis han bodde hos deg, så har du noe for ham å si. Tror kanskje han fikk en elskerinne nettopp på grunn av de stadige skandaler med deg. Og han ville ha en liten pause fra den konstante skrik. Alle som ikke gå fra stedet hvor det er bra. Og hvis ditt hjem vil råde fred og ro, vil din mann alltid være med deg.

 •  Engasjere dem. Begynne å ta vare på kroppen din, registrere deg til et idrettslag, lag en ny frisyre og oppdatere garderoben. Vær ikke alltid. Raske sin mann.

 •  Finn en interessant øvelse. Og så du bare ikke har tid for meningsløs sjalusi og krav til mannen. I tillegg, kvinner som er stadig opptatt med noe der mange interesser - alltid beundret menn.

 •  Og et annet tips - hvis du bestemmer deg for å betale tilbake den samme mynt mann (forandre ham med en annen mann), først tenke på tusen ganger. Menn i de fleste tilfeller ikke tilgi svik kvinner. Ifølge statistikk, fikk 85% av dem ikke nøl med å kaste deres hustruer, selv om de selv var nebezhreshnы.

   Råd for menn


   Hvis du hører til dem 15% av menn som er villige til å tilgi svik av hans elskede, så disse tipsene for deg.
 •  Betale mer oppmerksomhet til sin kone. Tross alt, hvis hun bestemte seg for å drive hor, så dette er en veldig god grunn. Kanskje hun føler seg ikke ønskelig i nærheten av deg, og prøver derfor å få den på siden. Gi blomster til sin kone, sier komplimenter, omslutter den med varme og omsorg. La henne føle seg som en dronning.

 •  Beklager det forræderi. Kanskje det var en ulykke, og hun er dypt i dette angrer.

 •  Legg romantikk. Hvis du tror det er alt tull, og du gjør ikke det? Dette notatet, som en kvinne da hennes seier. Det spiller ingen rolle hvor mye du er gift. Oftere ordne hennes hyggelige overraskelser, middag med levende lys, uventede gaver, etc.

 •  Og nå generelle råd for alle par som har problemer i familien - din reise sammen i en romantisk tur. La du i første omgang vil være din kjærlighet for hverandre, ikke innenlandske problemer.
   Prøv noen midler for å holde fred, velferd og gode relasjoner i familien din.
  Hvordan å holde en syv S av skilsmisse: Tips

   Hvis du ikke kan takle dine problemer, kan dette bidra til en familie psykolog. En nøktern titt fra den uavhengige meningen fra en fagperson for å hjelpe deg å forstå situasjonen.
   Og i alle fall ikke snakke om sine problemer med deg din familie og venner. Deres intervensjon vil bare forverre konflikten. Og viktigst av alt - husk at dine skandaler og krangler, spesielt, lider barna dine! Og for dem er det nødvendig å endre!
  Яндекс.Метрика